![]() |
Dajże już spokój ze zwiększeniem pojemności, 30 tys to jest dla nas optymalne.
A co do Poznania to tam między murawą a boiskiem będzie raptem parę metrów, czyli Europa pełną gębą. |
Konwalia nie 30 tylko ponad 33 tyś
|
u nas to jedna wielka lipa ze trybuny sa tak daleko od boiska... przeciez to smiech... Lech bedzie mial genialny stadion, szkoda ze w Krakowie "ktos" nawalil i nie przemyslal wszytskiego.
|
z tą genialnoscia stadionu Lecha bym nie przesadzał
popatrz chociazby na rogi stadionu - z wielu miesc najzwyczajniej w swiecie albo nic nie widac, albo musisz sie obracac zeby cokolwiek zobaczyc |
Cytat:
|
Cytat:
A po co nam wiekszy stadion? 33 tys to o wiele za dużo. Patrzcie na to co pokazaliśmy w Lubinie. A wy chcecie wiekszego stadionu. |
Cytat:
|
Właściwie to dlaczego nie możemy wrócić na R22 od wiosny? będą już przecież 3 trybuny, kilkadziesiąt miejsc dla vipów. Szatnie będą pod starym A i B czy co jest problemem?
|
Jak moga byc szatnie pod starym AB skoro jeszcze nie bedzie zbudowane i wykonczone?
|
Cytat:
|
"Ja tam wolę na 33 i na wszystkich meczach w większości zapełniony niż na 40-45 gdzie ew. komplet na pucharach z aktracyjnym rywalem czy w lidze z Cracovią,Legią i to przy biletach po 10zł"
co za filozofia... Zbudujmy na 10 tys - ZAWSZE BĘDZIE ZAPEŁNIONY!!! ręce opadają. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie z tą odległością to przesada z Waszej strony...
u nas pierwszy rząd krzeselek będzie tylko kilka metrow dalej niż na Lechu... popatrzcie na boisko na tej focie względem jupiterów http://www.legialive.pl/zdjecia/09ns31_lech.jpg, a potem porównajcie do foty z budowy stadionu Lecha(poprzednia strona wątku) boisko od jupiterów jest oddalone o dobre 7-8metrów, a dojdzie jeszcze ta przestrzeń za jupiterami i zrobi się 10-12 metrów. Nam się tylko wydaje że jest to tak blisko, bo trybuny na stadionach są ogromnie...dlatego i nasze 17metrów nie bedzie tak przeszkadzać jak tu niektórzy sądzą. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
bardzo dobre spostrzezenie |
Tak na szybko. Czerwone to nowa linia przesunieta na oko 3 metry blizej. Jesli dobrze pamietam tak ma byc. Biale to banda a niebieskie to niby krzywa trybuna. Zreszta wszystko jest krzywo ale mozna sobie wyobrazic jak tako ;)
http://i32.tinypic.com/30scz7n.jpg |
Czy dodałeś 3 dodatkowe rzędy wzdłuż trybun? :>
|
Cytat:
|
Obserwuje tą budowę codzień i zaczyna mnie nurtować jedna kwestia. To duże żółte monstrum układa w tym momencie trybune C. Ponieważ A-B będzie bliźniaczo podobna domyslam się że będzie również pracował przy jej budowie. Wie ktoś może jak on wyjedzie później z placu budowy? Wiem że go do pewnego stopnia rozbiorą ale nadal wydaje się za szeroki by przejechać przez dziurę w trybunie pomiędzy C-D.
|
wywalcie te zdjecia z rysunkiem wyzej, przeciez to nie ma nic wspolnego z prawdą a tylko temat zaśmieca. Wystarczy popatrzec gdzie sie kończy trybuna E, on tą "nową linie" boiska narysował równo z koncem tej trybuny, a chyba wszyscy wiemy, że tak to nie bedzie wygladac...
|
A ja pytanie z inne beczki. Kiedy skończą budować tę trybynę. Tzn kiedy zaczną wstawiać pierwsze krzesełka :) Jakiś dokładniejszy termin ?
|
Cytat:
|
No to mamy 2 rygle górne :-D -> http://www.wisla.krakow.pl/pl/stadion/kamery/
A na murawie pełno różnych elementów. |
Trybunę mają skończyć i oddać w grudniu, a po 2 stronie w czerwcu 2010. Tak nawiasem mówią już 3 rygle 2 piętra ułożone. Nawet szybko im to idzie
|
Cytat:
Czy tylko ja tak mam ze zdiecia z kamery mam co 5 godzin? a pisze ze co 5 min.:evil: :evil: Szkoda ze nie widze ale niech sie pnie do gory |
Cytat:
Już widzę, wspaniałe dryblingi Kirma między prefabrykatami trybuny..... |
Cytat:
A co do tego postu wyzej o prefabrykantach - kto powiedzial ze muszą one lezec na murawie. Mogłyby lezec obok murawy i nie byłoby problemu , wiec ten argument jest totalnie bezsensu. |
Cytat:
Co do ukończenia stadionu to wschodnia (C) ma być gotowa w grudniu, ale może się przesunąć bo były przestoje. Natomiast zachodnia (A/B) przełom czerwca i lipca. Jeszcze w kwestii gry na Reymonta, to wydaje się, że podczas budowy trybuny wschodniej jednak nie było to zbyt możliwe. Gdzie by umieszczono zaplecze budowy? Na Błoniach, w Parku Jordana... |
Cytat:
|
montowany jest kolejny, 3 już rygiel! :D
|
Cytat:
Tak naprawdę, sam dźwig, to jest tylko ten samochód, który stoi pod nim. To auto tu przyjechało i dopiero wtedy zaczął się montać przeciwwag i ramienia, więc z wyjazdem nie powinno być problemu. |
Tak patrząc na budowe to ta druga kondygnacja bedzie tak stroma ze jak pojdzie "za bary" (o ile ktos podchwyci ;D) To ludzi pospadaja na pierwsza kondygnacje :D
|
Cytat:
|
no właśnie tego żałuję :( chciałbym żeby na C był też doping olbrzymi... w końcu taka trybuna jakby ryknęła to by ją w Warszawie usłyszeli... a tak to będą nam tylko smaka robić zapachem kiełbas :D
|
młyn w ogóle powinen byc na trybunie C
|
LINK
Ogladnijcie sobie, ciekawa bramka, ale jeszcze ciekawsza trybuna za bramką hehe:) Gdyby taka zrobic na Wiśle, wiecie ile przyszloby pikników, ile kasy na transfery? ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl