![]() |
w wakacje Pan Kusztal przeszedł na emeryture. nie mogl wystartowac w konkursie na dyrektora gdyż ma sprawe w sadzie o jazde po promilach(aa sorry...to leki podobno byly:D) ktos jednak poszedl szkole na reke i zlali wszystkich kandydatow do konkursu.dyrektorem tak wiec zostala byla vice pani Cięciwa.na okres roku podobno...
takie to glosy chodza po szkole:-pjak cos pokrecilem to sorry |
Cytat:
|
Cytat:
|
U mnie też pojawił się ten sam problem, ba to już nawet drugi przypadek. Po zgłoszeniu sprawy, usterkę naprawiono po ok. 30 - 45 min.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Potrzebuję wzór pisma o rozwiązanie umowy. Tylko że :
Chcę to złożyć już dziś, mnie dotyczy miesięczny okres wypowiedzenia, i chcę być już wolny od obecnych pracodawców 1 stycznia..... Chce też urlop podczas okresu wypowiedzenia..... Z góry dzięki za pomoc...... |
swirson, wielkie dzięki!
|
przez jaki program najlepiej ściągać filmy z youtuba żeby potem je nagrać na płytkę i żeby szły na odtwarzaczu dvd ?
|
sorry jestem zielony w temacie samochodow.
honda civic 1,4 s 5dr 2001 czy ten model posiada immobilizer? jak sprawdzic czy samochod ma immobilizer? |
ma ktos moze poradnik do Photopshopa CS3 ?
|
Witam!! mam pytanie a zarazem problem...wchodze w galerię Wisła-Lechia i nie otwierają mi się zdjęcia choć na dole w lewym dolnym ekranie pisze "zakończono" mam tak od dłuższego czasu...na oficjalnej zdjęcia wchodzą normalnie domyślam się że chodzi o jakies zabezpieczenie czy ustawienie tylko gdzie to przestawić...sorki że którys raz ale nie widze nawet ikony "edytuj" jakby Ktos mogl to z gory dziekowka
http://www.wislakrakow.com/forum/blank.gif |
Cześć, mam pytanie. Czy jak kupię bilet na sektor E i będę przed meczem chciał pójść na gniazdo, które jest na D wejdę tam? Bo podobno tam są lepsze szale niż w WŚ i fanatyku. Wiece może jakie tam szale można dostać, których nie ma w fanatyku ani WŚ?
|
kołowrotek ci się nie przekreci ;)
|
Cytat:
|
podpowie ktos nazwe dobrego antyvirusa zeby nie spowalnial zbytnio
|
Cytat:
|
Może mi ktoś powiedzieć jak wpisać w excelu liczby z myslnikiem np. "3-4" żeby się nie zmieniło na datę ??
|
ma ktos moze serial do fm 09?
|
Cytat:
|
Cześć, mam pytanie. Czy jak kupię bilet na sektor E i będę przed meczem chciał pójść na gniazdo, które jest na D wejdę tam? Bo podobno tam są lepsze szale niż w WŚ i fanatyku. Wiece może jakie tam szale można dostać, których nie ma w fanatyku ani WŚ?
NA NOWEJ STRONIE. A właśnie, jeszcze jedno wiecie gdzie można kupić opaskę nike (czarno,biała) speak up w jakimś sklepie w Krakowie? |
Cytat:
powinno pomóc |
Cytat:
|
Oglądam teraz na Polsacie "Bałtroczyk przedstawia" i gościem są m.in Wodecki i Grabowski. Bałtroczyk zadaje pytanie, której krakowskiej drużynie kibicują. Kryszak rzuca żartem, że nie powie bo chce spokojnie przejść przez rynek. Grabowski mówi, że kibicuje Cracovii, to samo Wodecki. Cały czas byłem przekonany że Ferdek Kiepski jest za Wisłą. To prawda czy, jaja sobie robi?. Brzmiał poważnie.
|
no też oglądałem, myślałem, że Ferdek to WKS i Wisła ;D a nie żydownia.
|
Cytat:
|
Ferdek Kiepski był za Wisłą. Grabowski nie. Kropka.
|
ale Ferdek byl za Wisla ,pamietam jakis wywiad czy cos bylo z tym
|
poszperałem i...
http://czat.gazeta.pl/czat/1,48880,1...as=1&startsz=x daram: Czy w związku z tym, że pochodzi pan z Krakowa jest też Pan kibicem Wisły? Grabowski: Ja w ogóle nie jestem zapalonym fanem sportu, ale od kiedy Wisła zaczęła odnosić sukcesy, oczywiście bardziej się tym klubem zainteresowałem. Czyli żeby być modnym pokazywał się na Wiśle |
zna ktos czestotliwosc Polskiego Radia Londyn PRL24 w Londynie, czy to tylko radio internetowe?
|
Ma ktoś mp3 na komórkę z wiślackim dopingiem?
|
Jak dostać się pod balon przy ulicy Bulwarowej? Chodzi mi tutaj o komunikacje miejską
|
wiecie gdzie można kupić opaskę nike (czarno,biała) speak up w jakimś sklepie w Krakowie?
|
Cytat:
MOJE PYT:: GDZIE W NECIE MOZNA OBEJRZEĆ RUCH- LEGIA? |
|
Czy bedzie mozna kupic bilet gosp. i dostać się na sektor gości na meczu w Chorzowie?
|
Działa Wam sopcast-kanał PublicSport1 (11028). U mnie czarny ekran i jakieś pasy (fuj), a bufor jest na 100 %.
Rozwiązane, jakby ktoś potrzebował http://meczyki.pl/vlc.php |
Ja też mam pytanie odnośnie wyjazdu do Chorzowa :)
Czy jest już możliwość odebrania biletu, a jeśli nie to czy wiadomo orientacyjnie kiedy będzie można ? z góry dziękuje :) |
jak wyzdrowiec z grypy/przeziebienia w jeden dzien? :<
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl