![]() |
Quake III arena - myślę, że nie będzie znudzony :D
|
Niech młody zagra w Deluxe Ski Jumpa 2 ;)
|
Planuje wybrać się ze znajomymi na meczyk Śląsk vs Sevilla. Problem w tym, że żaden z nas nie ma karty kibica Śląska. Czy przed europejskimi pucharami trzeba wyrabiać te karty? Pamiętam, że u nas ludzie mogli wchodzić na rozgrywki międzynarodowe bez kart kibica.
A drugie pytanie: Czy aby kupić bilet będę musiał udać się do Wrocławia? Bo widzę, że przez internet mogą kupować tylko osoby z kartami kibica... Dzięki z góry za odpowiedź!! |
ma ktoś jakiś kupon rabatowy do sklepu NEO24.pl i nie będzie go używał? :)
|
Cześć. Poszukuje lampionów szczęścia http://www.tobiasz.user.icpnet.pl/lampiony/2.jpg
czy coś takiego kupie na giełdzie kwiatowej w Krakowie? |
Amica zjawi się u nas, czy mają zakaz jakiś?
|
Cytat:
Zakaz. 10 znaków. |
Cytat:
|
Witam,
Gdzie w Krakowie lub w okolicach znajdę sklep z ubraniami el polako albo urban city, nie interesuje mnie sklep internetowy tylko odbiór osobisty. i gdzie w Krakowie kupię ORYGINALNE MARKOWE perfumy w stosunkowo niższej cenie ? :) |
Czy ma ktoś jakiegoś znajomego albo kontakt na tani nocleg w Morawicy koło Kielc? pilnie na czwartek potrzebne !
|
Szukam nazwy tego kuriera co stworzyli go byli pracownicy OPEK. Mógłby ktoś przypomnieć ?
|
pilne!
Czy ktos z was pracuje lub zna kogos kto pracuje w biurze rachunkowym? Bardzo prosze o pw, wazna sprawa! |
Polecicie jakis motel/hostel najtanszy w Krakowie ? Byle tanio i lozkiem i prysznicem
|
Zajazd kosynier wegrzce jak na warszawe polecam..
|
Cytat:
bez legitki 40 z legitką 30 |
Wczoraj zostawiłem lapka żeby sie zaktualizował i dziś włączam i mam dziwny pasek start, podobny jak w systemie Windows. Da sie to wyłączyć bo mnie drażni delikatnie mówiąc...
|
Żeś podał całe mnóstwo szczegółow: system, rodzaj aktualizacji, zrzut ekranu...
|
Dostanę gdzieś racę i materiał na transparent w Krakowie jutro (sobota)?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
materiał też jest w strefie
|
Czy w Tatrach, teraz, ujdzie spanie pod schroniskiem, przy ławeczkach? Chodzi głównie o Murowańca, gdzie nie pozwalają spać na podłodze. Nocleg z położonym karimatem i śpiworem.
|
zamierzam sprowadzić alkohol zza granicy (ok. 80 tyś. kartonów wina) do domu weselnego... jak wygląda sprawa z przewozem na granicy? cło? akcyza? itp... specjalnie na te potrzeby zamierzam założyć odrębną działalność gospodarczą, wykupić pozwolenie na sprzedaż alkoholu.
dla przykładu... kupuje jedną but. wina za 2 euro... ile kosztuje cło, akcyza... nie wiem co jeszcze. Transportu nie uwzględniam... sam przewiozę. proszę o prv. |
Poleci ktoś gabinet USG, gdzie nie zedrą ze mnie ostatnich groszy? :)
|
W mozili ustawiło mi się na poczcie w onecie od razu hasło i login. Jak to usunąć ?
|
Jeśli dobrze Cię rozumiem, to: Narzędzia -> Opcje -> Bezpieczeństwo -> Zapamiętane hasła i kasujesz to, które nie chcesz, by było zapamiętane przez przeglądarkę.
|
Cytat:
|
Jestem na kupnie ławeczki do sztangi takiej z modlitewnikiem rozpiętkami i gryfami prostym i łamanym. Polecicie cos do 700 zl ? Cos takiego http://allegro.pl/lawka-hertz-hector...465702125.html
Kompletnie sie nie znam na tych rzeczach a chcialbym kupic cos pewnego zeby starczylo na lata :) |
Mam pytanie odnośnie tych biletów za piątaka dla nowicjuszy.
Chciałam koleżankę wziąć w niedzielę (oczywiście na inny sektor niż C) i moje pytanie, czy na ten mecz obowiązuje ta promocja? Czy ona w ogóle jest? Nie orientuje się w tych sprawach aktualnie za bardzo. ;) EDIT: Dzięęęki piękne alterego i gypsy! :) |
wg strony oficjalnej
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...upisz_za_5_zl/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl