![]() |
Cytat:
|
Ciekawe kogo wymysli pan Bednarz ,na srodek obrony ? Chociaz jeden obronca musi przyjsc .Gdyby liga grala normalnie to teraz by byla druga kolejka i mielisbysmy znow 1 Clebera w obronie. Nie znam zadnego profesjonalnego klubu,tymbardziej mistrza ,tymbardziej grajacego w pucharach ,majac dwoch srodkowych obroncow (z czego jeden jest kontuzjowany).
|
Cytat:
|
Ja tylko mam nadzieje, ze nie bedziemy czekac z Neiem do rozstrzygniecia rewanzu z Beitarem. Bo Brazylijczyk jest tez bardzo potrzebny na nasza lige. Z samym Brozkiem jej nie wygramy.
A tych kilku krytykow prosze o podanie nazwiska napastnika, ktory w tej cenie do 1 mln Euro, mialby lepsze referencje, statystyki itp ? Zawsze znajda sie krytycy i malkontenci, ale narzekac juz na taki transfer to potrafia tylko Polacy. Nie ma zakupow - zle, przychodzi bramkostrzelny napastnik - zle, przyszedlby Lewandowski - zle bo druga liga, Perrone - zle, co to za napastnik co 4 bramki w sezonie strzelil ? Kto ma przyjsc ? Sam C.Glomb, menadzer ktory jest obeznany z rynkiem transferowym stwierdzil, ze za takie pieniadze ciezko znalezc klasowego napastnika dlatego negocjacje tyle trwaly, bo CSKA chcialo dostac wiecej. |
Cytat:
Nie mamy bramkarza i co najważniejsze obrońcy! Dlatego jestem mocno sceptyczny co do tego newsa. Choć kto wie? Ale to na pewno dopiero po wyeliminowaniu Beitara. Wcześniej nie ma mowy. |
A mozecie mi powiedziec czy dzis przylatuje Nei??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ale przeciez Ze Kalanga jest prawoskrzydlowym pomocnikiem! przecież taki nam jest już niepotrzebny. na prawą pomoc mamy już 2 zawodników - Boguskiego i łobodzińskiego. No chyba, że gra jeszcze na innej pozycji... proszę oświećcie mnie!
|
Cytat:
Ze Kalanga jest prawo nożny i gra na prawy skrzydle. Info o jego lewoskszydłowości szerzy tylko interia :-) |
Ze kalega - ok spoko...
Ale w zaistnialej sytulacji (kazdy wie jaka jest) Na miejscu Bednarza nie marnowal bym czasu na zwiedzanie cieplej Rumuni, tylko jak najszybciej zapier... do Warszawy i za wszelka cene probowal sciagnac Jodlowca. |
Cytat:
|
Łobo zawsze może zagrać na lewej flance. Wtedy Za Kalanga będzie mógł szaleć na prawej flance.
|
Ze Kalanga! Jak ja mam wielka nadzieje na ten transfer. Facet jest niesamowity odrobine lepszy od Kalu Uche(takze pod wzgledem charakteru), i owszem to prawoskrzydlowy. Odnosnie transferow to ja jestem jak najbardziej na tak! Wogole co to za ostatnio dziwny wysyp informacji transferowych? Smolarek(fakt!), Ze Kalanga, Nei. Cieszyloby mnie bardzo gdyby dwojka nei, Ze Kalanga przyszli do Wisly, ale wedlug mnie najwazniejsze to: srodek obrony i lewoskrzydlowy.
|
Tylko na tym forum ktoś może na serio odbierać informacje o zainteresowaniu Smolarkiem. Nie znam żadnego innego tak skrzywionego miejsca.
Szkoda że Wisla takimi pilkarzami jak Nei czy Ze Kalanga nie interesowala sie wczesniej, kiedy kosztowali odpowiednio 500 i 350 tys euro, a nie teraz o 40% wiecej... Ze Kalange pamietam z African Cup of Nations, jeden z czolowych i najbardziej wyrozniajacych sie zawodnikow Angoli, naprawde swietne wrazenie na mnie wywarl. Az dziw, ze gra w Dynamnie Bukareszt... Ale jak juz jest w Dinamie, to po co ma odchodzic do Wisly? |
Myśle że to jest melodia przyszłości i zalezy od środowego wyniku z Beitarem. Na nasza lige Cupiał nie wyłoży takiej kasy. Transfer to jedno a do tego dochodzi wynagrodzenie piłkarza. Nie jest sztuka szastac kasa na kredyt. To własnie dlatego CSKA sprzedaje Neia. Prasa pisze też o klopotach finansowych Southampton i wyzbywaniu sie najlepszych piłkarzy.
|
Cytat:
On w poprzednim sezonie grał w Boaviscie Porto. Chyba go wypożyczyła z Dinama, bo coś tam mu się za bardzo grać nie chciało. Mimo wszystko myśle ze w Polsce prędzej zagra niż w Rumuni. Będzie mial przeciez kompanów Nei i Clebera. |
Z tego co pamietam to ten ze kalanga moze grac na obu skrzydlach,ale priorytetem powinien byc stoper,no to dzisiaj albo jutro powitamy neia;) jjjbg!!!
|
Ciekawe jak po wylosowaniu Barcy kształtują się aktualne plany transferowe Wisełki...
Czyżby wycofanie oferty dla Nei - wszystko możliwe. |
Cytat:
|
Cytat:
hehe dzwonił do mnie kolega pracujacy w jednej z TV, i dosc poważnym tonem mówił mi o tym Smolarku. 500 tys miałby dostać.... Ja go wyśmiałem ale czas pokaże. LOL ja tam go nie lubie, ch.. mu w d...., nie umie mówić po Polsku, a gra jak ciota :) to moje osobiste zdanie, ale jesli ma pomoc naszej druzynie to czemu nie... |
Cytat:
A po wylosowaniu Barcy bardzo prawdopodobna z jego strony jest reakcja o "olaniu" tego wszystkiego, co w obecnych realiach będzie oznaczało zachowaniu status quo jeśli idzie o skład drużyny. Nie sądzę żeby Cupiała interesował Puchar Uefa. |
Cytat:
|
Cytat:
|
A co z tym Finskim bramkarzem? Bo jakos tak wszystko teraz ucichlo...
|
Cytat:
:evil: |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
wiec chyba NO WAY |
Mysle,ze po poznaniu naszego nastepnego rywala(po ewentualnym przejsciu Beitaru)w kontekscie LM,ten temat znacznie ucichnie o ile nie zaniknie......
No moze sie troszku odżyc po przejsciu Beitaru. |
Cytat:
niestety wylosowanie Barcy może ponieść za sobą konsekwencje w postaci braku transferów... ciekawe czemu z Neiem czekali do piątku? Pozostaje czekać. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl