![]() |
Cytat:
Pozatym : Ten bramkarz nic szczególnego nie pokazał. Poprostu legioniści w niego trafiali ,nawet jakby nie chciał obronić to go "ustrzeliwali." A już to co zrobił przy bramce Gizy dobitnie świadczy ,że nie jest lepszy od Pawełka.... |
Cytat:
a co do piernika i wiatraka, postawi się na miejscu tego bramkarza...masz iść zarabiać mniejsze pieniądze, do ogórkowej ligi targaniej korupcją i do kraju w którym jest mniejszy komfort życia. Jestem pewny że zdecydowałbyś się na tansfer :> mam wrażenie że niektórzy to myślą ze pół Europy marzy by grać w Wiśle. Zejdźcie na ziemię. |
Z tym zawodnikiem o nazwisku Appiah to prawda czy ściema ???to jest ten grajek ktury grał w Juventusie Turin ?????ciekawe ktury z"nowych"go wyczaił bo raczej chyba nie Bednarz ale jeśli rzeczywiście to teraz Skorża pociąga za sznurki w transferach i jeśli ten transfer byłby naprawde zaklepany i doszedł do skutku to byłby chyba pierwszy osobisty sukces transferowy Skorży a nie Bednarza
|
Tak to prawda, przychodzi w pakiecie z Beckhamem, Faktowi nie wierzysz?
|
http://de.eurosport.yahoo.com/060820...-6-august.html może jednak coś w trawie piszczy eurosport to bardziej sprawdzone zródło ninformacji niż Fakt
|
Tia, na eurosporcie jest napisane, że to mało prawdopodobne, żeby przeszedł do nas bo ma oferty z Tottenhamu i Rubina Kazań -- istotnie jest coś na rzeczy ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiem, że to s-f niestety... ale moim zdaniem najlepszym bramkarzem w Polsce obok Muchy jest obecnie Bogusław Wyparło. Od lat gra na dobrym poziomie poniżej którego nie schodzi.
|
Co do Appiaha to akurat na Wikipedii jest napisane co i jak:
Cytat:
P.S. a na dokładkę (za Watts-em) http://ckfutbol.wordpress.com/2009/0...ppiah-w-wisle/ |
A czy na wikipedii nie może napisać każdy matoł? To jest źródło ?
|
orientuje sie ktoś co z tym czeskim bramkarzem co był ostatnio na testach w Wiśle ????a co do Appiaha jeśli chłopak do zimowego okienka nie znajdzie klubu to kto wie czy w najblizszej przyszłości nie zawita pod Wawel chłopak ma karte w ręku i jest za free a Marcelo i Diaz to tylko dowód na to że Wisełka i Skorża ma szczęście do zawodnkiów z kartom w ręku
|
a i co myślicie o tych dwóch bramkarzach http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ch/profil.html i http://www.transfermarkt.de/de/spiel...sz/profil.html który nadawałby sie lepiej do Wisły W Anglii obydwaj "grzejom" ostatnio ławkę ale chyba mogliby stanowić konkurencje dla Pawełka jak uważacie????
|
Cytat:
Nawet te, które "dziwnie" pokrywają się z innymi źródłami? |
Cytat:
|
na pół roku można by podpisac kontraklt z Bodziem W. z ŁKS-u jak nie znajdzie sie nikogo lepszego od Pawełka.
|
|
|
Franek dalej się żali i płacze, cos go boli skoro chce ponownie robić zamęt w otoczeniu klubu, ale czego się spodziewać po judaszu.
1906% poparcia dla Bednarza. |
Gdybym w ogóle miał coś do powiedzenia to do Wisły ściągnąłbym Mouhamedou Traore do ataku i myślę ze na pewno zastąpiłby Brożka , a w przyszłości Wisła za niego dostanie bardzo duże peniądze. Wiem ze strach przed zakupami trzesie portkami działaczy, ale kto nie ryzukuje ten nie ma nic/ Lech -Lewandowski/, no i koniecznie bramkarz bo z Pawełkiem daleko nie zajedziemy, ten człowiek choćby chciał najlepiej to jest skończony psychicznie. Co do napastnika to podpowiadam gra w GKP Gorzów Wielkopolski
|
Cytat:
|
Sprzedając Brożka do hannoveru powinni wziąść w rozliczeniu jeszcze Sala Zizzo, ktory się tam pałęta w rezerwach a strzela bramki
|
właśnie co myślicie o tym Traore z Gorzowa kolejny Chinyama???aczkolwiek ten zawodnik http://www.transfermarkt.de/de/spiel...sferdaten.html też jest niezły i z Małeckim po odejściu Brożka mogli by stworzyć niebezpieczny duet w ataku a jeśli już Csaplar studiuje transfery zawodników w Czecha i Słowacji to mam nadzieje że znajdzie nam równie dobrego co Cech albo Mucha a i co myślicie o tym bramkarzu http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ek/profil.html
|
Cytat:
|
Cytat:
Ten Blazek nie jest zły,ale ....ma 36 lat. Pogra sezon ,może dwa i co potem ? Znowu Pawełek ? Rozumiem ,że bramkarze mogą być wiekowi ,ale bez przesady ,żeby kupować gościa ,który przygotowuje się do zasłużonej emerytury...... |
Obserwowałbym podczas tego sezonu Adama Stachowiak (Odra Wodzisław), Rafała Gikiewicza (Jagielonia) oraz Mateusza Bąka (Lechia) gdyż zakup bramkarza to bęzie konieczność (w czerwcu kończy się kontrakt Ilie Cebanu).
|
Co do Blazka, Szczęsnego kupowaliśmy w podobnym wieku ;]
|
Cytat:
|
a co zagranicznego za darmo ściągniemy?? Lepiej kupować kota w worku?? Najlepiej jakbyśmy Muche z Legii wzieli za rok kończy mu się kontrakt tylko że on pewnie Polską Lige ma głeboko w poważaniu już...
|
Najpierw trzeba zmienić trenera bramkarzy :P A potem zaczynać od ściągania bramkarzy. Mam w "głebokim poważaniu" trenera, który zamiast przygotowywać dobrze zawodnika na mecz op....ala się i tylko płacze, że szczujemy Mariushka. My go szczujemy bo puszcza babole, on puszcza babole bo my go szczujemy, oliwy do ognia dolewa trenejro bramkarzy i koło się zamyka.... Zatrudnić Pawełkowi psychologa, psychoterapeutę, może w końcu będzie mocniejszy psychicznie ;] Bramkarz słaby psychicznie do niczego się nie nadaje, wiem coś o tym....
|
KO a kogo Wiślak z Myślenic proponuje na nowego trenera bramkarzy???Na marginesie Ostatnio Arsenal zatrudnił swego byłego bramkarza Pooma jako trenera bramkarzy
|
Możliwego, czy realnego? Wiesz, to temat s-f czyli się pytam dla pewności :P
|
Cytat:
To samo chcialem napisac!! Byloby super ale pewnie pojdzie gdzies do Niemiec... |
Atak Smolarek - Brożek to byłoby coś. Chociaż wtedy to nawet Brożka można by było puścić bez większego ryzyka. Do tego jak wrócą do formy Garguła i Boguski to mamy dream team!!!
|
no to czekamy :D
|
Wątpię, żeby poszedł do Wisły. Wg mnie pójdzie na Cypr, skuszą go wysokim kontraktem, na który Wisłę niestety nie stać i "po ptokach"...
|
No to się jutro zacznie pisanie bajek przez Fakt i inne SE:rotfl:
|
U nas zaciskanie pasa - niektórzy to się rozmarzyli
|
Na Wisłe niema szans ,Smolar za dużą kase bierze ,Lech raczej też za biedny na utrzymanie takeigo piłkarza.Pewnie jest juzugadany z jakimś klubem z zagranicy
|
Czy Wy w ogóle przeczytaliście coś z tego newsa prócz nagłówka? On tam zarabiał rocznie 1,2mln euro, nie ma szans
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl