![]() |
Kto by się spodziewał, że tak te wyniki poukładają się w tych ostatnich 3 kolejkach :) Najważniejsze, że jesteśmy w tej 30 kolejce Panami swojego losu! Także miło by było zobaczyć ~20tys. kibiców na R22.
PS. Jeśli jest ktoś, kto z okolic Lublińca/Częstochowy wybiera się na mecz to proszę info priv, mam dwa miejsca w samochodzie ;) |
Cytat:
No chyba, że derby Małopolski z Termalicą w grupie spadkowej ale takiej opcji nie bierzemy pod uwagę :) |
Stało się ! Wszystko w nogach naszych piłkarzy.Pełna mobilizacja wszyscy na mecz w sobotę!!!!
|
Pawłowski miał rację, mówiąc że Wisła może wygrać wszystkie mecze do końca sezonu zasadniczego. Wystarczyło go po prostu nie zatrudniać :D
|
Cytat:
1. Wisła remisuje z Zagłębiem 2. Lechia przegrywa z Ruchem 3. Podbeskidzie remisuje z Termaliką 4. Jagiellonia nie wygrywa z Piastem 5. Korona nie wygrywa z Górnikiem 6. Żydki przegrywają ze Śląskiem 7. Pogoń nie przegrywa z Legią Czyli 7/8 meczów musiałoby spełnić dość... pogmatwane warunki... |
Cytat:
Lechia - Ruch 2 Piast - Jagiellonia X1 Podbeskidzie - Termalica X2 Pogoń - Legia X1 Śląsk - Cracovia 1 Wisła - Zagłębie X ale lepiej nie ryzykować :D |
Wisła - Zagłębie X
Pogoń - Legia 1X Śląsk - Cracovia 1 Lechia - Ruch 2 Piast - Jagiellonia 1X Korona - Zabrze X2 Podbeskidzie - Termalica X Tylko tyle i derby u nas :D |
Cytat:
Ale najpierw musimy wygrać w sobotę. |
Haha, na euforii po przegranej Jagi takiej opcji pod uwagę nie wziąłem. Zwracam honor :)
Ale obawiam się, że jakby te wszystkie wyniki siadły to by naprawdę zawiesili ligę. |
Cytat:
|
Nie wierzę w to. Wdowczyk musi mieć na prawdę grube kontakty ;)
Awans z grupy LE z Twente/Fulham i Odense to nic w porównaniu z tym co się dzieje od kilku kolejek, z tyloma pozytywnymi wynikami dla nas. |
Teraz wygrać z kretami! A to wcale łatwe być nie musi.
|
Niezłe jaja.
Piekielnie ciężki mecz nas czeka w sobotę. Trzeba to rozegrać na chłodno. |
Najpierw niech będzie pierwsza ósemka a później martwmy się gdzie będą derby. Ja też wolałbym na Reymonta , ale upokorzyć żydków na ich terenie gdzie widzieli nas już na zapleczu e-klasy a tymczasem może być tak że im zaśpiewamy ZAWSZE PRZED WAMI...
Powtarzam najpierw AWANS do GÓRNEJ ósemki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Najważniejsze, że już nie musimy się oglądać na innych, liczyć % prawdopodobieństwa co będzie jeśli ... Teraz zostało po prostu wygrać. Splot szczęśliwych przypadków w ostatnich trzech kolejkach jest taki, że dobrze że nie musimy dalej kusić losu i liczyć na te 5:0 Giblartaru z Hiszpanią ;)
Zaskakujące, że w miesiąc można sobie tak odmienić sezon... W sobotę tylko zwycięstwo ! |
|
Co tam Probierz wykrzykuje?
|
Cytat:
|
Nie wiem . Powinni spuścić łby i gęsiego do szatni...
Probierz chuligan level hard... |
Cytat:
|
Kamery byly tez we Wroclawia, a reakcja zupelnie inna. Grubo.
|
Taki mecz a ja nie moge przyjechac bo musze isc na wesele. Ale mnie bedzie nosilo. Mam nadzieje ze pilkarze dadza powod zeby sie zalac w trupa. Oby zwyciestwo w sobote
|
W kinie niedługo bedzie Hardcorowy Henry a tu widzielismy Hardcorowego Probierza :rotfl:
|
Ja go tam lubię. Co nie zmienia faktu, że trochę go poniosło. Trener nie powinien dać się tak ponieś emocjom i wdawać w taką "polemikę".
|
Pojawiły się pierwsze kursy, bukmacherzy póki co nieznacznie, ale jednak największe szanse widzą na zwycięstwo Wisły:
http://oi64.tinypic.com/2vxhybl.jpg |
Co jak co ale Probierz pokazał jaja i nie uciekł przez kibicami... ma charakter i za to go cenie...
Niestety w Polsce tak już jest - zrób wynik ponad stan to ci wyprzedadzą drużynę, a następnie każą zrobić taki sam, a nawet lepszy wynik z jeszcze słabszą drużyną... a Wdowczyk cudotwórca... Swoją drogą zobaczymy na reakcje kibiców po meczu z Zagłebiem Lubin... Jak wygramy i awansujemy będzie noszony na rękach a jak przegra to znając zycie będziemy po nim i po drużynie jeździć... |
Ja troszkę kontrowersyjnie - Tak, wszystko w nogach naszych piłkarzy!
Ale nie zapominajmy, że gwizdek sędziego również może wiele ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeśli nie będzie nas w 8 to będzie wina głównie Brożka. i nie mówię tu tylko o zmarnowanym karnym ale o wszystkich sytuacjach które zapiepszył
|
Trzeba spiac poslady i wygrac ewentualne pretensje mozemy miec juz tylko do siebie . Wiselko do boju.
|
"Wisła awansuje:
- jeśli wygra z Zagłębiem; - jeśli zremisuje, a Lechia przegra, a ponadto Podbeskidzie, Jagiellonia i Korona nie wygrają" |
Szczerze mówiąc myślałem ze ten temat bedzie do zamknięcia zaraz po tym jak został utworzony.
Tak samo uważałem że wybór Wdowczyka jest delikatnie ujmując przeciętnym wyborem. Jakże milo jest się mylić. Cytat:
|
Ułożył się Chorzów idealnie.. Teraz dla opamiętania się..
Przy remisie z drużyną która na ostatnich 6meczów, ma 5 wygranych i jeden remis.. Ledwo przegrali u siebie z Legią.. Z przodu błyszczy młody Piątek (!!!) plus byli chorzowianie Starzyński i Janoszka.. Dodać do tego byłego zawodnika KSC Janusa i mamy ciekawą mixturę, to gramy o utrzymanie przy 36 pkt wtedy.. Sytuacja wtedy bedzie taka: 10.Wisła 36pkt --------------------- 15.Łęczna gra z Lechem u siebie, mają teraz 31pkt, też wydaję się że remis tam będzie, wtedy będzie 32pkt 16.Zabrze gra z Kielcami na wyjezdzie, maja teraz 25pkt, tam zrobią raczej max. remis, wtedy 26pkt Po podziale: 10.Wisła 18pkt, 15.Łęczna 16pkt 16.Zabrze 13pkt A to wszystko przy założeniu że zremisujemy z rozpędzoną drużyną u siebie, wtedy 2pkt będą nas dzielić od spadkowego miejsca.. Zapowiada się sobota.. |
Obczajcie sobie filmik na profilu Ekstraklasa Trolls na FB z Probierzem....
Edit ok ktoś mnie ubiegl |
Cytat:
P.S. ja to tylko tutaj zostawie ;-) https://pbs.twimg.com/media/CfOZCtQWAAAHFY2.jpg:large |
Gdyby mi ktoś 3 mecze temu powiedział że przed ostatnią kolejką, nie dość że mamy szansę na czołową ósemkę, to nie musimy się na nikogo patrzeć, to bym go wyśmiał.
Ale stało się.Trzeba sobie jednak szczerze powiedzieć - teraz jest prawdziwy test i mam nadzieje że nie wy.......imy się na ostatniej prostej |
Cytat:
|
Każdy poprzedni mecz trzeba było wygrać i przeciwnicy tez się nie kładli .... Jak zagrają swoje i zaczną wykorzystywać większość sytuacji to będzie dobrze, Brożek mógł w Chorzowie 2 bramki pocisnąć
|
Ja niewiem co sie stalo w druzynie,moze wstrzas ale jakis mocarny,ze nagle zespol ktory ostatni raz wygral w listopadzie,od momentu przyjscia Wdowczyka wygral wszytsko i strzelil 12 (?) bramek.I gra naprawde ładna piłkę ,kto wie czy nie najladniejszą w lidze.Zastanawiam sie o co to chodzilo i skad sie ten progres wział.Z taka grą jaky nie wzieli Pawłowskiego to pierwsza 8 byl by juz dawno.
Zapowiada sie ze mecz w sobote bedzie .....nerwowy xD ,z tym ze Zaglebie ma awans a to tez troche zmienia. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl