![]() |
To po prostu ich wyniki. Całkiem niezłe zresztą. Ojebali AZ Alkmaar 4;1 ? No, no.
|
Cytat:
A propos 11. miejsca, ja wolę pseudo-ranking pt. "Lech na 11 miejscu" :foch: |
jakbysmy zrobili takie wyniki jakie teraz Polonia Warszawa,to pewnie forum by z podniety padło.
|
Panowie LM nasza :)
co na to onet ,wyrocznia naszej formy?? trzeba szykowac juz autokar na swieto na rynku w maju,czy jedak bedzie spadek ? cieszą narazie bramki nie nie zgodzie sie ze to jakies Bate ,tylko uczestnik kolejnej Rundy LE,gdzie mysmy odpadli w kwalifikacjach. |
Ohoho ależ podniecenie na forum :) Nie mogę uwierzyć, gdzie się podziali ci wszyscy pesymiści? :)
Scenariusz przy wyniku 5-0 1:0 - No, w końcu chłopaki zaczynają grać, może coś z tego będzie. 2:0 - Brawo! Jest dobra ekipa, super transfery! Idziemy na mistrza! 3:0 - Mistrza mamy już w kieszeni, walczymy o LM!!! 4:0 - WOW!!! Z taką grą, to spokojnie awansujemy do LM 5:0 - ee to Barce to bymy ograli z palcem w d... ..... Wisła - Loko Moskwa 0:2 - a idź pan w ch.. z taka grą. Ja wiedziałem, że tak będzie. Do d..y transfery, słaby trener... nie kupuje karnetu! |
Cytat:
|
Cytat:
|
ludzie spokojnie,widze same orgazmy na forum, a Bate odpuściło bo grają ważny mecz niedługo w LE:lol:
|
Cytat:
|
I znowu w plecy, z taką obroną to sobie możemy walczyć o Mistrzostwo, ale w I lidze. Kompletna beznadzieja w ataku, już ja bym lepiej zagrał! To są skutki polityki klubu! Jeszcze więcej cudzoziemców! Pfff.
A nie qwa oni wygrywają... Grają fantastycznie, cudownie grają, Ekstraklasa nasza i LM oczywiście. Oby tak dalej! |
Cytat:
No a ja co robię? |
"Dobrze gra z tyłu i gdyby nie zagapienie się w pewnym momencie, to BATE nie miałoby okazji. "
Czyli kolejny mecz z takim ustawieniem obrony w którym nie tracimy bramki (do momentu w którym to pisze), ale wolfy dalej będzie się upierał że Bunoza drewniany, Cikos i Paljic to szrot i do niczego się nie nadają. |
Skoro rozkmina o bloku defensywnym, to wtrącę swe 3 grosze.
Otóż bardzo mnie się podoba ilość razy, w której gracze BATE zostali nadziani na spalonego jak żelek AQQ (zwłaszcza Skavysh). |
no wchodzi gwiazda Łobodziński i Żurawski, czyli dwaj gwiazdorzy:)
|
Jestem fanem Maćka Żurawskiego ale i ja jestem za tym aby Genkov dostał dziś 90 minut gry na boisku. No cóż może innym razem...
|
Bluzgi na Maaskanta: 3...2...1...?
|
Łobo na prawą obronę
|
Ja wam mówię że Maaskant ma mobilny internet w telefonie i czyta na bieżąco co tu wypisujemy :D
|
dlaczego nic nie słychać o poczynaniach Meliksona z transmisji tylko żeby On się nie adaptował tak długo jak Jirsak, bo w nim pokładam duuuże nadzieje
|
Polacy strzelają w Wiśle. Szkoda że tylko dwóch w podstawowej 11
|
Sobol:D!!!!!!!!!!!!!
|
3:0 I kto by się spodziewał...
|
Cytat:
3-0 ! Sobol ! |
Sami Polacy dziś strzelają ...:shock:
|
3-0 bluzgi na Maaskanta KONIEC!!!
|
3-0 Sobolewski:))
|
no i sami Polacy strzelaja. Nie jest zle
|
Cytat:
|
Yeaaa, 3-0 brawo Sobol!!!
|
Jeeeeeest, ....a LM jest nasza.:rotfl:
|
Cytat:
|
To może i Maciek coś tam... :)
|
I po co ci obcokrajowcy, jak tylko Polacy potrafią gole strzelać ? :)
|
Dobrze, że to prawdopodobnie wygramy. Przynajmniej nie będzie lamentów i płaczu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
jak Mu zejdzie :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: |
Cytat:
Zaliczył właśnie asystę:D |
Cytat:
|
No i czemu takich meczów nie transmitują?
Wszedł Rios, oby się pokazał z dobrej strony :) adikos1906 jeszcze jeden, jeszcze jeden... :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl