![]() |
macie swojego kowalskiego
|
Frajerzy, gratulacje.
Cupiał, sprzedawaj dalej najlepszych zawodnikow, sciagajac szrot. Kowalki - jak mozna grac zawodnikiem I ligowym na tym poziomie. |
Cyrk, roznoszą nas. Brożek powinien grać w pomocy a nie w obronie. gdzie jest Kirm, Rios?
|
Bedzie pogrom. 2:0
|
............ cisza................
|
Gooooooooooooooooooooooooooooooool
jebać tych szmaciarzy |
Chyba wykrakałeś... :D
|
No to pogranie.....
|
Toniemy panowie niestety.
|
ku**a zapowiada sie niezły pogrom:( Niech w ogóle nie wracają po takiej grze razem z wspaniałym Kasprem
|
ale mamy obrone :D hahah ktoś chyba obstawił 3:0 dla gospodarzy ;) może kaski wygrać troszke
łaaał :D:D Karbach czy jak im tam na LE :D:D yeee takie dziury to nawet coorvy nie maja w piczkach jak my ... |
aż żal już komentować... zróbmy 90 minut ciszy :D a tak na serio... k***a mać gdzie obrona ? cóż dopingujmy dalej... ale 3 bramki strzelić... nierealne
|
ja *******e
|
To już jest koniec...
|
2:0 koniec
|
Cytat:
|
Brak obrony !!!
|
W tamtym sezonie nie mielismy ataku. W tym nasi genialni wlodarze rozwalili nam obrone. Ani Glowa ani Marcelo nie daliby sie tak ogrywac...
|
ja cie pier***e!!!! dno dno dno... żeby azerowie szybciej sie od polski rozwijali w footballu !! ;/ żal mi nas
|
A tak w ogóle, to po czym wy wnioskujecie, że nasi w tym meczu grają lepiej? Bo z tego, co ja widzę to na razie wciąż Azerowie nas naciskają i na ich 4 świetne sytuacje (z których padła jedna bramka) my mieliśmy może jedną Żurawia
edit: dobra, dobra już druga wpadła. |
5 obrońców przeciw jednemu pomocnikowi i napastnikowi i gol
taktyka pierwsza klasa |
Nie ma takiego bicia :lol: 3:0
Zamknijcie ten temat na dwa tygodnie, to jest najlepsze wyjście :-) |
No to mamy odpowiedz gdzie aktualnie jest Polska pilka. Tak pomiedzy Litwa a Azerbejdzanem, chociaz nie Azerowie sa za dwi klasy lepsi.
|
Ja jeszcze wierze w awans mimo wszystko!!!
|
Nie mamy obrony.. k*rwa mać!
|
Żenada buuuuuu
|
hahahhaha
gratuluje |
hah 3:0 brawo
|
o ja *******eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
Niech już wracają, potem będzie, że zmęczeni na Arce, że poziom ligi poszedł w górę i takie tam...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl