Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Luźny - reaktywacja (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5012)

AbdulTsw 18.01.2009 12:46

Ja jak mam kaca to mama mówi że najlepsze lekarstwo to nie pić dzień wcześniej :)

Ale polecam rosołek :)

fcz1985 18.01.2009 12:49

Przed piciem zjadłem rosołek i pewnie to mnie uratowało przed wypędzaniem sztana.
A nie mówi Ci, ze trzeba się napić soku przed, a najlepiej zamiast:D

pio 18.01.2009 12:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ni_Ma (Post 658613)
a co mi może pomóc, no co? umieram, koniec bliski...

ps kupię "czerwoną lampkę" która włącza się w odpowiednim momencie przy spożywaniu alko...

Oj Ni_Ma, Ni_Ma...chcesz podczas spożywania jeszcze za prąd płacić? :lol:

Wypiłem zdrowie młodego Wiślaka z kilku stron wstecz i za swoją pracę :)
A stare znajomości można odświeżyć nie tylko dzięki NK :rotfl:

Dzień dobry wszystkim :)

W ogóle to jaka jest geneza nicku Ni_Ma, he?

Ni_Ma 18.01.2009 12:50

dobrze może byc rosołek, to czekam. Tylko nie dzwoń do drzwi bo mi głowę rozsadzi....

oj jacy Wy mądrzy... nie pić, sok zamiast itd.. a ja umieram

jest geneza pio jest... o widzisz źle ze mną - nie przeczytałm dobrze wydawało mi sie że pytasz czy jest geneza

fcz1985 18.01.2009 12:51

Ni_Ma genezy:D
Pilismy wczoraj razem, że mamy podobny stan zdrowia? hehe

Ni_Ma 18.01.2009 12:54

czekaj czekaj a się zastanawiałam wczoraj kim jest ten przystojniak - a to Ty fcz! Patrz jaki świat mały ... ;)

pio 18.01.2009 12:58

Ale co Wy macie z tym kacykiem? :)
Cieniasy :D

Opowiedz Ni_Ma o genezie powstania Ni_Ma :)

Ni_Ma 18.01.2009 13:00

tak wiemy pio nie posiada nigdy... zazdroszczę normalnie
pomógłbyś jakoś a nie wyzywasz od cieniasów.. trochę współczucia

:)

pio 18.01.2009 13:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ni_Ma (Post 658641)
tak wiemy pio nie posiada nigdy... zazdroszczę normalnie
pomógłbyś jakoś a nie wyzywasz od cieniasów.. trochę współczucia

:)

Co mogę zrobić by ulżyć w cierpieniu...normalnie :P?

vote-for-mikey 18.01.2009 13:22

Ni_Ma
ile trzeba wypić winiacza, żeby potem mieć kaca? :D

cienkie dupy jesteście i tyle :D

fcz1985 18.01.2009 13:23

Sok grejpfrutowy działa... a w uszach Cymes - mamo, tato

AbdulTsw 18.01.2009 13:51

:| to tylko ja nie imprezowałem w tym tygodniu ?!

Od przyszłego do pracy na noc to też odpada muszę kasę na prawko odkładać :)

Ni_Ma 18.01.2009 14:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vote-for-mikey (Post 658658)
Ni_Ma
ile trzeba wypić winiacza, żeby potem mieć kaca? :D

cienkie dupy jesteście i tyle :D

nie wiem ile trzeba wypić ja wypiłam niecałe 3 butelki i mam kaca
i moze jestem cienka dupa ze go mam

AbdulTsw 18.01.2009 14:03

Hah cienka dupa :) lepsza taka niż taka co ma 80 kilogramów :D

Ala1955 18.01.2009 14:15

Witam Was!
Czy zna ktoś osobę o nicku speedfashion zarejestrowanego I.2009? Dostałam przed chwilą od niego priva o treści:
"Witaj, chciałbym zwrócić się do Ciebie z pewną prośbą, mianowicie chodzi mi o to, że potrzebuję kilku wypowiedzi na temat "antyplicyjnego etosu kibica". Czy możesz się wypowiedzieć? Informacje nie będą wykorzystane w żaden niecny sposób, po prostu są mi potrzebne do pracy na temat etosu kibiców. Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam. :) No i jeszcze jedno, względem kogo masz bardziej negatywne odczucia - policji czy Kałużan?"
i w mojej głowie zrodziły się jak najgorsze podejrzenia w stosunku do tej osoby. Chyba że ktoś z Was go zna a ja bezpodstawnie go podejrzewam. Zna go ktoś?

PS Abdul i 80 kg może być słodkie :-)

pio 18.01.2009 14:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ala1955 (Post 658693)
Witam Was!
Czy zna ktoś osobę o nicku speedfashion zarejestrowanego I.2009? Dostałam przed chwilą od niego priva o treści:
"Witaj, chciałbym zwrócić się do Ciebie z pewną prośbą, mianowicie chodzi mi o to, że potrzebuję kilku wypowiedzi na temat "antyplicyjnego etosu kibica". Czy możesz się wypowiedzieć? Informacje nie będą wykorzystane w żaden niecny sposób, po prostu są mi potrzebne do pracy na temat etosu kibiców. Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam. :) No i jeszcze jedno, względem kogo masz bardziej negatywne odczucia - policji czy Kałużan?"
i w mojej głowie zrodziły się jak najgorsze podejrzenia w stosunku do tej osoby. Chyba że ktoś z Was go zna a ja bezpodstawnie go podejrzewam. Zna go ktoś?

Nie znam :>

I Alu, Abdulowi mogło chodzić o samą dupę ważącą 80kg :)
Dalej słodko :P?

O i też dostałem tę samą wiadomość.
Zastanawiam się czy napisać CHWDP,SM i Żydom też :lol:
Kałużan :D

AbdulTsw 18.01.2009 14:22

Ciężko chyba :)

Nie wiem ja mu odpisałem xD

Ala1955 18.01.2009 14:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pio (Post 658696)
I Alu, Abdulowi mogło chodzić o samą dupę ważącą 80kg :)
Dalej słodko :P?

Tylko w przypadku jeśli jest to dupcia słodkiego tygryska benglaskiego (bo cały waży chyba ok. 300 kg)

Abdul - odpisałeś mu na jego pytanie czy odpisałeś mu, że mu nie napiszesz? :-)

AOT 18.01.2009 14:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ala1955 (Post 658693)
Witam Was!

też to dostałem. jak zapytałem kim jest, o co chodzi i czemu akurat ja, to dostałem odp.:

Cytat:

spokojnie, jestem kibicem Wisly [nie dzialam w zadnych organizacjach, ani w niczym takim], po prostu potrzebuje kilku opinii do pracy zaliczeniowej na studia. Oczekuje jakiejs krotkiej wypowiedzi odnosnie Twojego stosunku do policji [stosunku jako kibica]. Wybralem losowo. Oczywiscie jesli nie chcesz, to nie musisz odpowiadac. Z gory dzieki i pozdrawiam. Aha, nie martw sie, nie podaje skad mam wypowiedzi [napisalem, ze jako kibic czerpie je od znajomych].
a jakiż ja moge mieć stosunek do policji ? he he...

AbdulTsw 18.01.2009 15:29

Alu odpisałem mu na pytanie :)

Ale nuda :<

fcz1985 18.01.2009 15:46

Też mu odpisałem, nasza eSBecja i tak nas rozpracowała dawno temu i nie ma sensu bawić się w ciuciu babke:D

Ni_Ma 18.01.2009 16:18

a ja nie dostałam takiej wiadmości...:foch: czyżby blondynek nie pytano o takie sprawy?? :>

buuuuuu nikt mnie nie lubi...

:lol:

AbdulTsw 18.01.2009 16:38

Ja lubię ale może on pomyślał że jak Ni_Ma to Cię Ni_Ma i mu nie odpiszesz :<

Ala1955 18.01.2009 16:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AbdulTsw (Post 658771)
może on pomyślał że jak Ni_Ma to Cię Ni_Ma i mu nie odpiszesz :<

Ni_Ma Abdul ma rację - przecież wiesz, że mężczyźni mają rozumnek nieco mniejszy niż my :-)

emsi 18.01.2009 16:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ala1955 (Post 658778)
Ni_Ma Abdul ma rację - przecież wiesz, że mężczyźni mają rozumnek nieco mniejszy niż my :-)

Za to dużo silniej pofałdowany

Ala1955 18.01.2009 16:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emsi (Post 658781)
Za to dużo silniej pofałdowany

Emsi trzeba się dowartościować prawda? :-) No więc jeżeli gładkość równą gładkości dupci niemowlęcia uważasz za teren "silnie pofałdowany" to gratuluję :-) Nie twierdzę, że wszyscy faceci tak mają (i oczywiście forumowiczów do takich nie zaliczam :-)) , ale zdażyło mi się w życiu spotkać paru osobników, których "ostatnia szara komórka zmarła z samotności" -

emsi 18.01.2009 17:00

Co ma gładkość do pofałdowania nie wiem:lol:

Takie teorie to żadne teorie

Ala1955 18.01.2009 17:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emsi (Post 658787)

Ni_Ma narzekała przed chwilą, że nikt jej nie lubi to ja chyba powinnam narzekać że nikt mnie nie rozumie :-)

Ni_Ma 18.01.2009 17:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AbdulTsw (Post 658771)
Ja lubię ale może on pomyślał że jak Ni_Ma to Cię Ni_Ma i mu nie odpiszesz :<

tak z pewnością tak pomyślał :lol: już mi lepiej :lol:

ps tak na marginesie - no słodko to wytłumaczyłeś :lol:

pio 18.01.2009 18:06

Cytat:

Mały Hitler odebrany rodzicom

Hitler odebrany rodzicom
Niedawno światowe agencje informacyjne obiegła informacja o małym chłopcu, którego rodzice nazwali Adolfem Hitlerem. Cały świat dowiedział się o trzylatku z New Jersey, gdy tamtejsza cukiernia odmówiła wykonania tortu, na którym znaleźć się miało dziwne imię jubilata. Teraz chłopiec wraca na czołówki gazet. Dziennik "The Daily Telegraph" poinformował, że maluch oraz jego siostry zostały właśnie odebrane rodzicom. Wiadomość została potwierdzona przez policję.

Pomimo, że władze nie otrzymały żadnych zgłoszeń o zaniedbaniach lub przemocy stosowanej względem dzieci, cała trójka została zabrana przez agencję do spraw rodziny i młodzieży z New Jersey. Nieoficjalnie mówi się jednak, że przyczyną interwencji były rasistowskie wybryki rodziców chłopca. 35-letni Heath Campbell wprawdzie zaprzecza, by miał nazistowskie przekonania, ale w związku z tym, że w jego domu znaleziono swastyki, nie wszyscy wierzą w jego tłumaczenia.

Heath Campbell utrzymuje, że nadał chłopcu takie imię, ponieważ chciał w ten sposób uczcić swoje niemieckie korzenie. Poza tym zależało mu, by jego potomek nazywał się oryginalnie. Warto dodać, że niecodzienne imiona zostały nadane także siostrom trzylatka. Dziewczynki znane są jako JoyceLynn Aryan Nation i Honszlynn Hinler Jeannie.

Rodzice wielokrotnie podkreślali, że nie należy doszukiwać się żadnych podtekstów w imionach ich dzieci. "Wiesz, to tylko imiona." - twierdzi 35-letni Campbell, który często nawołuje ludzi do tego, by byli bardziej tolerancyjni. Według mężczyzny, same imiona nie sprawią, że dzieci wyrosną na nazistów.
dziwne rzeczy rozgłaszali, co raz dalej, co raz dalej...

_ukoL 18.01.2009 18:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emsi (Post 658787)

Oby tych fałd nie przybywało wraz z wiekiem. Albo to może jeszcze normalne ale coraz
powszechniejsze to młodość i kilka fałd brzusznych...:lol:

PASZTETY!

p.s. tak wiem, mowa o mózgach. :rotfl:

vote-for-mikey 18.01.2009 18:26

wojtek jak zwykle celnie i na temat :d

Ni_Ma 18.01.2009 18:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pio (Post 658818)
dziwne rzeczy rozgłaszali, co raz dalej, co raz dalej...

"dziiiiiiiwnyyy jeeeest teen świaaaaat gdzie jeszcze wciąż mieści się wiele zła..."

fcz1985 18.01.2009 19:05

złooooooooooooooooo

pio 18.01.2009 19:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ni_Ma (Post 658829)
"dziiiiiiiwnyyy jeeeest teen świaaaaat gdzie jeszcze wciąż mieści się wiele zła..."

Po jednej nutce bym rozpoznał :rotfl:

emsi 18.01.2009 19:12

To ja pytanko bo trochę miałem weny i zrobilem szal co myślicie o nim??

edyta i agata - click i nie ma projektu :)

sorry za rozciągnięcie tematu.

pio 18.01.2009 19:24

Elegancko Emsi!
Chcę mieć taki szal :)

Ala1955 18.01.2009 19:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emsi (Post 658842)
To ja pytanko bo trochę miałem weny i zrobilem szal co myślicie o nim??

Emsi nie jestem specjalistką z łaciny ale wydaje mi się, że miałeś na myśli "dobrze urodzeni" czyli bene nati. Natomiast bene natus to dobrze urodzony (liczba pojedyńcza). Jesli rzeczywiście miałeś na myśli liczbę mnogą to sprawdź czy przypadkiem nie mam racji :-)

Ni_Ma 18.01.2009 19:27

emsi profesjonalna robota!

wolfy 18.01.2009 19:27

Chodziło mi o "Projekt Emsi":rotfl: Nie doczytałem, mea culpa.
Szal bardzo ładny, choć mocno barokowy.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:41.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl