![]() |
Cytat:
"Pilnie chce sprzedac" - ta informacja powoduje ze cena juz nie zalezy od sprzedajacego, tylko od kupujacego. Skoro pilnie, to znaczy ze za kazda cene. Ten caly janekx89 to chyba dobry komediopisarz. Cos jak te nieletnie glaby z .............. |
Cytat:
|
Jak udało się nam dowiedzieć do Jakuba Meresińskiego zgłosił się Wiesław Włodarski twórca marki FoodCare z propozycją wykupu udziałów Wisły Kraków. To już drugie podejście tego biznesmena do Wisły, pierwsze było nieudane za sprawa Bogusława Cupiała. Były właściciel Wisły nie przepada za Panem Włodarskim, a wśród kibiców Białej Gwiazdy panuje opinia, że Włodarski chce się ogrzać w blasku Wisły Kraków.
Istnieje też opcja przejęcia klubu przez kibiców TSW i SKWK. Jak wczoraj podał Tomek Smokowski z wizytą u Cupiała byli dziś najzagorzalsi kibice Wisły. Tu problem mogą być pieniądze, bo jak wiadomo kibice nie mają szans na zebranie kwoty za jaką Meresiński kupił Wisłę od Telefoniki. Wiele sie nie pomyliłem... Wlodar kibic, jeżdżono tu po nim, ale teraz chyba byłoby święto jakby mu sie udało. Jesli TS i SKWK nie zastosują "niestandardowych" metod to klub powinien trafić do Włodarskiego. |
sorry, double post
|
Cytat:
|
Cytat:
Maja swoje sekcje niech tam sie wykazuja. |
Z facebooka FW napisali że Sharksi przekonali JM że interesy ma robić gdzie indziej ... i spółkę miałby oddać/sprzedać TS.
Gdzieś dzwoni ale nie wiadomo w jakim kościele. |
Cytat:
|
Cytat:
Plankton 7 kotów trafił w punkt, ten janekx już się grubo skompromitował raz, dzielę to wszystko na pół. EDIT: found it http://watch-ekstraklasa.com/jest-sz...sie-wlodarski/ ten tweet o niczym nie świadczy. TS powielił plotkę sprzed kilku tygodni. On nie ma źródeł w Krakowie. |
Cytat:
|
Wiecie, prawda jest taka ze nie ma znaczenia czy to Cupiał sprzedał Wisłe, jego córka czy TF. Prawda jest taka ze BC przez wszystkie lata swojej działaności w naszym klubie, naprawde zasłużył na stawianie mu pomników. Sam tak jeszcze nie dawno mysłalem. Niestety obecna sytuacja w jakiej znalazła sie Wisła rzutuje tylko i wyłacznie na BC. Wszystko co dobrego dla nas zrobił, zostaje niestety w cieniu tego w jakiej sytuacji Wisła się teraz znajduje.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
JM juz przegrał tylko próbuje póki co ugrać jeszcze jakie drobne za tzw. wydatki. Nie ma pojęcia kim będzi ekolejny właściciel Wisły. ale nie będzi enim gimnazjalista spod Częstochowy. |
Cytat:
Jeśli tak to szkoda tylko, że znaleźli takiego beznadziejnego słupa. Zawsze lepsza Wisła w rękach swoich wariatów niż w rękach wariatów pokroju JW. Oni nie upier....ą klubu do 4 ligi, JW już tak jak mu się znudzi. |
Cytat:
|
Cytat:
|
To się ....a mać tak naprawdę chyba nie dzieje.
Topimy się w rynsztoku, a Pan kłapouchy powinien do końca życia omijać Kraków dla własnego dobra. Boniek dał nam w jasny sposób do zrozumienia - w obecnym kształcie nie mamy co marzyć o licencji i dalszym funkcjonowaniu. |
Jeżeli już Boniek interweniuje w naszej sprawie to musi być naprawdę bardzo źle w naszym klubie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Update: Wg Klemby powolujacego sie na osobista rozmowe z Wlodarskim: Nie ma takiego tematu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
P.S. A wziąłeś pod uwagę gdzie się podzieją teraz biedne łabądki? :( |
Ja się nimi zaopiekuje.
|
Podobno Włodarski to plotka. My Panowie zajmijmy się jakąś organizacją manifestacji, organizacji, czegokolwiek. I jakby ktoś był na TT - #MeresMusiOdejsc
|
Cytat:
|
Jak przejmie to TSW to 4 liga blisko bo jaki powazny piłkarz a nie mowiac sponsor bedzie sie pchal do kklubu co rzadzi jakis Misiek itp!
|
Cytat:
|
Cytat:
Wybor jak miedzy dzuma a cholera |
Cytat:
|
Poczuwam się do odpowiedzialności, że nie zweryfikowałem życiorysu osoby, którą niejako uwiarygodniłem własnym nazwiskiem
Nie wroze Citce kariery w biznesie skoro wchodzi w układy z niesprawdzonymi ludzmi. Udaje teraz niewinnego zeby tylko oczyscic swoje imie i nazwisko. A teraz jak sie wydało to podkulił ogon, uciekł i sie głupio tłumaczy. Jakby go na prawde przyszlosc Wisły interesowała to sam by sie dowiedział o Meresinskim czyz nie? ja wchodzac w społke z druga osoba przeswietliłbym ja od stop do głow zeby miec pewnosc, ze nie strace mojego wkładu. No chyba, ze miałbym to gdzies |
Jakub Meresiński już wie, że musi odsprzedać Wisłę. I nastąpi to bardzo szybko. Piłkarski klub z Reymonta postanowił przejąć poważny inwestor
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...ybko,10533126/ |
Cytat:
|
ciekawe jakie trupy wypadna z szafy gdy sie juz tego s....ysyna pozbedziemy.
Kontrakt dla makaroniarza na 100tys miesiecznie przez 10 lat ? umowy z jakimis dziwnymi podmiotami na swiadczenie jakis przedziwnych uslug ? Serio, lepiej byloby ten klub wraz z cala okoloklubowa patologia zaorac do 4 ligi. |
Albo kupić licencję od Termaliki :D
Sam już nie wiem czy śmiać się czy płakać. |
Nawiasem mówiąc M. Knura (o ile był pierwszy), to powinien nagrodę roku dostać za ujawnienie całej tej stajni rowerowej Kubusia.
Wolfy - jak będziesz miał na zbyciu jeszcze Hotel - Forum to daj znać. Mam poważnego inwestora i właśnie robi studium wykonalności. Podobno też po dobrym gimnazjum...szczegółowo sprawdzony przez moich prawników. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl