![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Co do ostatniego. Jakis czas temu zdarzyla sie dokladnie taka sytuacja tj. gadane bylo na sb o polityce. Nagle wpadl ktorys z modow/adminow, nie pamietam dokladnie ktory, KOMINEK bodajze (pewnym nie jest) i zwrocil uwage, ze to forum wislackie i od polityki jest temat polityczny. Przychylilem sie oczywiscie do tego i zaproponowalem wlasnie takie rozwiazanie - wpis do regulaminu o zakazie gadania o polityce na sb. Jak widac pominieta taka opcja zostala zupelnie.
Z drugiej strony nie wiem czy to bylby dobry pomysl. W koncu to sb i mozna gadac o dupie Maryny. Najlepszym wyjsciem byloby to o czym pisalem wczesniej. Rozumiem mozna kogos od cymbalow, idiotow, debili powyzywac bo i tacy ludzie sie zdarzaja, sam dosc czesto takiej retoryki uzywam i wcale nie uwazam jej za obrazliwa ale z gory zdaje sobie sprawe, ze w jakis sposob bede w stanie to poprzec i tak samo nie obrazalbym sie jakby ktos takie slowa kierowal w moim kierunku a jeszcze jakby uzasadnil do czego sie odnosil, sam przyznalbym mu racje. Wszak nikt nie jest idealny i czasem palnie glupota, debilizmem itp. Rozni sie to jednak znaczaco od postaw niektorych uzytkownikow, ktorych inni userzy maja najzwyklej w swiecie dosc. |
Ludzie! Czy was powaliło!? Zakazaliście już cycków na sb, teraz chcecie zakazać polityki! Jeszcze zakażcie rozmawiania o Wiśle i będzie komplet.
Chociaż... hmmm, zakazać polityki, a przywrócić cycki, to nie byłoby złe. |
Tez bylbym za taka zamiana.
Smuga - rozumiem, od komuchow mozna wyzywac. Mozna czuc sie obrazonym takim stwierdzeniem? Czy to wg Ciebie forma pochwaly? Ja pojde dalej - moderatorow prosze o podanie licznika nad shoutboksem do konca banow milosza i drozda jak w kosciele mariackim czy na rondzie w Myslenicach odliczajacego co do sekundy uplyniecie czasu oczekiwania do ŚDM czy na rondzie Matecznego do ME w pilce recznej 2016. |
Moglbym poprosic o przylepienie tematu TWSD Awards 2015?
|
Cuda na kiju się tu dzieją
|
Gość spamuje już kolejny dzień swoim portalem i swoim artykułami.
http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=10926 Można prosić o reakcję? |
Dwie prośby:
- Można zlikwidować zakładkę nad SB? - Proszę o wyczyszczenie komentarzy z tematu ''bez komentarzy'' |
Prosby - bany dla kowalkar jako "informator", maTS jak jeszcze bana nie dostal (chociaz raczej dostal), Marcin.fan, Blaszczu.Wislak.
|
Dalej występuje problem z reklamami które wyświetlają się z automatu po wejściu na forum przez telefon.
|
Witam, mam takie pytanie. Może dziwne, może nie ale chciałbym poznać odpowiedź.
Mianowicie jak zakładam temat i chcę użyć innego koloru niż kolor domyślny (czarny) nie mogę tego zrobić. Dlaczego? Muszę temat założyć, edytować w nim ten post i dopiero bawić się w zmianę koloru. Załączam obrazek żeby była jasność o co mi chodzi :) http://oi64.tinypic.com/2v0z69h.jpg Pojawia się mały czerwony kwadracik i nic więcej. Problem występuje wszędzie, tzn sprawdzałem na kilku komputerach. Jak piszę zwykły post, nie ma z tym problemu. |
Ja wiem, gramy pytę, każdy wkurrwiony i nie wiadomo kto będzie trenerem.
Ale można by taki baner o biletach wstawić nad SB? :) Niby głupota, ale może ''coś'' ruszy ze sprzedażą biletów na Jagiellonię. https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net...2a&oe=57525904 Oczywiście w odpowiedniej rozdzielczości :) Po kliknięciu w baner, przenosiło by nas nas na stronę z biletami :) |
Cytat:
Problem z tym jest też wtedy, gdy dodajesz nowego Posta, ale nie jako Szybka odpowiedź, popatrze w kodzie strony i napisze wam co jest przyczyną ;) -------------------- Brakuje ładowania kodu ze stylami css, dokładnie tego fragmentu: Kod:
<style type="text/css" id="vbulletin_editor_css_dynamic">Kod:
http://s10.ifotos.pl/img/Zrzut-ekr_swxwheq.png |
Musimy na naszym forum tolerować handel koszulkami ze swastyka? Nawet w celach "kolekcjonerskich"
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...ostcount=16067 |
Cytat:
Powinno działać (odpowiedź napisana w edytorze zaawansowanym) |
Cytat:
|
http://wislakrakow.com/forum/showthr...63#post1434263
Proszę o zmianę nazwy tematu na "Dariusz Wdowczyk trenerem Wisły Kraków", tak będzie po polsku. |
Żeby było po polsku to temat powinien brzmieć "Dariusz W. trenerem Wisły Kraków" :)
|
Witam,
w związku z dużą ilością pytań dotyczącą kupowania biletów, zrobiłem małą instrukcję. Mam prośbę, jeżeli ktoś z adminów ma jakieś uwagi, lub uważa że jest niekompletne to proszę o poprawę. Proszę również o przypięcie tego tematu i może jakiś link nad SB dla osób zainteresowanych kupnem biletów. Pozdrawiam. |
Możecie dać na główną stronę ostatnie tematy z forum tak jak było dotychczas?
To mega przyzwyczajenie. |
Tak, wkrótce postaramy się to dodać.
|
Cytat:
jak Wam idzie z tą sprawą?:alleluja: |
Chciałem sie zapytać czy strona TWSD będzie jeszcze funkcjonować czy już została kompletnie zapomniana? Tyle ostatnio różnych spekulacji na temat piłkarzy do gry w Wiśle, wymiana murawy, negocjacje w Włochami a na stronie cisza jak w środku wakacji. Ostatni artykuł dodany chyba tydzień temu. Do tego na mojej starj operze wyświetla sie jakaś dziwna półprzeźroczysta plansza przez co nie można normalnie korzystać ze strony.
|
Proszę zmienić tytuł tematu typera
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=9650 Powinno być Kolejka IV zamiast III |
Prośba. Proszę zmienić nazwę tematu o zgodach.
Proponuję Zgody/układy /kosy Wisły Kraków. Zgody, układy Wisły Kraków |
Ewentualnie "Kwestie kibicowskie Wisły Kraków", "Scena kibolska w Polsce".
|
Dużo można znieść naprawdę.
Ale takich kwiatków jest za dużo :D daka.kodaka: Info mam od kogoś blisko wisly ale też nie za blisko No ludzie :D Drodzy moderatorzy proszę! :D |
Mam prośbę do modów. Nauczcie usera Mat1977, jak się korzysta z forum albo go zbanujcie, bo strasznie śmieci, czasem wali po 5 wpisów jeden po drugim. Wiem, że czasy są trudne, ale warto postawić jakieś granice. Pozdrowienia.
|
Czy mozna delikatnie mowic wypiersolic w kosmos te reklamy z filmilami ktore zaslaniaja cala strone i nie da sie ich wylaczyc?
|
Jest jakaś szansa na transmisję czwartkowej konferencji na WisłaTV?
|
Cytat:
Jeżeli nic się nie zmieniło, nie można liczyć na relację live. |
Wiem, ale wtedy termin konferencji był inny.
|
Cytat:
|
Czy można stworzyć temat podobny do tego (http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=9666) tylko odnoszący się ogólnie do wszyzstkich publikacji prasowych o Wiśle? Coś jak Foto&Video.
W temacie o nowym właścicielu jest taka nawałnica marnej jakości postów, że ciężko to ogarnąć i wyłapać jakieś informacje prasowe czy TT. Chyba, że jest gdzieś w necie dobry przegląd Wiślackiej prasy to chętnie przeczytam, bo czasy są nader ekscytujące. |
Proszę jakiegoś moderatora o porządek ABG Nasze zgody.
Dla tych żyjących starymi zgodami założyć temat stare zgody. Niech tam koledzy którzy żyją przeszłością wylewają swoje żale. Bo robi się burdel i żenada. Nasze zgody dotyczy naszych zgód/układów aktualnych a nie historii. |
Ja się z tym nie zgodzę, temat powinien zostać taki jaki jest, zgody to zgody, nawet te które są już przeszłością, do tego lepiej się czyta jeden temat.
|
?? To znaczy o Jadze też będziemy sobie tam pisać? A może o ŁKS czy Legii też, wszak też kiedyś byli naszymi zgodami? No nieźle.
Chcesz fermentów i kolejnych podziałów? A może chcesz wątek męczeński uprawiać? Moja propozycja ma na celu aby uniknąć kwasów. Wystarczy sam Jakub M. Jeśli to jest problem to może nowy temat dla Ruchu, Unii i Polonii, a ten niech przejmą męczennicy Lechii i śląska. To ci pasuje? |
Cytat:
Po co wprowadzać chaos i zamęt? Jeden temat według mnie jest optymalny, ponieważ zawiera wszystko. |
Cytat:
Cytat:
I jaki Jakub M.? Przecież swój. Śpiewasz PDW z automatu pozdrawiasz właściciela. Potwierdza to oświadczenie, że swój chłop ten Mereś. Patrząc na gimby i szczurki na C to faktycznie, przy nich wygląda jak Pudzian. I T-renuje S-porty W-alki! |
Słuchaj ćwoku możemy się nie lubić, mieć inne zdanie ale nie pozwalaj sobie za wiele. Może sam jesteś niedodupcony?
Wszędzie szukasz zaczepki, prowokujesz i obrażasz bo ktoś ośmielił się mieć inne zdanie niż ty. Tak uważam że zgoda z Ruchem jest dla Wisły długoterminowo bardzo dobra nawet za cenę tego co jet teraz na C. Tak mam inne zdanie niż ty. Co do twojej teorii że Meresiński to człowiek WS to nawet nie komentuje. Dla tego prosiłem modów o rozdzielenie wątków żeby nie było gnoju i dodatkowego powodu do kłótni między Wiślakami - bo sytuacja w klubie i na trybunach jest napięta. Ale nasi modzi maja to gdzieś. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl