Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Reprezentacja Polski (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=181)

KOMINEK 16.10.2009 08:13

No kur.a mać nie da się inaczej powiedzieć za nami tylko
Estonia
Albania
Luksemburg
Azerbejdżan
Kazachstan
nawet Węgry które ostatnio tak cieniowały nas wyprzedziły w ogólnej ilości punktów zebranych w tych eliminacjach

AYALA 16.10.2009 08:17

Smuda pogodzony że nie zostanie selekcjonerem.....
http://sport.onet.pl/0,0,2061307,,sm...wiadomosc.html

St@chu 16.10.2009 08:40

http://www.sport.pl/pilka/1,65029,71...nie_jedna.html

Toż to jest juz ****a granda jakaś. Dorwało się kółko wzajemnej adoracji do koryta i robią nam z dobra narodowego szambo. Ja się dziwie że reprezentacji nie poprowadzi Piechniczek, albo skoro takie modne są tandemy to może Piechniczek z Engelem...

flamengista 16.10.2009 09:07

Mądrości życiowe Antoniego P.:

Cytat:

Swego czasu w PZPN pracował trener, który nazywał się Kazimierz Górski. Nie miał sukcesów klubowych. W tym samym czasie sukcesy w lidze odnosił Teodor Wieczorek. Życie pokazało, że z reprezentacją lepiej poradził sobie Górski.
Ja mogę tylko powiedzieć, że jak człowiek się starzeje, to czasem umysł już nie tak bystry. Nie ma co się wstydzić, ale idzie się wtedy na emeryturę, znajduje jakieś hobby (polecam znaczki pocztowe, fajna rzecz) i bawi wnuki.

A Pan Antoni uparcie trzyma się władzy, przez co ucierpi cała polska piłka.

Mam nadzieję, że Grzegorz Lato poniesie konsekwencje tego wyboru po Euro 2012. Dla mnie sprawa jest jasna - skoro Majewskiego porównujemy do Górskiego, to ma osiągnąć podobny wynik. A więc półfinał turnieju.

Karkołomnych uzasadnień szukają dziadki z Miodowej, by przepchnąć niekompetentnego Stefana. I pewnie im się uda, bo przecież my-kibice możemy im tylko "naskoczyć".

szczebrzeszcz 16.10.2009 10:21

skoro już Piechniczek sięga do historii, to ja mu radzę przeczytać książkę Leszka Podhorodeckiego o J.K. Chodkiewiczu, jak to kiedyś wielki mąż stanu, zwycięzca wielu bitew, zaczął z czasem przegrywać, a młodzi okazali się sprytniejszymi ... cóż czas robi swoje, i nie mówię tu o starości a ciągle zmieniającym się otoczeniu, technologii, wiedzy, sposobach myślenia...

a oni cały czas żyją w latach 70-tych, a na stołkach za zasługi

mitmichael 16.10.2009 11:59

Najlepszy to dopiero jest ranking Fifa. Jestesmy na 56 miejscu, przed nami na 55 jest Burkina Faso a 45 miejsce ma Gabon. Jak juz takie federacje nas wyprzedzaja to koniec swiata.

!!IRIVER!! 16.10.2009 12:23

mitmichael - nie wiem dlaczego dziwi Cię, że Gabon czy Burkina Faso są przed nami - te zespoły bardzo korzystnie prezentują się w eliminacjach do MŚ na swoim kontynencie, więc trzeba przyznać, że ranking akurat odzwierciedla obecną sytuację.

Krissu 16.10.2009 14:38

Cytat:

Możliwe, że polska kadra będzie miała zagranicznego trenera. W wyścigu o stołek z Polaków liczy się tylko Franciszek Smuda.

Do pokonania "Franz" ma jednak siedmiu obcokrajowców i władze PZPN, które nie są przychylne kandydaturze aktualnego szkoleniowca Zagłębia Lubin - pisze „Dziennik Gazeta Prawna”. Według informacji gazety, z grona polskich szkoleniowców, poważnie branym pod uwagę kandydatem jest jedynie Franciszek Smuda. W tej sytuacji wielce prawdopodobne jest zatrudnienie obcokrajowca. Jak zdradził Zdzisław Kręcina, jest siedmiu takich kandydatów na trenera kadry. Jednym z nich miałby być Włoch Alberto Zaccheroni, który obserwował mecze reprezentacji w Pradze i Chorzowie i podobno jeszcze sam nie zrezygnował. Pełna lista nazwisk ubiegających się o tę posadę zostanie ogłoszona na poniedziałkowej konferencji prasowej.

PZPN chciałby doprowadzić do sytuacji, w której jeden ze sponsorów pokrywa koszt zatrudnienia obcokrajowca. Problem w tym, że poczynania związku i konflikt z kibicami sprawia, że kolejni sponsorzy uciekają, twierdząc, że z PZPN i jego członkami nie chcą mieć nic wspólnego. W związku z nieprzyjemną atmosferą wokół działaczy i reprezentacji, z ich wspierania zaczynają wycofywać się sponsorzy. Bank Zachodni WBK wycofał swoje reklamy ze Stadiony Śląskiego, Śnieżka na swojej stronie zdecydowanie odcięła się od PZPN, a Kompania Piwowarska zażądała odpowiedzi na pytanie, co związek zrobi z zaistniałą sytuacją. Dziś ze wspierania kadry wycofała się Compensa.

– Gdyby pojawił się kandydat z dużym nazwiskiem, który cieszyłby się popularnością wśród kibiców, wtedy nasze zainteresowanie byłoby znaczące – powiedział w rozmowie z "Dziennikiem Gazetą Prawną" rzecznik prasowy Kompanii Piwowarskiej Paweł Kwiatkowski.

PZPN, zdaniem gazet, w znalezieniu trenera z głośnym nazwiskiem widzi ratunek dla reputacji związku i droge do zgody z fanami piłki nożnej.
http://www.niezalezna.pl/article/show/id/26341

Wojtas 16.10.2009 16:16

Znajac zycie puszczją sciemie z tym zagranicznym kandydatem ,bo jesli Atlas bedzie z nim pertraktował ze swoim "rong namber " , to predzej poprowadzi on reprezentacje Psow Pasterskich na Alasce niz Kadre Polski.

Ci ludzie sa jak Max i Albercik z Seksmisji--,sa jakby z innej poprzedniej zbetonialej epoki,zyja w innej rzeczywistosci ,nieprzejmuja sie sytuacja obecną,,nie uzunajac jej praw ..

jedyna rada , to tak jaka obrala "Liga"

kastracja :D : D

mitmichael 16.10.2009 18:26

http://www.youtube.com/watch?v=UMVYWDXhEwM :lol: :lol:

koyoot 16.10.2009 19:27

Jak sie sprawuje trener nasz? - No, jak na razie chujowo... :lol:

I tyle w temacie komentarzy, chyba to wystarcza za 1000 zdan na ten temat...

laurence 16.10.2009 23:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 804255)

Ci ludzie sa jak Max i Albercik z Seksmisji--,sa jakby z innej poprzedniej zbetonialej epoki,zyja w innej rzeczywistosci ,nieprzejmuja sie sytuacja obecną,,nie uzunajac jej praw ..

Akurat w Seksmisji to Maksiu i Albercik w ogólnym rozrachunku postawili na swoim i obalili istaniejący system by wrócić do tego co było kiedyś.

Bronex 17.10.2009 10:31

Obserwuję systematycznie te ostatnie doniesienia w sprawie bojkotu , stosunek do powyższego samych włodarzy PZPN-u i odnoszę wrażenie ,że ustawicznym bombardowaniem tą metodą dziadów z Miodowej ,możemy odnieść pewien sukces. Przede wszystkim gdyby ludzie przestali przychodzić na mecze reprezentacji (nareszcie!!!!) to na pewno wpłynęłoby znacząco na ucieczkę sponsorów , reklamodawców. Kiedy leśne dziady zauważą ,że coraz mniej mają do pod.......enia zaczną myśleć może o pewnych reformach. Akcjami społecznymi które są solą demokracji , przez przejawy właśnie takiej oddolnej inicjatywy możemy uzyskać przyczółek, włożyć przysłowiową nogę między drzwi. Jeden mecz ze Słowacją niczego nie zmieni. Tutaj trzeba regularnego bojkotu i na pewno sukces w walce z anachronizmami , złodziejstwem na Miodowej będzie możliwy. Jakby się dokładnie wsłuchać w wypowiedzi Laty, Piechniczka, Engela , Majewskiego czy Kręciny to ewidentnie widać ,że swoim prymitywizmem , hardością tylko pogarszają własną sytuację. Lato dzisiaj stwierdza ,że wszystko jest super i Doktor zostaje,że trzeba mu dać szansę. Szansę na co !!! Żeby było jeszcze gorzej... Przecież Majewski to jest miernota . Tyle lat jest trenerem i co osiągnął nawet w tak nikczemnej lidze jak nasza. Tutaj trzeba fachowca z umiejętnościami ,który potrafiłby i chciał pracować nie tylko jako selekcjoner ale umiał kooperować z rzeszą ludzi zajmujących się w Polsce piłką chętnych do przyjmowania nowych wzorców. Ciekaw jestem co zrobi esbecja z Miodowej jak się skończą pieniądze.

maxx304 17.10.2009 13:43

Hehe :) Sponsorzy uciekają? Jakże mi przykro. Spoko, Lato pewnie ma na strychu kilka koszulek z roku 74, skompletuje się i nasi będą grać. Jakby co, powie się że gramy w stylu retro. A jak już nie będzie wojaży i chlania za sponsorskie pieniądze: http://finansowe.strefa.pl/pieniadz.html , to dziady PZPNowskie albo odejdą od koryta, albo publika im pomoże. Tylko, jak pisze Bronex, nie popuszczać! Walka do samego końca. Jak widać tylko chwyceniem ich za mordę można coś osiągnąć.

harthausen 17.10.2009 13:55

ciekawy wywiad z Lenczykiem na temat polskiej myśli szkoleniowej w PZPN
http://www.sport.pl/pilka/1,65046,71...oleniowej.html

Najlepsza końcówka o takim jednym, co się Atlas nazywa:

Cytat:

Z rzecznikiem PZPN Januszem Atlasem też pracowałoby się ekstra? Byłby pana reprezentantem w mediach.

- Pan chyba żartuje. Byłby ogromny problem, bo ja nie piję.
:D

Pan Jotka 17.10.2009 13:58

http://www.weszlo.com/news/3877

Złotousty Engel atakuje...Zmanipulowała mną firma. Coraz lepsze te wypowiedzi. Dzisiaj w radiu mówili, że Zdzisiu Kręcina ośiwadczył , że zamierzaja rzadzic do nastepnych wyborów--czyli 2012. Minister Sportu NIE ZAMIERZA wprowadzać komisarza.Stefaaaaaan Majewski pozostanie szkoleniowcem do 2012 roku, wladze PZPN na siłe chcą mu znalesc powody do dalszej pracy zatem poprowadzi 2 mecze towarzyskie jeszcze w tym roku.Jezeli wygra to oczywiscie Antoni Pierdziel ogłosi tryumf polskiej myśli szkoleniowej i stefaaaan dojedzie do finałow Euro :D Przeciwnicy sa bardzo mocni---jednym jest Rumunia, drugiego jeszcze nie znaja...Pewnie ktos z drugiej setki FIFA bo komus w koncu musimy tego gola wcisnąć , nie?

BoBaSbK 17.10.2009 17:04

Orange -zmień operatora , Tysie - pij inne .. itd.

szczebrzeszcz 17.10.2009 20:54

http://www.tvn24.pl/-1,1624292,0,1,p...wiadomosc.html
:-/ rzekomy reprezentant kibiców w ogóle nieprzygotowany, poddenerowany
i głupek jeszcze na spotkanie przyszedł, przecież to było wiadomo że nic nie wskóra w ten sposób, a i jeszcze się ośmieszył :/

sorry ale nie obejrzałem całego bo nie mogłem na to patrzeć :(

flamengista 17.10.2009 21:06

No świetnie, potwierdza stereotyp kibica-przygłupa. Nie umie porządnie sklecić prostego, logicznego zdania. Jest źle począwszy od ubioru - to jest ubiór chłopięcy, dobry dla studenta którym ten chłopak pewnie jest. W sam raz by pójść na imprezę do Prozaca. Ale jeśli się chce być traktowanym poważnie, to się wkłada garnitur i krawat.

A postulaty to się wkuwa na pamięć - mają być proste, czytelne i medialne. W mediach już tak jest - jak nie umiesz czegoś powiedzieć w 10 sekund, to nie masz nic mądrego do powiedzenia.

Ja się w sumie nie dziwię, bo mimo sympatii dla tej inicjatywy nie wierzę w jej sukces. Ale wypadało się do tego wystąpienia trochę przygotować.

szczebrzeszcz 17.10.2009 21:18

najlepszym rozwiązaniem było nie przyjście, a wykręcić się można było kilka sposobów

poza tym jeżeli pytał co się nie podoba to trzeba było zacząć od tego co najbardziej trujące, czyli okręgi, sposób funkcjonowania związku, organizacja zwłaszcza ta najniżej, a ten głupek mówi o szkoleniu młodzieży... :/
trzeba być nieziemsko naiwnym żeby wierzyć ze takie spotkanie coś zmieni
"młody" w ogóle nie potrafi posługiwać się mediami
ubiór też zły, ale to tylko dodatek, odpowiedni zachowanie, sztuka argumentu i nikt by tego nie zauważył, a tak nawet do takich rzeczy można się doczepić

Ps. mam wrażenie że zwyciężyło parcie na szkło

flamengista 17.10.2009 21:29

Ale żeby gorzej wypaść niż Kręcina, to trzeba się postarać...

szczebrzeszcz 17.10.2009 21:34

no właśnie aż mnie to zdziwiło, bo Zdzichu na kulturalnego wyszedł

FraMat 17.10.2009 21:42

polskie media donoszą, że kandydatem na trenera kadry jest Dan Petrescu. To bzdura, oczywiście. Dan jest gotow odejść z Unirei ale tylko do silnej ligi europejskiej. Odrzucił propozycję prowadzenia kadry Rumunii więc niby po co miałby prowadzić kadrę Polski? Jego zarobki w Unirei 500 tys euro musiałyby byc znacznie przebite, żeby w ogole zaczął się zastanwaić nad taką ofertę.
Skąd takie plotki?
Ano, Ladbrokes, firma bukmacherska obstawia także szanse różnych osób na stanowisko trenera naszej kadry: prowadzi Smuda - zakłady w wysokości 1:2, a na dziewiątym miejscu jest Petrescu na którego przyjmowane sa zakłady 1:101, na Bońka 1:181, na Mourinho (14 miejsce) 1:401

flamengista 17.10.2009 22:11

Przecież tak samodzielny i mówiący zawsze to co myśli trener jest dla betonu PZPNowskiego absolutnie nie do przyjęcia.

GemHZR 18.10.2009 22:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pan Jotka (Post 804543)
http://www.weszlo.com/news/3877

Złotousty Engel atakuje...Zmanipulowała mną firma.

Prison Break 5 Engel, Lato i ziomy kontra tajemnicza firma :D (w roli T-Baga Zbigniew "Z-Bee" Boniek)

Cinek1906 19.10.2009 06:23

trener i tak nie pomoże jak kopacze nie będą chcieli czegoś osiągnać.. oprócz wypłacenia premii:)

Pan Jotka 19.10.2009 07:03

Rozwaliło mnie pytanie Zdzisława K.: Co sie wam nie podoba konkretnie? Przecież my jesteśmy stowarzyszeniem. Czyli jednym slowemnie pownniśmy wnikać w afery stowarzyszeń bo oni sa stowarzyszeniami i nic nam do tego. Ktoś musi im uświadomić, że "stowarzyszenie"o nazwie PZPN funcjonuje dzieki nam! To my kibice chodzac na mecze, sponsorujemy pasozytow.To my ki bice nie bojkotujemy sponsorów reprezentacji i dzięki temu sponsorzy łożą na reklamy, z ktorych to wpływaja pieniądze do PZPN. Niech na kolejnych 3ech meczach reprezentacji nikt się nie pojawi, to zobaczymy czy prezes Lato szybko bedzie miał bułę na kolejne wypłaty i podwyżki. Juz bylo takie stowarzyszenie kiedys--PZPS.Biesiada przekręcił gruba kase, zajął się tym prokurator, wybrano nowe wladze i popatrzcie gdzie jest siatkówka...

ciacho 19.10.2009 09:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pan Jotka (Post 805435)
Rozwaliło mnie pytanie Zdzisława K.: Co sie wam nie podoba konkretnie? Przecież my jesteśmy stowarzyszeniem. Czyli jednym slowemnie pownniśmy wnikać w afery stowarzyszeń bo oni sa stowarzyszeniami i nic nam do tego. Ktoś musi im uświadomić, że "stowarzyszenie"o nazwie PZPN funcjonuje dzieki nam! To my kibice chodzac na mecze, sponsorujemy pasozytow.To my ki bice nie bojkotujemy sponsorów reprezentacji i dzięki temu sponsorzy łożą na reklamy, z ktorych to wpływaja pieniądze do PZPN. Niech na kolejnych 3ech meczach reprezentacji nikt się nie pojawi, to zobaczymy czy prezes Lato szybko bedzie miał bułę na kolejne wypłaty i podwyżki. Juz bylo takie stowarzyszenie kiedys--PZPS.Biesiada przekręcił gruba kase, zajął się tym prokurator, wybrano nowe wladze i popatrzcie gdzie jest siatkówka...

Tylko, że ja niestety obawiam się, że mimo iż nam się to wszystko nie podoba, to oni robią wszystko zgodnie z prawem.

BiałaGwiazda 20.10.2009 16:28

Cytat:

Nowego selekcjonera piłkarskiej reprezentacji Polski poznamy najpóźniej 3 listopada. Dziennik "Sport" prezentuje nazwiska 11 zainteresowanych.
PZPN nie zamknął jeszcze listy kandydatów, Grzegorz Lato powiedział w poniedziałek, że na nowe oferty związek czeka do najbliższej soboty.

Kandydaci na trenera reprezentacji Polski według "Sportu":
1. Franciszek Smuda - trener Zagłębia Lubin
2. Stefan Majewski - tymczasowy trener reprezentacji Polski
3. Paweł Janas - trener Widzewa Łódź
4. Henryk Kasperczak - bez pracy
5. Maciej Skorża - trener Wisły Kraków
6. Piotr Nowak - trener Philadelphii Union
7. Dan Petrescu (Rumunia) - trener Unirei Urziceni
8. Alberto Zaccheroni (Włochy) - bez pracy
9. Avram Grant (Izrael) - dyrektor sportowy Portsmouth FC
10. Javier Aguirre (Meksyk) - trener reprezentacji Meksyku
11. Lawrie Sanchez (Irlandia Płn.) - bez pracy
Oprócz tych kandydatów, wedle zapewnień Jerzego Engela, jest jeszcze trzech chętnych - z Francji, Węgier i Hiszpanii.

Więcej w "Sporcie"
Nie wiem czy to prawda,że chodzi akurat o tych trenerów,ale jak dla mnie to z Polski tylko Smuda,a z zagranicy Petrescu,bo w Aguirre to mi się nie chce wierzyć,z powodu tego,że poprowadzi repre Meksyku na MŚ2010.

wolfy 20.10.2009 16:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BiałaGwiazda (Post 805844)
Nie wiem czy to prawda,że chodzi akurat o tych trenerów,ale jak dla mnie to z Polski tylko Smuda,a z zagranicy Petrescu,bo w Aguirre to mi się nie chce wierzyć,z powodu tego,że poprowadzi repre Meksyku na MŚ2010.

Ja jestem za Stefanem Majewskim.
Śmiech to zdrowie.

IncognitoTSW 20.10.2009 16:38

Ciekawe, że Grant przyjął ostatnio propozycje pracy w Portsmouth i nagle się zgłosił żeby być selekcjonerem Polaków.

wolfy 20.10.2009 16:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 805849)
Ciekawe, że Grant przyjął ostatnio propozycje pracy w Portsmouth i nagle się zgłosił żeby być selekcjonerem Polaków.

Praca z Reprezentacją to zaszczyt.
Szczególnie z naszą.

Marszałek 20.10.2009 17:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 805853)
Praca z Reprezentacją to zaszczyt.
Szczególnie z naszą.

Najlepszy z tego towarzystwa to Grant. Choć kto by nie został trenerem to i tak nic nie wskóra,bo kopaczy mamy miernych.

QBAS 20.10.2009 17:08

Ta lista i tak pewnie jest sfingowana przez dziennikarzy. Nie wiem czy czytaliście wypowiedź Bońka, który mówił że żaden szanujący się trener (czyt. z sukcesami) nie wysyła swoich CV do związków. Jak jest na prawdę dobry to sam związek powinien nawiązać z nim kontakt i zaproponować swoje warunki współpracy. Jestem niemal pewny, że zostanie Majewski lub mianują Smudę. Niby lepszy ten drugi ale nie jestem pewien, czy będzie on dobrym rozwiązaniem w tej sytuacji. Poza tym wtedy może ten "pozytywny szum" wokól PZPNu opaść, a nie o to chodzi ;)

A jak czytam, że dzisiaj powstała komisja ds. wyboru trenera to mnie krew zalewa. Jak słyszę słowo komisja to już wiem, że nic dobrego z tego nie będzie. Czy to komisja śledcza, ds. wyjaśnienia afery czy wyboru trenera. Mam nieodparte wrażenie, że wszyscy członkowie tej szacownej komisji sposobem myślenia są przed 1989 rokiem...

Ikki 20.10.2009 17:58

Sfingowane czy nie..., bardzo chciałbym zobaczyć na stanowisku trenera Petrescu. Przy nim nasze "gwiazdki" w końcu zobaczyłyby co to znaczy przygotowanie mentalne do meczu. On by ich w końcu poustawiał w prawidłowym szeregu. Ciekawe jak by wyglądały relacje Dana z Kubą?:>

el Nuero 20.10.2009 17:59

Dziwne lato tej zimy

Ciekawe, czym zapłacą temu nowemu trenerowi??. Właśnie zrezygnował kolejny sponsor - Kompania Piwowarska (trąbią o tym na interii i futbol pl). Może Lato i spółka złożą się ze swoich zaskórniaków, których z wcześniejszych "premii" trochę uzbierali :rotfl:

A bardziej poważnie - cała sytuacja robi się coraz bardziej zagmatwana, tylko leśne dziadki tego nie chcą widzieć. "Będą nowi sponsorzy" - twierdził taki jeden. Racja, tylko nie dodał ostatniego słowa: Będą... ODCHODZIĆ!

Tasio1906 20.10.2009 18:16

Ja jestem za tym zeby selekcjonerem został Smuda, a Majewski niech sie zajmię kadrą U-23... a co do zawodników to Dudek powinien pożegnać się z kadrą w najbiższym meczu u siebie podobnie Żewłakow, Krzynówek, Lewandowski, Żurawski...

Pan Jotka 20.10.2009 18:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez el Nuero (Post 805872)
Ciekawe, czym zapłacą temu nowemu trenerowi??. Właśnie zrezygnował kolejny sponsor - Kompania Piwowarska (trąbią o tym na interii i futbol pl). Może Lato i spółka złożą się ze swoich zaskórniaków, których z wcześniejszych "premii" trochę uzbierali :rotfl:

A bardziej poważnie - cała sytuacja robi się coraz bardziej zagmatwana, tylko leśne dziadki tego nie chcą widzieć. "Będą nowi sponsorzy" - twierdził taki jeden. Racja, tylko nie dodał ostatniego słowa: Będą... ODCHODZIĆ!

Ładnie to napisałeś z tym nowym sposnoem.Cała sytuacja miała taki przebieg. Zdzisław Kręcina przemawiał wczoraj jak polityk. A szczególowiej mówiąc jak wódz na XX Kongresie KPZR(kto zył za komuny to pamięta formułe i otoczke takich wystąpień). Pouczał, strofował, ośimeszął ewentualnych przeciwników(CZYLI KIBICÓW!!). Dostało się także rządowi, gdy Kręcina zasugerowął , ze rząd im nie dał naleznej kasy i za to zaplaciło spoleczeństwo bo rzad musial dać kase oraz zapłacic odsetki.Bił piane tak długo, ze zgubiłem wątek o czym mowa. Rzucał liczbami na pamiątki, domy dziecka itp. Dodatkowo dzinnikarze mogli uslyszeć , jacy durni są sponsorzy ktorzy sie wycofali, bo w ich miejsce juz ma nowych lepszych i hojniejszych. A tu prosze--Kompania Piwowarska olała temat ;-). Jednym słowem--gbur z tego Kreciny az milo. Mi się nasuyneło w zasadzie jedno pytanie do pana K.---panie sekretarzu.Prosze podać liste pracowników PZPN i wypisać ile lat pracują w związku. Bo skoro jest tajk dobrze to dlaczego przez te wszytskie lata jest tak źłe i kto za to odpowiada skoro [przez 20 lat z hakiem pracują ciągle ci sami ludzie?

Marszałek 20.10.2009 18:55

Bądźmy dokładni. Widziecie coś co chcielibyście widzieć. Kompania wycofała reklamy a nie zrezygnowała z lania kasy na reprezentację. Podobnie inni sponsorzy. A sami przyznacie,że to znaczna różnica. Zresztą kto odważy się zerwać umowę z PZPN-em,ten będzie musiał płacić gigantyczne odszkodowanie. To wszytko jest markowaniem ruchów. Chwała Towarzyszom:) na pochybel styropianom i pampersom. Ave Lato. kij z zimą

IncognitoTSW 20.10.2009 19:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tasio1906 (Post 805876)
Ja jestem za tym zeby selekcjonerem został Smuda, a Majewski niech sie zajmię kadrą U-23... a co do zawodników to Dudek powinien pożegnać się z kadrą w najbiższym meczu u siebie podobnie Żewłakow, Krzynówek, Lewandowski, Żurawski...

Żurawski już od ponad roku jest nieobecny.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:09.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl