Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

L U Z N Y 11.07.2013 09:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez xdarek (Post 1321975)
Będzie można przez neta kupic bilet na sparing z Ruchem?

....a mać, jesteś jakiś inny? Wchodzisz na oficjalną www.wisla.krakow.pl klikasz na baner o sobotnim meczu i pojawia Ci sie odpowiedź na Twoje pytanie http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._stroje_wisly/

"Bilety na to spotkanie można kupować już od czwartku od godz. 11:00 w Strefie Kibica, oraz od środy, od godz. 11:00 do piątku do godz. 20:00, będzie prowadzona internetowa sprzedaż biletów. Osoby posiadające karnety na trybunę C zasiądą na swoich miejscach. Osoby posiadające karnety na inne sektory, będą miały zarezerwowane miejsca na sektorach: E11, E12, E13, E14, E15, E16. Aby wejść na stadion niezbędna jest ważna Karta Kibica. "

Jeszcze raz, będzie czytelniej... Będzie prowadzona internetowa sprzedaż biletów

Natkan 12.07.2013 11:27

Jest ktoś w temacie leczenia blizn po operacji? Jak tak bardzo bym prosił o PW

Wertian 12.07.2013 11:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak 86 (Post 1321956)
Gdzie w Krakowie kupię ( a raczej dziewczyna) suknię wieczorową? gdzie jest największy wybór? co byście polecili? (oprócz tandety). Tylko żeby się nie spłukać.

jak to w tych przypadkach liczy sie i duży wybór i cena. Może jakiś outlet znacie godny polecenia.

Ewentualnie gdzies koło Krakowa?

Polecam przebiec się po ulicy Długiej i odnogach, także ul Szlak. Znajoma tam prowadzi salon z sukniami wieczorowymi. To generalnie zagłębie bardziej ślubne, ale takie rzeczy zawsze chodzą w razem.

Mistel 12.07.2013 22:05

Panowie potrzebuję kontury Rynku Głównego, z perspektywy ul. Szewskiej. Czyli dachy kamieniczek, Sukiennic i wież Kościoła Mariackiego. Do tatuażu.

gypsy 12.07.2013 22:11

Mistel, a masz jakieś konkretne zdjęcie? Bo przerobić na szkic ci mogę w Photoshopie, tylko muszę mieć obrazek.

Watts 13.07.2013 10:40

Jakie znacie typery Ekstraklasy z nagrodami?

Padre1906 13.07.2013 22:06

Jeśli ktoś z was posiada niebieskiego, brązowego albo czarnego Samsunga Galaxy s3 proszę o Pw.

szprotson 14.07.2013 14:43

Pany szukam mieszkanka we Wrocławiu do wynajęcia (kawalerki)

jak ktos by cos miał walić priv

David. 14.07.2013 19:08

Czy ktoś mieszka na stałe w Austrii? Miałbym jedni pytanie dotyczące Internetu. Może być PW.

Mistel 14.07.2013 21:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gypsy (Post 1322223)
Mistel, a masz jakieś konkretne zdjęcie? Bo przerobić na szkic ci mogę w Photoshopie, tylko muszę mieć obrazek.

Chciałbym coś takiego:

http://i42.tinypic.com/2lx86bo.jpg

Tylko jakby tak przesunąć trochę Sukiennice w prawo, i wieże Kościoła Mariackiego, bo chciałbym wkomponowac to w gwiazdę, którą już mam. I jeszcze dodać u góry latające gołębie.

JacobCFC 16.07.2013 20:04

Jeżeli zagląda tutaj ktoś, kto ma konto na forum skwk, prośba o podbicie na prv.

wiślak 86 17.07.2013 11:11

Czy jest ktoś kto pracuje w urzędach np. Urząd Gminy, lub instytucjach państwowych związanych z ochroną środowiska lub rolnictwem?

Mam kilka pytań i będę wdzięczny za pomoc. Najlepiej na priv.

Wisła Prokocim 17.07.2013 19:51

Witam panowie kupilem rower i chcialbym kupic do niego przerzutkę bo ta co jest jest zepsuta ale nie bardzo sie na tym znam. To jest taki rower wis.la/w4gbu a przerzutka ktorą chce kupic to taka wis.la/y1usy nada się?

OpEnTaNy 18.07.2013 16:51

Potrzebuje fajną książke lub album o rekinach na prezent (NIE DLA DZIECKA) orientuje sie ktos gdzie mozna cos takiego kupic moze byc nawet w jezyku angielskim ?

adam_09 18.07.2013 22:52

Nie orientuje się ktoś czy osiedle Ruczaj, Kapelanka, Łagiewniki są monitorowane przez system miejski ? Jakieś kamery na skrzyżowaniach ?

T S W 19.07.2013 11:15

Jest możliwość, żeby ktoś za mnie wyrobił karte kibica? bo stara straciła ważnośc a mam wauczer na karnet i chce, żeby mi to kolega powyrabiał.Jest taka opcja ?

gypsy 21.07.2013 11:46

T S W, wszystko jest napisane na oficjalnej stronie: http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/
Odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz w pierwszym zdaniu, które z dobrego serca Ci zacytuję: "Kartę Kibica wyrabiać można wyłącznie osobiście".

TSW Fanatyk 21.07.2013 19:25

Przytoczy ktoś słowa piosenki którą śpiewano opuszczając C po meczu z górnikiem, "ćwierkają wróbelki od samego rana..."?

mic 22.07.2013 21:30

Pany, jak najlepiej dojechac do Warszawki ?

Tradycyjnie "7-ka", czy leciec na Katowice i potem "1" na Czestochowe i Piotrkow ?

JacobusTSW 23.07.2013 00:03

baton, lepsza zdecydowanie pierwsza opcja!! Sprawdzone, jeździłem swego czasu często tą trasą. Pozdrawiam :)
I jak masz to CB nie zapomnij.

R33 23.07.2013 18:12

Poszukuje grafika (bądź też firmy się w tym specjalizującej) która potrafi przerobić projekt rastrowy na wektorowy. Tylko nie proste figury, a bardziej zaawansowane obrazki.

fifi1906 24.07.2013 18:42

witam Wiślacką brać. poszukuje maszynki(o ile jest taka) do strzyżenia włosów o większym zakresie strzyżenia niż tylko 21 mm. da ktos linka np na allegro?

bercik860 25.07.2013 22:07

Poleci ktoś tani nocleg w Pradze?

Or_do 26.07.2013 06:36

Kto wie gdzie w Krakowie można dostać Kamizelkę Taktyczną ?

Al_29 26.07.2013 12:41

legalne na Węgrzech jest picie alkoholu pod chmurką?

fidello 26.07.2013 12:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez baton (Post 1323956)
Pany, jak najlepiej dojechac do Warszawki ?

Tradycyjnie "7-ka", czy leciec na Katowice i potem "1" na Czestochowe i Piotrkow ?

Ja jeżdżę często na trasie Wawa-Olkusz - jeszcze niedawno korzystałem z 7-mki (bo "gierkówką" była remontowana), teraz zdecydowanie polecam jednak 1-kę i potem 8-kę. Z Krakowa można wtedy przez Olkusz (za Olkuszem, w Strzemieszycach jest zjazd na 1-kę).

Kamil_mchw 28.07.2013 14:43

strasznie grzał mi się laptop... myślałem że format załatwi sprawę, ale nie... tylko że teraz po formacie i zainstalowaniu tego samego systemu, połowy programów co miałem wcześniej lapek grzeje się 5 razy szybciej, zacina, wyłącza itp. ocb!!??
oczywiście zamierzam go zanieść do czyszczenia jutro... ale czemu teraz się grzeje bardziej niż przed formatem?

hunter 29.07.2013 08:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil_mchw (Post 1324848)
strasznie grzał mi się laptop... myślałem że format załatwi sprawę, ale nie... tylko że teraz po formacie i zainstalowaniu tego samego systemu, połowy programów co miałem wcześniej lapek grzeje się 5 razy szybciej, zacina, wyłącza itp. ocb!!??
oczywiście zamierzam go zanieść do czyszczenia jutro... ale czemu teraz się grzeje bardziej niż przed formatem?

Najtrudniejsze są zawsze rozwiązania najłatwiejsze. Odkurzacz. Już nie jeden, nie dwóch znajomych miało podobne sytuacje i okazywało się, że po prostu trzeba było nieco odkurzyć lapka. Bo zakładam, że wiatraczek/wiatraczki się nie spaliły...

Nie wiem czemu, ale format to w moim przypadku nie wchodziłby w ogóle w grę jeśli laptop się przegrzewa. Co niby miało to zmienić?

rav 29.07.2013 10:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hunter (Post 1324920)
Nie wiem czemu, ale format to w moim przypadku nie wchodziłby w ogóle w grę jeśli laptop się przegrzewa. Co niby miało to zmienić?

Syfne programy, wirusy etc, które nadmiernie obciążają procesor w tle, co powoduje, że wiatraczki świrują. Tym bardziej w taką pogodę jak dziś.

Ale popieram, zacząć od odkurzenia. Odkurzaczem z zewnątrz, jak chcesz się bawić w dokładniejsze czyszczenie, to odłączyć od prądu, rozkręcić obudowę i przedmuchać sprężonym powietrzem. Nie włączać natychmiast po odkurzeniu.

hunter 29.07.2013 10:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rav (Post 1324934)
Syfne programy, wirusy etc, które nadmiernie obciążają procesor w tle, co powoduje, że wiatraczki świrują. Tym bardziej w taką pogodę jak dziś.

Ale popieram, zacząć od odkurzenia. Odkurzaczem z zewnątrz, jak chcesz się bawić w dokładniejsze czyszczenie, to odłączyć od prądu, rozkręcić obudowę i przedmuchać sprężonym powietrzem. Nie włączać natychmiast po odkurzeniu.

Jasne, ale są programy typu ComboFix i inna maszyneria do walki z syfem, który się przyplątał. Na ogół są to bardzo skuteczne metody/ Format to jest już absolutna ostateczność. Kiedyś też lubiłem formatować dysk jak tylko coś się działo, ale odkąd trzyma się na dysku sporo potrzebnych danych i programów, to już takowa ochota szybko przechodzi :-)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:56.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl