![]() |
Ale się śledzi po mieście panoszy, aż śmierdzi rybą. :D
Brawo dla naszych Braciszków z Gdańska. :) Pasuje, abyśmy jutro wygrali. Ależ będzie ścisk w tabeli, jeśli Bytom wygra. :D |
Tabela polskiej ekstraklasy robi się coraz weselsza - nigdy bym się tego nie spodziewał. Bardziej "do góry nogami" jest chyba tylko Bundesliga, gdzie Schalke, Werder i Stuttgart zajmują trzy ostatnie (!!) miejsca. I niech ktoś powie, że Legia, Wisła czy Polonia W. wydały latem dużo pieniędzy, a są w środku tabeli. "Świat jest bardziej zaskakujący, niż ustawa przewiduje" chciałoby się rzec. Tłok w czubie tabeli niesamowity - oby Wisełka jutro "w górę" ruszyła...
|
jakby ktos chcial to link do meczu cracovii: http://egoals.pl/videos/na-zywo:-arka-gdynia---cracovia
|
Brawo Lechijka :D teraz czas na przełamanie Śląska, nie za bardzo widzi mi się gra w 1 lidze, ale jak tak dalej pójdzie...co Legii i Amiki Maciuś miał nóż na gardle,albo wygrywam albo nie i do widzenia.Ciekawi mnie, czy Legia się podniosła czy zaraz znowu upadnie?może to kwestia zawieszonych gwiazdeczek? pączuś i Kubuś chce się odchudzić Wawrzyniak? Co do Amiki jeden mecz im wyszedł w LE i już podnieta, jaki to Lech wielki jaki to Rudnevs wielki jak jest się wielkim to się strzela gole Legii.Juve jest cienkie, bo się dużo pozmieniało dużo i nie gra Buffon.
edit Ciekawe co Wojciechowski powie w przerwie? i czy Janas poleci heh :D Czekam na robotę c+ co Wojciechowski mówi w szatni. |
Trzeba być Cracovią żeby puszczać fajerwerki za dnia ... :shock:
|
Mam nadzieje żewtopią z tymi śledziami ;)
PS. Ogólnie beznadziejne te zbliżenia na trybuny ... te mordy takie jakieś ... nieekskluzywne ;) |
Jeszcze się mecz nie zaczął a już miałem polew z Maleńczuka podczas hymnu :D Mam wrażenie że "nigdy nie zejde na psy" zostało wykrzyczane kilka razy głośniej niż reszta hymnu
|
komentatorzy Canal + pieją z zachwytu nad wielkim otwarciem Judassic Park, jak ktoś trafnie to określił, w takim razie proponuję nie zapraszać ich na nasze otwarcie, bo jeszcze dostaną zawału serca i będziemy mieć ofiary śmiertelne na otwarciu :D
giraldino - mam dokładnie takie odczucie. swoją drogą musiałem prawie 3 razy zwiększyć głośność TV żeby cokolwiek z ich hymnu usłyszeć |
Nie ma meczu Cracovii na Public Sporcie ? Bo nie mogę znaleźć.
A chciałbym zobaczyć ten superowy stadion :D |
Cytat:
Zresztą "antyWISŁA" to cały sens ich marnego życia kibicowskiego. |
Cytat:
bo wiesz: "Banda wariatow cracovia Krakow" czy mi sie wydaje ,czy arka prowadzi osobno doping a cracovia osobno? :D |
Cytat:
|
Cracovii komplet? I czy ktos wie jaka decyzje podjeli ich decyzyjni?;d Bedzie Wtsk czy Nie? hehe zobaczymy w ciagu 2 godzin;)
|
No tak nowy stadion to i pieniążki musiały pójść pod stoliczkiem na zwycięstwo :foch:
|
O ....a ale przekręt. Zwykle wystarczy, że piłkarz podejdzie do bramkarza w piątce i jest gwizdek, a ten mu z łokcia wyjechał.
|
Pawel.Busko - nie ma kompletu, po pierwsze jest oszałamiająca scena za bramką, a do tego z perspektywy tv widac troche wolnych miejsc
wlaśnie poleciało WTSK! |
Czyżby profesor też sędziów opłaciłi?
Jak można było uznać tego gola... |
Fajny ten stadionik. Odrazu tez inna atmosfera i lepiej sie oglada taki mecz.
|
Ładnie się ogląda mecz, tzn. wysoko jest kamera ustawiona. Wiecie czy na Wiśle będzie tez wysoko czy będzie tak jak jest teraz?
|
Zarzucie jakimś działającym linkiem do transmisji.
|
nawet 5 minut nie wytrzymali....
|
|
Ciekawa bramke uznal sedzina...
|
:) Stadion nowy--zwyczaje te same. A ogólnie widać jacy sa ciency w dopingu. Zadaszone trybuy,ludzi tyle co nigdy, a doping jak na Polonii W.Czyli dramat hehee
|
Doping przypomina śpiewy spod krzyża. Chyba ta sama ekipa.
|
Cytat:
Bramka po faulu na bramkarzu...czyżby ukłon w strone budowniczych? :) |
Rafil dzieki Brak slow. Otwarcie stadionu, zgoda przyjechala w konkretnej liczbie, a oni Wtsk... Ale nie moj cyrk, nie moje malpy.
|
Hehe, a właśnie miałem pisać, że jestem niemal pewny że Cracovia dzisiaj wygra :D Profesor nie zaryzykowałby otwarcia stadionu z siódmą porażką z rzędu.
I coś czuję, że parchy wygrają nawet ze sporym handicapem - ku chwale nowego stadionu :lol: |
Spodziewales sie 15K fanatykow? Wyluzujcie z tym wpisywaniem sie na temat Cracovii bo do konca meczu 200 stron zdarzycie zapisac.
Ladny pogrom Gornika, na Konwiktorskiej narazie remis, ciekawe czy Janas tez zagrozony? ;) |
Zdołali kibicować przez 6 minut 20 sekund aż zaśpiewali swój hymn :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Powiedzcie mi jak bardzo angielski komentator musi nabroic zeby go zeslali do ogladania i komentowania naszej ekstraklasy :D ?
|
Cytat:
|
Meczyk fajnie się ogląda na nowym stadionie.Jak Cracovia razem z sędzią nie wygrają, to się zdziwię.
|
Cytat:
|
studio2 to bylo do mnie? Tak, myslalem, ze spokojnie zapelnia stadion.
|
"kto nie skacze ten za Wisłą" ależ zabawa na trybunach :D
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl