![]() |
Cytat:
|
Witam nie wiecie o której mniej wiecej bedzie wyjazd do bydgoszczy bo mam nocke w robocie
|
Wie ktoś może, czy znajdę w Krakowie lub okolicach kogoś kto wykona mi skórzany pasek do zegarka na zamówienie ? Szukałem w google, ale jakoś bez rezultatu. Dzięki z góry za info.
|
w galerii krakowskiej masz zegarmistrza, 3 piętro koło peacka. mają duży wybór pasków, możliwe że też na zamówienie robią. możesz tam spróbować. 12 628 73 07 tu masz telefon do nich. nie zaszkodzi zapytać.
|
Pomoze ktos podajac namiary na komisy z wozkami dzieciecymi w Krakowie i okolicach? Czym wieksze tym lepiej.
|
Potrzebuje wymienić gniazdo zasilana w laptopie, jakiś serwis z rosądnymi cenami
poleci ktoś? |
Czy poleci ktoś jakąś szkołę jazdy na kat.B żeby dokupić godziny do jazd? MORD do zdawania to Balicka więc tamte rejony wchodzą w grę.
Najważniejsze to jakość i cena. Znalazłem w jednej szkole inf że za 10h chcą 360zł. wiem że są takie ceny na rynku jednak może ktoś wie o czymś tańszym? |
Cytat:
Cytat:
|
Witam. Gdzie w Krakowie kupię taśmy Kinesio-Taping? Takiecoś: http://www.fizjoterapia.pl/raquo-tas...-tex-opis,1201
|
Cytat:
Poszukuje jakichś sprawdzonych tutoriali do nauki excela (najlepiej od samych podstaw). Będę rad za każde info. |
potrzebuję założyć stronkę internetową... na potrzeby firmy
zakładki "oferta", "o nas", "kontakt", "ogłoszenia przetargów" itp. - czyli podstawy w ogłoszeniach przetargów trochę tego będzie dlatego będzie potrzeba coś a'la wyszukiwarka z kryteriami... jak najlepiej to zrobić? w jakim programie, jakim systemem... nie chce nająć kogoś żeby mi to zrobił tylko sam się zapisać na odpowiednie szkolenie/kurs i ją zrobić. mam na to czas do końca roku. |
Szukam strony gdzie moglbym logladnac bramki z polskiej ligi, w miare nabiezaco. Niesetystrona ekstraklasa.tv jest zablokowana w wielkiej brytanii...
|
Ubezpieczenie euro26 - jakieś, doświadczenie opinie ktoś ma itp? Ew. mile widziane porady co do ubezpieczenia OC/KL/NNW wyjeżdżając poza UE na kilka dni. Prosiłbym na priv.
|
Cytat:
|
@felipe
mBank ma takie ubezpieczenia. |
Witam,
szukam szkoły darmowej z minimalnym wpisowym - nie będę ukrywał chodzi o legitymację uprawniającą do zniżek. Coś możecie polecić w tym temacie? Może być PRIV. |
Siema, możecie polecić jakiś tani hotel/mostel we Wrocławiu? Planuje powoli sylwestra, a że gdzie się trzeba wybrać na kilka dni więc jedną z opcji jest Wrocław :)
|
Na pewno ktoś wie więc zapytam tutaj.
8letnie dziecko wchodzące za 1zł na sektor rodzinny musi miec karte kibica ? |
Tak pozdro
|
Ważna sprawa, szukam jakichkolwiek informacji pdf/tytul/informacje własne/cokolwiek takiego co przekaże mi historię muzealnictwa ARCHEOLOGICZNEGO, czyli kiedy się zaczęło, jakieś pierwsze muzeum itp.
|
Ostatnio często jeżdżę 608 w stronę Ruczaju i zaczęło mnie zastanawiać, co to za busy stoją na pętli w Łagiewnikach jakoś o 0:20?? Czy to są jakieś "nocne" busy do podkrakowskich miejscowości, czy rozwożą motorniczych z pobliskiej zajezdni?? |Wie ktoś coś na ten temat?
Tak z czystej ciekawości pytam :) |
Ludzie grał ktoś w to? warto? może ktoś coś napisac?
https://account.swtor.com/play-free?...navibox330x250 |
W listopadzie zawitam do Londynu. Będe lądować w Stansted. Co zobaczyć w Londynie, w której części miasta jest najwięcej do zobaczenia, czym podróżować, jakie ceny w Anglii ? Za wszelkie tego typu wskazówki będe wdzięczny
PS. Jakie polecacie darmowy antywirus ? Taki żeby nie zamulał kompa i żeby w miare działał. |
Avast ( 10 znaków )
|
Comodo antivirus.
|
Witam panów.
Doradzi ktoś gdzie kupię blacharskie części do Leona I, zależy mi na lewym przednim błotniku i zderzaku również przednim. Gdzie w okolicach Krakowa dostane takie części w stosunkowo niewysokiej cenie? Prosił bym podać jakieś namiary, może być na PW. Z góry dziękuję i od razu chciałem przeprosić za zdublowanie posta z tematu "Motoryzacja" ale zależy mi na bardzo szybkiej odpowiedzi. |
Panowie mam problem z internetem z cyfrowego polsatu, mianowicie dostałem router edimax LT-64-08n i modem na kartę sim Huawei i jak podłącze modem do kompa przez USB to internet śmiga normalnie a jak podłącze modem do routera to wygląda to tak ,że komputer łączy się z routerem ale jest napisane że połączenie ograniczone i tak jakby nie widział tego modemu w ogóle co wpięty do routera :( poradzicie coś ?
|
Gdzie polecacie wymienić filtry w instalacji gazowej i zrobić jej regulacje ?
|
Joanna Gaz
Beskidzka 7 |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl