![]() |
Ja naprawdę rozumiem, że wszyscy są podekscytowani, ale nie musicie po raz czterdziesty powtarzać, że "na fejsubku napisali...".
Jak w Was adrenalina buzuje to idźcie pobiegać. |
Cytat:
Skąd taka informacja? Powoływanie się na jakieś źrodła typu "komentarzy pod komentarzami gdzieś w necie" będzie karane dyscyplinarnie. Pisząc dosadnie, aby wszyscy mieli jasność: Forum to nie chlew, ani wiejska piaskownica. |
Cytat:
http://www.facebook.com/pages/Wisla-Krakow/185885066281 |
Wyluzuj. Oficjalny serwis Wisly na FB tak napisal.
|
Gordan Bunoza na testach medycznych
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ch_medycznych/ |
Gordan Bunoza - nasz nowy środkowy obrońca - witamy w klubie ;)
|
Cytat:
|
I znów nikt o nim nie wspominał. Brawo, brawo, brawo! :-)
To jest klasa! Były jakieś Ancicie, Barbaricie, a tutaj niespodzianka :) |
Bida az piszczy w tej Chorwacji. W potarganych portkach przyjechal :(
|
Ale widać, że zarząd przejrzał na oczy, bo stara się unikać sprowadzania staruszków na emeryturę, a sprowadza młodych, mam nadzieje zdolnych zawodników.
|
KOALIK kogo ty oczekujesz? MEssi? Ronaldo? jak zwykle biadolenie sie zaczyna..
|
Ups, czyli to jest pilkarz klasy Glowackiego? Teraz rozumiem dlaczego nie sciagamy Braza :D...
|
Cytat:
|
Bardzo dobrze. Młody gracz, rokujący nadzieję. Trochę to inna opcja, aniżeli zagraniczny odpowiednik Jopa.
Jak już ktoś napisał, Cannavaro nie przyjdzie więc wypada się cieszyć z łatania dziury na środku defensywy. |
Może coś z niego być jest młody mam nadzieję ambitny, nie widziałem jego meczu ale miejmy nadzieję okaże się wzmocnieniem ;p
|
Cytat:
|
Ten Bunoza był w lutym testowany przez Basel.Zagrał przeciwko Thun...no ale w końcu go nie wzięli.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ten Bunoza i Cikos są młodzi - a więc można stwierdzi że budowana jest nowa drużyna.
Są reprezentantami młodzieżówek swoich krajów.. oby zdolni.. na razie nic więcej nie można napisać o nich.. i nawet jak kolega wyżej nawal ich "no name" - nie ma sensu oceniać ich gry bo nigdy ich nie widzieliśmy na oczy, ich gry. Ja wiem że co niektórzy maja rozbudzone nadzieje na transfery rzędów milionów euro.. ale radze powoli schodzić na ziemie. Pożyjemy zobaczymy co z tego narybku wyrośnie ;) A i jeszcze jedno. Dla tych którzy poszukują " niezależnych informatorów".. nie bójcie się klub nic przed wami nie zatai.. jeśli będzie miał przyjść jakiś piłkarz to zastaniecie o tym poinformowani. |
Kierunek i metody słuszne. Młody zawodnik o jakimś tam potencjale, który gra w kadrze młodzieżowej. Transfer do Wisły jest dla niego napewno skokiem finansowym i sportowym. Jesli gość podejdzie ambicjonalnie do gry u nas to powinno być naprawde rewelacyjnie. Przyzwoitą robotę ktoś u nas w klubie odwala.
|
No to mamy 2 wieże na środku obrony. A do tego Gargułę i Żurawia, którzy potrafią lepiej piłkę wrzucić aniżeli Małecki.
|
Cytat:
pzdr :) |
proszę o jakieś rozszerzenie informacji zawartej na oficjalnej. prośba skierowana do zapaleńców obytych w temacie bałkańskiej piłki. dzięki.
no i polityka klubu baaardzo mi się podoba. Tak jak Marszałek napisał. Młodzi, zdolni (?) ambitni (?) którzy stworzą podwaliny pod nową wielką Wisłe. Z rzeczy pewnych to strasznie mi się podoba, że wreszcie są transfery, o których nikt nic nie wiedział, żaden pismak, NIKT. To dla mnie pierwszy krok w kierunku profesjonalizmu tego klubu. Miły prognostyk. Nie mogę się już doczekać by zobaczyć na żywo, co te chłopaki prezentują sobą. |
|
Warunki fizyczne super. Młody(mam nadzieje, że zdolny) może będzie z niego drugi Marcelo :D Tego sobie życzę. Super wiadomość. Od razu mi się nastrój poprawił. Czym więcej transferów tym więcej szans na udany.
|
Cytat:
Ja osobiście niebyłbym zły gdyby sprowadzono Glika bądź Sadloka... A nie oszukujmy się, że znaleźliby się oni w pierwszej piątce naszej ligi wyprzedzając Głowackiego, Marcelo, Choto, Astiza i kilku innych... Tyle, że ta dwójka jest młoda i teoretycznie najlepsze dopiero przed nimi, zupełnie jak przed naszym nowym prawym obrońcą. Co do Gordana Bunozy to jest to kolejny zawodnik, o którym w mediach była cisza...co pozwala nam wierzyć, że nareszcie klub jest zarządzany prawidłowo. Co do jego klasy sportowej to ciężko mi oceniać, gdyż nie widziałem gościa na oczy i mówiąc szczerze jest dla mnie "No namem". Liczę, że skoro był częścią bardzo solidnej defensywy zespołu, który zajął 5 miejsce w lidze Chorwackiej czyli lepszej od naszej(Przynajmniej tak mi się wydaje) to i u nas sobie poradzi, a przecież jest to młody 22 letni zawodnik, który przyszłość ma przed sobą. Podsumowując, składam pokłon przen Basałajem i jego świtą za całkiem ciekawe transfery...no i liczę na więcej w najbliższym czasie. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Co się stało, że klub nie testuje zawodników tylko od razu ich bierze, no no - jest progress.
Zawsze było tak, ze tydzien grali z druzyna, w sparingach po 15 minut i na tej podstawie ich brali, a teraz tylko wydolnosciowka i transfer :P |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl