![]() |
Cytat:
Swoją drogą to samo mówiło się o Jeleniu (niektórzy mówili że lada dzień zawiesi karierę z powodu niezaleczalnego urazu pleców), ajk widać sobie poradził i w tej chwili razem z Błaszczykowskim są najlepszymi polskimi piłkarzami. |
Mimo wszystko nie warto ryzykować z Nowakiem. Tak jakby nie było innych piłkarzyn na świecie.W końcu Łysy za coś kasę bierze więc powinien mieć kilku kandydatów do ataku.
|
o Fonfarze pisali w dzisiejszym Przeglądzie Sportowym. też myślę że to dobry zawodnik na prawą obronę, bo jest doświadczony, zdrowy i darmowy.
co do Nowaka - wolałbym go wziąć |
Nowak napewno nie moze byc tym jedynym na ktorym mamy polegac,jest za bardzo podatny na kontuzje,jako partner Brozka jak najbardziej ale nie jako nasza glowna armata.
|
Niechce Nowaka,niechce powtórki ala Niedzielan ala Dawidowski
|
Trafiłem na forum gdzie pyrki rozmawiali o zdolnych Bośniakach. I co napisał jeden z Bośniaków oto:
Cytat:
|
A ile kasy klub dostanie od C+ za zdobycie mistrzostwa Podobno to ma być znacząco więcej niż w latach poprzednich Więc i na transfery powinno być więcej Zna ktoś kwote ??
|
skupiłem się tylko i wyłącznie na zawodnikach z naszego "podwórka"
ja to widzę tak: bramkarz: Grzegorz Kasprzik - Piast Gliwice ( byłby wzmocnieniem) środkowy obrońca: Kamil Glik - Piast Gliwice lub Adam Banaś - Górnik Zabrze ( oboje do ściągnięcia, bez wygórowanych kwot transferowych) oboje byli by wzmocnieniami. lewy/prawy obrońca: Krzysztof Król ( Jaga) Grzegorz Fonfara ( GKS) byliby zmiennikami, ale wartościowymi. środkowy pomocnik: oczywiście zakładam, że Garguła sie wyleczy i będzie wzmocnieniem... a jeżeli chodzi o defensywnego pomocnika to Bednarz powinien! już podpisywać kontrakt z Januszem Gol z (GKS) zwłaszcza, że GKS odpadł z walki o puchary... lewy pomocnik: Janusz Gancarczyk - Śląsk Wrocław ( chłopak ma potencjał niesamowity, przy Skorży by się rozwinął bez wątpienia) lub Kamil Wilczek - Piast Gliwice ( chłopak ma talent, taki nieoszlifowany diamencik ;P) napastnik: tu jest problem, bo o ile jestem przekonany, że Dawid Nowak jest świetnym napadziorem to nie jestem przekonany co do jego zdrowia... więc ostatecznie można by było powalczyć ale jak sie nie uda to nie załamywać rąk i poszukać za granicą... |
A jak się sprawa ma z tym brazylijskim napastnikiem z CSKA Sofia którym Wisła była bardzo zainteresowana???
|
Nowak tak
ale musiał by przejśc gruntowne badania przed podpisanie kontraktu... mi sie wydaje że on ma problemy podobne jak swego czasu Messi z miesniami... |
Podobno tymi 2 Pomocnikami interesuje się Bednarz, nawet według "faktu"... był już ja Węgrzech i Słowacji:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/sp...ok/profil.html http://www.transfermarkt.co.uk/en/sp...ro/profil.html Wiem że FM to nie jest wiarygodne źródło ale według skautów FM'a ten Leonardo jest lepszy od Zienia. Obaj za free |
Cytat:
Więc jeśli Bednarzowi udało by się go ściągnąc za free(kończy się mu kontrakt), to myślę,że było by to interesujące wzmocnienie. Jego druzyna w tym sezonie zdobyła mistrzostwo Węgier a on był podstawowym zawodnikem zdobywająć 5 bramek i zaliczając 6 asyst |
Cytat:
http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...sfer-do-wisly/ potem http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...-w-cska-sofia/ i tak przez jakiś czas się toczyła ta sprawa. Teraz patrzyłem w skład CSKA i go już tam nie ma, poszperałem dalej i Wikipedia podaje, że gra teraz w Al-Shabab. Więc pewnie zarabia sporo i niezbyt go już interesuje podbój Europy. |
Może spróbować znowu z Romero ?? Był jeszcze jeden brazylijczyk ale podobno zdecydował się grać w jakieś duńskiej drużynie.No i oczywiście rynek polski.Wisła starała się 1,5 roku temu o Gorawskiego.Więc z okazji spadku górnika może należy z nim porozmawiać.Byłby dobrym wypełnieniem luki po Zieńczuku.Bramkostrzelny Banaś również.Jeżeli polonia robi pod nich podchody to nie wierzę że Wisła nie mogła by ich pozyskac.Można zrobić wymianę za Niedzielana.Jop chce wrócić nigdy nie byłem jego zwolennikiem ale napewno podniósł swoje umiejętności w mocnej lidze rosyjskiej.Czy ktoś jeszcze pamięta jak było głośno o brazylijczyku pseudo"pitbull"??? Temat przejscia do Wisły był również nagłasniany.Ostatecznie trafił do Porto ale nie przebił się do podstawowego składu.
|
Cytat:
|
Gorawski jest juz stary, a poza tym nic wielkiego w Górniku nie pokazał, za słaby na Wisłę
|
A co myślicie o Aleksandrze Vukovicu? Aris Saloniki chce rozwiązać z nim kontrakt, można by było zrobić Legii na złośc i go zatrudnić. Przyda się kiedy ma odejść Canoro, a Garguła nie pomoże nam w el. do LM
|
ja proponuje przemyśleć temat Ślusarskiego, z tego co wiem ma zapis że w pierwszej lidze grać nie będzie...
pozostaje kwestia chęci samego zawodnika i kibiców |
Cytat:
|
Cytat:
Tylko chory czlowiek moze myslec o graniu bylego kapitana i zatwardzialego legionisty na R22. |
a może zróbmy na złość też Lechowi i podpiszmy z Rengifo teraz kontrakt a przyjdzie zimą... o i jeszcze raz na złość Legii i podpiszmy tak samo Rogera...
Daj spokój z takimi propozycjami- może i fajnie by było mieć ich w kadrze ale oni są mimo wszystko świadomymi ludźmi a nie zabawkami i w życiu nie zechcą grać w Wisle- tak jak nie wierze żeby taki Cantoro, Kosowski, Franek czy jakikolwiek inny nasz piłkarz nie związany nigdy z Lechami i Legiami kiedyś zagrał u nich... |
Svitlica dał się namówić, co prawda kariery u nas nie zrobił ale zdecydował się przejść pod Wawel
|
Cytat:
Cytat:
|
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ez/profil.html bardzo bramkostrzelny pomocnik z Argentyny, 23 lata, 180cm wzrostu, cena wg transfermarkt 400tyś. Euro
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl