Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w mediach (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=2620)

JOSE 841 04.07.2013 15:40

można lubieć i nienawidzieć Legionistę tak jak jego zabawy w Mourinho z mediami ale czemu Legionista ma płacić za błędy scoutów i głupotę pseudopiłkarza który bawi się w turystę ????????Co do zmian to lepiej zacząć w tym przypadku od pseudo scoutów którzy wystawili klub na pośmiewisko i zbudowania lepszego scoutingu

Sialalalala 04.07.2013 18:42

zastanawia mnie z jaką łatwością przychodzi nawet przez klawiaturę pisanie nazwiska kapka z wielkiej litery ?

Bednarz zasługuje na 100 razy większy szacunek

masada 04.07.2013 19:09

To nie ma nic wspólnego z szacunkiem, lub jego brakiem do danej osoby, tylko z szacunkiem do ojczystego języka, w którym nazwy własne piszemy wielka literą. Ech...

farben 07.07.2013 14:27

Radosław Sobolewski: Wisła pozostanie w moim sercu do końca życia

Radosław Sobolewski: Wisła pozostanie w moim sercu do końca życia

http://d.polskatimes.pl/k/r/1/6e/26/...jpg?1373202903
fot: Andrzej Banaś

mitmichael 07.07.2013 20:01

Wisła szuka żądła

http://wisla-krakow.przegladsportowy...211,1,727.html

Lukasz 07.07.2013 20:30

Radosław Sobolewski: Za moim odejściem z Wisły stoi jeden człowiek

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...isly_stoi.html

z plotek - Smuda do Sundaya "Ten twój Sarki to straszny leń"
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...szny_len_.html

Jeszcze znalazłem ciewkawy tekst - Kapka sciąga kogokolwiek, Smuda zaś w dużej mierze polega na.... rekomendacji managera.

Franciszek Smuda tłumaczy się z wpadki z testami przy Reymonta. "Ciężko jest testować dwudziestu"

- Wiadomo, że mógłbym zrobić casting i zaprosić z dwudziestu zawodników na trening, ale wtedy żaden z nich nie miałby okazji się wykazać, a ja sam też nie umiałbym podjąć decyzji co do słuszności której byłbym święcie przekonany. Dlatego też musimy ufać ludziom, którzy tej pierwszej selekcji dokonują za nas, a potem mając na treningu tych najlepszych podjąć ostateczną decyzję - skończył "Franz".

http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...zko-jest-testo

farben 08.07.2013 15:41

Kibole Wisły oszpecili drogę do Morskiego Oka w Tatrach [ZDJĘCIA]

Kibole Wisły oszpecili drogę do Morskiego Oka w Tatrach [ZDJĘCIA]

http://d.polskatimes.pl/k/r/1/10/9b/...jpg?1373293499
fot: Tomasz Mateusiak

wolfy 08.07.2013 15:46

Rozwalił mnie fragment o "szacowaniu strat" :lol:
Ktoś wie ile kosztują dwie puszki rozpuszczalnika?

:>

Matejas_ 08.07.2013 16:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1321488)
Rozwalił mnie fragment o "szacowaniu strat" :lol:
Ktoś wie ile kosztują dwie puszki rozpuszczalnika?

:>

Ja ci kupie... i jedź to zmyj! Po prostu czysty idiotyzm w wiejskim wydaniu!

Wypadało by teraz przejechać się po wsi Rudawa i wymalować wszystkie domy "Wisła Kraków wita!", może by się natrafiło na domy tych półgłówków!

huberix 08.07.2013 16:39

Tylko idioci mogli na cos takeigo wpasc, WSTYD.
Tak samo jak malowanie blokow. Przepraszam ale jestem przeciwny malowaniu blokow itd.
ew. malowac mizna smietniki bo nie sa na nic potrzebne.

Ajax 08.07.2013 16:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez huberix (Post 1321497)
Tylko idioci mogli na cos takeigo wpasc, WSTYD.
Tak samo jak malowanie blokow. Przepraszam ale jestem przeciwny malowaniu blokow itd.
ew. malowac mizna smietniki bo nie sa na nic potrzebne.

Jak jest jakieś ładne graffiti to i na bloku może być. Ale bohomazy jak powyżej to zgroza.

tomek100 08.07.2013 17:08

Debilizm w czystej postaci. A potem zdziwienie jako to społeczeństwo nie rozumie "kiboli".

Savik 08.07.2013 17:14

ale WSTYD - jak usłyszałem w radiu - to pierwsza myśl jak mi przyszła do głowy... oby to nie nasi....
Oprócz pokrycia kosztów powinni dostac dożywotni zakaz wstępu na Reymonta 22 za takie "budowanie" wizerunku Klubu !!

wolfy 08.07.2013 17:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Matejas_ (Post 1321492)
Ja ci kupie... i jedź to zmyj!

:rotfl:

Ludzie - pomalowali kawałek asfaltu! Ani to zabytek, ani miejsce o szczególnym znaczeniu przyrodniczym. Chwały to nie przynosi, ale nie wiem czy trzeba być większym idiotą żeby robić z tego newsa, czy - się tym przejmować.

Jak Cię to tak bardzo boli, to zasuwaj tam z wałkiem a potem jeszcze przeproś za kolesi.

:haha:

GrzegorzTS 08.07.2013 17:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1321507)

Ludzie - pomalowali kawałek asfaltu! Ani to zabytek, ani miejsce o szczególnym znaczeniu przyrodniczym. Chwały to nie przynosi, ale nie wiem czy trzeba być większym idiotą żeby robić z tego newsa, czy - się tym przejmować.

Jak Cię to tak bardzo boli, to zasuwaj tam z wałkiem a potem jeszcze przeproś za kolesi.

W telewizji pokazali pomalowany zabytkowy murek więc nie chodzi tylko o kawałek asfaltu.

wolfy 08.07.2013 17:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GrzegorzTS (Post 1321510)
W telewizji pokazali pomalowany zabytkowy murek więc nie chodzi tylko o kawałek asfaltu.

No to zabytkowy murek też trzeba zmyć:help:

Tak jak napisałem - chwały to twórcom nie przynosi, ale robienie z tego afery jest po prostu komiczne. A już dorabianie ideologii na temat "kiboli Wisły" jest sporym nadużyciem. Była na C ostatnio zbiórka na malowanie Morskiego Oka, czy mnie coś ominęło?
Dawno mnie na stadionie nie było, niech ktoś "kumaty" się wypowie :lol:

TeeS 08.07.2013 17:44

Bohaterowie pomazali kilka kamieni / głazów wzdłuż drogi, murek oraz asfalt.

OpEnTaNy 08.07.2013 17:45

to ja proponuje zebrac sie jechac tam wyczyscic przeprosic za tych kibicow wtedy mieli by juz o czym pisac :)

WiślakMyślenice 08.07.2013 17:45

Cytat:

Zabytkowe to są krakowskie kamienice, o malowaniu których jakoś czasem ktoś od wielkiego dzwonu się odezwie.

Cóż, wakacje w pełni. Trzeba się przygotować na wysokich lotów informacje w mediach....

wolfy 08.07.2013 17:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TeeS (Post 1321513)
Bohaterowie pomazali kilka kamieni / głazów wzdłuż drogi, murek oraz asfalt.

Za asfalt +10, za kamienie i murek +30 do ligi chuliganów :lol:

Ale niestety: -200 za to, że dali się złapać :D

FraMat 08.07.2013 17:46

Cytat:

Ludzie - pomalowali kawałek asfaltu!

A co mieli jeszcze góry i drzewa pomalować? Albo strumyki?
Nie chodzi o żadne zniszczenia czy szkody, ale o buractwo.

TeeS 08.07.2013 17:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1321518)
Za asfalt +10, za kamienie i murek +30 do ligi chuliganów :lol:

Ale niestety - 200 za to, ze dali się złapać :D

Hmm... śmieszne. Jedź jeszcze wy....... w trawę opakowanie po batonie. Część "turystów" od razu poczuje się bardziej swojsko.

wolfy 08.07.2013 17:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1321519)

No i?
Wybacz, ale ja się nie poczuwam do współodpowiedzialności, a robienie afery z czegoś takiego autentycznie mnie bawi.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TeeS (Post 1321520)
Hmm... śmieszne. Jedź jeszcze wy....... w trawę opakowanie po batonie. Część "turystów" od razu poczuje się bardziej swojsko.

E, to za mało epickie. Zbieram właśnie ekipę do Tatrzańskiego Parku Narodowego. Wygolimy herb Cracovii na dupie niedźwiedziowi. Jak już mają o czymś pisać, to niech to będzie faktycznie interesujące:lol:

WiślakMyślenice 08.07.2013 17:50

Cytat:

A bo to pierwszy raz widzisz wrzut na własności publicznej/gminnej/prywatnej/miejskiej? Jakoś o zabytkowych przywiślańskich murach nikt nie podjął debaty, że buractwo z kazimierza niszczy cudzą własność.

Cytat:

Dokładnie, pier*dolniemy następnym razem największą w dziejach Polski sektorówkę na Rysach "zAJawione Zakopane" ;]

wiesniak84 08.07.2013 17:51

No właśnie, że tam naśmiecone jak na wysypisku przez turystów to nikt nie napisał.

Savik 08.07.2013 17:55

Cytat:

Jak Ci napiszę Twoje nazwisko na czyimś domu w stylu "Wolfy Wita" to jest Tobie głupio, czy debilowi, który tak zrobił?

wolfy 08.07.2013 17:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Savik (Post 1321524)
Jak Ci napiszę Twoje nazwisko na czyimś domu w stylu "Wolfy Wita" to jest Tobie głupio, czy debilowi, który tak zrobił?

Zaskoczę Cię, ale to nie jest moje nazwisko. I autentycznie by mnie to waliło.

Savik 08.07.2013 17:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1321525)
Zaskoczę Cię, ale to nie jest moje nazwisko. I autentycznie by mnie to waliło.

Udajesz? Czy naprawdę nie rozumiesz????

wolfy 08.07.2013 18:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Savik (Post 1321527)
Udajesz? Czy naprawdę nie rozumiesz????

Nie udaję. Serio miałbym to gdzieś.

Savik 08.07.2013 18:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1321528)
Nie udaję. Serio miałbym to gdzieś.

Przykro mi

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:07.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl