![]() |
Ja to odpuszczam. Wole APOEL zagrac
|
Ja juz gram Apoel,ale szukam drugiego meczu do dubla :) Mysle nad dinamem,lechem albo partizanem:) Jakas rada ?
dzis: EB Streymur - Apoel Nicosia 2 1.3 Rhyl FC - Partizan Beograd 2 1.25 Ako:1,63 Stawka:440zł Wygrana:715zl |
u jakiego gracie buka???
|
ja bede gral w totomixie, na apoel 1,4. Warto tez chyba podbic Francja z Polska w kosza u-20,jak sadzicie??
|
czemu nikt nie stawia na Sliema -Maccabi 2 albo Słowacja-Holandia 1 w koszykówkę:)
|
FC Pyunik - D.Zagrzeb (1m.) 2
Streymur - Apoel Nicosia (1m.) 2 2,17 |
a co lepiej? kopenhaga czy salzburg wg Was??
|
Pyunik - Dinam Zagrzeb 2
Streymur - Apoel 2 Rhyl - Partizan Belgrad 2 Wisla - Levadia 1 Salzburg - Bohemians 1 Fc Kopenhaga - FK Mgren 1 4,87 |
Cytat:
Mam taki sam kupon. Wahałem się, czy nie dać Partizana, ale stanęło na tych dwóch meczach. Zatem powodzenia. :D |
Wiecie może gdzie jest livescore lub wyniki końcowe z challengera w Manchesterze?
Rocco niech Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi :D,to by było zbyt oczywiste,no ale ok,zarób u buków na wycieczkę Kraków-Bogota-Manchester-Rimini:D a mecz w Manchesterze Mahut-Cox się nie rozpoczął bo przy Coxie pisze wc czyli jest w toalecie i wciąga koks:D:D:D |
Cytat:
Manchester masz między Bogotą a Rimini :D mecze ponoc sie nie zaczęły edit: LUKAS ja miałem nadzieje ze napiszesz ze mi wygranymi kuponami wynagrodzi :D |
Lech - Irkalis 1
Wisła - Levadia 1 Porto - Leixoes 1 za 20 zł do wygrania 61 Wejdzie? ;> |
Cytat:
Nie dziękuje no i wzajemnie :-) No ja Partizan też chciałem dać ale jako 3ci mecz. coś słabo to widze |
Wygląda na to, że Dinamo zrobi nas zaraz w ch*ja. A nawet na ich stronkę dziś wszedłem, żeby sprawdzić nastroje i oczywiście "jedziemy po zwycięstwo". :[
Oby tylko Monaco wygrał z Gonzalesem, to przynajmniej będę na 0. |
zna ktos stronke do dobrego live z meczu apoelu?
|
ale chodzi o livescore? to www.livemecz.pl od razu pokazali że strzelili gola:)
na jutro: Wisła-Levadia 1 FC Kopenhaga-Morgen 1 Ventspils-Dundelange 1 z hc 0:1 Maccabi-Glentoran 1 na noc sobie puszczę Bahia-Bragantino 1 Portuguesa-Goianiense 1 za 20 zł do wygrania 64 zł |
Ja patrze na strone uefa.com. Tam najszybciej jest tylko trzeba samemu odswiezac.
A ma ktos stronke ze statystykami z meczu, chodzi mi o to, ktora druzyna przewaza itp, choc i tak wiem ze Apoel ;p ale chodzi o dokladniejsze statystyki :) z gory dzieki za odp. |
Jak na razie Apoel i Partizan po 0-1 :) Jeszcze po jednej i spokoj bedzie :) Na szczescie,ze to Dinamo ominalem,bo by caly dzien zjeb.alo...
Edit: sry partizan juz 0-2 |
Cytat:
Na jutro : FC Kopenhagen - FK Mogren Budva 1 1.2 Wisła Kraków -FC Levadia Tallinn 1 1.15 Ako: 1.38 Stawka:715zł Wygrana:986,70zł Analiza: Kopenhagi chyba nikomu tłumaczyc nie trzeba,cały sezon u siebie grali rewelacyjnie (14-2-1),bramki 42-14,srednio 2,47 na mecz strzelonych i 0,82 straconych :) Jak grali w domu,zawsze na nich stawialem i bede stawial :) Do przerwy czuje,ze 3-0 juz bedzie. Wisełka-co tu duzo mowic,jest ogromna roznica poziomow,7-1 w lidze estonskiej szacunku nie budzi.do tego levadia po super ekonomicznej podrozy estonskim pksem..licze na 3-0 FT. |
Wisla - Levadia Tallinn (1m.) 1.20 nr: 457 typ: 1
Salzburg - Bohemians D. (1m.) 1.20 nr: 458 typ: 1 Levski Sofia - St.Julia (+1) 1.10 nr: 498 typ: 1 FC Kopenhaga - FK Mogren (+1) 1.60 nr: 502 typ: 1 Stawka na zakład: 100zł System: Akumulowany Kurs akumulowany: 2.53x Zakładana wygrana: 227.70zł wejdzie?? |
mi tylko Wiselka zostala i 150 w przod :) a na jutro zaraz bede kleil kuponik :)
do El kabat: to mowisz ze Kopenhaga pewniejsza niz Salzburg???:) |
Mowie,i jestem tego bardzo pewien :)
|
ja zagralem
Wiselke, Salzburg i Kopenhage i od rana trzymam kciuki :) |
tak mnie namówiliście na taki kupon:
Wisła-Levadia 1 z hc 0-1 Kopenhaga-Mogren 1 z hc 0-1 za 50 zł do wygrania 94 zł |
Witam
Jestem nowy na forum, typowaniem zajmuje sie juz od... x lat :D. Bede tutaj podawal swoje typy i kupony, mecze ktore podaje sam zawsze puszczam. Na dzis proponuje: 1806- Ventspils-F91 Dudelange 1,08 1747- FC Kopenhaga-Mogren 1.17 2082- Wisla K.-Levadia Tallin(handi 0-1) 1.45 1060- Viikingit-Atlantis 1,4 AKO- 2,56 Kursy oraz numery zdarzen z Fortuny. Stawka wedlug uznania. Ja osobiscie zagram to za grubsza... Krytyka mile widziana. Pozdrawiam, Pawel |
ja gram standardowo wisłę, salzburg, kopenhagę oraz cska, rubin, internacional i kashime...
|
jeszcze na spokojnie mozecie dorzucic Maccabi Haifa na 1 lub zwyciestwo handicapem z glentoranem :) Maccabi czyli mistrz Izraela w pokonanym polu zostawił Hapoel Tel-Aviv i dobrych 'znajomych' z Bejtaru.Na 17 meczów u siebie zanotowali 11 wygranych,5 remisów i 1 porażkę. Glentoran Belfast,mistrz Irlandii Północnej.Na wyjazdach w lidze na 18 spotkań osiągneli wynik 12-3-3. Liga Izraelska jest to solidna liga a w porownaniu to pół-amatorskiej ligi Irlandii płn wręcz bardzo silna.dodatkowo druzyny z Izraela szczegolnie grozne sa na wlasnym terenie(na wyjazdach roznie bywa).dlatego juz w 1 meczu Maccabi zapewni sobie awans aplikując kilka bramek wycieczce z Belfastu
edit:Kamikaze ja bym uwazal na Polske:) |
Nawet nie mówcie, że Salzburg może zjebać. Pamiętam ligę irlandzką- to są kelnerzy, a Salzburg ma niby plany mocarstwowe (obym się nie zdziwił :lol: )
Ja dziś po całości: Cytat:
|
Cytat:
AKO- 2,20 Pozdrawiam |
Warto chyba zagrać z handicapem :
Haifa - Glentoran (+1) 1 FC Kopenhaga - FK Mogren (+1) 1 Wisła - Levadia Tallinn (+1) 1 Salzburg - Bohemians (+1) 1 6,34 |
Kamikaze zagraj lepiej overa punktowego albo handi +1,5 na finow :)
|
Cytat:
Pozdrawiam, Pawel |
u mnie ako wychodzi 6,55 - kursy na handi mam 1,6 gram na expekcie
|
Cytat:
w stsie życzę wszystkim owocnego dnia hehe :D |
Ok spoko dzieki za odp. Ja sprawdzalem kursy z fortuny, tam na 3 mecze jest kurs 1.45 a na Macabi jest 1.55. Dzieki za wytlumaczenie. Pozdro
|
Cytat:
Kupon identyczny jak mój i identyczne ako- ja miałem 6,22. Kupon puszczony w tobecie, ale wcześnie rano (ok 8). Teraz pewnie kursy są nieco niższe, ale i tak najlepsze jakie znalazłem. |
Cytat:
aha,liga chińska ma teraz jakąś przerwę czy koniec czy co?? |
o widzę że Rocco jeszcze nie wyleciał do Bogoty więc mam pytanie znasz wynik meczu Nice-Arles? o 12 niby miał się zacząć ale nigdzie nie mogę znaleźć
|
Mój kupon :
Haifa - Glentoran (+1) 1 FC Kopenhaga - FK Mogren (+1) 1 Wisła - Levadia Tallinn (+2) 1 ja bardziej optymistycznie :D Salzburg - Bohemians (+1) 1 Kurs Ogólny: 6,60 Buk: betsafe.pl |
Cytat:
ale mam info telefoniczne od kumatych ze ów mecz rozpocznie sie o godzinie 19 naszego czasu!!! i jest to info pewne:D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl