![]() |
Raczej napewno ;) Jak coś takiego może grać w lidze Europa? Trzebaby popytać chłopaków z Jamajki czy nie chcieliby się do UEFY dołączyć ;)
|
Mareq - Groclin, jeszcze przed przeprowadzką do Warszawy, grał z Tobołem Kostanaj. Też Kazachstan.
|
Ruch łatwo trafił, braku awansu do 3 rundy będzie kompromitacją.
|
Jagiellonia zaczyna od 3 rundy??
|
Cytat:
1234567890 |
Cytat:
|
Cytat:
Z Tobołami to Polonia Warszawa osiągnęła cudowne wyniki w 2003 a nie żaden Groclin. 0;3 u siebie i 1;2 na wyjeździe to była kompromitacja. No ale sądzę, że od tego czasu poziom ligi się znacznie podniósł i Ruch to udowodni zdobywając cenne punkty do rankingu dla Polski, tym bardziej, że w kolejnej rundzie trafili nawet na rywala słabszego od naszego. |
Cytat:
Patrzac ile mysmy(lacznie polskie kluby) takich kompromitacjii musiel znosic(Terek Grozny,Cementarnica,i inni) to radzillbym wszysykim i Ruchowi i Amice no i nam skoncentrowac na 100% bo moze byc roznie... |
Kurde niedługo spotka Nas zaszczyt oglądania losowania pierwszej rundy eliminacji Ligi Europejskiej. Wszystko zmierza ku temu... i euforia po wylosowaniu reprezentanta Andory czy San Marino. :lol:
|
ten Inter Baku to filia AC Milanu.
http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,360...ia_Milanu.html |
Ten Inter Baku najlepszym płaci 300 tys euro czyli tyle ile leszki nie płacą nikomu
|
Boli was ze Lech gra w LM ? Do boju FC Šiauliai.
|
Cytat:
|
|
Fajnie, że polsat wykupił prawa. Mam tylko pytanie czy wie ktoś może gdzie będzie można obejrzeć pierwszy mecz Ruchu w czwartek???
|
Cytat:
|
Pierwszy mecz będzie transmitowany, ale tylko w kazachskiej TV El Arna.Gdyby zdecydowali się troche wcześniej(decyzja zapadła wczoraj) to Polsat pewnie też by się skusił.
W Polsce nie ma szans "złapać" satelity na której nadaje, więc pozostaje mieć nadzieję, że ktoś wrzuci mecz do sieci... A tak będą wyglądać transmisje z rewanżu: Polsat Futbol 20.00 – na żywo Eliminacje Ligi Europejskiej: studio 20.30 – na żywo Eliminacje Ligi Europejskiej: Ruch Chorzów - Szachtior Karaganda Polsat Sport (retransmisja) 23.00 – Eliminacje Ligi Europejskiej: Ruch Chorzów - Szachtior Karaganda Nie ma informacji o relacji w kanałach otwartych (Polsat,TV4). |
Cytat:
|
co za ****y jebane pewnie beda dawac mecze LE w polsacie futbol ktory jest wtym drozszym pakiecie. k.. jebane dziadostwo, tak to jest placic 30 pare zł i jeszcze im malo, jeszcze chca czlowieka z nastepnych 20 zl ogolocic, no to jest wlasnie Polska. Ja pie...
|
Cytat:
tak, tak samolot był za mały :rotfl: |
A czy mecz Ruchu będzie gdzieś transmitowany internet telewizja?
|
Cytat:
Co do internetu www.soccer-live.pl i sprawdź. |
http://kiwi.kz/broadcast/view/reddevil1
Niestety zacina i słaba jakość. Nie obraziłbym się gdyby ktoś podał lepszą stronkę ;) |
RUCH PRZEGRYWA z Kazachami...co za dno....
|
Gol dla Kazachow :)
|
Nie licz na nić więcej w wykonaniu tego zespołu ;)
|
Cytat:
Cytat:
Już wiem gdzie :p |
A ja tam nie jestem zdziwiony, spotkaly sie dwa wyrownane zespoly, niektorzy chyba zapomnieli na ktorym miejscu sklasyfikowana jest nasza liga w Europie.
|
Jak ktos w 1 meczu dostanie zoltko to w nastepnym nie wystapi czy jak to jest?
z relacji na stronie Ruchu wynika ze Sza.. cos tam powinno prowadzic juz 3-0 :D Cytat:
|
Za jedną żółtą? Takich przepisów to nawet na MŚ nie ma :P Zdaję mi się, że trzeba mieć 2 lub 4 żeby nie wystąpić w kolejnym meczu.
|
1-1... Ufff :P
|
Nie wiem co tak narzekacie ...przeciez graja na wyjezdzie:rotfl:
|
Popularny "Ecia" chciiał dośrodkować z lewej strony, ale ostatecznie zmienił decyzję i strzałem w długi róg pod porzeczkę doprowadził do wyrównania!
hahah już nawet nie napiszą że mu poprostu zeszło tylko że zmienił decyzje:D fajnie że oni czytają w jego myślach:D |
1-1 to dobry wynik przed rewanżem.Nie ma co narzekac.Wiadomo tez jaka jest sytuacja finansowa Ruchu i jakich pilkarzy sprowadzili.Nie mozna za duzo wymagac.
|
Mówiłem, że tego meczu w wykonaniu polskich drużyn obawiam się najbardziej i jak na razie się to potwierdza. Nie dość że Kazachowie są w środku sezonu, Ruch właściwie gra z marszu po urlopach, to w samym Kazachstanie zawsze cuda się dzieją, boiska uniemożliwiają jakąkolwiek grę piłką (trawa rośnie właściwie na piasku) wystarczy powiedzieć że z 6 czy 7 kazachskich meczów u siebie w tamtym sezonie w pucharach, tylko jeden skończył się porażką gospodarzy, a 2-0 wygrał z Aktobe sam Werder Brema - z wszystkich kaukazkich krajów zdecydowanie najgorzej było wylosować Kazachstan. Na wyjazdach Kazachowie już tak nie błyszczą i tu upatruję szansy Ruchu, oby dowieźli to 1-1 do końca.
|
Obecna cena Janoszki to ponoć 20 mln euro!
Grzyb strzela karnego! Cena wyjściowa to 8 mln euro! |
Karny dla Ruchu ;]
|
Rzut karny dla Ruchu(z tego co widze) I GOL 1-2!
|
ta, Grzyb strzelil
|
I dobrze ze Niebiescy prowadza,niech nabijaja ten nasz marny wspolczynnik meczowy.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl