![]() |
Cytat:
|
czy dalej można je nabywać ile obecnie kosztują i na które mecze na nie wejde(wszystkie?) i czy będzie jakaś zniżka na LM
edit/ DZIĘKI |
Cytat:
Cytat:
Nie pamiętam jak jest z PP. |
Ja mam pytanie jak będzie z biletami na Lecha,skoro mecz będzie przełożony na pewno ? sprzedaż też będzie przełożona ?
|
Cytat:
|
|
Myślicie, że będzie się dało kupić bilet bez karty? Jak to wyglądało wcześniej?
|
Cytat:
tak wiec nie zwlekalbym i kupowal w srode. |
Czyli jutro rusza sprzedaż biletów na mecz z lechem dla posiadaczy kart kibica??? bo ja już nie wiem ktore informacje są prawdziwe....
|
Tak.
100 znaków |
czyli co? zaczęli sprzedawać bilety na mecz który nie wiadomo kiedy się odbędzie...?
|
czyli beda te bilety czy nie??
|
Tak, bilety są w sprzedaży.
|
Jutro już są dla wszystkich czy dopiero w piątek?
|
Można jeszcze kupić bilety na mecz ze Śląskiem czy nie?
|
|
Jak się kupuje bilet na kartę kibica to sprawdzają tożsamość? Bo nie wiem czy mogę iść jutro spokojnie kupić bilet na karte kibica kolegi który nie idzie na mecz.
|
nie sprawdzają.
|
oddam za free 1 bilet na mecz Wisła-Sląsk na sektor 1
|
Sprzedam 3 bilety na mecz ze Śląskiem. kontakt na priv
|
Cytat:
|
Ja bym z checia kupił 2 bilety na mecz Wisła-Lech oczywiscie po rozsadnej cenie, bo do krakowa mam 500 km wiec nie mam opcji sam kupic
|
A takie pytanie ...
Kupiłem bilet na karte kumpla, ale na bilecie teraz widnieją jego danie (imie, nazwisko i pesel). Wejdę bez problemu na stadion? Czy mogę mieć kłopoty? |
Cytat:
|
Dzięki za info :)
|
Orientuje się ktoś czy są jeszcze bilety na mecz ze Śląskiem ? Nie moge się dodzwonić do Wiślackiego Światu. Czyżby taki ruch?
|
Mam dwa bilety na mecz ze Śląskiem na trybunę 1, jeśli ktoś zainteresowany to zapraszam na PW cena 40 za komplet
|
W Wiślackim Świecie niemal zawsze jest taki ruch ze nie maja czasu odebrac
|
bylem rano, czekalem na otwarcie a ze mna jakies 20 osob. na Slask nie ma juz biletow na 2 i 3 sektor. na Lecha nie pytalem ale na 3 dostalem bez problemu
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl