![]() |
Trasa Kraków- Stadion we Wrocławiu to jaki przybliżony czas?
Jazda w granicach rozsądku więc autostradowe 150km/h nie jest problemem i raczej będzie prędkością przelotową. Viamichelin pokazuje 2:40, ale czy przy stadionie się korkuje, jak z parkowaniem? |
Cytat:
We Wrocławiu jest dramat jeśli chodzi o miejsca parkingowe wokół stadionu. Większość osób zostawia auto np. na parkingu przy C.H. Astra - i jadą potem 4-5 przystanków tramwajem na stadion. Jeśli nie znasz miasta - to wklej w navi adres stadionu i jak będziesz miał kilometr do niego, to parkuj pod domkami jednorodzinnymi, albo gdzieś na osiedlach pod blokami. BEZPIECZNIE. Nie pchaj się pod stadion autem, bo zrobili wyjazd ze stadionu i wjazd na autostradę po....jednym wąskim pasie.... Więc ludzie stoją nawet po 1,5 h żeby wyjechać po meczu... === ps. może ktoś w dwóch słowach przewinąć ocb z akcją na C5 po meczu z piastem? może być priv |
|
Witam. Mam pytanko. Był ktoś z Was ostatnio na szkoleniu do wojska. Trwa ono bodajże 4 miechy. Jak to wygląda? Co sie tam robi? Jak jest przydzielane miejsce odbywanie tej służby bo wiem że w Krakowie nie ma tych szkoleń..? Wszelkie informacje prosze na priv
|
Czy może ktoś polecić dobrego, taniego blacharza-lakiernika w Krakowie, ewentualnie w okolicy Krakowa ?
|
Witam, mam pewien problem zainstalowałem program ABP do blokowania reklam m.in na youtube, przedtem nie było żadnych problemów i można było oglądać filmy/ słuchać muzyki bez tych idiotycznych 20 sekundowych reklam. Od kilku dni mimo tego, że mam ten program reklamy pojawią się dosłownie wszędzie. Nie wiem czy aktualna wersja nie blokuje tych filmików na youtube?
Pomoże ktoś rozwiązać problem z tymi reklamami? |
Panowie w którym kantorze w Krakowie najkorzystniej kupić obcą walutę (funt)?
|
jeśli chce podpiąć lapka do wieży hi-fi
to kabel Jack-Cinch czy Jack-Jack ? ktoś poratuje linkiem do allegro, bo nie wiem czy to któryś z tych mam kupić http://allegro.pl/listing.php/search...ring=kabel+aux dzięki!! |
A jakie masz wejścia w wieży?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Sprawdz jakie subskrypcje masz w abp ustawione. |
Cytat:
Znacie jakies wywiady rozmówki z angielskiego czy wywiady gdzie można sie osłuchać języka i są też polskie napisy. Oczywiście wiem że przydaje się oglądanie filmów z oryginalnym dźwiękiem i napisami polskimi. Za wszelkie sugestie bede wdzięczny. Marcin |
witam ,potrzebuje mapę LIBERTOWA I MOGILAN ,dosyć dokładną najlepiej z nazwami ulic i numeracją ,nie wiecie gdzie coś takiego zdobyć? może ktoś ma ? może ktoś mógłby załatwić w gminie? może sam moge coś takiego zdobyć? proszę o pomoc!
Szukałem w internecie ale nie znalazłem z numeracją, żeby można było wydrukować ,może ktoś ma lub znalazł? |
gdzie w krk żabiniec, krowodrza znajdę otwarty dzisiaj sklep z odżywkami??
proszę o szybką odp. |
Cytat:
|
co to za mężczyzna na prawo od Bogusia siedzi?
http://galeria.wislakrakow.com/20130...r/DSC_5663.jpg http://galeria.wislakrakow.com/20130...r/DSC_5663.jpg |
Kapka?
Albo Slobodan Miloszević, ale on już nie żyje :detektyw: |
Leśnodorski, Łysy,Walter,Boss,Niezatapialny
|
Górny rząd cały kojarzę, z wyjątkiem ostatniego.
Ale jak to Kapka, to dzięki za odpowiedź. |
Znacie jakiegoś rzeczoznawcę od obuwia na krowodrzy/żabińcu ew. okolicach? znalazłem na necie gdzieś na prokocimiu, ruczaju itp. ale to za daleko... :D
|
Ma ktoś z was konto w BZWBK?
Jakie opinie? |
Cytat:
Jestem mocno zadowolony. |
napewno ten po prawej to Kapka
Szukam kogoś kto ma ubezpieczenie AMPLICO TBJ(priv) |
Witam, potrzebuję pomocy kogoś, znającego się na 3d w tv. Otóż zakupiłem Panasonic TX-L42ET60E z 3d pasywnym i chciałbym dowiedzieć się, czy na nim można oglądać takie same filmy jak przy 3d aktywnym? Kumpel ma aktywne i film który u niego działa w 3 d , u mnie nie działa, tzn są dwa obrazy.. (używałem tego samego programu do odtwarzania z laptopa, co on). Dodam, że włączyłem oczywiście 3d na pilocie. Dzięki z góry za odpowiedź.
|
Czy znajdę gdzieś w krk sklep stacjonarny z ubraniami firmy Denley?? Na allegro jest masa ubrań tej firmy, ale podejrzewam że za takie pieniądze to jakieś szmatławce i nie chce ryzykować. Na allegro jest kilka podobnych firm sprzedających podobne ciuchy... Jakieś namiary na sklepy w krk... ??
|
http://www.youtube.com/watch?feature...ardQU9Y#t=119s
http://www.youtube.com/watch?feature...ardQU9Y#t=192s Zna ktoś tytuł piosenki lecącej w wyżej wymienionych fragmentach? |
Jeżeli zdawałem na starych zasadach na motocykl kat. A1 i teraz jakbym chcial zrobic na A2 to musze robic znowu teorie?
|
Panowie kończy mi się przegląd w aucie, mam instalację LPG, czy przy robieniu przeglądu wymagają jakichś potwierdzeń legalizacji butli czy to tylko bajka wypisywana w internecie? Ewentualnie proszę o namiary jakiejś fajnej stacji diagnostycznej w Krakowie lub okolicach. Dzieki
|
ile kosztuje wydanie dowodu osobistego??
i czy jest różnica czy wyrabiam nowy bo nowy, czy dlatego że stary mi skradziono, albo stracił datę ważności? no i czy te nowe, mają te chipy elektroniczne, są różowe i mają zielonego orła -ale to taki szczegół mało istotny :P jaki koszt, to mnie interere |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl