![]() |
Mam pytanie, czy ten zawodnik na chwilę obecną jest bez klubu?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mhmm to jest zdecydowanie ofensywny środkowy pomocnik, (mamy tutaj Gargułę Jirsaka, i Mąkę) a potrzebujemy następce Sobola... Ten zawodnik zdecydowanie nie jest defensywnym pomocnikiem... Więc według mnie nie ma sensu, chociaż CV rzeczywiście imponujące.
|
Cytat:
Jirsak też nie błyszczy więc przestań pisać, że ofen. pomocnik jest nam niepotrzebny. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
_______ A propo tego Etamane to po relacji faktycznie można wywnioskować, że jest/był to gracz piłki plażowej...te jego piętki, przewrotki itp |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jesteśmy takim klubem że nie wolno nam przepuszczać żadnego piłkarza z papierami na granie bo jeśli koleś jest naprawdę solidnym zawodnikiem to u nas nie musi grać na swojej pozycji żeby być wzmocnieniem, Zawsze można Marcysia na atak puścić:D
|
CV ma bardzo ciekawe. Myślę że z naszych środkowych pomocników żaden nie grałby w pierwszym skłądzie w Eredivisie. To nie jest jakiś ogórek - chłopak warty uwagi, na pewno wyróżniałby się w naszej lidze.
|
Cytat:
Cytat:
|
Jaki playmaker?? Zaliczyl zaledwie kilka goli i kilka asyst w calej swojej karierze, wiec albo jest defensywnym pomocnikiem albo typowym srodkowym. Z wywiadu, ktory wkleilem trudno wywnioskowac, ale napewno nie rozgrywajacy.
http://www.azfanpage.nl/forum/viewto...sd=a&start=320 - tutaj jest caly temat o tym zawodniku. Jak ktos zna jezyk, moze sie podzieli ;). |
|
Z google translatora wynika, że nikt szczególnie się do chłopaka w jego poprzednim klubie nie przywiązał^^
|
Cytat:
pisząc to nie chodziło mi o wynik tylko o dwie bramki testowanego aznając przywiązanie Henia do zawodników z Afryki chyba zostanie w Wiśle |
trudno oceniać po meczu z VI ligowcem, ale wg. mnie priorytetem teraz powinno być bardziej kupno skrzydłowego niż napastnika bo na ataku może grać Brożek, Zuraw, Mały i Boguś.
|
Cytat:
Cisza ws. Milinkovicia? Bo coś od dłuższego czasu nic nie słychać na ten temat. e: mic1992 - co to ma do tematu o transferach? :) |
Cytat:
A wg mnie, ludzi do ataku nigdy za mało. Lepiej z napastnika zrobić skrzydłowego, niż odwrotnie. |
sorry ze jeszcze raz nie w temacie ale nawet łobo strzelił
to wielki wyczyn nawet z 6 liga niemiecka :D |
No i proszę! Czikos strzelił bramkę, z relacji live wynika, że nie miał łatwej pozycji do strzału.
Całkiem dobrze nam się chłopak zapowiada, gdzie są teraz Ci przeciwnicy tego transferu co to oceniali go? |
Cytat:
|
podobno grał bardzo ofensywnie, jest szybki, może cos z niego bedzie :D
|
Poza tym to 6 liga, opanujcie sie troche.
|
Cytat:
6 liga ale łobo strzelił :P |
w Niemczech 6 liga to u nas chyba 1 albo 2 :)) zobaczymy holender ciekawy ale nic z tego nie będzie. W zbyt db klubach grał ze by przyszedł. Szkoda milinkovicia:( przecież 500 tys ojro to znowu nie dużo a i tak są zadłużeni;> a ewentualnu awans do LM to ok 15 mln ojro sa samo wejście:))dlaczego ta suma Cupiala nie kusi;/ wziasc zainwestowac a potem sam zysk
|
Spokojnie spokojnie. Dopiero mecz z Hannoverem pokaże na ile nowi piłkarze będą wzmocnieniami.
Wierzę, że będzie dobrze i potwierdzą swoją klasę. Z relacji można wyczytać, że Czikosz zapowiada się na bardzo ofensywnego obrońcę. To dobrze, bo Alvarez moim zdaniem taki nie był. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl