![]() |
Co ciekawe bardzo dobre lody włoskie są też przed Galerią Krakowską w tym takim różowym pojeździe,spodziewałem się raczej papki dla turystów,i mile się zaskoczyłem.
|
czy jak netia obniżyła mi rachunek za internet to jest to podstawą do zerwania umowy bez żadnych konsekwencji finansowych?
|
Czy polecacie usługi OpenFinance?
Faktycznie są wstanie mieć lepsze oferty niż bezpośrednio w banku? Czy warto podpisywać umowę kredytową za ich pośrednictwem? |
Cytat:
|
Możecie polecić jakieś ciekawe miejsce na weekendowy wypad z dziewczyną? Najlepiej gdzieś niezbyt daleko od Tarnowa/Krakowa ;)
|
Cytat:
Pardała Tomasz szpital św.Rafała na Piaskach albo na Wiśle w tym ortoresie czy jak to sie zwie. ale na łąkotke to Ci byle jaki ortopeda potrzebny,bo tego sie nie da zjebac :) |
Cytat:
|
Mam słuchawkę bluetooth Nokia BH-110, która może byc powiazana z 2oma telefonami jednoczesnie.
I z HTC One V mi elegancko sie polaczyla, telefon ja wygruwa, etc, natomiast z Nokią 6500slide się nie połączy :/ telefon w ogóle nie wyszukuje tej słuchawki. Wiem, ze ten bluethoot jest kompatybilny z tym modelem Nokii. Chyba wszystkie mozliwe fora przepatrzone...Czy jest ktoś kumaty i pomoże? Jeśli tak, to zapraszam PRIV! Z góry Wielkie Dzięki :) |
Cytat:
Rekonstrukcje ACL, robiłem w Mielcu u Pana Mirosława Midury (przyjmuje również w Tarnowie) i szczerze polecam, bardzo dobry specjalista. Teraz jestem 9 miesięcy po operacji, wszystko wygląda dobrze, biegam, nic nie boli więc jestem zadowolony ;) Teraz czekać tylko żeby znowu zasadzić pare siatek juniorom Wisły na turnieju w Pleśnej (o ile się znowu odbędzie ;)) I podbijam swoje pytanie, znacie jakieś ciekawe miejsca na wypad z laską, niedaleko trn/krk ? Jakieś zalewy czy coś? Tanie jakieś noclegi? Wszelkie info przydatne :p |
Cytat:
wśród rekonstrukcji ACL na topie jest reha sport z Poznania,potem Żory ale niedługo potem jest Pardała. co do twojego zabiegu rozumiem ze dostałes na kolano zastrzyku synvisc (3 zastrzyki). Który stopien chondromolacji miałes? a to ze zjebali ci na pogotowiu to normalne, jak tam na dyzurach masz okulistów czy cos. Ja sam miałem juz 2x rek ACL 3x artro, jesteem 11 miesięcy po zabiegu od 3 miesiecy gram w piłke :) |
Mam problem z internetem mobilnym (T-Mobile)... Mianowicie ani tablety, ani telefon nie mogą się połączyć z wifi. Mógłby ktoś pomóc w tej sprawie i podpowiedzieć w czym leży problem, jak ustawić modem, urządzenia?
|
Wie ktoś gdzie mogę kupić taką bluzę ? (Wiem,że model trochę niefortunny ale nie było innego )
http://wislakrakow.com/galeria/20130...grodzisk03.jpg |
Cytat:
No ale trudno, może Wisła się mną jeszcze zainteresuje skoro testują jakichś romów-amatorów:-P |
Jakim programem najlepiej stworzyć własny filmik złożony z krótkich filmików i zdjęć?
Coś prostego w obsłudze potrzebuję. Gdzie taki program można za darmo pobrać? |
Cytat:
22 lipca minie rok od zabiegu, a dopiero wczoraj pierwszy raz grałem bez stabilizatora, w samej gównianej opasce uciskowej...i było zajebiscie. No ale trzeba zaznaczyć ze ja od 2 tygodnia od zabiegu siłka, basen, rower + dodatkowe ćwiczenia.Wiem jak ważny jest mocny mięsień, wieć go robiłem. Ja np. w ogóle nie biegałem -bo nie lubie. Tylko za piłką jak juz :) polecam animal flexa na stawy. |
jakby ktoś pracował w jakiejś hurtowni z częściami do samochodów to proszę o pw mam pytanie
|
Cytat:
Prosty i skuteczny. Poniżej masz bezpłatną wersję dla XP/Vista/7 programu Windows Movie Maker: http://www.dobreprogramy.pl/Windows-...ows,11546.html Codziennie możesz zaglądać pod ten adres: http://www.giveawayoftheday.com/ zawsze jakaś pełna wersja wszelakiego oprogramowania, edytory filmów też się trafiają. |
Witam,
szukam kogoś kto zajmuje się robieniem ston internetowych. Ewentualnie kogoś kto jest w stanie godną zaufania osobę polecić. Chodzi mi o zrobienie strony internetowej ligi futsalowej: tabele, strzelcy, terminarz, zdjecia z meczów. |
Pytanie sportowe.
Potrzebuję przykładu, kiedy jeden klub umawia się z drugim, że ten będzie dla niego drużyną satelicką. Ewentualnie inna przykład współpracy tego typu. Chodzi o jakiś klub piłkarski. Z góry dzięki! |
Cytat:
Kluby satelickie, współpracujące z Ajaksem: Germinal Beerschot Antwerpia Beijing Guo'an Ajax Kapsztad HFC Haarlem FC Volendam FC Omniworld |
BARDZO ważna i pilna sprawa (przepraszam za wersaliki)
Gdzie kupię w Krakowie kwiaty w ... nocy, konkretnie 4-5 rano. Jutro przywożę żonę ze szpitala z córeczką. Help dziewczyny i chłopaki... Rynek? Stoją panie w nocy? Chyba nie... |
pytanie pewnie już było, ale nie mogę znaleźć. Gdzie i jakie darmowe studia? chodzi tylko o legitymacje i zniżkę
|
jest jakaś stronka, bądź też portal ze wszystkimi przetargami ogłaszanymi na internecie?
kojarzy ktoś coś takiego... ? |
Cytat:
Cytat:
|
Co to za ....a matoł łazi po całym mieście i maluje tekst "cukse" na murach ?
|
W jakich godzinach czynne są kasy biletowe na Dworcu Głównym PKP? Oczywiście w Krakowie ;)
|
czy ktoś z forumowiczów spawa (ma spawarkę i umie sie nią posługiwać)
? oczywiscie zapraszam na prv |
Gdzie w Krakowie kupie betoniarke (okolo 100 litrow pojemnosci zasypowej, wieniec zeliwny, zeliwny naped, jednofazowa) w dobrej cenie?
[+] Krakowie lub okolicach od strony Olkusza. |
Gdzie w Krakowie kupię ( a raczej dziewczyna) suknię wieczorową? gdzie jest największy wybór? co byście polecili? (oprócz tandety). Tylko żeby się nie spłukać.
jak to w tych przypadkach liczy sie i duży wybór i cena. Może jakiś outlet znacie godny polecenia. Ewentualnie gdzies koło Krakowa? |
Będzie można przez neta kupic bilet na sparing z Ruchem?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl