Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Błaszczykowski, Jażdżyński, Królewski - właściciele Wisły Kraków S.A. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10278)

Drozd 10.06.2022 12:09

Nie ważne kto gra. Ważne jak gra. Mieliśmy skład na 8 miejsce, 6 budżet i polecieliśmy z ligi jak frajerzy.

Jaroo1 10.06.2022 13:42

Czy mi się wydaje czy po obecnych ruchach w klubie, czyli jakieś z dnia na dzień info, że ten odchodzi, tego nie chcemy, ten chce odejść, tego sprzedajemy za bezcen, na tego nas nie stać itp itd wskazują na to, że zarząd nie ma żadnego planu i dał sygnał piłkarzom i kibicom, żeby spierdalać gdzie tylko się da bo tutaj nic mądrego nie powstanie?

Myślałem, że to zostanie tak jakoś zrobione z gracją i pomysłem, tzn np 10 albo 1 czerwca mówimy, że wypierdalamy x piłkarzy i nara. Tak jak teraz to to wygląda, ze z dnia na dzień na szybko sa ruchy wykonywane, że na nic kasy nie ma i nie będzie.

doktor granat 10.06.2022 13:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1585924)
Czy mi się wydaje czy po obecnych ruchach w klubie, czyli jakieś z dnia na dzień info, że ten odchodzi, tego nie chcemy, ten chce odejść, tego sprzedajemy za bezcen, na tego nas nie stać itp itd wskazują na to, że zarząd nie ma żadnego planu i dał sygnał piłkarzom i kibicom, żeby spierdalać gdzie tylko się da bo tutaj nic mądrego nie powstanie?

Myślałem, że to zostanie tak jakoś zrobione z gracją i pomysłem, tzn np 10 albo 1 czerwca mówimy, że wypierdalamy x piłkarzy i nara. Tak jak teraz to to wygląda, ze z dnia na dzień na szybko sa ruchy wykonywane, że na nic kasy nie ma i nie będzie.

W ubiegłym roku było całkiem sporo kasy - można było zbudować rozsądną kadrę i odłożyć trochę do skarpety albo przepierd.. wszystko na prawo i lewo i zostać bez gaci jak gwałtownie spadną przychody - co też i obserwujemy.

Jaroo1 10.06.2022 13:54

Wiadomo, że spadek wiąże się z tragedią i wietrzeniem magazynów ale obiecano konferencję, super plan i informacje, tyle, że patrząc po tych ruchach to można wnioskować, ze przez prawie miesiąc nie wymyślono i nie zrobiono nic a kwestie kontraktowe rozwiązują się z dnia na dzień. A przypominam, ze za 3 dni start przygotowań do nowego sezonu i mamy lekko ponad miesiąc do startu I ligi.

Wygląda na to, że dalej wszystko jest robione na zaawansowanej amatorce...

Arkadiusz.Czerepach 10.06.2022 14:50

prosze bez wichrzycielstwa , za 3 dni konferencja to sie wszystkiego dowiecie :)

alexx6 10.06.2022 15:00

za rok w maju znowu wyjdzie Kuba powie że zjebałem dostanie brawa i tak w kółko

czaro 10.06.2022 17:58

Ale czy za rok też powie, że jest gotów ponieść konsekwencje?

azor 10.06.2022 18:05

Takie jak w tym roku? co za problem

czaro 10.06.2022 18:11

Jest tylko jedna rada: ciężej pracować na treningach. Jak nie w tym roku, jak nie w następnym, to może za dwa albo i trzy lata dyspozycja pozwoli zagrać dobry sezon i poprowadzić drużynę do zwycięstw.

doktor granat 10.06.2022 18:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1585955)
Jest tylko jedna rada: ciężej pracować na treningach. Jak nie w tym roku, jak nie w następnym, to może za dwa albo i trzy lata dyspozycja pozwoli zagrać dobry sezon i poprowadzić drużynę do zwycięstw.

Ciężej albo inaczej - z sensem. Czy to możliwe z wujkiem? Oto jest pytanie.

czaro 10.06.2022 19:01

Ale to był Sarkazm dotyczący Błaszczykowskiego :)

Wojtas 10.06.2022 19:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1585929)
Wiadomo, że spadek wiąże się z tragedią i wietrzeniem magazynów ale obiecano konferencję, super plan i informacje, tyle, że patrząc po tych ruchach to można wnioskować, ze przez prawie miesiąc nie wymyślono i nie zrobiono nic a kwestie kontraktowe rozwiązują się z dnia na dzień. A przypominam, ze za 3 dni start przygotowań do nowego sezonu i mamy lekko ponad miesiąc do startu I ligi.

Wygląda na to, że dalej wszystko jest robione na zaawansowanej amatorce...

Zarządzają nami amatorzy z twittera wiec samo sobie odpowiedz na co ich stać ,a wiec i ten klub.Naprawde mysle sobie ze moze być jeszcze gorzej niz jest.

Manhunt. 10.06.2022 20:13

Przecież oni odjechali, zero wyciągnietych wniosków, a debile im jeszcze przyklaskuja przy powrocie szrotu.

czaro 10.06.2022 20:31

Żona królewskiego zorganizowała modlitwę na tt, można było dopisywać intencje, a ona się modliła. Nie mam nic do wierzących i modlących się, ale w tej formie... coś tu nie gra. I właśnie ten zgrzyt wydał mi się jakoś symptomatyczny dla tego, jak Wisłą się zarządza. Jak myślą osoby, które klubem zarządzają.

wolfy 10.06.2022 21:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1585979)
Żona królewskiego zorganizowała modlitwę na tt, można było dopisywać intencje, a ona się modliła. Nie mam nic do wierzących i modlących się, ale w tej formie... coś tu nie gra. I właśnie ten zgrzyt wydał mi się jakoś symptomatyczny dla tego, jak Wisłą się zarządza. Jak myślą osoby, które klubem zarządzają.

Napiszę Ci co tu nie gra: trzeba niezłe fikołki myślowe robić żeby powiązać modlitwę żony Królewskiego z zarządzaniem Wisłą. Świadczy to o postępującej mani prześladowczej i paranoi. Normalny kibic nawet nie zainteresowałby się tym co żona Królewskiego robi na tt (nie żeby robiła coś złego) bo nie ma to nic wspólnego z klubem. Wychodzi to poza standardy kibicowania jako takiego.

Uważam że zmierzasz w kierunku KOALIK-a i coraz bardziej przyśpieszasz. Mam nadzieję że jesteś tylko odklejony i nie stanowisz zagrożenia dla siebie i innych, ale lepiej zrób sobie urlop od tt, Wisły i internetu.

Dlatego nie lubię i nie uczestniczę w sieciach społecznościowych - nigdy nie wiadomo jacy zboczeńcy z jakich powodów mogą Cię obserwować...

czaro 10.06.2022 21:38

Duże słowa, jak na kolesia, który wchodzi na forum internetowe o Wiśle Kraków tłumaczyć innym, że są głupi i nie są godni pisać o Wiśle i robi to codziennie od lat.

ociec Ciemka 10.06.2022 21:39

ale Wolfy ma rację

wolfy 10.06.2022 21:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1585999)
Duże słowa, jak na kolesia, który wchodzi na forum internetowe o Wiśle Kraków tłumaczyć innym, że są głupi i nie są godni pisać o Wiśle i robi to codziennie od lat.

Napiszę serio - jak przeczytałem co napisałeś to mnie ciary przeszły. Ja bym się jednak nad sobą zastanowił.

azor 10.06.2022 21:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ociec Ciemka (Post 1586001)
ale Wolfy ma rację

racje Wolfy`ego rzeczywiście wielokrotnie się sprawdzały ;)

wolfy 10.06.2022 21:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez azor (Post 1586003)
racje Wolfy`ego rzeczywiście wielokrotnie się sprawdzały ;)

Ostatnio kiedy powiedziałem że idziemy na spadek - w grudniu.

Arkadiusz.Czerepach 10.06.2022 21:44

basha nie jest szklany

basha jest inwalidą

azor 10.06.2022 21:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1586004)
Ostatnio kiedy powiedziałem że idziemy na spadek - w grudniu.

To akurat nie było odkrywcze. Nie chce mi się szukać, ale swego czasu mówiłeś również, że TS u władzy to jedyna rozsądna opcja ;)

wolfy 10.06.2022 21:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez azor (Post 1586006)
To akurat nie było odkrywcze. Nie chce mi się szukać, ale swego czasu mówiłeś również, że TS u władzy to jedyna rozsądna opcja ;)

Nie wiem czy to nie było odkrywcze skoro 3/4 forum jest nadal w szoku że spadliśmy.

Z TS nie miałem racji. I co z tego wynika?

czaro 10.06.2022 21:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1586002)
Napiszę serio - jak przeczytałem co napisałeś to mnie ciary przeszły. Ja bym się jednak nad sobą zastanowił.

Napiszę jeszcze raz i mam nadzieję ostatni. Daruj sobie, nie czytaj, nie odpisuj, oszczędzisz sobie tych niezdrowych emocji.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ociec Ciemka (Post 1586001)
ale Wolfy ma rację

No ale co znowu, przecież takie rzeczy się wyświetlają, jak obserwuje się Królewskiego i inne konta, które piszą o Wiśle. Jak oni coś klikają u tej Królewskiej, to wyskakuje na tej głównej stronie tt. Pomijam fakt, że te jej wpisy były najwyraźniej publiczne i skierowane do szerokiego grona, nie prywatne.

I dla mnie takie zachowanie (modlitwy na tt z obcymi ludźmi) jest infantylne. Niedojrzały jest też Królewski płaczący po spadku i wypisujący brednie w mediach społecznościowych, albo gówniarski jest Błaszczykowski biegający i wykrzykujący za sędziami.

Nie tłumaczę zarządzania w Wiśle działalnością Królewskiej ani nie oczekuję analiz tego zachowania w podsumowaniach sezonu, ale kiedy rozmawiamy o charakterze ludzi zarządzających Wisłą i grona ich otaczających, to takie, choćby i luźne, skojarzenie, w ramach paplania na forum, nie wydaje mi się z kosmosu.

Jaroo1 10.06.2022 21:53

Do tego Domagalik + ktos jeszcze i zaraz sie stworzy zgrabne trio fajnych babeczek wspierajacych swoich mezow i przyjacioł :D

azor 10.06.2022 21:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1586008)
Nie wiem czy to nie było odkrywcze skoro 3/4 forum jest nadal w szoku że spadliśmy.

Z TS nie miałem racji. I co z tego wynika?

To, że dałbyś się wtedy pokroić za RN pod wezwaniem Misia - ergo, racjonalne ocenianie sytuacji w Twoim przypadku nie istnieje. Tak wiem "dałem się oszukać Sarapacie" :)

ociec Ciemka 10.06.2022 21:58

A tak z ciekawości azor, byłeś wtedy w przedszkolu? Czaro również bardzo gorliwie za Marzeną wówczas optował.

czaro 10.06.2022 22:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ociec Ciemka (Post 1586013)
A tak z ciekawości azor, byłeś wtedy w przedszkolu? Czaro również bardzo gorliwie za Marzeną wówczas optował.

Ale co to zmienia w sprawie mojego skojarzenia i porównania?

Czy ja aspiruję do roli nieomylnego analityka zarządzania Wisłą na podstawie jakiegoś wpisu żony Królewskiego, który mi wczoraj mignął na tt?

Chyba zgubiłem temat tej kłótni.

ociec Ciemka 10.06.2022 22:04

Nie tylko tej :) lepiej chyba odpocząć niż sie napinać

czaro 10.06.2022 22:12

No spoko, nic na siłę.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:30.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl