![]() |
Ja jak mam kaca to mama mówi że najlepsze lekarstwo to nie pić dzień wcześniej :)
Ale polecam rosołek :) |
Przed piciem zjadłem rosołek i pewnie to mnie uratowało przed wypędzaniem sztana.
A nie mówi Ci, ze trzeba się napić soku przed, a najlepiej zamiast:D |
Cytat:
Wypiłem zdrowie młodego Wiślaka z kilku stron wstecz i za swoją pracę :) A stare znajomości można odświeżyć nie tylko dzięki NK :rotfl: Dzień dobry wszystkim :) W ogóle to jaka jest geneza nicku Ni_Ma, he? |
dobrze może byc rosołek, to czekam. Tylko nie dzwoń do drzwi bo mi głowę rozsadzi....
oj jacy Wy mądrzy... nie pić, sok zamiast itd.. a ja umieram jest geneza pio jest... o widzisz źle ze mną - nie przeczytałm dobrze wydawało mi sie że pytasz czy jest geneza |
Ni_Ma genezy:D
Pilismy wczoraj razem, że mamy podobny stan zdrowia? hehe |
czekaj czekaj a się zastanawiałam wczoraj kim jest ten przystojniak - a to Ty fcz! Patrz jaki świat mały ... ;)
|
Ale co Wy macie z tym kacykiem? :)
Cieniasy :D Opowiedz Ni_Ma o genezie powstania Ni_Ma :) |
tak wiemy pio nie posiada nigdy... zazdroszczę normalnie
pomógłbyś jakoś a nie wyzywasz od cieniasów.. trochę współczucia :) |
Cytat:
|
Ni_Ma
ile trzeba wypić winiacza, żeby potem mieć kaca? :D cienkie dupy jesteście i tyle :D |
Sok grejpfrutowy działa... a w uszach Cymes - mamo, tato
|
:| to tylko ja nie imprezowałem w tym tygodniu ?!
Od przyszłego do pracy na noc to też odpada muszę kasę na prawko odkładać :) |
Cytat:
i moze jestem cienka dupa ze go mam |
Hah cienka dupa :) lepsza taka niż taka co ma 80 kilogramów :D
|
Witam Was!
Czy zna ktoś osobę o nicku speedfashion zarejestrowanego I.2009? Dostałam przed chwilą od niego priva o treści: "Witaj, chciałbym zwrócić się do Ciebie z pewną prośbą, mianowicie chodzi mi o to, że potrzebuję kilku wypowiedzi na temat "antyplicyjnego etosu kibica". Czy możesz się wypowiedzieć? Informacje nie będą wykorzystane w żaden niecny sposób, po prostu są mi potrzebne do pracy na temat etosu kibiców. Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam. :) No i jeszcze jedno, względem kogo masz bardziej negatywne odczucia - policji czy Kałużan?" i w mojej głowie zrodziły się jak najgorsze podejrzenia w stosunku do tej osoby. Chyba że ktoś z Was go zna a ja bezpodstawnie go podejrzewam. Zna go ktoś? PS Abdul i 80 kg może być słodkie :-) |
Cytat:
I Alu, Abdulowi mogło chodzić o samą dupę ważącą 80kg :) Dalej słodko :P? O i też dostałem tę samą wiadomość. Zastanawiam się czy napisać CHWDP,SM i Żydom też :lol: Kałużan :D |
Ciężko chyba :)
Nie wiem ja mu odpisałem xD |
Cytat:
Abdul - odpisałeś mu na jego pytanie czy odpisałeś mu, że mu nie napiszesz? :-) |
Cytat:
Cytat:
|
Alu odpisałem mu na pytanie :)
Ale nuda :< |
Też mu odpisałem, nasza eSBecja i tak nas rozpracowała dawno temu i nie ma sensu bawić się w ciuciu babke:D
|
a ja nie dostałam takiej wiadmości...:foch: czyżby blondynek nie pytano o takie sprawy?? :>
buuuuuu nikt mnie nie lubi... :lol: |
Ja lubię ale może on pomyślał że jak Ni_Ma to Cię Ni_Ma i mu nie odpiszesz :<
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Co ma gładkość do pofałdowania nie wiem:lol:
Takie teorie to żadne teorie |
Cytat:
|
Cytat:
tak z pewnością tak pomyślał :lol: już mi lepiej :lol: ps tak na marginesie - no słodko to wytłumaczyłeś :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
powszechniejsze to młodość i kilka fałd brzusznych...:lol: PASZTETY! p.s. tak wiem, mowa o mózgach. :rotfl: |
wojtek jak zwykle celnie i na temat :d
|
Cytat:
"dziiiiiiiwnyyy jeeeest teen świaaaaat gdzie jeszcze wciąż mieści się wiele zła..." |
złooooooooooooooooo
|
Cytat:
|
To ja pytanko bo trochę miałem weny i zrobilem szal co myślicie o nim??
edyta i agata - click i nie ma projektu :) sorry za rozciągnięcie tematu. |
Elegancko Emsi!
Chcę mieć taki szal :) |
Cytat:
|
emsi profesjonalna robota!
|
Chodziło mi o "Projekt Emsi":rotfl: Nie doczytałem, mea culpa.
Szal bardzo ładny, choć mocno barokowy. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl