![]() |
Z tego co słysze to kibice Sracovi nas pozdrawiają :D ale mają kompleksy ja pie....
|
Cytat:
Za bardzo się podniecacie w tym temacie na temat Cracovii. Za chwilę będziecie się pytać czemu u nich trawa nie jest czerwona, przecież to Cracovia więc muszą mieć wszystko gorsze i w ogóle. Wrzućcie na luz. |
doping i atmosfera jak na taki mecz chujowy... u nas na meczu otwarcia to młyn był wiekszy niz ich cały stadion... widać, ze tptana lipa... i ile im brakuje do czołówki... widać, że w Warszawie czy u nas nowy stadion daje kopa, bo oprócz typowego młyna dopinguje reszta stadionu, prznajmniej wiekszosć... ale i tak przekroczyli swój potencjał gdyż 15 koła... jestem w szoku :)
|
Czy mi coś umknęło i już nie ma ichniej "wielkiej triady", czy coś mi się w oczach myli, bo patrzę (ekhm.. patrzyłam, bo nie mogę tego oglądać) na ten mecz teraz na Kałuży i nie wiem czy mi się wydaje, czy co, ale kibice Craxy nie siedzą razem z Arkowcami i prowadzą osobny doping?? o.O
Btw. Faktycznie jest niezapomniane widowisko (czy jakie tam) jak to głosi ichnia reklama...:lol: |
śledzie: "Lechia... derby blisko!". Spieszy im się, by dostać 5 w plecy?
komentować "kibiców" Cracovii nie ma sensu, gry też nie, ale widzę jeden pozytyw w tym meczu dla nas: Dobrze, że pozbyliśmy się Matusiaka. Najdrewniejszy z drewnianych. |
Cytat:
|
Bliżej 10000 niż 15000, prawie 2000 to Arka do tego część trybun wyłączona z powodu sceny.
|
Cytat:
PS. stadion w tv wygląda jakby 3 liga angielska grała :D |
Ogólnie sędzia do dupy, teraz źle faule ocenia z obu stron.
Polonia W - Polonia B 2-2 kogo obstawiacie na trenera teraz? :> |
A w Warsiawce dwie Polonie strzelają sobie po 2 bramki. Zajebisty wynik dla Nas :D
|
Czy ja słyszałem melodie z "Forza Wisła" na Kałuży czy coś z uszami mam.
|
no i pięknie, nowy stadion, nowi kibice (pewnie do biletu była kiełbasa gratis, stąd tyle luda) a do tego super wynik tylko potwierdzający mistrzowskie aspiracje profesorka
a tak swoją drogą to ten Nitbazonkiza to chyba się nieźle pierd. bo może mu mówili że będzie grał w Wiśle, a tu taki kanał :) od następnej rundy warto byłoby go ściągnąć do nas... |
Ja powiem tak, stadion ok, ale z tych nowych to jednak najbrzydszy w środku. Z tych mniejszych Korony i Zagłębia ładniejsze.
A gol oczywiście skandaliczny. |
Obaliłbym teorię kiełbasy jako gratis do biletu, gdyż żydownia chyba nie będzie aż tak wymiernie grzeszyć kontaktem z wieprzowiną. :D
|
Może dajmy spokój o Cracovii?, niestety z kilku Waszych postów wieje tanią złośliwościa, nie chce mówić kompleksami. Ja nie oglądam meczu, ja mam ich gdzieś, ale zachowujmy poziom
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bramka znów nie powinna być uznana, bo Matusiak ręką przyjmował.
|
Mojżesz ich wspomaga panowie !
|
Niech się Arka ogarnie, ja liczyłem na rekord kolejnych meczów bez punktu. Sześć to dobry wynik, ale siedem - to naprawdę robiłoby wrażenie. Mają 30 minut, niech coś pokażą.
|
nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale sędziemu w meczu craxy wystaje chyba spod uniformu służbowego koszulka w paski... faul 1:0, ręka 2:0, naprawdę nie żal mi że zdobędą jedyne 3 pkty w sezonie, ale w jakim stylu?
a co do nabijania się z koleżanek zza błoń, to każdy ma prawo pisać, niepisać, czytać i nieczytać, więc może bez personalnych upomnień? w końcu temat szeroki: ekstraklasa... |
Jednak b. członek PZPR towarzysz Filipiak, umie zadbać o swoje. Sędzia pewnie ma dożywotni abonament na żywienie w Wierzynku, chyba że po takim sędziowaniu posmakuje wrocławskiego wiktu.
|
Cytat:
|
Cytat:
się kolega zagalopował. Krytykujemy ich za śpiewnie "WTSK", kompleksy , nieustanne pismactwo o nas a my robimy to samo. Najwiekszą karą dla nich bedzie, jak bedziemy ich mieć głeboko w d.... i nie komentować koszernych wyczynow, tyle ode mnie Nie neguję sprzyjania arbitrów, etc. meczu nie oglądam, jedynie Panowie i Panie, nie ekscytujmy sie klubikiem, który mamy gdzieś, nie podnosmy ich rangi do 150 stron na forum, oni tylko na to czekają, osiagając stany orgazmiczne.... |
Wracając do wczorajszego :hitu" to miałam okazję dopiero niedawno luknąć na bramki dla (L) .. to co zrobił przy nich Buric to jakieś MŚ :shock:
|
Filipiak jak widać postanowił wziąć sprawy w swoje ręce i nie czekać więcej. Ta sama metoda jak przy awansie do ekstraklasy sprawdza się i teraz. Sędziowie są pewniejsi niż trenerzy fajtłpy.
|
Mecz oglądam i dawno czegoś takiego nie widziałem ; "przepiękny nurek" Labukasa .....
Osobiście murowany Oskar. I tyle z meczu dwóch drużyn podwórkowych |
Mnie się podoba gra Klicha i Saidiego u Sąsiadki. Nie ma co biadolić, mecz jak mecz, stadion jak stadion i tyle.
|
Powiem szczerze że ten Nitkabazuka to niezły grajek jest :P
|
Stadion jest zajebisty jak na zaplecze ekstraklasy wiec czemu tyle narzekania ))))
Obawiam się tylko że nie będzie w tej 2 lidze najlepszy bo we Wrocławiu będzie fajniejszy. |
Jakbyśmy wiedzieli, że przy stałym fragmencie mozna dawać bramkarzowi z łokcia w twarz, to bysmy mieli komplet punktów.
|
Cytat:
|
Uff... jak dobrze, że Ruchowi udało się strzelić...
|
Cytat:
|
Ja jednak Cracovii nie mogę oglądać, bo to mnie stresuje... Ta bramka na 1:0 nie powinna wpaść, bo był faul, a na 2:0 tyle przypadku, że aż głowa boli. A Cracovia oczywiście szalała "Wisła to stara". Kompleks zawsze będą mieli, czują się gorsi - no dobra wiem, ale musiałem się wyżyć i wypowiedzieć.:)
PS: Nie mogę się doczekać wyjazdu na Cracovie! |
Taka seria poszła się...
Cytat:
|
Nawet na meczu zgodowym krzyczeli "WTSK"? Niezłe jaja hahaha. Swoją drogą te ich kompleksy mnie nieco dziwią. Trzeba nie mieć wstydu, a na dodatek być nieziemskim hipokrytom, żeby wypominać innym klubom ich epizody z przeszłości, w chwili gdy ich własny klubik ma większe grzechy na sumieniu (sprzedanie się najpierw austriackiemu okupantowi, potem niemieckiemu, Cyrankiewicz na trybunach, prezes z PZPR, wypinanie się na patriotyczne inicjatywy, opieranie swojej siły aż do wybuchu II WŚ na elemencie importowanym i wypominanie Wiśle, że budowała swój klub przez Polków itd itp). Na prawdę ciężko ich zrozumieć. Ale nie mój cyrk, nie moje małpy...
Wracając do tematu, muszę powiedzieć, że 15.000 to niezła liczba jak na Cracovię. Tyle to chyba przez dwa ostatnie sezony nie nazbierali, a tu na raz taki skok. Ciekawe jak będzie wyglądała sytuacja w następnych meczach u nich. Ogólnie niezłe wyniki w tej kolejce, jak do tej pory. Jedynie Śląska szkoda. |
No to jutro na 100% news w mediach ze Janas zostal zwolniony.
|
Dzisiaj święto pejsowatych, pokonali z pomocą elitę europejską gdyńską Arkę :D
Radość jak po zdobyciu LM. Nie ma się co dziwić w końcu wygrywają raz na ruski rok, a tego narkomana słychać w Bronowicach. Na Shellu(obok Kaufland) paru chudych 50-kilowych łebków w roztryplonej bmce złozonej z kilku aut, na prześwistanej turbince prowokacyjnie nucą sobie pieśni rodem z Izraelu... ależ to jest żenujące. |
Gdy kibice dołączyli się do hymnu śpiewanego przez Maleńczuka, miałem łzy w oczach, a jestem „pasiakiem” dopiero od trzech miesięcy. Co dopiero musieli czuć ci, którzy są z Cracovią całe swoje życie! - stwierdził na pomeczowej konferencji prasowej trener Cracovii, Rafał Ulatowski.
Panie Rafale tak bez mydła? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl