![]() |
Kostaryka mi zawaliła chociażby mecz z Salwadorem:) co do kuponu Robbiego to tak jak mówi przedmówca,lepiej to rozbić na 2-3 kupony i nawet po 20 zł na każdy wyłożyć a większa szansa jest
|
Kamikaze a ja miałem Ciebie zapytać czy japońskim baseballem też się interesujesz? :D
a na dzisiaj: Powell-Frater 1 Harper-Perry 1 Cork-St.Patricks 1 Kostaryka-Kanada 1 (pojedynek) St Julia-Tre Fori 1 (awans) ja ostatnio z sukcesami grałem austalijskie rugby,a patrząc na kursy w japońskim baseballu to nawet ciekawe są |
na dziś taki kuponik:
Stabaek-Lillestroem 1(awans) Hiszpania-Serbia 1(zwycięzca) Mogren-Hibernians 1 Turku-Rovaniemi 1(awans) na jutro takie: Hafnafjord-Fylkir 1 Jaroslaw-Podolsk 1 Wladykaukaz-Krasnodar 1 Brann-Lyn 1(awans) i mimo wszystko Polonia-Podgorica 1 Llanelli-Motherwell 2 Yehuda-Simurq 1 Keflavik-Valletta 1 |
Cytat:
|
no to się ja pochwale wczorajszym stsem...
Corinthians - Fluminense 1 Haiti - Grenada 1 Valerenga - Mjondalen 1 Mjalby - AIK X2 Legia - Zalaegerszeg 1 Songdal - Aalesunds X2 Inter Turku - RoPS 1 Alta - Molde 2 Galatasaray - Casablanca 1 USA - Honduras (+1) 1 Union Berlin - Hertha Berlin 2 Basel - Szachtar 2 stawka: 10 zł AKO: 364,39 |
na dziś może coś takiego:
Bnei Yehuda - Simurg 1 Brann - Lyn 1 Odd - Fredrikstad 1 IFK Goeteborg - Gefle 1 Meksyk - Panama 1 Siroki Brijeg - Bannants 1 MTZ Ripo Minsk - Sutjeska 1 Keflavik - La Valetta 1 Polonia W. - Budocnost 1 Hafnarfjordur - Fylkir (+1) 1 KooTeePee - Honka 2 |
Suarez Navarro Carla - Martinez-Sanchez Maria Jose
Kto wygra set numer 1? WTA Tour Suarez Navarro Carla 1.55 Wozniacki Caroline - Kirilenko Maria Kto wygra set numer 1? WTA Tour Wozniacki Caroline 1.17 ako 1.81 |
Robin .......ukłony :)
|
teraz takie cos
Garbin Tathiana - Szavay Agnes akumulacyjne WTA Tour 2 1.25 FC Zestaponi - Lisburn Distillery akumulacyjne UEFA Europa League 1 1.25 Shinnik Yaroslavl - Vityaz akumulacyjne Rosja 1 Liga 1 1.35 ako 2.11 |
Hafnarfjordur i Polonia za 750 zeta:) ta aby wyszedł tysiak.......... jak bedzie wtopa dam sobie post na kilka miesiecy
ps. jesli ktoś jest zainteresowany zapisem do baha to zapraszam na priv, platny wpis oczywiscie (rejestrujesz sie, garsz a ja ci place za to) |
to coś chyba ten mecz Koksetau-Zimbru Wam nie wchodzi niestety...macie już coś na weekend?
|
Cytat:
Cytat:
|
Ja trochę nietypowo w temacie. Jak ktoś z Was ma większy budżet na grę, a bukmacherkę traktuje poważnie, to może się ze mną skontaktować na priv, a tam wyjaśnię szczegóły :-)
Co do typów to: Meksyk - Panama 1 1.50 troszkę grubiej ;-) |
na dziś
I. Karlovic - J. Blake akumulacyjne Davis Cup 1 1.80 Finlandia - Polska akumulacyjne Liga Światowa 1 1.55 ako 2.79 |
a ja mam pytanie czy nie ma ktoś bonów do baha odsprzedać??
|
ja na dziś:
Kostaryka-Kanada 10 Gomel-Bate 02 Brazylia-Egipt 1 Polska-Czechy 1 |
USA - Haiti 1
KaaPo - Sini.Turku 1 LoPa Lohja - Espoo 12 Derry - Drogheda 1x UC Dublin - Shelbourne 12 Salzburg - Bayern 2 O. Marsylia - Dynamo Bukareszt 1 Kurs 7.27 Wkład 10 zł ew wygr. 65.43 |
Cytat:
|
jeśli ma ktoś konto na mooney bookers to prosze napisac na priv albo gg 9910763 z góry dzieki
|
Macie może jakaś stronkę z wynikami z Ligi Światowej (siatkówka)?
|
Cytat:
|
piedzielony St Patricks wrr
na jutro: Dynamo-Poltawa 1 Dania-Szwecja 1 Groznyj-Cska 02 Ipatinga-Caxias 10 |
No to zaczynamy,na dzis :
Lokomotiv Moscow - Tom Tomsk 1 :-/ (0-0,zadnych kartek,juz widze jak ten mecz wygladal,nigdy wiecej ligi kacapow..) Bułgaria - Kuba 2 :-/ (to co zrobiła Kuba grajac na 30 % mozliwosci...) Odd Grenland - IK Start 1 System 2 z 3 Stawka:99zł Maks.wygrana 236,78 |
ja mam na dziś taki kupon(już w grze):
Okayama-Tosu 02 Qerrey-Ram 1 Belgia-Grecja 1 St Gallen-Basel 02 a za drobniejsze: Trnava-Banska Bystrica 1 Lahti-Espoo 0 Meksyk-Gwadelupa 1 myślałem jeszcze nad przełamaniem się Malmo |
No to Lukas zycze powodzenia :) Okayama juz wchodzi,bo 0-3 :)
Chcialem sie dzis za mniejsza stawke pobawic over/under : Odd Grenland - Start over 2,5 Kubań Krasnodar - Spartak Nalczyk under 2,5 Stromsgodset - Rosenborg| over 2,5 Tego nie puszczam,ale jestem ciekaw jak sie sprawdzi :) Rocco 1906 tu masz wyniki live siatki http://www.vitisport.cz/index.php?cl...lejbal&lang=pl |
Te overy to jest super loteria jak dla mnie,ale mogłeś sobie puścić dla zabawy za jakąś drobną sumkę:)
jak mam też tak dać dla zabawy taki kupon to daje: Frederikstad-Sandefjord +2,5 Kuopio-HJK -2,5 Vestenmannaeyjar-Keflavik +2,5 gdzie znajdę livescory z tenisa z Schevningen? |
Czy ktoś zna jakąś stronkę z wynikami live 3 ligi fińskiej? Znam tylko jedną(futbol24.com).Z góry dziękuję za podpowiedź.
|
www.livemecz.pl tu jest dużo wyników z niższych lig min. 3 fińska
|
Wie ktoś jaki był kurs na Adamka?
|
w bet-at-home na Adamka było 1.03
|
objedziemy jutro Australie w druzynówce na żużlu???? wiadomo w jakim składzie kangury??
|
kangury ponoć tak jadą....Ryan Sullivan, Davey Watt, Leigh Adams, Jason Crump, Chris Holder ....
moim zdaniem będzie bardzo ciężko ich pokonać ale poprzedni półfinał (rosja) pokazał że jest to do zrobienia |
zobaczcie jaki kurs na wisełke 1.15 - 12.50 STS
|
Nic dziwnego. Przecież ta Levadia to jak półamatorski klub.
|
na dzisiaj:
Olympiakos-Zwolle 1-1 Angelholm-Ljunskile 10 Norrkoeping-Falkenberg 10 Kubot/Marach-Chardy/Mathieu 1 Szwecja-Łotwa 2 Węgry-Holandia 1 |
zuzel
na Polske 1,60, na Australie 2,20.... kurcze za 200zł postawić Australie? Moim zdaniem to oni są faworytami... |
no to się zmienił kurs bo rano jak byłem stawiać kupon to było 2,3 na Polskę i 1,6 na Australię,Anglicy sprawią psikusa:)
jak myślicie zagrać na nasze drużyny w pucharach że wygrają handicapami?o ile o Wisłę i Polonię jestem spokojny to Legii trochę się boję |
WISLA, KOPENHAGA,APOEL moim zdaniem najpewniejsi z kwalifikacji do lm.
|
ja na dziś mam:
Altach-Hartberg 1 Kuressaare-Nomme Kalju 2 Streymur-Apoel 2 Bondarenko/Bondarenko-Kapshay/Pironkova 1 |
Co sadzicie dzisiaj o Lechu z Iraklisem ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl