![]() |
Karlovic Ivo - Federer Roger 2 1.10
Murray Andrew - Ferrero Juan Carlos 1 1.11 Olimps - Liepajas Metalurgs 2 1.10 SK Blazma Rezekne - FC Skonto Riga 2 1.10 ako 1.48 chociaz to siadlo |
Cytat:
p.s w lipcu zaczne znowu cos powazniej grac,to cos pokombinuje,pzdr |
E. Dementieva - S. Williams 2 1.20
D. Safina - V. Williams 2 1.21 FC Dinamo Minsk - FK Renova 1 1.30 ako 1.89 |
Buducnost Podgorica - P.Warszawa
kurs: w zaleznosci od buka oscyluje w granicach 3,2 - 3,45 |
z nudów poszedłem do fortuny i mam takie coś:
Dinaburg-Kalju 1 Valletta-Keflavik 2 Lahti-Tirana1 Dynamo Minsk-Cepciste 1 |
Podgorica-Polonia 1x 1,67
za 169zł do wygrania 282,23zł ! Mam tez pewniaka w tenisa! Venus Villiams-Serena Williams 1 !!!! 100% |
Cytat:
Sportowo Venus powinna wygrac,ale wole na spokojnie zobaczyc co zaplanowaly:) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie potrafię zrozumieć na jakiej podstawie stawialiście na "Przyszłość"... Przed sezonem w klubie z Podgoricy wymieniono pół zespołu w większości to młodzi niedoświadczeni gracze, jedyny konkretny a i jeden z najstarszych to 29-letni Nenad Brnović i tyle..W poprzednim sezonie odpadli w pierwszej rundzie kwal UEFA. Zespół ten jest złożony w zdecydowanej większości z Czarnogórców którzy są po prostu słabi, gdyż przed referendum to serbowie grali w reprezentacji itp. Ich liga stoi na poziomie ligi Luksemburgu czy też Malty, populacja zresztą również. Jedyny aspekt przemawiający za Buducnosc to publiczność.. Wydaje mi się ze to taka Polska mentalność po prostu z tym typem. Szanujcie każdą złotówke to podstawa w tej zabawie... Żeby nie być gołosłownym oczywiście:http://img16.imageshack.us/img16/9421/beztytuuebi.png |
Cytat:
|
macie za swoje,jak się stawia przeciwko polskim klubom:D ,ja też poległem:P
a oczywiście chciałem dać na Llanelli,Shkodar i Vallettte haha |
E. Dementieva - S. Williams 2 1.20
D. Safina - V. Williams 2 1.21 FC Dinamo Minsk - FK Renova 1 1.30 ako 1.89 z lekkim bolem ale siadło jak cos znajde na dzis to zapodam pozdro :) |
na dzis
Van Breedam/Mouha - Talita/Antonelli 2 1.28 Roddick Andy - Murray Andrew 2 1.25 Finlandia - Brazylia 2 1.12 ako 1.79 plus Roddick Andy - Murray Andrew powyżej 9.5 gemów w I secie 1.48 trudno dzis znowu trzeba walczyc :) |
ja na dziś mam:
Murray-Roddick 1 Starace-Alves 1 Williams/Williams 1 Brisbane-Warriors 1 Kostaryka-Salwador 1-1 na jutro: Libia-Francja 2 Vitebsk-Soligorsk 1 |
Cytat:
Co nie zmienia faktu,gdyby Ci co stawiali przeciwko Poloni zrobili chociaz tak dobra analize jak Twoja to by sobie wybili z gry stawianie 1.. |
|
sory z off top ale ktos wie ile trzeba minimlanie wpłacic kasy na konto w bwin ?? moze być PW
|
Cytat:
|
hmm..
Tampere - JJK 1 (1.35) BATE - Torpedo 1 (1.50) Kostaryka - Salwador 1 (1.45) Honduras - Haiti 1 (1.25) USA - Grenada 1 (1.10) Egipt - Ruanda 1 (1.20) Libia - Francja 2 (1.30) Polska - Wenezuela 1 (1.15) ako; 7,24 boję się, bo dużo zdarzeń, ale.. :P |
kamikaze wrzuć jakies typy na japonie !!! :)
|
kamikadze mam pytanie czy urawa wygrac dizs powinna i gombak??
|
Venus-Serena 1 1,58.... za całą wygraną z tego tygodnia ! 683,13zł do wyciągnięcia 1079,34zł... albo będę w tym tygodniu na zero albo na wielki plus
|
Cytat:
kamikaze dzieki za typy!! :) oby byly celne:P |
Bate Borisov - Torpedo Zhodino 1 1.40
Chiny - Stany Zjednoczone 2 1.20 Finlandia - Brazylia Set handicap 2 (-1.5) 1.20 Portugalia - Białoruś Europejska Liga Siatkówki 1 1.30 Polska - Wenezuela 1 1.10 oprócz tego Venus :) |
co myślicie na jutro o takim kuponie:
Marienhamn-Vaasa 10 Syrianska-Qviding 10 Kristiansand-stromsgodset 10 Egipt-Rwanda 1 |
Cytat:
|
Cytat:
|
komu zjebała francja z libią ;/
|
Na jutro polecam typ
Malmö FF - Kalmar FF x2 1.59 Analiza usera czabuko z forum.bukmacherskiec.com,wlasciwie nic dodawac nie trzeba : W tym meczu Allsvenskan dojdzie do rywalizacji pomiędzy drużyną która z kolejki na kolejke leci na łeb na szyję w ligowych rozgrywkach jak. Myślę tu o Malmo FF, które swój ostatni mecz wygrało pięc kolejek temu a więc 10 maja 2009 roku. Ich bilans w ostatnich sześciu spotkaniach prezentuje się niezwykle mizernie bo mają na koncie tylko jedno zwycięstwo , 2 remisy i 3 porażki. ich bilans bramek w wyżej wymienionych sześciu spotkaniach jest dokładnym odzwierciedleniem obecnej formy,zdobyli tylko cztery gole tracąc ich aż 7. Natomiast Kalmar FF rośnie w siłę i regularnie punktuje , w minionych sześciu kolejkach Allsvenskan wygrali 4 spotkania i zanotowali jedną porażkę. Kalmar FF pnie się do góry w ligowej drabince w ostatniech kolejce pokonując Helsingborg który to jest przedstawicielem z 3 miejsca tabeli. Dla przypomnienia dodam że na chwile obecną Kalmar FF to 7 drużyna tabeli a Malmo FF jest na pozycji numer 9. W tabeli formy stworzonej z ostatnich sześciu kolejek Kalmar ustępuje tylko liderowi rozgrywek , legitymując się znakomitym bilansem bramkowym ( 12 strzelonych 5 straconych ) , co daje nam + 7 bramki. Osobiscie gram x2,bezpiecznie po dobrym kursie 1.59 w bahu :) P.s Na jaki adres w BAHu moge wyslac screen przelewu,aby przyspieszyc wplate ? I co wpisac w tytule maila ? |
Cytat:
a także załącznik ze zdjęciem kasa powinna być w ciągu 20 minut pozdro |
mi wczoraj troszkę pieniędzy wpadło więc dziś zagram ten typ co mówił El'Kabat i do tego:
Brann Bergen-Fredericstad 1X Chimki-Kazań x2 Jaroslaw-Nowotroick 1 |
Obstawia ktoś Tour de France? Ja na jutrzejszą jazdę drużynową na czas obstawiam na zespół Garmin 2,85:D
|
no to dziś pięknie weszło mimo że troszkę nerwów było :) na czwartek myślałem zagrać za bardzo duża kasę :
Polonia-Podgorica 1 Llanelli-Motherwell x2 Keflavik-Valetta 1 Yehuda-Simurk 1 co o tym sądzicie? |
Lukas Polonia pierwszy mecz wygrala, drugiego juz nie musi.....Co jak co ale do tego klubu to nie jestem przekonany ani trochę! Za bardzo pokręcony właściciel
|
Cytat:
Ja czwartkiem sie zajme jutro,bo tez bede chcial cos puscic bardzo mocno,przegladne fora,kursy i jutro wieczorkiem napisze :) Jak jaro napisal odpusc polonie,jakos czuje ze tam 1-1 bedzie,poza tym maja zaliczke,wiec jakby jednego dostali u siebie to moga spokojnie sobie na 1-1 grac bez spiny,wiec jak chcesz mocniej zagrac to pomin akurat ten mecz :) |
ja dzisiaj zagrałem za 50 zł te mecze i nawet remis by mnie w tym meczu zadowolił:) na jutro też bym coś zagrał za dzisiejszą wygraną ale zupełnie nie mam pomysłu
Jaro to dam awans Polonii najwyżej:) |
Mam tu pare typów (kurs z toto-mixa)
Piłka Cork City-St.Patricks 1 1.70 -||-Guarani SP-Brasiliense 1 1.80 -||-Jamajka-Kostaryka 2 1.90 Siatka Polska-Białoruś (2 mecz) 1 1.08 Tenis Santoro-Cipolla 1 1.25 Tenis Fish/Querrey-Ben.Becker/Brands 1 1.22 Tenis Petzschner/Peya-Ramirez Hidalgo/Ventura 1 1.22 Tenis Bondarenko/Bondarenko-Chakhnashvili/Kapshay 1 1.12 wszystkie typy są na jutro ;) i które mecze radzicie mi postawić;) |
Ja już na Kostarykę nie gram:P a reszta nawet ,nawet:)
|
widze ze wiekszosc chce konkretnie zarobic na el.LE, wiec nie chce byc gorszy ;p
Okzhetpes - Zimbru Kisz. (2:1) 1x 1.37 Inter Baku - Trnava (1:2) 1x 1.27 MTZ Ripo Minsk - Sutjeska (1:1) 1x 1.18 Nomme Kalju - Dinaburg (1:2) 1x 1.55 Dinamo Tirana - Lahti (1:4) x2 1.34 Irtysh Pawlodar - Haladas (0:1) 1x 1.40 Vllaznia - Sligo (2:1) 1x 1.16 TNS - Fram (1:2) 1x 1.34 za 50zl do wyciagniecia 417zl co powiecie ? |
a co CI kostaryka zawaliła?;]
w sumie Diaza nie będzie tam ;] |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl