![]() |
Cytat:
Pozatym sam Malecki mowil ze bylo ciezko, ale jeszcze ciezej bylo u Petrescu, wiec te mdlosci i inne plotki z tej poczytnej gazety radze wlozyc miedzy bajki. |
Cytat:
Cytat:
|
Po mojemu gdyby się odważyli pokazać zdjęcie Cupiała na oficjalnej to z prędkością Boeinga zostaliby wyjebani z klubu.
Nie twierdzę że to prawda ale wiemy jaki jest Cupiał. Sztab szkoleniowy, piłkarze czy redakcja Wisły dostaliby odgórny zakaz wypowiadania się na ten temat. Cupiał sfotogtafowany przez pismaków jest na wagę zdjęcia Beyonce nagiej ;) I dlatego też szanuje Bossa. Kasy ma jak lodu, ale nie cwaniaczy jak choćby Wojciechowski. Działa w ukryciu, unika mediów, nie udziela wywiadów, nie pojawia się na bankietach, zawsze schowany na stadionie Wisły, w zasadzie to chyba jedyna taka osoba w piłce u nas a i nie wiem czy nie w całym sporcie. Jeśli by patrzeć na jego pozycję finansową prowadząc taki klub jak Wisła. |
Cytat:
A po drugie ile to razy jak do tej pory Cupial przyszedl na trening, zgrupowanie, zeby zobaczyc jak chlopaki trenuja, czy wasciwie zapierdala..a za jego pieniadze. Bzdura i tyle |
To uwierz. Jeśli nikt inny nie napisze o tym, że BC gdzieś był to oficjalna tego na pewno nie zrobi. Nie ma opcji.
A zdjęcia BC nie było chyba nigdy na oficjalce ... nawet nie pamiętam, zeby były gdy ten pojawił się w Tallinie i siedział w pierwszym rzędzie tak, że wszyscy go widzieli. EDIT: no nie myliłam się. A siedział tak, że z sektora można go było obfotografowac. http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...ka_w_Tallinie/ |
Zróbmy jaja !!! I napiszmy do Wybiórczej!!! black power - skandaliczne słowa piłkarza Wisły i reprezentanta Hondurasu. Już widzę te nagłówki!!! A gdzie tam...
|
Kiedy Wiślacy mają zagrać sparingi i czy będą transmitowane? Dzięki za odpowiedź.
|
Jutro z BATE ale nie wiem czy będzie transmisja, najprawdopodobniej nie ale nie jestem pewny
|
z polskiej strony na pewno nie, no chyba ze w Bialorusi, co bardzo watpliwe
|
Moim zdaniem to tylko zwykły sparing nie w ramach żadnego turnieju ani nic, więc nie spodziewałbym się transmisji. Zostaje zapewne tekstowa relacja na oficjalnej stronie Wisły.
|
Z BATE gramy o 16:30
Z transmisji pewnie lipa |
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...4438408547.jpg
Trafił ? Nie możliwe :D Atmosfera to podstawa :D Co do transmisji to wątpię żeby była. |
Cytat:
|
Info z FB Wisły:
transmisji z meczu nie będzie, relacja tekstowa i skrót meczu tak. |
Ok, dzięki za info :)
|
Wisła - BATE:
Pareiko Cikos Chavez Bunoza Paljić Sobolewski Siwakow Melikson Małecki Genkow Kirm |
wazny sparing. musza byc gole.
|
BATE gra za tydzień w Lidze Europy mecz z PSG, skład ma oparty w przeciwieństwie do Nas na swoich rodakach.Myśle że wynik tego meczu pokaże w jakim miejscu jesteśmy na 2 tygodnie przed ligą
|
Cytat:
Fajnie jakby nie przegrali, wzrosły by pewnie morale w drużynie po 3 porażkach i bilansie 0-8 Obstawiam 1-1 |
|
skład przewidywalny jak pory roku, tak zapewne będziemy grać tej wiosny... wynik da nam odpowiedź na to jak stoimy na dwa tygodnie przed startem ligi... obyśmy nie dali ciała...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kew`a nie ma nawet na rezerwie. Kontuzja
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam złe przeczucie ale mam nadzieję że się mylę. Pożyjemy zobaczymy
|
Na tym forum przed każdym meczem 80% ludzi ma złe przeczucia. To nic nowego.
|
Cytat:
czyli wszystko w normie :-) |
Oby nie Baty z Borysów :P
|
Z tego co czytam to wydaje się,że jest szansa na bramkę dla Wisły...
|
Cytat:
Ja akurat jestem umiarkowanym optymistą. Strzelimy coś:-) |
Słaba ta relacja tekstowa :-/
'26 Rzut wolny dla Wisły z lewego boku pola karnego BATE i nic dalej, domyśl sie czy jebnął w trybuny, czy podawał Edit: Pareiko gra z koszulką bez numeru |
Po zamieszaniu po tej decyzji sam na sam z Pareiko wychodzi Rodionow, ale Estończyk broni jego strzał!
Mamy wreszcie bramkarza! |
Ja bym proponował nie wyciągać zbyt dalekich wniosków co do postawy naszych graczy na podstawie releacji tekstowej...
|
Cytat:
Nie pamiętam kiedy ostatni raz bramkarz Wisły obronił sam na sam! Niewiarygodne! |
Cytat:
ale tak na serio, to chyba nie masz wątpliwości, że Pareiko będzie wzmocnieniem? :> gooooooleee!! wreszcie! :D z niecierpliwością czekam na filmik z bramkami pierwszymi w tym roku :D |
Goooooooooool pierwszy w tym roku
2:0 szaleją |
Jeeeeest, ....a idziemy na mistrza.:rotfl:
|
Gol Małego, asysta Gienka ! Będzie mistrzostwo ....a !
edit: 2-0 idziemy na LM ! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl