![]() |
no to pierwszy meczy wygrany!! Idziemy na Mistrza!!...podobno :D
|
J.....Ć Sesje, pierwsza w życiu a już nieźle wk...wia.
Poje....ne. |
http://www.sesja.neostrada.pl/
;) Sensej - pierwsza jest najgorsza, bo jest pierwsza. Potem są może i nawet trudniejsze, ale z każdą sesją coraz mniej sie przejmujesz... Przynajmniej ja tak mam :) |
Cytat:
|
Cytat:
na szczescie to tylko 0 tak wiec nie ma co płakac jak sie nie zda. Ale by było by miło gdyby była do przodu. Ale nasrane jest tego tyle że szkoda gadac, najgorsze ze niewiadomo za bardzo co sie spodziewac po tym chłopie. I tu jest problem. :) Ale damy rade co nie damy :) jak teraz wyjde w 2 tyg z wszystkim na + to zostanie jeden egzamin na sesje :) czyli 3 tyg i jeden egzam, czyli picie picie picie ;) |
o ja jebe, ty sie 0 przejmujesz ? człowieku, ja sie modle, żeby nie wszystko mi zostało na poprawki, a ty mi o zerówce mówisz... pff ;)
|
Cytat:
Nas juz same zaliczenia dobijają, a pierwszy egzamin w środę...a po tym tygodniu już siły na naukę nie mamy...człowiek siedzi przez cały tydzień nad prezentacjami na informatykę, w czwartek kolokwium, a w piątek gość ci mówi: "widać, że włożyła w to pani minimum pracy..." :lol: i tak najlepsze było to, jak spojrzał na godzinę ostatniej modyfikacji - 7:45, zajęcia zaczynały się o 8:00...i nie rozumiemy, dlaczego wszyscy sie śmiali...:foch:w każdym razie dobrze, że uczelnia blisko :-p A tak swoją drogą, jedna z prezentacji dotyczyła getta warszawskiego...i jak tu ukryc swój antysemityzm?! ;) W czwartek zaś wchodzi prowadzący na zajęcia z WBH i zaczyna: " Fascynuję się Izraelem, mam nawet szalik Hapoel Tel Aviv nad łożkiem (chwila ciszy) ... bo w Krakowie na Cracovię mówią żydy a więc niech mi ktoś podskoczy! " :lol: |
Cytat:
sensej napij się może będzie Ci lżej...przez chwilkę? :D będzie dobrze, pierwsza sesja zawsze załamuje potem jest już lepiej :) |
Ni_Ma - jeszcze chyba nie miałem czasu powiedzieć, że fajny avatar. :)
|
ba bardzo fajny wręcz :D ohh ta sobota z kumplami :D browar za browarem :-P
|
jesli mowimy o browarze to trzeba go odpowiednio otworzyc np tak:
http://www.youtube.com/watch?v=eTT8S...eature=related :D |
Desperados /serduszka/ :D
Pamiętam, kiedy dostałam pierwsze Desperados od kumpla w ramach wdzięczności mmmmm :D A w ogóle,, http://pl.youtube.com/watch?v=TY3F5A9L3V0 :D cud miód orzeszki |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja pitole mistrzostwo z tym otwieraniem - szok :) ode mnie własnie wyszło towarzystwo - ale dziś winko w roli głównej :) też mniam mniam :) |
Niech mnie ktoś przytuuuuuuuliiiii... :P
zamiast cieszyć się weekendem to mam katar jakiego Aro1234 nie pamięta... (ach to zapalenie zatok... mmm... :foch:) może jakaś milusia Pani przyjdzie i "zrobi koło mnie" ? :lol: |
tulim tulim:lol:
współczuję katarku ale lekarstewka jakies posiadasz? bo zatoki to wiesz poważna sprawa... o wiem magnez weź :rotfl: a tak na marginesie co ta pani ma zrobic koło Ciebie ????:lol: |
Ta Pani ... hmm... wedle własnego uznania... :D oddam się bezgranicznie :lol:
A posiadasz nie posiadasz. U lekarza jeszcze nie był, bo go dziś dopadło... :foch: Idem spać :P kolorowych <buziak> xD |
sen to zdrowie - tak mówią :)
buziak kolorowych i słodkich ;) |
Intifada Liberacion
|
najwięcej ludzi umiera podczas snu .Dobranoc :)
|
INTIFADA INTIFADA
Ale sięnaprułem Viva Palestina Libre!!!!!!!!! |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Pijesz colę ?!
Browar wolę :P Tiramisu cud miód orzeszki to masz w awatarze :) Mi się jakoś nie chce spać aż zapalę sobie L&M :) |
http://pl.youtube.com/watch?v=YzT3Wr...eature=related
Gdyby ktos nie czail zajawki Zabierzowsko-Gdańskiej-Ochojeńskiej? |
Cytat:
Mój ojciec jest Palestyńczykiem i chociaż nie mam z nim super kontaktów jest mi go żal gdy mówi o jego/naszym narodzie, żal mi ludzi, którzy giną tam za nic a zwłaszcza dzieci i kobiet :-/ XXI i co jest na świecie ?! : Piraci, wojna, Ukraina bez gazu po co mam uczyć się historii jak coś podobnego mam teraz?! |
Bez jaj chłopaku... COŚ PODOBNEGO MASZ TERAZ? Do czego podobnego? Do II wojny np.? Do komuny np.? Nie gadaj głupot, bo jeszcze nas Bozia pokarze...
|
Dj w Polsce może nie ale popatrz na Strefę Gazy nie to co II Wojna Światowa? Tyle tylko że teraz mają lepsze bronie.
Biedne kraje w Afryce nie to co komuna? Nie tam jest gorzej --.-- nie mówię że w Polsce jest źle mówię jak jest na świecie. |
Nie porównpojcie powstania kamieni do II WŚ albo stanu wojennego bo to jednak nie ta liga:-)
Jeżeli chodzi o mnie to nie jestem w stanie podjądź żadnej poważnej gadki a;le jeżeli klur... kraj nwymyślony 0 lat temu napier... bombami w inny kraj mówiąc że bronni swej suwerenności to albo my mamy słabą pamięć albo coś jest nie tak. izraelitów jest w ch.., wszędzie w tym USA więc nic dzinwego, że sięja propagande w obogatych krajach. Jak to mówił Piłsudski " Szczęsliwy kraj do którego nie dotarli żydzi" Reszta jak wytrzeźwieje |
Racja narodu Żydowskiego jest wszędzie multum ... dlatego myślę że tą wojnę w Palestynie i krajach Arabskich wygrają czasem zastanawiam się ile Żydzi zajmują populacji w danych krajach... Wiadomo Polaków też jest dużo np. w Anglii ale z nimi jest grubsza akcja :)
Dj racja poniosło mnie. ale są kraje gdzie sytuacja jest bardzo ciężka w czasach gdzie mówi się o spokoju itp itd . I tak moimi idolami są piraci z Somalii oni chyba chcą zrobić film lepszy od "Piratów z Karaibów" |
Żydzi obecnie robią z Palestyńczyńczykami dokładnie to samo co z nimi szwaby kiedyś.
Nie widze powodu żebny zrobić ściepe narodową... |
jak tam, jak tam u was w sobotnią noc :D ?? bo u mnie zaje*****e :D :P hehe
|
a co porabiales
|
jak to co :D melanżyk na kwadracie trwaaa.... :D :D hehe smacznego wszystkim! ;] ;d
|
e przesadzacie przynajmniej 1/3 krajów świata, nei ma nic wspólnego z tym co rozumie sie przez, kraj państwo
komuna u nas (nie liczac moze początków) to raj przy tym co mają tam ludzie. Wiadomo, że wszedzie powoli jest lepiej tylko ze porównywanie kilkuletniej wojny, do może gorzej uzbrojonych ale ciagle aktywnych bojówek, któreco rusz walczą gdzies z kimś o władze to chyba nie ta liga :) a co do Izraela: nie wiem jak o terroryzm mogą płakać ludzie którzy pchnęli go daleko do przodu. Można rzecz byli prekursorami powojennego terroryzmu. i ciekawy cytat: Cytat:
|
Kobieta - kot. Ten ją MIAŁ, tamten ją MIAŁ. :lol:
|
widze, że temat żydów pchnął się do przodu:-)
Mam kaca, poratuje mnie ktoś magnezem, jakaś arabelka masażem... albo ktoś piwo zaproponuje chociaż:D http://pl.youtube.com/watch?v=S7Inv4...eature=related <=== znalazłem piosenkę dla pyrusów bo oni lubia takie nieskomplikowane lallalalalalala oooooooo. Moze nawet hymn by z tego zrobili jak się wszysycy nauczą |
Cytat:
A może pindol w czoło ? :D Ja mam tylko 2 pytania co do wojny w krajach arabskich: Jak naród który przeżył holocaust robi teraz prawie to samo? Jakim cudem po stronie Palestyńskiej zabitych zostało około 1000 osób a Izraela do 20 ?! |
moja głowa jak mnie boooooooooli głowa..... kac po winie jest straszny buuuuuuu jak mi źle :-/
|
Piszę się na jakąś pomoc :) twoje życzenie ... :P
|
a co mi może pomóc, no co? umieram, koniec bliski...
ps kupię "czerwoną lampkę" która włącza się w odpowiednim momencie przy spożywaniu alko... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl