![]() |
Cytat:
Ludzie którzy mają takie podejście jak Ty będą powodować, że nigdy nie zapełnimy naszego stadionu. Na ostatnim meczu spotkałem takich ludzi. Stali na D21 w pierwszym rzędzie i za nic nie chcieli usiąść. Nie spiewali, po prostu stali dla samego stania, przez co cały sektor musiał stać. Wielu ludzi było niezadowolonych i nie sądzę by po raz kolejny wybrali się na stadion, gdzie musza się wysilać, aby coś zobaczyć. Poprostu zostania w domu i tam spokojnie obejrza mecz. Wlasnie przez matołów, powodujących takie sytuacje będziemy mieli kłopoty z frekwencją. |
Cytat:
Ale wiesz, ze na sektorze G sie dopinguje caly czas, bez przerwy? |
Sorry za offtop ale mam pytanie, od jakiej ulicy jest wejście na F24?
|
Cytat:
|
Taka informacja nie mogła mi umknąć przecież ;) Po to się idzie na G
|
Pilna sprawa, ma ktos miejsce w aucie na jutrzejszy mecz z okolic Bystrej - Jordanowa - Osielca - Suchej Beskidzkiej ? Bardzo prosze o odpowiedz na pw lub w tym temacie !
|
Cytat:
|
Cytat:
Teraz młodziez lat 13, która nie załapała się na bilety za 20 i 30 zł (bo wszyscy w Krakowie się nie załapią), co jej tanio zaproponujesz oprócz ogladania meczu w TV ? Oblicz ile to będzie kosztowało np. 2 braci. Skoro wyżej podano Ci przykład, że za 50 zł. to były mecze na Wisle w Europejskich pucharach, a Ty uważasz, ze to tanio to powiedz ile wg. Ciebie powinny takowe kosztować gdy ponownie zagra w nich Wisła. I oblicz to dla wariantu ojciec i 2 synów. Wtedy powiedz czy to dużo czy mało. Dla przypomnienia dodam, że bilet w Rzymie na mecz Lazio - Wisła kosztował mnie 10 euro. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Rozumiem ten przykład z ojcem i dwójką dzieci, ale czy naprawdę uważasz, że ojca - jeżeli kocha klub - nie będzie stać na sfinansowanie 3 karnetów? Załóżmy, że jest to średnia rodzina - t.j ojciec zarabia ok 3k, matka 2k, czyli razem mają na życie jakieś 2k miesiecznie odliczając opłaty itd. Czy nie sądzisz, że ojciec jednak szarpnie się na wydatek, nawet w wariancie extremalnym, trzech karnetów na E czyli 450 PLN ? Myślę, że jest to możliwe. Nawet wydanie kwoty do 600 PLN za te 3 karnety jest to przecież wydatek jednorazowy. Na Legii są bilety dwa razy droższe, a komplet na Amice udało im się bez problemu uzyskać. Da się? Strasznie denerwuje mnie to polskie podejście, że wszędzie jest za drogo i nawet jak jest tanio to i tak jest za drogo. |
Cytat:
|
Cytat:
p.s To czy ty bedziesz pisał, dla kogo ma się znaleść miejsce na stadionie, to "nas" obchodzi jak zeszłoroczny śnieg... :lol: (fajne masz argumenty :rotfl:) |
Ceny biletów na Śląska od 20 do 75 zł
Ceny na Lechii od 20 do 50 zł , kobiety i dzieci do lat 14 płacą od 16 do 40zł w zależności od sektora, dwa szybkie przykłady O cenach na Legii czy Lechu pisać nie zamierzam bo u nas karnet kosztuje tyle ile u nich jeden bilet, a nawet więcej, a tak na prawdę to Wisła może się mierzyć cenowo właśnie z nimi bo Lech, Wisła i Legia to tak zwana "wielka trójka", Cracovia ma o 5 zł tańsze bilety od tych na Wiśle na niektóre sektory My mamy ceny na poziomie środka tabeli, a nawet niżej, ceny biletów na Wisłę nie są tanie, one są śmieszne, a gdzie tu porównywać komfort oglądania meczów na Śląsku czy Lechii do Wisły? tam nawet dachu nie ma, płot na 2 metry, wyrastające krzewy zamiast siedzisk, nasrane przez psa czy kota bo przez pewien płot każde zwierze może wejść itp i o tym też wielu zapomina, wspominać jednego meczu, który odbył się 20 lat temu w Rzymie też nie ma sensu, plusem jest to że od nowej rundy będzie sprzedaż przez internet i na pewno większe promocje, także dla kobiet i dzieci, teraz było to wszystko robione na pałę, ale podziękowania kierować do Majchroskiego, który oddał stadion na 2 dni przed meczem Sprzedaż jutro Cytat:
|
Cytat:
Nie możemy zapominać, że mając stadion wcale nie jesteśmy na poziomie Europy. Do tego muszą dojść odpowiednie zachowania wśród kibiców. |
Cytat:
zastanow sie chlopie co ty za brednie wypisujesz. moze to ty byles tym oszolomem z sektora E22 na meczu z Korona? |
Cytat:
a co robił? |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja wolę siedzieć na krzesełku i mieć cały stadion zapełniony niż stać i mieć w połowie zapełniony.Nie uważam żeby gość siedzący na krzesełku był gorszy od gościa stojącego.Ja nie mam problemu ze staniem na meczu ale jak bym np. przyszedł z żoną i dzieckiem na mecz to wydaje mi się to naturalne że chcieliby siedzieć a nie stać.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Z tego co widze to jest temat o biletach..
Chciałem zapytać, bo dziś wróciłem z zagranicy i czy jutro dostane bilet rano najlepiej na naroznik oraz czy kolo 11 są duże kolejki czy ich wogóle nie ma. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
P.s To jak? Jutro wszyscy siedzimy??!! Ja chce stać a na G zabrakło biletów! to czemu mam siedzieć? Niech mi klub odpowie, albo wy... ps oglądam sobie mecz Amiki... tam wszyscy stoją... ciekawe czy dzieciom to przeszkadza... Cytat:
|
Cytat:
|
Po pierwsze temat jest o BILETACH a nie o mentalności , temperamencie czy też poziomie kultury niektórych kibiców.
Po drugie biletów jest jeszcze dużo , dla wszystkich starczy a widząc pogodę i znając humory pikników nie sądzę żeby był komplet. (obym się mylił ) Co do problemów kolegi Palikota ,po otwarciu całego stadionu będzie więcej miejsca dla skaczących i siedzących :D Ps. Będą też stewardzi i to z nimi różni delikwenci będą sie wykłócać a nie z "rodzicami z dziećmi" Ciekawe czym to sie skończy?? |
Cytat:
|
Zamienie bilet z sektora F na G! Priv!
|
Cytat:
|
Jeśli ktoś wybiera się do 14 jutro po bilety prosze na priv.
|
Witam, opiszę swoją sytuację, mieszkam 400km od Krakowa, a niedługo ruszą zapisy na mecz wyjazdowy do Poznania do którego mam 150km, dostaniemy tam ponad 2 tysiące biletów i stąd moje pytanie czy jest jakaś szansa żebym dostał 2 bilety na ten mecz? Chcieliśmy z kolegą pojechać na ten mecz. Mam znajomego w Krakowie i jak mu podam nasze dane to bez problemu może kupić, ale wiem że na wyjazd sporządzane są listy kto ile razy gdzieś był. Proszę o odpowiedź
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Tottenham - mecz o godzinie 15...w dzień powszedni wiadomo, jak ciężko ludziom wyrwać się z pracy. Pora meczu kuriozalna ze względu na inne mecze angielskich drużyn tego samego dnia w Pucharze UEFA Inter - godzina meczu...14... jak wyglądał stadion pewnie pamiętasz...dwie trybuny i wtorek. Nawet w ojczyźnie futbolu w taki dzień więcej ludzi się na meczu nie pojawi... Hajduk - ten sam sezon, co mecz Interem. Nawet poprzedzał rywalizacje z Włochami. Stadion bez oświetlenia + wczesna pora = marna frekwencja. Saragossa - pierwszy mecz 1:4 i większość dało sobie spokój. Oczywiście na stadionie nadal brak było jupiterów, więc pora również dziwna. Dopiero po Zaragozie, gdy trafiliśmy na Porto stadion zapełniony został w ponad 80%... Sevilla - to mecz typowo towarzyski, obchodu 100-lecia i toksyczna atmosfera, gdy w klubie wybuchła afera z Jurczyńskim i kibicami. Z trybun obok racowiska leciały bluzgi także na Miętte. Ale były i mecze, na które było bardzo duże ciśnienie i stadion, nawet przy mega cenach zostałby zapełniony. Dość przypomnieć pierwsze mecze z Barceloną, Realem (pamiętacie, jakie wtedy były ceny???? p o100-200 zł i nikt nie płakał), Lazio czy Schalke. Były też takie, z krajowymi rywalami: z Legią (za Skorży, z Kosowskim w składzie), z Cracovią (również za Skorży 2:1) czy wcześniej za Kasperczaka z Legią... Będą wyniki i renomowani piłkarze, to mecze o stawkę przyciągną tłumy bez względu na cenę. |
Tylko na te mecze, które wymieniasz przyjechalo pol Polski zobaczyc na zywo Barce czy Real,a chyba nie chodzi o to zeby zjezdzala nam tu raz do roku piknikownia, tylko o to by miec kibiców wiernych Wiśle..Nikt nie plakal na ceny w meczach z Realem czy Barca? Dzieki tym cenom mecz ogladnalem w TV, a na Reymonta jestem co kolejke od 15 lat..Dlugo po tym mialem jeszcze do klubu zal za to, że wycisnąć chcial maksimum z naszych kieszeni, przez co nie bylem na tak ważnych meczach.
Fakt mecze,które ja wymienilem byly zbyt wczesnie, co nie zmienia tego ze powinien byc komplet i gdyby ceny byly nizsze pewnie sami uczniowie wypelnili by ten stadion..Przeciez wtedy gralismy kosmos!! Prosty przykład, mecz z Vitoria Guimaraes, rywal ze sredniej (niskiej) polki, ceny chyba 25-30 zloty na E i praktycznie komplet na trybunach. W tej chwili mamy bilety dwa razy drozsze, na kazda trybune od żydów..U nich nagłe rozmnożenie, u nas tylko twardy elektorat..Majac bilety po 10(za bramke) i 15(na prosta) kazdy z nich mogł wziac kogos pierwszy raz na mecz stawiajac mu bilet, taki nowy najczesciej lapie zajawke i zaczyna chodzic regularnie! Nie mowie ze u nas bilety powinny byc,az tak tanie..ale wg mnie rozsadne ceny to takie , kiedy bedzie chodzic regularnie 25 tysiecy ludzi na mecz,a przy dzisiejszych cenach nie możemy osiagnac kompletu. Dla mnie umiarkowane ceny to: C,G= 20 zl ( 9 tys. miejsc) Łuki=25 zl ( ponad 5 tys. miejsc) srodek E-40zl pozostale E=30zl srodek A= 50 zl pozostale A= 40 zl Topowe mecze(4 w sezonie) drozsze o 10 zl. Do tego znizki (20-25%) dla kobiet, mlodziezy uczacej sie,emerytów,fan clubów, bilety rodzinne, punkty lojalnosciowe. Z takimi cenami mysle ze spokojnie mielibysmy srednia kolo 25 tysiecy,a po pewnym czasie moze i wyzsza. Przeciez zarobek w dniu meczu to nie tylko bilet..Jak bilet bedzie w miare tani to kazdy zje w przerwie hot doga i wypije pepsi(zasilajac kase klubu),a jesli z trudem uzbieral na bilet to na dodatkowy wydatek na stadionie juz nie bedzie mial pieniedzy! |
Jakbyśmy grali tak jak 6-7 lat temu to te ceny byłoby dobre, przy takiej grze, przy martwieniu sie o punkty nawet z najsłabszą drużyną cena 50-40zl za E, to kosmos. Nie każdy jest fanatykiem, a na mecz chętnie by poszedł, ale weź tu wciągnij kogoś nowego na mecze jak mu wyjedziesz z cena 50zł za mecz z 13 drużyną ligi, a przecież nie wezmiesz nowego na młyn.... To że srednia zarobkow jest 2-3 tysiace nie znaczy ze tyle zarabia zwykly Polak, bo tak naprawde ma 1500 a z tego już nie poszaleje. Cena od 20 do 30zł 35zł to cena idealna na zwykłe mecze (Puchary czy te mecze topowe wiadomo drozej) . Młyn też powinen kosztować 20, żeby nie chodzili na niego Ci którzy chcą zaoszczędzić.
|
W kinie wam dają zniżkę jak z dziewczyną przyjdziesz?
Na dzień dzisiejszy mamy dumpingowca po drugiej stronie błoń, z biletami po 10 zł i kopaniem się po czołach naszych gwiazd. Nasze ceny są adekwatne do tego co się mi proponuje, przynajmniej ja mam takie odczucie. Za środek w karnecie średnia cena wychodziła chyba 40 zł, bardziej z boku 30, G nawet 20 zł za mecz nie kosztowało. To są ceny mega fajne, a narzekanie że drogo to już z lekka przesada. |
Z nudów przeglądam tabelę 1 ligi i widzę jakieś Podbeskidzie, myślę sobie sprawdzę co to w ogóle jest, szperam po stronie i natykam się na rubryczkę "bilety", no to lukam z ciekawości,
i... http://ts.podbeskidzie.pl/m52/o-klubie-bilety :lol::lol: A najlepsza końcówka, dzieci do lat 13 płacą za wjazd 7 zł, u nas do 12 za frajer. Klub powinien zakazać mediom puszczania w eter informacji ile kosztują bilety na Wisłę bo to się nadaje do Monty Pythona. |
Ceny sa dobre ,mam bilet na D na srodek naroznika i mam gdzies wszystko :lol: ,mecz zgodowy fajnie, ale widok z naroznika D na sektor gosci ,jak przyjedzie Górnik ,albo jakas inna ekipa to tez bedzie dobry widok
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl