![]() |
Cytat:
Wały jakie szły na autostradach czy przygotowaniu Euro 2012 albo przy podpisywaniu niekorzystnych umów dla Polski na długie lata to pikuś przy tym co robi teraz PIS... Co do Smoleńska to możesz podziękować Panu Tuskowi, że tak załatwił, że wszystkie dowody trafiły w ręce Rosjan i teraz nie możemy odzyskać swojej własności... Trójpodział władzy to ten sędzia na telefon w sprawie Amber Gold? :D Wtedy sędziowie byli POsłuszni władzy ;) Cytat:
|
Rozdawnictwo a raczej złodziejstwo . było za każdych rządów, zwłaszcza przy pełnej kadencji sejmu. Mistrzem w złodziejstwie było SLD. Maniusiowe i Buzkowe AWS nie lepsze. Swoją wielką działkę przytulił i przytula Kościół. Zadna partia nie była bez winy. Cóz, takie prawo i elity. serek.c2 NIE ROZSMIESZAJ mnie . Podaj nazwe które medium Cię tak oświeciło :D heoij , tak, oddanie śledztwa Ruskom to żenada i kryminał. Natomiast o jakich dowodach majaczysz to nie mam pojęcia.
|
Ciekawe. Jakie to rozdawnictwo ( dla ludzi, nie dla siebie i kumpli ), preferowaly rzadzace wczesniej partie?
|
To proste - mogli Ci zabrać 100% środków z OFE a zabrali tylko 90% - więc zgodnie z rozumowaniem kolegi wyżej dostałeś 10% ;)
|
Cytat:
Jakiego państwa prawa? Co to za praworządność, kiedy w systemie prawnym nie obowiązują podstawowe reguły wypracowane przez kulturę europejską? Chcącemu nie dzieje się krzywda? Czyli mogę nie posiadać ubezpieczenia emerytalnego? A nie czekaj... Domniemanie niewinności? Najpiękniej widać ją w kontaktach ze skarbówką... Jakiego trójpodziału władz? Kto jest w Polsce władzą wykonawczą? Prezydent z nikłymi kompetencjami? Nawet jako zwierzchnik sił zbrojnych, może działać tylko na wniosek premiera lub ministra obrony :D A może Rada Ministrów, która de facto jest trzecią izbą parlamentu, czyli władzy ustawodawczej. Przecież ministrowie nie WYKONUJĄ tego co uchwali parlament, tylko sami mają decydujący udział w projektowaniu i uchwalaniu prawa. Wymieniać można by długo, bo to pomieszanie z poplątaniem. PiS żadnego państwa nie rujnuje, bo jak się wygadał jeden pan minister, ono istnieje tylko teoretycznie. Cały ten bałagan wymaga kompletnej przebudowy, czego PiS niestety nie zrobi. Ale może przynajmniej zastopuje nieco Wojującą Sodomę spod znaku czerwonej gwiazdy i tęczowego wibratora. I może, w ramach walki o wpływy, wymiecie nieco naszych krajowych "elit" podszytych grubo WSI. |
Cytat:
Ciężko rozmawia się z przygłupami ogarniętymi nienawiścią do "mściwego tchórza i cynika" :D |
PiS jest zły bo nie ma pod sobą wszystkich mediów, tych z niemieckim kapitałem, tych z pod znaku GW, TVNu i Polsatu. PO miało praktycznie całe media za sobą więc takie lemingi jak AS i inni siedzieli cicho bo przecież w Gazecie Polskiej pieprzą same głupoty więc o ich nie będzie czytał. I w związku z tym takie lemingi jak AS nie były bombardowane codziennie informacjami jakie to PO jest zjebane więc siedzieli cicho.
Wyobraźcie sobie coś takie PiS odpowiedzialny za kradzież kasy z OFE, pisowska milicja bije ludzi na marszach, kopie ich po twarzy, nie daje dojechać na marsz w święto niepodległości, PiS buduje stadion narodowy przepłacając go dwukrotnie względem szacowanych kosztów, PiS chowa z honorami katów o zdrajców pokroju Jaruzela, PiS kryje Kiszczaka i całe to czerwone kurestwo, Duda ma powiązania z WSI i zeznaje przed sądem jako świadek, Duda skacze po krzesłach w Japonii i drze mordę, za Dudą perfidnie chodzi suflerka i mu mówi co ma robić, PiS ma na koncie dziesiątki afer, do tego są nagrywani u Sowy gdzie widać jakie sa powiązania świata polityków z biznesmenami, widać jakie są układy, minister PiSowski każe policji rozkręcać zadymy na marszach KODu i palić budki strażnicze pod ruską ambasadą, PiS chce przyjmować uchodźców, prywatyzować lasy, policja na zlecenie polityczne aresztuje ludzi za frajer (tak jak Dobrowolskiego czy Starucha). Dobra, dalej mi się nie chce wymieniać. Wyobrażacie sobie co by sie działo gdyby PiS miał chociaż połowę z tego co wypisałem na sumieniu? Przecież tutaj już wojska UE (których nomen omen Kaczyński pragnie) by interweniowały, szwaby by pewnie wskrzesiły oddziały SS żeby nam demokrację przywrócili. No i takie lemingi i lewactwo jak AS wtedy siedziało cicho i mu nic nie przeszkadzało a teraz dupa blada i trzeba po.......ić. Dlatego sa wymyślane te wszystkie afery i robienie z igły widły. No bo jak się jest żołnierzem PO czy innych śmieci to nie wypada nie atakować PiSu. Mieli ich rozliczać z obietnic wyborczych ale jak zobaczyli, że oni bez kitu dadzą te 500 zł i obniżą wiek emerytalny to szybko zamknęli dupy w tym temacie. No i się zaczęły marsze o .... wie co i .... wie po co. Marsze o wszystko, PiS nie piardnie, źle, PiS piardnie jeszcze gorzej, likwidacja gimnazjów źle, Opole źle, obniżenie emerytur komunistycznym śmieciom źle, drzewa pozwolili wycinać źle bo biedna wiewiórka, wywalili jakiegoś pajaca z mównicy źle. Oczywiście, naciągają prawo w kwestii sędzio trybunału, mają tych swoich Misiewiczów ale to jest pikuś przy rządach PO. Mi zwyczajnie głupio jest narzekać na PiS - oprócz tego socjalistycznego zacięcia i rujnowania nas finansowo - bo mam honor i ogładę. Jak widzę, że jest lepiej to nie mam prawa płakać jakby było gorzej, tym bardziej, że wiem, że jeśli na chwilę obecną nie PiS to znowu PO+N. |
PiS wbrew pozorom to realizuje program najbliższy komunizmowi. Tak, tak zaraz zostanę nazwany zdrajcą, tagrowicą, niemcem oraz żydem. Ale najpierw ruszcie głową:
Założenia realnego socjalizmu: -Zamordyzm, cenzura - Ograniczenie własności prywatnej - Walka z Kościołem katolickim Działania Prawa i Sprawiedliwości: - Zamordyzm, cenzura ( Choćby Kayah, która nie została zaproszona na Opole, bo miała czelność być na marszach KOD-u) - Ograniczenie własności prywanej: życie dla opracy, po to eby w pracy było dobrze, żeby pracownikowi było lepiej. Gówno! Pracownik ma zapierdalać na 200%. Oraz oczekiwać od innych 20mln ludzi pracy dokładnie tego samego. Bogary kraj jest tam, gdzie i bogaci przedsiębiorcy. A Wielce Czcigodnie nam panujący mają pomyślunek rodem z lat 50. Centralny Port Lotniczy, auta na prąd i tak dalej.Centralne planowanie nie ma racji bytu i lata 50-88 udowodniły nam to dobitnie. Czemu ludzie ....a nie zmądrzeą?! PIS żyje tylko przeszłościa, smoleńskiem, katyniem, żołnierzami wyklętymi. Nie twierdzę, ze mamy o tym zapomnieć, ale trzeba żywymi na przód iść, jak mawiał poeta! - Pis de facto szkodzi kościołowi. Dziwne, nie? np. Rydzyk dostał w lutym ub. roku 20mln zł. Kościół jest kupowany, a to szkodzi jego wizerunkowi i wsiększość kleru( no i 90% społeczeństwa) byłaby raczej zadowolona, gdyby był o nich spokój, a nie albo jatka z każdej strony, albo wychwalanie i pieniążki. |
Ja .......ę - zamordyzm, cenzura :D
|
@up.
Zobacz proszę jakieś wydanie Wiadomości, to zrozumiesz. Każdy, kto żył w tamtych czasach Ci przyzna, że czuje nostalgię :D Oraz: -Nie czytam GW - Nie oglądam TVN - Nie słucham Kolonko ani polskiego radia, |
No przeciez Wiadomosci to w pisowskiej telewizji propagandowej nadaja. Sami pokazuja w swojej telewizji zamordyzm i jesli juz pokazuja to ten zamordyzm jest, czy go nie ma skoro to propagandowa pisowska telewizja?:D
|
Nie Wiadmośći wyglądają mnie więcej tak:
1) Najważniejsza wiadomośc dnia: Po i N. To złodzieje! 2) Następie: Teraz żyje się tu coraz lepiej i w końcu wstajemy z kolan ( oczywiście komentarze dziennikarzy. Dziwnym trafem ZAWSZE jest to pismak z "Do rzeczy" oraz "wSieci") 3) Potem reszta, którą można już oglądać normalnie. |
I co w tym dziwnego? Od zarania dziejow, czyli czasow kiedy TV zaczela byc politycznym narzedziem, "publiczna" telewizja jest tuba propagandowa rzadzacej opcji. Na calym swiecie i w kazdym kraju.
|
No oczywiście, natomiast .......enie, że Pis jest cudowny, bo coś robi,(nieważne, że niemal wszystko źle) a reszta to zdrajcy, niemcy itd. WSTYD!
|
Też się dziwię o co chodzi.
- platforma kradła - nikt nie ma wątpliwości - jest coraz lepiej - rosną wpływy z VAT, deficyt poniżej zakładanego, Polska pnie się w górę w rankingach inwestorskich o czym innym mają gadać ? ps. co takiego złego robi PiS? |
PO kradła
Polska bankrutuje:Zobacz na nasz dług publiczny! Co ci z wpływy z Vat, skoro rozdają na debilne 500+? O innych pomysłach nie wspomnę. Światem rządzi pieniądz: człowiek ma pracować, żeby się opłacało, a nie jakieś frajerskie minimum wynagrodzenia. Jeśli twoja twoje zajęcie nie jest earte 2000 brutto, to twoja wina, nie pracodawcy. PO robiła wszysko w miarę ok jakoś do roku 09, potem wiadomo. Ale pis nas ściągnie na dno. I nie dlatego, ze jest zły ( w gruncie rzeczy tam są szlachetni ludzie), natomiast z głupoty. Naprawdę uważasz, że nie ma w TV o czym innym gadać?? |
Cytat:
Mnie również nie podobają się socjalne pomysły PiS, ale bez przesady... Najlepszym podsumowaniem niech będzie cała żenująca opozycja - przed wyborami: Polski nie stać na 500+, zbankrutujemy! Po wyborach: My damy na każde dziecko! :D |
@up.
Masz rację: opozycja leży i kwiczy. Sam nie wiem zresztą co gorsze: perfidne zlodziejstwo, czy szlachetne rozdawnictwo, które jest znacznie bardzioej kosztowne. Co robi złego PIS:? Kilka przykładów na szybko: cofnięta emerytura( w każdym kraju w Unii jest 67, nie stać nas na 60 i 65), 500+ (gratisowe 11000 urzędników), plan opodatkowaniea blablacara. Miesięcznice, podwyższanie podatków. Pensja minimalna, oraz najgłupsze: walka z supermarketami! |
Powiadasz, że szlachetne rozdawnictwo kosztuje nas więcej, niż aferzyści i ich lewe interesy? Ciekawa teoria ;)
Obniżenie wieku emerytalnego? Dla mnie bomba! Miesięcznice? Niech sobie obchodzą, nie przeszkadza mi to. Podwyższanie podatków? Już raz tu prosiłem o podanie kwot, ile płacimy więcej i za co? Może Ty podasz? Nie będzie rządu, który dogodzi wszystkim - mi PiS na pewno nie dogodzi w kwestiach gospodarczych (jeśli niczego nie zmienią oczywiście). Tyle tylko, że taka sama chujnia jeśli nie gorsza była za czasów poprzednich rządów. Bo niby co takiego PO robiła, bym był w tej kwestii zadowolony? :D |
Polowa negatywnej retoryki względem PiSu zbudowana jest na kłamstwie jebanego lewactwa. I to jest kolejna różnica między nami, prawymi ludźmi, a lewakami. Jak ktoś walił PO to miał za co, nie musiał wymyślać głupot. Dzisiaj jak ktoś wali PiS to w 10% podaje jakieś argumenty, w 40% podaje kłamliwe rzeczy (np odnośnie gorszego sortu, gdzie rzekomo Kaczyński nazwał tak każdego kto nie jest za PiSem albo tego Opola i Kayah - chociaż tutaj sam się moge mylić bo są dwie wersje. Kayah mówi, że jej nie chciano zaprosić a z kolei był filmik z Kurskim i Rodowicz gdzie Maryla mówi, że nikogo TVP nie będzie blokowała) i w 50% rzuca sloganami (konstytucja, łamanie demokracji itp).
Także trochę chłodnej głowy by się przydało tym co lubią oglądać Polsat i TVN bo generalnie to jest jedna wielka paranoja. Oglądają te gówno media i później gadają te gówno informacje. Poziom głupoty i absurdu jest tak wielki, że aż nie można ludziom przetłumaczyć bo by trzeba do każdego ich zdania po 3 adnotacje z tłumaczeniem podawać. PS z tym zamordyzmem to pięknie dojebałeś. Zamordystyczny PiS, na którego posłów krzyczą lewe pajace "będziesz siedział" itp nie dają im wyjść z sejmu, a za jebanych Tusków był taki niezamordyzm, że za haapenning i trzymanie krzesła gościa po psychiatrykach ciągali, że Starucha za kilka haseł do aresztu wjebali, gdzie ludzie przy jakiejkolwiek okazji na konfrontacje z politykami PO mieli legitymowanie, mandaty sprawy w sądzie itp. Dlatego napisałem o tych 3 adnotacjach do każdego zdania i wcześniej, że mam trochę honoru i ogłady, dlatego nie godzi się w obecnej sytuacji za inne sprawy niż gospodarcze gnoić PiSu. |
@up
Tak oczywiście, sam napisałeś, że jeste,m gordzego sortu( lewak), chociaż gówno o mnie wiesz. To,że krutukuję tego kurdupla, Pawłowicz i innych inteligentów nie znaczy, ze jestem lewakiem. Rusz łbem!Równie dobrze, ja mogę cię wyzwać od konserwy i ministranta z antenką. To nic nie wnosi, a nie jestem za lewicą jeśli musisz już wiedziec. Nie podałeś żadnych argumentów, ja podałem chyba kilkanaście. Tylko mądrości, ze jestem z TVN, albo z Polsatu. NIE!!! Mam własny mózg i potrafię dociec prawdy, nie musi mi żaden dziennik tego wmawiać. Zamordyzm... przede wszyskim Ziobro. Lubię gościa, za czasów "IVRP", nawet spoko ( chociaż Leppera wjebał bezczelnie), ale do sedna... ten koleś ma całą władzę sądowniczą w Polsce! On może wszystko, to jest bardzo niebezpieczne. Dopóki on tam jest to nawet ok, ale diabli wiedzą, kto to może wykorzystac |
Przepraszam Cię bardzo, ale ja nie zauważyłem w Twoich postach żadnego argumentu, tylko jakieś bajdurzenie o zamordyzmie.
|
Cytat:
|
No to rzeczywiście, argumentami zaorałeś dyskusję :D
|
Ponadto 60 mln dla ojca z Maybachem.
Całej genezy TK nie znam i nie wypowiadam się na ten temat, wina jest gdzieśpośrodku. |
Cytat:
|
Opolem było tak:
-święto Maryli - zaprasza kogo chce ( w tym Kayah) - w tvp konsternacja -rodowicz pojechała do Kurskiego i zgadali, ze Kayah będzie mogła wystąpić - Kayah stwierdza, że ona z łaski Jacka korzystać nie będzie i zrezygnowała - Za nią reszta _ a na końcu solenizantka |
A co tu kontrować? Dla Ciebie obniżenie wieku emerytalnego jest złe, dla mnie dobre. Tobie przeszkadzają miesięcznice, mnie nie. Chcesz pogadać na argumenty, to może napisz coś więcej - na przykład dlaczego obniżenie wieku emerytalnego Ci się nie podoba, dlaczego miesięcznice wymieniasz jako coś złego albo podaj chociażby wartości o które prosiłem jeśli chodzi o podniesienie podatków.
Cytat:
|
Słaby jesteś. Opolem opisałem obiektywnie, bo ktoś wyzej nie był pewnien jak to było na prawdę.
Obniżenie wieku emerytalnego jest złe z prostej przycyny: nie stać nas. Zobacz, na zadłuzenie jakie mamy, jakie gemeruje ZUS oraz perspektywę naszego systemu emerytalnego. Ludzie żyją coraz dłuzej i musisz ich wykarmić. Gdybym miał wybór zrezygnowałbym z ZUSu, miał więcej w kieszenie, mógłbym wtedy z tymi pieniędzmi robić co chce. Miesięcznice przeszkadzają, bo nawet 18 (sic!) nie wejdziesz za chuja na Wawel... to trochę irytujace. No i ta martyrologia Polski? O podatku handlowym słyszałeś? A ile w tym roku dałeś na OC? Porównałeś ceny papierosów, oraz innych produktów. Konsument ma mieć jak najlepiej, a nie pracownik. Takie jest prawo tego świata. Pis natomiast zmierza do " czy się stoi, czy się leży 2000 się należy". |
Cytat:
W systemie gdzie każdy ma coś do powiedzenia rozmywa się odpowiedzialność, łatwo jest oszukiwać, kraść no bo przecież zawsze można powiedzieć, że ot nie ja, zgonić na kogoś itp. Dokładnie taki mechanizm panował w zakładach państwowych, gdzie nie było prawdziwego gospodarza, który by trzymał za pysk firmę i każdy robił co chciał. I tak samo jest w polityce gdzie odpowiedzialność sie rozmywa i właściwie jak się coś dzieje źle to cieżko znaleźć winnego. Masz Turcję Erdogana. Oczywiście gościu przegina - udawany pucz itp. Ale generalnie lepiej dla nich ogólnie, że on trzyma za pysk to państwo i ich ciągnie do przodu, niż by miał być miekką fają i by mu na prawdę jakieś parówy silą władzę odbierały. Masz przykłądy bliskiego wschodu i Afryki gdzie jak się pozbyto dyktatorów to szybko państwo islamskie doszło do głosu i nagle w tych krajach gdzie oczywiście bywało źle ale powiedzmy stabilnie, okazało się, że gnębieni są chrześcijanie czy mniej radykalni muzułmanie, że burza kościoły, meczety i zabytkowe budowle. I to jest przykład na to, że lepszy ogarnięty gościu, który by miał 100% władzy niż banda lamusów tak jak np na zachodzie gdzie przez tych rządzących lamusów ślimak jest rybą i regularnie w zamachach giną córy i synowie tamtych ziem. Czy taki Putin, Erdogan itp pozwoliliby żeby ktoś z zewnątrz wchodził na ich ziemię i im gnębił braci i siostry? Wątpię. Oczywiście w Turcji też już zamachy były ale nie ma aprobaty ku temu. A co do argumentów. Cytat:
Cytat:
Miesięcznic nie komentuję bo to poniżej godności ludzkiej przypierdalać się do tego, że ktoś sobie wyjdzie powspominać, poopłakiwać i pomodlić się za swoich ziomków. Tym bardziej .... w dupę kazdemu politykowi PO, SLD, PSL i reszty, którzy choć kawałek cegiełki dołożyli do tego co zrobiono z tych miesięcznic i ogólnie Smoleńska, .... w dupę im za to z tego powodu, że nie potrafią uszanować nawet swoich kolegów z partii, którzy też tam zginęli. To jest zbijanie kapitału politycznego i sianie fermentu na trupach swoich kolegów z partii. Cytat:
Cytat:
Blablacar i podwyższanie podatków to głupota ale generalnie tak jak pisałem. Argumentów jak na lekarstwo. Od tej strony ekonomicznej zresztą pisałem, że źle oceniam PiS. Zawsze ten największy jazgot jest jednak nie od strony gospodarczej tylko tej światopoglądowej, takiego codziennego życia, prawa itp i jakoś tutaj żaden lewak nic konkretnego nie napisze. |
Nie podobają sie Wam miesięcznice,500 plus,bojkot Opola to macie wybór.https://www.wprost.pl/swiat/10056236...uchodzcow.html
|
Cytat:
Czyli sprawa wygląda generalnie tak. Kurski ma problem do Kayah ale jej nie blokuje. Kayah sama rezygnuje z występu ale całe lewactwo .......i, że TVP blokuje ludzi, że cenzura itp. Koniec końców Kayah mogła wystąpić na tym festiwalu i zrezygnowała sama. A za nią solidarnie zaczęli rezygnować inni bo... niby Kurski jej nie dął wystąpić. Podsumowując, afera na miarę lewactwa. Cytat:
Cytat:
|
Nagle wszyscy wielcy fanatycy Opola się znaleźli... problem na cały kraj, bo Maryla nie zaśpiewa :lol:
JudasPriest- wiesz, że PO chce dać 500 zł na każde dziecko? :D Lider PO zapowiedział, że jego partia utrzyma Program 500 plus i rozszerzy go także na pierwsze dziecko. "Jeśli chodzi o 500 plus bardzo wyraźnie o tym mówiliśmy: utrzymamy ten program, będziemy go realizować w sposób przez nas zapowiedziany: przekażemy pieniądze także na pierwsze dziecko" Schetyna w środę na konferencji prasowej w Sejmie oświadczył, że Platforma nie chce podwyższać wieku emerytalnego. "Jako zachętę wprowadzimy 13 emeryturę" - poinformował lider PO. http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/...emerytura.html PO chce dać emerytom 13 emeryturę! PO chce utrzymać obecny wiek emerytalny. PO chce dać 500 zł na każde dziecko! Na to nas stać JudasPriest? To ja już wolę ten PIS :D Przyjdzie Grzesiu i dopiero będzie rozdawnictwo... Wtedy poczujesz na własnej skórze co to jest komunizm i socjalizm o którym piszesz :D Grzesiu zgasi światło w tym kraju... |
No i z tym mogę podyskutować. Przede wszyskim bardzo szanuję Twój wkład w napisanie tego postu.
Do rzeczy: 1) Po części masz rację: Erdogan czy inny Łukaszenka niektórym krajom jest potrzebny ( z państwami północno-Afrykańskimi 100% zgoda. Ale czy u nas jest to konieczne? Czy pociągniesz Ziobrę do odpowiedzilaności? Prawda jest taka, że w PL rządzi jedna osoba, z która nawet głowy innych państ liczą się bardziej, niż z marionetkowym Duetem Duda-Szydło. Dziwne, że ten człowiek nie spełnia żadnej fuckcji (poza byciem prezeem), więc cokolwiek się dzieje, to ta dwójka jest odpowiedzialna. Prezes zawsze będzie czysty. 2) Tak: system 67 te pęknie, ale ustawa 60-65 przyspieszy początek końca ZUSu, niestety naszym kosztem. 3) Jestem z rodziny wielodzietej: mam 6 starszego rodzeństwa. Założyłeś, ze skoro jestem przeciwny tej ustawie, to jestem jakiś bogacz z domu, czy inny miglanc. Pudło, pochodzę ze wsi. Umiem wydoić krowę suszyć siano, nie wstydzę się tego i jestem dumny ze swoich rodziców, że pomimo olbrzymiego ciężaru finsowego( w latch 90 było ciężko zarobić), dali radę. A propos tej zmiany, moja matka (i przypominam 6 innych osób dorosłych również): "całe szczęście, że nas to ominęło; daliśmy radę sami. Bez łaski, bez pomocy, w biedzie, ale z honorem". 4) Walka ze skleami: jeśli Ci szkodzi biedronka to idź do polskiego sklepu i płać tam 20% więcej, Jakoś dziwnym trafem ludzie potrafią liczyć i kupują tam gdzie jest najtaniej, KONSUMENT MA DECYDOWAĆ. Miesięcznice: jeśli Ci zależy na osobie bliskiej zmarłej, to idziesz w ciszy i spokoju, bez wyznaczonej daty, ale za to z potrzeby serca, powspominać. Niekótrzy nawet prowadą rozmowę. Ale w ciszy, a nie w świetle miediów. Ja odbieram to zgoła inaczej: To Prezes cały czas robi z siebie ofiarę, bo biedak stracił brata. Wiadomo ból będzie. Ale czy tak należy go koić? Nie może sobie pójść sam, kupić na rybku kwiatków i spacerkiem odwiedzić brata? Pensja minimalna: każdy ekonomista wie, że to zły pomysł. Masz trochę racji, firmy pzesadzają. Ale jest 1 zasada: jak Ci źle załóż własną. Moje poglądy światopoglądowe są dokładnie między PISem, a Palikotem. Natomiast Pis odstrasza gospodarxczo, nie światopoglądowo |
@heojj
To,że Grzesiu idiota to wie każdy. Ja ich nie bronię. Mieli swój świny czas 2007-2009, potem coraz niżej, a jeśli to prawda, co teraz piszesz, to on chyba z byka spadł, bo takich mrzonek wariata, to ja nie widziałem. Nie jestem Za PO, za PISem też nie. Niestety, jeśli nawet tutaj toczy się taka dyskusja/licytowanie to jesteśmy skazani na jednych i drugich |
A Końcówki nie pokrećiłem: najpierw zrezygnowała Kayah, potem Nosowska, potem dopiero Rodowicz. Wiadomo, ze sama, kurski nie zablokował, ale chyba czuła, ze będzie persona non grata. Nikt z zasadami po takich sygnałach raczej by się nie wciskał
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.rp.pl/Platforma-Obywatels...ture.html#ap-1 http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/...emerytura.html 500 zł na każde dziecko, 13 emerytura, utrzymanie obecnego wieku emerytalnego ;) PO powinna zmienić nazwę na POpulizm. Czekam na tego kto zaproponuje dopłaty na wymianę samochodu :D |
@up
100% Poparcia dla Ciebie Błędy PISu nie tłumaczą, populizmu i złodziejstwa PO Populizm i złodziejstwo PO nie tłumaczy błędów PISu. |
plus PO jest taki, że oni tych obietnic nie zrealizują ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl