![]() |
3-0 Wisła. Dziekuje! w lV r gramy z Borussią, Kuba bój sie :)
|
Tylko zwycięstwo Wisełko tylko zwycięstwo!!!!
|
Ja tam tego jakoś nie widzę, żeby Boguski który jest absolutnie bez formy grał w ataku z Żurawskim. Mam nadzieje, że Kasperczak wie co robi.
Czemu kur** w studio przedmeczowym przed meczem WISŁY gadają o wczorajszym meczu Lecha? |
ale zeją z naszej obrony!!!!!
|
Na Polsacie podają, że Boguski z Żurawiem.
Dziwne. |
Cytat:
|
http://2.nadajnik.net:8000/listen.pls <--- relacja radiowa z meczu od 17:55
|
Dla mnie ten układ to jest abstrakcja! Co to ma być! Gdzie jest Pi. Brożek, masakra, gdzie Pa. Brożek! Oni razem powinni grać! Ja wam mówię- bieda, bieda, BIEDA!!! A z Boguskim, tragedia:/ Dostaniemy w dupę!!!!
|
Wiem jedno, jesli nie bedzie dzisiaj zwyciestwa, Kasperczak tym skladem podpisal swoj wyrok na siebie.
|
Aż sie ciśnie na usta:
Wiiiiseeeeeełkoooooo wyyyyyyyyyyyyygraj meeeeecz. :D |
A słyszeliście jakim żarcikiem przywalili w studio?
Dlaczego ludzie w Krakowie uciekają z przystanku? Bo jest łapanka na casting do Wisły. :lol: |
Dobra, jedziemy z Turasami!! DOOO BOOOJU WISEŁKA!!
|
Mecz leci tez na AzTv który jest FTA na Hotbird
|
Rafał trochę mnie nie przekonuje. Oby mnie zaskoczył. Do boju Wisełko!
|
Kamera jak w Football Managerze.
|
Wisła gra jak na razie o wiele lepiej niż w Krakowie. Trzeba to tylko udokumentować bramką...
|
Cytat:
|
Mały po każdej akcji sie żegna do Boga..... oby był z nami dziś ..... bo w zeszłym tyg coś Allach namieszał :-)
|
Cytat:
|
Żuraw ku**a mać...
|
piekny strzał Żurawia:) przed chwilką ale ten z 8 minuty Cikosza czy jak mu na imie to dramat przed strzałem przyjęcie piłki i piłka mu się odbija na 4 metry:(
|
jeśli nie będziemy wykorzystywać sytuacji takich jak przed chwilą miał Żurawski to już teraz mogą zejść z boiska, dużo więcej ich mieć nie będziemy
|
Myślę, że na Żurawiu ciąży ciężar psychiczny po tym karnym, nic nie ma do stracenia, jest ultimatum, awans albo nie.
|
O kurde, myślałem, że zawału teraz dostane.
Jazda, Jazda, Jazda! |
No, oto nasza defensywa.
|
Nie chce nikogo krytykować ale po tym strzale Żurawskiego tak sobie myślę jakby taką sytuacje miał Brożek..
|
****A odpadnijmy bo ŻAL to oglądać.
|
ehh.. czarno to widze..
|
No to chyba po wszystkim. Na chwilę obecną wracamy do Krakowa, niestety... Nic dobrego sytuacja nie wróży.
Generalnie nawet na dobre nam to może wyjść. |
no i juz......
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl