![]() |
nareszcie, pierwszy gol w sparingu :) E: 2:0 :D
|
2-0:D oj chłopacy wzięli się do roboty
Małecki x2 :)) |
Mamy pierwszego gola w tym roku :-)
Cytat:
Cytat:
|
no i drugi :D
|
gooooooooooolllllllllll 2:0 hahahaha
|
No to teraz już na bank Patryk - ława:>
Się ....a taktyki nie trzyma... Oby to był dobry prognostyk i Małecki się rozstrzelał:D |
Jeeeeeeest, ....a idziemy też po puchar Polski.:rotfl:
|
Fryzura mu pomaga :D
|
mam nadzieje że będzie jakiś skrót z tego meczu.. ;]
|
dwie asyaty Genkova... BRAWO :D
|
2-0!!!
Brawo |
no wreszcie :-) z optymizmem mozna patrzec w przyszłośc
|
Cytat:
|
trzeba wziąć pod uwagę także przytomność w ataku naszego Bułgara, który świetnie asystował przy dwóch bramkach! Kirm wiadomo jest w formie :) nie mogę doczekać się tej naszej buraczanej!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jeszcze Polska nie zgineła w drużynie..
|
Cytat:
Będzie późnym wieczorem na oficjalnej. |
Cytat:
Takie cuda tylko na TWSD :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
strach sie bac ile rozjechala by Bate stara Wisła przeciez ta to kalecy i piłkarskie dno. Gienkov? Gienkov? |
Cytat:
nie brac tego na poważnie.skierowane do tych co zawodnikow oceniają po statystykach i innych youtubach |
Cytat:
1. w nowej fryzurze są mniejsze opory powietrza, gdy biega 2. krótkie włosy zapewniają lepsze chłodzenie głowy, która jak wiadomo przegrzewa się w czasie zbyt intensywnego myślenia. |
Ale euforia. Ten wynik mówi mi tyle samo co porażki z Norwegami. Czyli g... bardzo mało. Sparing to taki cieższy trening. Czy przegrywamy czy wygrywamy nie ma dużego przełożenia na wyniki w lidze.
Niech przeciwczą jakieś schematy, które im trener każe grać i tyle. |
Ja mam tylko nadzieję,że nic się Cvetanowi nie stało kurde, bo kontuzja po przyjściu do nowego klubu to dramat,zarówno dla nas jak i dla niego.
|
Cytat:
|
Plusy = w koncu ojebał łeb na łyso i wygląda jak chłop
2 bramki z jakimś BATE , brawo chuliganie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:> |
Cytat:
|
Cytat:
Tylko specyficznie Twoja wypowiedź zabrzmiała:) dlatego tak napisałem:) Jakbym nie wiedział, że potrafisz trzeźwo oceniać sytuację, pomyślałbym, że oceniasz jego grę po sytuacji sam na sam :) Mam nadzieję, że bramki zwiastują dobrą grę w lidze. Ale radzę podchodzić spokojnie do wyniku. |
Cytat:
|
Hmm czyżby osoba Staszka na meczu motywowała? :D
|
Cytat:
Wisła Kraków, pogromczyni litewskich kelnerów gra z jakimś BATE. EDIT: Ty na serio masz jakiś problem, nie z Małeckim, tylko ze sobą... |
Cytat:
Należy miec też na uwadze to że BATE gra w czwartek w lidze europejskiej.. dlatego wątpliwe jest żeby wkładali cały swój wysiłek w ten mecz. |
Cytat:
"Jakimś" to mimo wszystko lekka przesada :D |
Identyczna tabelka jak ich pseudo ranking "Norwegia na 11 miejscu"
:D Co najgorsze, oni uwzględniają ten chory ranking. Ważne że Kongo jest wyżej od Polski bo wygrali z Litwą w sparingu. :D :lol: |
Cytat:
Jakos nie mam potrzeby przezywania wynikow czy gry w sparingach PS. Trollu :lol: a popatrz na swoje posty :> --- Ludzie wezcie na luz, za 4 dni graja jeden z wazniejszych meczow w swojej historii, wiec nie liczcie ze z "jakas-tam" Wisla beda grac na 100%. Fajnie jakby w tym meczu przetestowali Meliksona na lewej pomocy |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl