Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Transfery Polska (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=6778)

-ja123- 08.07.2011 16:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dulli78 (Post 1123396)
Według włoskiej prasy Legia podpisała kontrakt z nowym bramkarzem, Michele Arcarim z Brescii:
http://www.futbolnews.pl/informacje/...olkiperem.html
http://www.positanonews.it/articoli/...so_britos.html

To tylko plotki. Nikt tego nie potwierdza. 3-letni kontrakt chciał Runje i dlatego z nim nie podpisali,a ze słabszym tak? W dodatku na obozie trenuje Kuciak. 6 bramkarzy to przesada.

wanciak86 08.07.2011 19:36

Jedną z bramek dla Lechii w sparingu z Omonią strzelił testowany Darko Bodul.

mitmichael 08.07.2011 20:00

Michał Żewłakow - na razie mozna ten transfer nazwac smiesznie "samobojem"

arti 08.07.2011 22:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grze Gie (Post 1123326)
Podobno chodzi o Hernana Crespo ,w sumie on ma już 36 lat ,ale transfer marketingowo niezły.

Byłoby nadzwyczajnie! To byłby krok naprzód dla całej ligi = gracza z takim nazwiskiem, z taką przeszłością jeszcze u nas nie było.
Tylko po co taki gracz miałby przychodzić akurat do Groclinu.
Spokojnie znajdzie we Włoszech/ Europie zach. niejeden klub, który wciąż Mu zapłaci min. bańkę euro za sezon. A jak nie to do np. Kataru droga otwarta. A jak nie to można przecież wrócić do domu-chętni na usługi legendy wciąż strzelającej gole na pewno się znajdą.

Aaarrgh 09.07.2011 13:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Angmir (Post 1123331)
Tylko po co JW marketing ? żeby przyciagnąć ludzi na tą ruine ? I tak w Warszawie nie ma kibiców Groclinu.

Chyba po raz pierwszy JW mówi o pozasportowych planach na przyszłość. Klub potrzebuje więcej kibiców, mogą być to kibice sukcesu (ja tak trafiłem kilka lat temu na to forum). Jasne, że Legia ma kilka razy więcej kibiców i przez lata to się nie zmieni. Zauważyłem ostatnio, że wśród ludzi nie będących zadeklarowanymi legionistami, cieszymy się szacunkiem i sympatią (oni nie interesują się KRS-ami i tym, jak klub awansował do ligi). Gdyby do tego dołożyć jakiś sukces i grę na narodowym to :)... rewelacji pewnie nie będzie, ale frekwencja powoli pójdzie w górę. Problemem jest to, że ci niezwiązanie z piłką ludzie mają w głowach zakodowane, że ja jako polonista muszę się strasznie bać legionistów. Czyli problem jest mentalny. Potrzebna jest albo praca "u podstaw" (już to robimy - wolontariusze urabiają dzieciaki w szkołach a nawet w przedszkolach), albo ludzie, którzy nie mają pojęcia, że z powodu szalika możesz dostać po buzi.

szprotson 09.07.2011 13:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Aaarrgh (Post 1123748)
. Zauważyłem ostatnio, że wśród ludzi nie będących zadeklarowanymi legionistami, cieszymy się szacunkiem i sympatią (oni nie interesują się KRS-ami i tym, jak klub awansował do ligi). Gdyby do tego .

imho ci nie zadeklarowani legioniści to chyba przyjezdni i tacy ktorzy piłka sie jakos wybitnie nie interesują.Czyli mają wyjebane, pojdzie tam gdzie fajniej, gdzie sie lepiej taniej nejebie gdzie lepsze dupy.
Ale....nie od razu Rzym zbudowano.
Kibicow, takich prawdziwych to ni chuja nie przejmiecie Legii, zostaje zrobienie super lansiarskiej otoczki na Waszym stadionie i wtedy pewno grono sympatyków powiekszy się o jakąs grupe. Taką metoda moze za 10 lat będziecie mieli pełny stadion jeśli będziecie mieli sukcesy dwukrotnie wieksze niż sąsiadka.

Aaarrgh 09.07.2011 14:36

Wiem, że to offtop, ale liczę na wyrozumiałość moderatorów.

Zaangażowanych kibiców Legii i innych klubów przejąć się zapewne nie da, chociaż... Czasem się udaje, ale to pojedyncze przypadki - brat kolegi najpierw kilkanaście lat na Żylecie, a teraz, "na starość" jest nasz, bo jego skromnym zdaniem u nas jest lepszy klimat, no i można się "poczuć wyjątkowo" bedąc jednym z niewielu. W rundzie wiosennej, o ile akurat Widzew nie grał meczu u siebie, zabieraliśmy widzewiaka. Gdy po trzecim meczu używał słowa "my" określając grę KSP, poczułem dumę.
Nie od razu, ale metodą małych kroków zrobimy za kilka lat frekwencję. W tej chwili masa ludzi nie chodzi na mecze - na Legię za drogo a do nas strach, bo podobno Legia jest wszechpotężna:shock:.

Proud 09.07.2011 15:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Aaarrgh (Post 1123789)

Zaangażowanych kibiców Legii i innych klubów przejąć się zapewne nie da, chociaż... Czasem się udaje, ale to pojedyncze przypadki - brat kolegi najpierw kilkanaście lat na Żylecie, a teraz, "na starość" jest nasz, bo jego skromnym zdaniem u nas jest lepszy klimat, no i można się "poczuć wyjątkowo" bedąc jednym z niewielu. W rundzie wiosennej, o ile akurat Widzew nie grał meczu u siebie, zabieraliśmy widzewiaka. Gdy po trzecim meczu używał słowa "my" określając grę KSP, poczułem dumę.
Nie od razu, ale metodą małych kroków zrobimy za kilka lat frekwencję. W tej chwili masa ludzi nie chodzi na mecze - na Legię za drogo a do nas strach, bo podobno Legia jest wszechpotężna:shock:.

Straszne jest to co piszesz.

dziwię się, że jesteś z tego dumny...

emj10 09.07.2011 15:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 1123799)

W końcu był tu już jakiś jeden co się nazywał DumaStolicy :D

kreseq 09.07.2011 15:59

Podobno Legia jest wszechpotezna? Nie nie jest, ale jest wszechobecna w Warszawie i jak liczysz ze z chorym na glowe prezesem bedziecie mogli z Nami rywalizowac jak chycby Wisla z Cracovia to zejdz na ziemie. W Grodzisku moze i byscie mieli szanse z tamtejszymi grupami kibicow, nie w Warszawie.

Mogles to napisac w temacie Ekstraklasa ;)

0 22 09.07.2011 22:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 1123799)
Straszne jest to co piszesz.

No, właśnie dlatego jest nas prawie 10 razy więcej :)

7 kotów 09.07.2011 23:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 1123816)
Podobno Legia jest wszechpotezna? Nie nie jest, ale jest wszechobecna w Warszawie i jak liczysz ze z chorym na glowe prezesem bedziecie mogli z Nami rywalizowac jak chycby Wisla z Cracovia to zejdz na ziemie. W Grodzisku moze i byscie mieli szanse z tamtejszymi grupami kibicow, nie w Warszawie.

Mogles to napisac w temacie Ekstraklasa ;)

Wisla nie rywalizuje z Cracovia, tylko Cracovia z Wisłą.

To tak gwoli scislosci jesli Twoje porownanie ma miec rece i nogi.

flamengista 10.07.2011 08:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Aaarrgh (Post 1123789)

Proponuję dawać darmowe piwo i kiełbaski. Kiedyś dzięki temu nawet jeden facet dostał się do senatu, więc i stadion w ten sposób można zapełnić.

W ten sposób będziecie naprawdę wyjątkowi i wprowadzicie nowe standardy w ruchu kibicowskim.

kreseq 10.07.2011 09:06

Uwaga, bomba transferowa....tylko testy ale drzyjcie bo to bedzie szok...

El Hadji Matar Gueye na testach w Legii

W niedzielę o godzinie 9:10 do Wiednia przyleciał senegalski ofensywny pomocnik El Hadji Matar Gueye. Zawodnik Wisły Płock będzie testowany przez Legię Warszawa podczas zgrupowania w Windischgarsten.

Piłkarz w marcu bieżącego roku trafił do Polski. Wcześniej reprezentował barwy rodzimego ASC Mbaxaan de Thies. W barwach "Nafciarzy" El Hadji Matar Gueye zagrał w piętanstu spotkaniach. Senegalczyk urodził się 7 czerwca 1987 roku. Ma 180 centymetrów wzrostu i waży 72 kilogramy. Pomocni wystąpił w towarzyskim spotkaniu Legii Warszawa z Wisłą Płock rozegranym 1 lipca przy Łazienkowskiej.

Umieram ze smiechu :D

dynek.pl 10.07.2011 09:10

na papierze bardzo dobry transfer :D

Martinus 10.07.2011 11:19

Każdy musi mieć swojego "Betona" :)

Wojtator 10.07.2011 11:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 1123967)
Uwaga, bomba transferowa....tylko testy ale drzyjcie bo to bedzie szok...

El Hadji Matar Gueye na testach w Legii

W niedzielę o godzinie 9:10 do Wiednia przyleciał senegalski ofensywny pomocnik El Hadji Matar Gueye. Zawodnik Wisły Płock będzie testowany przez Legię Warszawa podczas zgrupowania w Windischgarsten.

Piłkarz w marcu bieżącego roku trafił do Polski. Wcześniej reprezentował barwy rodzimego ASC Mbaxaan de Thies. W barwach "Nafciarzy" El Hadji Matar Gueye zagrał w piętanstu spotkaniach. Senegalczyk urodził się 7 czerwca 1987 roku. Ma 180 centymetrów wzrostu i waży 72 kilogramy. Pomocni wystąpił w towarzyskim spotkaniu Legii Warszawa z Wisłą Płock rozegranym 1 lipca przy Łazienkowskiej.

Umieram ze smiechu :D

Legia o jakiej marzyłem :rotfl:

Pablo84 10.07.2011 11:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Martinus (Post 1123996)
Każdy musi mieć swojego "Betona" :)

Chyba Asfalta :D

No i co z tym żydem w Legii?Przechodzi czy nie?

kreseq 10.07.2011 11:43

Nikt tego nie wie. Pewnie nie. Skorza chcial tego murzyna wiec go ma na testach, co innego ze u Nas testy przechodzi 1 na 100. Podobno ten murzynek to nie taki ogoras i od czasow Jelenia w Plocku nikt lepszy nie gral. Oczywiscie to pewnie poziom 1 albo 2 ligi wiec mam nadzieje ze Mackowi sie odwidzi... Ten to jest niereformowalny...

Proud 10.07.2011 11:47

Nie ma się co śmiać.

Przypomnę tylko, że już Mierzejewski z Płocka trafił do ekstraklasy i też byli tacy co mowili że nie poradzi sobie na najwyższym szczeblu.

Jak zwykle wszystko zweryfikuje boisko :D

leyzer87 10.07.2011 12:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 1124008)
Nie ma się co śmiać.

Przypomnę tylko, że już Mierzejewski z Płocka trafił do ekstraklasy i też byli tacy co mowili że nie poradzi sobie na najwyższym szczeblu.

Jak zwykle wszystko zweryfikuje boisko :D

Peszko zresztą też.

wanciak86 10.07.2011 12:58

Olisadebe odpalony z Lechii. Na zgrupowanie dojechał Sotirović. Kafarski sobie z Nim poradzi,i mysle że będzie On dużym wzmocnieniem Lechijnej taktyki 4-3-3.

Kociewiak 10.07.2011 13:47

Zobaczymy czy sobie z nim poradzi. Obys mial racje

Żmijka 10.07.2011 14:03

Kafarski z Sotirovicem? Poradzi sobie? Obstawiam, że tam do "mordobicia" dojdzie tak nie dalej jak za miesiąc :) dwa zaaa trudne charaktery, nie ma bata.

Ogryzek 10.07.2011 14:39

Duży optymizm przemawia przez kolegów z Gdańska jeśli chodzi o Sotirovića:)

Jedyna możliwość to taka że sam Vuk zauważył że nie będzie miał gdzie grać i trochę przystopuje w Gdańsku. Bo piłkarz to dobry (lepszy od Buvala) Problemem jest tyko jego głowa.

Kociewiak 10.07.2011 14:43

Ja akurat optymistą co do niego nie jestem ale mówie chciałbym się mylić.

arti 10.07.2011 14:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kociewiak (Post 1124051)
Zobaczymy czy sobie z nim poradzi. Obys mial racje

Moim zdaniem grajki typu Sotirovic nie wciągną Was na pudło w przyszłym sezonie. Potrzeba 2-3 graczy innej jakości.

mitmichael 10.07.2011 14:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kociewiak (Post 1124072)
Ja akurat optymistą co do niego nie jestem ale mówie chciałbym się mylić.

Byc moze w koncu sie zmieni - teraz wie, ze poprzednim postepowaniem nic nie zdziałal i byc moze teraz bedzie tylko lepiej.

Kociewiak 10.07.2011 14:59

Emmanuel Olisadebe nie będzie grał w Lechii
Emmanuel Olisadebe nie zostanie piłkarzem Lechii Gdańsk. Były reprezentant Polski otrzymał ofertę z innego klubu i postanowił z niej skorzystać - poinformował trener gdańskiej drużyny Tomasz Kafarski.

Olisadebe, mimo wcześniejszych zapowiedzi, nie dojechał dziś na zgrupowanie Lechii do Opalenicy i nie będzie już dłużej testowany.

http://www.90minut.pl/news/161/news1...-w-Lechii.html

Choć jedna dobra wiadomość :)

FredzIo 10.07.2011 15:12

Ze spokojem i uśmiechem patrze na ruchy kadrowe w Polonii. Tak się właśnie zastanawiam, co ten Wojciechowski ma w głowie? Co prawda sprytnie zabrał piłkarzom 20% zarobków i sprzedał za niesamowitą kwotę Mierzejewskiego, ale to by było na tyle. Nie wiem, jak on w ogóle może liczyć na mistrzostwo. Oddał swoich najlepszych piłkarzy tj. właśnie Adriana, Sobiecha, Ebiego i Gołębiewskiego. Ci piłkarze strzelili przecież zdecydowaną większość bramek dla Polonii i byli jej najlepszymi zawodnikami. Posprzedawał ich, naściągał graczy z Górnika i co on sobie myśli, że z 7 drużyny w lidze z której odeszli najlepsi ofensywni piłkarze, nagle zaczną walczyć o mistrzostwo? Nie wiem co ten ich prezes ma w głowie, przecież on nie może być taki naiwny i myśleć, że ci kopacze których naściągał mogą mu dać mistrzostwo. No ale to nie nasz problem i w sumie dobrze, że tak się dzieję, bo gdyby pan Józef miał jakiś rozsądnych doradców to moglibyśmy mieć poważnego konkurenta do tytułu, a tak to możemy spać spokojnie :).

mitmichael 10.07.2011 15:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FredzIo (Post 1124091)
Ze spokojem i uśmiechem patrze na ruchy kadrowe w Polonii. Tak się właśnie zastanawiam, co ten Wojciechowski ma w głowie? Co prawda sprytnie zabrał piłkarzom 20% zarobków i sprzedał za niesamowitą kwotę Mierzejewskiego, ale to by było na tyle. Nie wiem, jak on w ogóle może liczyć na mistrzostwo. Oddał swoich najlepszych piłkarzy tj. właśnie Adriana, Sobiecha, Ebiego i Gołębiewskiego. Ci piłkarze strzelili przecież zdecydowaną większość bramek dla Polonii i byli jej najlepszymi zawodnikami. Posprzedawał ich, naściągał graczy z Górnika i co on sobie myśli, że z 7 drużyny w lidze z której odeszli najlepsi ofensywni piłkarze, nagle zaczną walczyć o mistrzostwo? Nie wiem co ten ich prezes ma w głowie, przecież on nie może być taki naiwny i myśleć, że ci kopacze których naściągał mogą mu dać mistrzostwo. No ale to nie nasz problem i w sumie dobrze, że tak się dzieję, bo gdyby pan Józef miał jakiś rozsądnych doradców to moglibyśmy mieć poważnego konkurenta do tytułu, a tak to możemy spać spokojnie :).

Ogladałem na Orange Sport Info program "Piekna i Bestia" i bylo o Wojciechowskim - jego wypowiedz mnie rozbawila. Gosc mowił o transferach i w pewnym momencie wypalił - sciagnelismy jeszcze reprezezentanta Słowacji tego yyyy. no tego no - nazwisko nie padło. Gosc nawet nie wie jaki pilkarz z reprezentacji Slowacji zasilił jego klub a juz wie, ze te wzmocnienia dadza mu Mistrzostwo Polski? Bezsens. Na mnie te transfery tak samo nie robia wrazenia

Kociewiak 10.07.2011 15:23

HIT Transferowy? ? ? :D

Ben Starosta testowany w Lechu
Do zgrupowania Lecha Poznań w niemieckim Miesbach dołączył obrońca Ben Starosta.
Starosta ma 24 lata. Zdecydowaną większość kariery spędził w drużynach z niższych lig angielskich. W polskiej Ekstraklasie zaliczył 11 występów w barwach Lechii Gdańsk w rundzie jesiennej sezonu 2008/09. Ostatnio występował w australijskim Dandenong Thunder SC.

http://www.90minut.pl/news/161/news1...y-w-Lechu.html

Widze, że w POZnaniu także, się bardzo mocno "wzmacniają".

cinekw 10.07.2011 15:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kociewiak (Post 1124097)
HIT Transferowy? ? ? :D

Ben Starosta testowany w Lechu
Do zgrupowania Lecha Poznań w niemieckim Miesbach dołączył obrońca Ben Starosta.
Starosta ma 24 lata. Zdecydowaną większość kariery spędził w drużynach z niższych lig angielskich. W polskiej Ekstraklasie zaliczył 11 występów w barwach Lechii Gdańsk w rundzie jesiennej sezonu 2008/09. Ostatnio występował w australijskim Dandenong Thunder SC.

http://www.90minut.pl/news/161/news1...y-w-Lechu.html

Widze, że w POZnaniu także, się bardzo mocno "wzmacniają".

No proszę, i już widać pierwsze efekty pracy Andrzeja Dawidziuka :rotfl:

pikey 10.07.2011 15:41

Oczywiście że hit!!

Może do tego zaliczy debiucik w kadrze narodowej?

Angmir 10.07.2011 16:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kociewiak (Post 1124083)
Emmanuel Olisadebe nie będzie grał w Lechii
Emmanuel Olisadebe nie zostanie piłkarzem Lechii Gdańsk. Były reprezentant Polski otrzymał ofertę z innego klubu i postanowił z niej skorzystać - poinformował trener gdańskiej drużyny Tomasz Kafarski.

Olisadebe, mimo wcześniejszych zapowiedzi, nie dojechał dziś na zgrupowanie Lechii do Opalenicy i nie będzie już dłużej testowany.

http://www.90minut.pl/news/161/news1...-w-Lechii.html

Choć jedna dobra wiadomość :)

Dzięki Bogu na szczęście aż tak źle z waszymi działaczami nie jest. Fajnie musi się teraz Oli czuć ;) Liczył że będzie w Polsce gwiazdą a tu suprize :)

Kociewiak 10.07.2011 16:07

Podobno pojechał do Warszawy. Może powrót do Polonii? :D

szprotson 10.07.2011 16:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kociewiak (Post 1124116)
Podobno pojechał do Warszawy. Może powrót do Polonii? :D

a skąd masz taką informacje ? A jesli już jest w W-wa zapewne chodzi o Okęcie.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Angmir (Post 1124114)
Dzięki Bogu na szczęście aż tak źle z waszymi działaczami nie jest. Fajnie musi się teraz Oli czuć ;) Liczył że będzie w Polsce gwiazdą a tu suprize :)

skąd wiesz na co liczył Olisadebe w Polsce?

Surprize? Zarówno trener jak i piłkarz wiedzieli że tak może sie historia potoczyć

Kociewiak - podobno to podobno tamto.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez 90minut
Były reprezentant Polski otrzymał ofertę z innego klubu i postanowił z niej skorzystać - poinformował Polską Agencję Prasową trener gdańskiej drużyny Tomasz Kafarski.

LOL. Oczywisie bywałes na treningach Lechii i widziales murzynka jak sie prezentuje i wogole prawda? W innym wypadku byś chyba nie pisał ze testowanie Oliego to głupi pomysł.
E: w takim razie podaj mi rozpiske treningów, jak bede nidlugo na Kaszubach to z chęcia podjade na jakiś. Trenują ile razy dziennie?
E2 : to u Was co wyjazd są zmieniane terminy treningów ?

Kociewiak 10.07.2011 16:29

Od Gienka z monopolowego, a tak na poważnie to dostał podobno oferte z innego klubu, a do Warszawy pojechał załatwiac jakieś sprawy niby rodzinne. Oczywiście w ten inny klub trudno uwierzyć (pewnie musieli coś ściemnić żeby nie powiedziec, że to głupi pomysł był zapraszając go na testy) a Ty szprotson zobacz co to znaczy żart :). Krzyż mu na droge ważnie, że nie będzie grał w Gdańsku.

* to pogrubione to dla Ciebie tak żebys może wszystkich rozumów do końca nie pozjadał :)

Edit: No chyba naturalne prawda? Co to za filozofia iść i popatrzec na trening I druzyny? Może Cie zaskocze ale nie ja jeden chodze czasem oglądać treningi Lechii :)
Do 15 lipca drużyna jest w Opalenicy, jaki będzie rozkład zajęć po obozie tego jeszcze nie wiem, jak sie dowiem moge Ci podać
Edit no 2: Grałeś kiedyś w piłke? Jeśli grałeś to wiesz, że zajęcia są różnie prowadzone, terningi moga być raz dziennie, dwa albo i trzy... Czasem mogą być dwa dziennie w tym jeden na siłowni, sali, a drugi na boisku etc. etc. A to już raczej trener planuje wraz ze sztabem szkoleniowym. Prawda? A tak to często przed południem można na trening trafić.

Titto 10.07.2011 18:57

Mariusz Sacha bardzo blisko Podbeskidzia Bielsko Biała.
http://www.90minut.pl/news/161/news1...beskidzia.html
Wiem, że to dziwnie zabrzmi, ale to ciekawe posunięcie ze strony działaczy "Górali". Ja Sachę z solidnych występów w sezonie 2009/2010. Rozwój jego kariery zatrzymały kontuzję... w sezonie 10/11 na boisku pojawił się w zaledwie 9 spotkaniach, w których nie zdobył ani bramki, ani asysty.

Co do Niedzielana - Czeka go miłe powitanie przy R22 :evil:
Takich rzeczy się nie robi - tak samo jako były piłkarz Górnika nie powinien przechodzić do Ruchu Chorzów, tak jako były piłkarz Wisły nie powinien wzmacniać Cracovii. :lisc:

Ogryzek 10.07.2011 19:54

szprotson
Nie każdy tak jak Ty jest fanem wiekowego Olisadebe. Nie dziwię się Gdańszczanom ze go nie chcą. Ja też bym go nie chciał w Wiśle (Tak jak nie byłem zwolennikiem Żurawskiego czy powrotu Clebera z Rosji). Lechia nie gra w pucharach, po co ma inwestować w starych "dziadów" ogranych w Europie? Kontrakt pewnie by chciał za 10 młodych kopaczy. Po co im to? To My mamy zespół na 1 sezon (pucharowy). Co za rok jak nie wejdziemy do pucharów? Zostaniemy z wielkimi kontraktami wiekowych Lameya, Iliewa, Jaliensa itd których nikt nie kupi, a oni nigdzie nie odejdą bo już ich nikt nie będzie chciał. Po co Lechia ma iść tą drogą? Nie stoją pod ścianą jak My - albo teraz albo.... Lepiej inwestować na ich miejscu w bardziej perspektywicznych piłkarzy (wg mnie).

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:04.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl