Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w mediach (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=2620)

wolfy 08.07.2013 18:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Savik (Post 1321531)
Przykro mi

Spoko. Jak to napisali w komentarzach na "fb" - takich jak ja powinno się powystrzelać :D
Taka znieczulica, że jak zobaczyłem ten artykuł to parsknąłem śmiechem. A po przeczytaniu kilku komentarzy w tym temacie nie mogłem się już powstrzymać.

Jednak na miejscu prezydenta RP opuściłbym flagi do połowy masztu i odwołał nasz mecz z Górnikiem (z walkowerem dla nas).
No i zamknąłbym stadion Cracovii na cały sezon. Tak na wszelki wypadek...

Gwiaździsty 08.07.2013 18:46

Obawiam się, ze to wielkie "wydarzenie" da pretekst do wprowadzenia przez Tuska ...stanu wojennego czyli zawieszenia swobód obywatelskich (i tak już ograniczonych) i zamknięcia opozycji w więzieniach. :)

huberix 08.07.2013 20:21

Ale to byl rezerwat. Rowniez uslyszalem to w radiu i pierwsza mysl
- Boze, mam nadzieje ze to Cracovia ( z duzej litery ale szacunek jakis sie nalezy)
potem patrze na necie i d..a . Jeszcze gdyby to mialo rece i nogi a tak syfiascie wykonane napisy.
Tacy panowie powinni miec rzeczywiscie zakaz wstepu na R22. DLA MNIE NIE SA KIBICAMI WISLY

KacpiTSW 08.07.2013 20:59

Czytam i nie dowierzam, czy Wy na prawdę nie macie swoich własnych problemów tylko musicie się przejmować że jakiś ktoś podpisal się na asfalcie?

Rezerwat czy nie rezerwat - co to za różnica? Jest i już, na ch*j drążyć temat?

Lenny_77 08.07.2013 21:00

Po wejściu na stadion gość powinien dostać takiego liścia , żeby się nakrył nogami idiota

enzo 08.07.2013 21:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KacpiTSW (Post 1321553)
czy Wy na prawdę nie macie swoich własnych problemów (...) ?

Nie.

/10zn./

!!IRIVER!! 08.07.2013 21:37

Poziom tego zajścia podobny trochę jak niegdyś walka żydków z kiblami, no ale cóż poradzisz...

Ogryzek 08.07.2013 21:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez huberix (Post 1321544)
- Boze, mam nadzieje ze to Cracovia ( z duzej litery ale szacunek jakis sie nalezy)
potem patrze na necie i d..a . Jeszcze gdyby to mialo rece i nogi a tak syfiascie wykonane napisy.
Tacy panowie powinni miec rzeczywiscie zakaz wstepu na R22. DLA MNIE NIE SA KIBICAMI WISLY

Spuść ciśnienie bo aż w patos śmieszności popadasz. Są kibicami Wisły ale przy okazji głupkami. Dostaną karę plus pokryją koszty usunięcia napisów i tyle afery było.

Może jeszcze zburzmy całe Krzeszowice bo goście byli z tego miasta:)

fialo 08.07.2013 22:03

Huberix weź już wróć do swojej krainy Football Managera i ciesz się, że ci mama pozwala w wakacje po wieczorynce w Internetach siedzieć, a nie będziesz mówić kto jest, a kto nie kibicem Wisły.

Urocza jest ta grupka, która daje o sobie znać, tylko wtedy jak wyemitują w TVN (pogratulować swoją drogą doboru wiadomości w serwisie informacyjnym - jakiś ksiądz proboszcz odchodzi z parafi i napisy na asfalcie :D ) o kibolach. Dostarczacie kosmici rozrywki.

Chłopaki zapewne na bombce poszli w teren, przedstawili trochę świętej prawdy na asfalcie czy innym kamieniu. A wy rozkminiajcie dalej ;)

PS. Pochwalcie się lepiej ile karnetów wykupiliście. Przekroczyliście w sumie 1, czy szacunki zbyt optymistyczne :lol: ?

szprotson 08.07.2013 22:11

pamietajcie by zrywać wszelkie vlepki Wisły, w koncu to niszczenie mienia i naklejone przez buraka.

ja .......e :D myślałem ze przeczytam tutaj o super marketingowej akcji Wisły nt. nowych koszulek i karnetów a tutaj wrzawa jakaby conajmniej zajebali wszystie zwierzęta w rezerwacie po czym je zgwałcili na oczach przechodniów.Dlaczego nigdzie nie czytam o bandytach którzy ida czy to na Morskie Oko i np wyżynają na drzewach swoje inicjały ? Albo o tych co wrzucają monety i niszcza dno akwenu ?

Pomalowali, złapali ich - karą powinno byc przywrócenie do poprzedniego stanu faktycznego poszkodowanych kamieni.

KOMINEK 08.07.2013 22:19

do stany pierwotnego czyli albo zamalować głazy w rezerwacie albo co rozpuszczalnikiem myć? Nawaleni picusie narobili wiochy a wy ich bronicie ? co innego namalować grafa na murze u nas w Krakowie a co innego po pijaku malować na głazach w rezerwacie. Wiocha aż wstyd

wolfy 08.07.2013 22:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1321561)
do stany pierwotnego czyli albo zamalować głazy w rezerwacie albo co rozpuszczalnikiem myć?

No, z grubsza to tak. Zmyć rozpuszczalnikiem. Nie powinien raczej zniszczyć struktury kamienia ani zabytkowego asfaltu (chociaż tutaj kto wie - w końcu to krajowy asfalt):rotfl:

Nie zauważyłem żeby ktokolwiek bronił autorów, raczej ludzie robią sobie jaja z kolesi którzy przeżywają całe zajście jak stonka wykopki.

Wojtas 08.07.2013 23:01

Ja mysle ze napisy są robotą Zdzicha Kapki w ramach zadoscuczynienia za ostatnie wpadki
Marketing musi dzialac!

wiesniak84 08.07.2013 23:19

Weź ty kominek sie ogarnij prosze ja ciebie sam wioche robisz. A hubertix ktory pisze o jakimkolwiek szacunku do zydow... szkoda slow. Boze widzisz i nie grzmisz.

KOMINEK 09.07.2013 07:42

Nie ogarnę się i nie przeżywam ale jest mi wstyd. Jak się coś robi to trzeba wiedzieć jak gdzie i kiedy. Ostatnio w mediach każdy jak może jeździ po Wiśle, hasło bij starego mistrza jest w modzie. Wreszcie warszawka może ogrywać się za lata upokorzeń.Marka naszego klubu leci na łeb na szyję stadion świeci pustkami. I każdy taki news to kolejny kop w nas.

WiślakMyślenice 09.07.2013 07:47

Cytat:

I każdy taki news to kolejny kop w nas.

Kop może w ludzi takich jak Ty i część tego forum, polskiego społeczeństwa. Niestety tylko nieliczni potrafią używać mózgu do najprostszych stwierdzeń (prawdopodobnie pod wpływem alko, głupota, idiotyzm, chęć "szpanu"). Takich "kibiców" znajdziesz w każdym klubie. Tak jak napisał Wolfy, sami rozdmu.....cie niepotrzebnie temat, przeżywając go jak dziewczyna pierwszy stosunek.

elliot_ness 09.07.2013 08:08

Niestety większą krzywdę Wiśle w mediach wyrządza miernota Kapka swoimi popisami niż paru debili ze spreyami

KOMINEK 09.07.2013 08:44

Nie to nie kop we mnie bo jak chodziłem na Wisłę tak będę chodził. Ale jest to kop w klub.

Widzisz ja uważam że Wisła to zespół piłkarski, pracownicy, działacze, właściciel i oczywiście kibice. Przez kibiców rozumiem fanatyków, tych co dawniej na X siedzieli, pikników, sezonowców. To wszystko tworzy nasz klub.Gdy wszystkie te elementy współgrają i gdy jedna z tych grup nie będzie się uważała za jedynie prawdziwą Wisłę klub będzie rósł. Jeśli nie będziemy się staczać.

Lukasz 09.07.2013 08:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakMyślenice (Post 1321578)
Kop może w ludzi takich jak Ty i część tego forum, polskiego społeczeństwa. Niestety tylko nieliczni potrafią używać mózgu do najprostszych stwierdzeń (prawdopodobnie pod wpływem alko, głupota, idiotyzm, chęć "szpanu"). Takich "kibiców" znajdziesz w każdym klubie. Tak jak napisał Wolfy, sami rozdmu.....cie niepotrzebnie temat, przeżywając go jak dziewczyna pierwszy stosunek.

Najlepiej zamieść temat pod dywan po to by znaleźli się naśladowcy - o to Ci chodzi? :shock: :P

Pepsaj 09.07.2013 08:58

Czytam i nie wierzę.

W zasadzie to może pogratulujmy tym imbecylom, w sumie rozsławili Wisłę.

Ludzie, walnijcie się w czoło, jak nie widzicie, że to wstyd dla klubu i takie zachowania się powinno tępić. Wstyd i żenada. A jak komuś obojętne gdzie zostały wybazgrane te napisy i w ogóle są mu obojętne bazgroły na murach (np. dlatego, że przecież Carcovia też bazgroli - świetne tłumaczenie - brawo! <spoko>) to tylko o nim świadczy.

dizzy 09.07.2013 09:15

Kompletne buractwo.
Narobili debile dziadostwa i obciachu klubowi. Myślę, że nawet większego niż Oproiescu. Prawda jest taka, że o aferze z tym pożal się Boże Rumunem słyszało może z 10% ludzi w Polsce. 90% nie, bo ma gdzieś piłkę. Ale co to jest Morskie Oko to te 90% wie. I jak usłyszy co się stało to będzie miało odpowiedni stosunek do czegoś zwanego Wisła Kraków. Tak, do Wisły a nie do tych dupków, którzy to nasmarowali.
Może by tak klub to posprzątał na własny (myślę niewielki koszt). Zapewniam, że o tym też by napisali i nagłośnili. I z całego syfu klub wyszedłby z twarzą. A dla głupków zakaz wejścia na stadion.

Dariook 09.07.2013 09:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez huberix (Post 1321544)

Weź ochłoń chłopie bo brednie wypisujesz i tyle. No ale taki urok internetu, że każdy może pisać co tam mu w małym mózgu siedzi.

"Jeszcze gdyby to mialo rece i nogi" - WTF?! Coś ty się kur.wa kolorowego grafu spodziewał, czy może ekstra herbiku S.A...

Jak dla mnie ty nie jesteś kibicem Wisły, ty jesteś ....a gatunek pod ochroną więc twoje miejsce jest w tym bezczeszczonym przez Wiślaków rezerwacie przyrody. O ile oczywiście morskiego oka nie zdążyli wypić, bo i takie doszły mnie słuchy.

PS.
Dzisiaj planowana akcja na Giewoncie. Oj będzie się działo! Zapraszam do lajkowania.

huberix 09.07.2013 09:38

Mi nawet nie chodzi o ten ... rezerwat ale o to ze nie dosc iz smieja sie z nas za studenta to jeszcze to i wszedzie po nas jezdza.
Dla cb moge byc kim chce : gwiazda rocka,kina a nawet siatkowki :)

wiesniak84 09.07.2013 09:45

Jak takie śmianie ciebie rusza to co zrobisz jak dajmy na to Wisła spadnie. Wtedy dopiero śmiechy będą. A ty zapadniesz się pod ziemię ze wstydu czy zmienisz wiarę?

WISŁAZWE 09.07.2013 09:53

Pomalowali - stało się. Oni poniosą konsekwencje. Nie Wy i nie wasz ''kodeks'' będzie zarządzał im kary i tyle w temacie. Sami robicie teraz z tego wielką aferą, rozdmuchując i dając pożywkę mediom. Co chcecie pokazać za monitora jeden z drugim? Co podjęliście już decyzję kto może być Kibicem Wisły a kto nie? Kiedy będzie egzekwować zakaz stadiony? Od soboty czy dopiero od meczu z Górnikiem Zabrze?

Dariook 09.07.2013 10:02

Powiem więcej...

Wszystko wskazuje na to, że było to akcja parchatych. Jak widać dopięli swego...Wisła została skompromitowana na oczach całej Polski, jak nie Europy.

Ciężko być kibicem Wisły w dzisiejszych czasach, ehh.

Pepsaj 09.07.2013 10:20

No właśnie, więc jednak przyznajecie, że to WISŁA została skompromitowana. I to chodzi, nam, 'cwaniaczkom zza monitora'. O to samo co Wam, o dobre imię klubu.
Jeśli to robota Cracovii - to źle, ale jeśli kibiców Wisły to lepiej? Bo takie odnoszę wrażenie po lekturze wcześniejszych postów... Moim zdaniem nie, wcale nie lepiej...
A co do tego, że sami rozdmu.....my sprawę.... Dajcie spokój z takim "argumentem". Rozmawiamy o tym we własnym gronie, wymieniamy opinię. W jaki sposób dyskusja na tym forum rozdmuchuję aferę na pół Polski?

dizzy 09.07.2013 10:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1321596)
Pomalowali - stało się. Oni poniosą konsekwencje.

Oni też. Tylko, że to już mało kogo będzie obchodziło.
Ale przede wszystkim konsekwencje tego poniósł i poniesie klub oraz ci, którzy się z nim identyfikują.
Cytat:

Nie Wy i nie wasz ''kodeks'' będzie zarządzał im kary i tyle w temacie.
Zgadza się, nie my.
Cytat:

Sami robicie teraz z tego wielką aferą, rozdmuchując i dając pożywkę mediom. Co chcecie pokazać za monitora jeden z drugim?
Może tak właśnie trzeba? Od zamiatania syfu pod dywan czyściej nie będzie. To czy będziemy o tym gadać już niczego nie zmieni. Sprawa jest publiczna i się tego nie ukryje.
A co chcemy osiągnąć? Choćby tyle, żeby się jeden z drugim zastanowił jak mu przyjdzie ochota podobny kretynizm uczynić.
Cytat:

Co podjęliście już decyzję kto może być Kibicem Wisły a kto nie? Kiedy będzie egzekwować zakaz stadiony? Od soboty czy dopiero od meczu z Górnikiem Zabrze?
Nie my go będziemy wprowadzać, nie my go będziemy egzekwować. Nie my też decydujemy, kto może być, a kto być nie powinien kibicem Wisły. Natomiast mamy pełne prawo żeby odciąć się od bydląt, z którymi łączy nas tylko tyle, że kibicujemy temu samemu klubowi. Choć w przypadku tych troglodytów to wątpię czy można ich nazwać kibicami Wisły skoro swoimi czynami przynoszą szkodę wizerunkowi klubu.

Dariook 09.07.2013 10:31

Zapomniałeś o najważniejszym juniorze dizzy. Mianowicie, zarówno jak i w mediach, klubie czy na trybunach masz gówno do gadania!

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pepsaj (Post 1321602)
Raczej wszyscy mamy po tyle samo. Generalnie Dizzy bardzo ładnie to wszystko ujął.

Raczej... robi wielką różnicę.

Narka.

Pepsaj 09.07.2013 10:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1321601)
Zapomniałeś o najważniejszym juniorze dizzy. Mianowicie, zarówno jak i w mediach, klubie czy na trybunach masz gówno do gadania!

Raczej wszyscy mamy po tyle samo. Generalnie Dizzy bardzo ładnie to wszystko ujął.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:47.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl