Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Wybory prezydenckie 2015 - na kogo zagłosujesz? (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9448)

Jaroo1 21.04.2015 21:11

Cytat:

a co do działalności Mikke w europarlamencie to on się po prostu z tego śmieje i pokazuje jak słaba jest Europa i za co im płacą, a dokładnie za robienie nic, limuzyny pod hotele itp
zresztą on na nic nie ma wpływu tak samo jak inni europosłowie
To było i jest jasne, że 1 Korwin czy nawet 4 KNPowców zrobić nie nie mogło, tylko po co jakieś gadki przed wyborami wciskał, że idzie rozwalić UE od środka? Te jego zapowiedzi pięknie brzmią tylko często mam wrażenie, że są taką gadką pod publiczkę.

Pablo84 21.04.2015 21:40

Niestety po tego typu filmikach zablokowano mi facebooka- trzeba się z tym liczyć wklejając tego typu filmiki na profilu komorowskiego lub newsweeka , aczkolwiek zachęcam :D

Bronowianin 21.04.2015 23:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 1397984)
Niestety po tego typu filmikach zablokowano mi facebooka- trzeba się z tym liczyć wklejając tego typu filmiki na profilu komorowskiego lub newsweeka

Z filmiku, który zamieściłeś nie można rozstrzygnąć czy ludzie są 'sprowadzani' w jakiś zorganizowany sposób na spotkanie z panem prezydentem Bronisławem Komorowskim. Widać sporą grupę idących ludzi, lecz nie można wysnuć wniosku, jak czyni to autor nagrania, że są opłacani lub przywożeni przez kogoś. Każdy z kandydatów ma jakichś zwolenników, więc naturalne że sympatycy urzędującego prezydenta mogą chcieć wybrać się na spotkanie z nim. Być może przyjechali sami, bądź wynajęli sobie wspólny transport - z filmiku się tego nie dowiadujemy. Mamy za to nieuprawnioną nadinterpretację narratora.

Natomiast to, co w ostatnich miesiącach może oburzać, to fakt zakłócania przez grupy chuliganów wieców z udziałem pana prezydenta Komorowskiego. Sądząc po rekwizytach które ze sobą zabierają owe zgraje nieokrzesanych i prymitywnych młodzieńców, są to zwolennicy Korwin-Mikkego, Nowej Prawicy oraz neofaszystowskich bojówek. Być może właśnie oni są nasyłani z polecenia swych przełożonych, aby wszczynać awantury i utrudniać spotkania prezydenta z jego sympatykami. Powinno się z tym zrobić porządek, gdyż przypomina to awantury wszczynane w Republice Weimarskiej przez nazistów. Tego typu przejawy agresji, także werbalnej, należy zwalczać w zarodku, aby nie doszło do tragedii. Jakiś czas temu mieliśmy przypadek próby dokonania zamachu na pana prezydenta podczas spotkania w Krakowie - myślę, że to przykre doświadczenie powinno sprawić, aby położyć kres takiej agresji i zneutralizować wichrzycieli.

Pablo84 21.04.2015 23:05

No ale za to ....a, to powinna być już trybunał...

http://www.wykop.pl/link/2508273/kom...-i-swoj-wykop/
http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142...7HFw6G4ULj.jpg

sevenheaven 21.04.2015 23:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bronowianin (Post 1397988)
Z filmiku, który zamieściłeś nie można rozstrzygnąć czy ludzie są 'sprowadzani' w jakiś zorganizowany sposób na spotkanie z panem prezydentem Bronisławem Komorowskim. Widać sporą grupę idących ludzi, lecz nie można wysnuć wniosku, jak czyni to autor nagrania, że są opłacani lub przywożeni przez kogoś. Każdy z kandydatów ma jakichś zwolenników, więc naturalne że sympatycy urzędującego prezydenta mogą chcieć wybrać się na spotkanie z nim. Być może przyjechali sami, bądź wynajęli sobie wspólny transport - z filmiku się tego nie dowiadujemy. Mamy za to nieuprawnioną nadinterpretację narratora.

Natomiast to, co w ostatnich miesiącach może oburzać, to fakt zakłócania przez grupy chuliganów wieców z udziałem pana prezydenta Komorowskiego. Sądząc po rekwizytach które ze sobą zabierają owe zgraje nieokrzesanych i prymitywnych młodzieńców, są to zwolennicy Korwin-Mikkego, Nowej Prawicy oraz neofaszystowskich bojówek. Być może właśnie oni są nasyłani z polecenia swych przełożonych, aby wszczynać awantury i utrudniać spotkania prezydenta z jego sympatykami. Powinno się z tym zrobić porządek, gdyż przypomina to awantury wszczynane w Republice Weimarskiej przez nazistów. Tego typu przejawy agresji, także werbalnej, należy zwalczać w zarodku, aby nie doszło do tragedii. Jakiś czas temu mieliśmy przypadek próby dokonania zamachu na pana prezydenta podczas spotkania w Krakowie - myślę, że to przykre doświadczenie powinno sprawić, aby położyć kres takiej agresji i zneutralizować wichrzycieli.

była w internecie już farma, dostają 400 zł za udział w takim zgromadzeniu, a urzędnicy w każdym mieście dostają nakaz lub zaproszenie na spotkania

Coglin 22.04.2015 06:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bronowianin (Post 1397988)

:shock: :haha: :haha: :haha: :pobity:

sevenheaven 22.04.2015 09:37

kolejny popis Bronka po podstawionych i opłaconych wyborcach :
http://www.wykop.pl/artykul/2508273/...-i-swoj-wykop/

chciałbym wiedzieć jakie IQ mają osoby głosujące na tego pana

uposledzony_ale_kumaty 22.04.2015 11:28

:D
https://www.facebook.com/pitupitu4/v...c_location=ufi

Pablo84 22.04.2015 11:42

Internety się chyba zdenerwowały na wujka Bronka, bo nie dają mu spokoju na jego profilu

madenn 22.04.2015 12:35

Korwin jest dalej formalnie członkiem KPN?

emj10 22.04.2015 12:36

Owszem. Podobnie jak Wipler.

Żeby nie było:
http://prezydent2015.pkw.gov.pl/300/...a_Korwin-Mikke

Cytat:

Partia: Kongres Nowej Prawicy

madenn 22.04.2015 12:47

Jedna partia dwóch kadydatów...Lepiej niz na lewicy..

emj10 22.04.2015 12:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez madenn (Post 1398014)
Jedna partia dwóch kadydatów...Lepiej niz na lewicy..

Na lewicy kandydatów dostatek, bo jest Komorowski, Duda oraz Palikot, choć ciężko stwierdzić co z Ogórek której wyparło się nawet SLD i zakręciło kurek z pieniędzmi ;)

Padre1906 22.04.2015 13:15

To wpieprzyłeś kij w mrowisko, ciekawe kto zaatakuje pierwszy :D

fialo 22.04.2015 13:40

Duda CVVEL jebany powiedział ze Wisła to klub milicyjny i kibicuje Żydom. A poważnie zastanawiałem się żeby na niego głosować w drugiej turze. Od dziś każdy przejaw agitacji za jebanym zydem na tym forum proponuje nagradzać długimi banami. I myślę kerimku ze czas zmienic avatar chyba, że odpowiada Ci popieranie żydowskiego ścierwojada. Przepiękny samobój.

DevilMayCry 22.04.2015 13:46

Jakiś link do tej wypowiedzi?

Jean_Paulista 22.04.2015 13:50

Na pytanie o to czy woli Wisłę czy Cracovię, powiedział, że za dzieciaka był za Cracovią ze względu na fakt, iż Wisła była GTS-em, a u niego w rodzinie wszyscy byli przeciw poprzedniej władzy.

Padre1906 22.04.2015 13:53

Przydałby się jakiś link bo zaraz fanatycy PiSu napiszą że to zmanipulowana wypowiedź której my prości ludzie nie rozumiemy.

DevilMayCry 22.04.2015 13:56

No to zagłosuje dla jaj na Kukiza, a 2 turę sobie odpuszcze.

Jean_Paulista 22.04.2015 13:59

Proszę: https://www.youtube.com/watch?v=9zGS...tu.be&t=45m36s

Gwiaździsty 22.04.2015 14:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jean_Paulista (Post 1398023)
Na pytanie o to czy woli Wisłę czy Cracovię, powiedział, że za dzieciaka był za Cracovią ze względu na fakt, iż Wisła była GTS-em, a u niego w rodzinie wszyscy byli przeciw poprzedniej władzy.

Jesli tak powiedział to głupio powiedział. Wiekszość kibiców Wisły była wtedy przeciwko poprzedniej władzy a i tak kibicowała Wiśle. Bo ten klub powstał w 1906 r. a nie w 1947 i ma historię tak patriotyczną, ze większość jeśli nie wszystkie kluby w Polsce mogły by jej pozazdrościć. To ze stadionu Wisły wyruszyła I Kadrowa J. Piłsudskiego na wojnę do walki o niepodległość Polski, który Wisła uzyczyła legionom do ćwiczeń i do których wstąpili jej zawodnicy.

Jean_Paulista 22.04.2015 14:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1398028)
Jesli tak powiedział to głupio powiedział. Wiekszość kibiców Wisły była wtedy przeciwko poprzedniej władzy a i tak kibicowała Wiśle. Bo ten klub powstał w 1906 r. a nie w 1947 i ma historię tak patriotyczną, ze większość jeśli nie wszystkie kluby w Polsce mogły by jej pozazdrościć. To ze stadionu Wisły wyruszyła I Kadrowa J. Piłsudskiego na wojnę do walki o niepodległość Polski, który Wisła uzyczyła legionom do ćwiczeń i do których wstąpili jej zawodnicy.

Zdaję sobie w pełni z tego sprawę, po prostu streściłem słowa Dudy.

Pablo84 22.04.2015 14:27

Duda sobie trochę do.......ił, aczkolwiek powiedział prawdę. U nas stacjonowały oddziały, ale też i to kibice Wisły z Hutnika napierdalały się z Zomo m.in przy Arce Pana jak i przy kombinacie a cracovii wtedy nie było w mieście.

Zresztą, w I turze głosuje na Brauna w II na Dudę. Jeśli w II turze nie będzie Dudy to głosuję na każdego byle nie Komorowskiego.

kerim1906 22.04.2015 14:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1398028)

niepotrzebna wypowiedz , i to na końcu wyrwał się niepytany , gdzie wcześniej odpowiedział dyplomatycznie , nie da się ukryć , dla mnie jako kibica Wisły to gruba wtopa , mam nadzieję że jest tego świadomy , nie wiem ? chciał błysnąć że był przeciwko komunie , ja też byłem , co nie przeszkadzało mi kibicować Wiśle , myślę jednak że się zreflektuje , reasumując nie dyskwalifikuje to Dudy ale niesmak pozostanie :mysli:

Pan Jotka 22.04.2015 14:40

Budyń się wygadał :D Ojoj....

ABGwislakABG 22.04.2015 14:52

Nie dość, że polityczny to jeszcze kibicowski Ż/żyd.

WISŁAZWE 22.04.2015 14:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hubert.fan (Post 1398035)
Obejrzałem sobie końcówkę tego filmiku gdzie pytają go o kibicowanie i to co powiedział:

Gdzie tu powiedział, że Wisła to klub milicyjny ?

Ochłoń trochę bo wprowadzasz propagandę i ferment jak w TVN czy GW ...

To widać właśnie jak oglądałeś :lol:

silver03 22.04.2015 14:58

Oj tam oj tam... haha. No to już wiecie na kogo na pewno nie głosować :D

Kto głosuje na Dude ten żyd.

63.5 Kg 22.04.2015 15:08

I tak Duda pokazal jaka jest szmata...
Probowanie bronienia i i gadanie ze na Wisle stacjonowalo Zomo to jest czyste .......enie...!!
A co mogla ta Wisła zrobić jak została na sile wcielona do Gwardii...
Nie masz kutasie pojęcia jak i co było wiec się nie odzywaj...

Jebie cie zydzie...

PS.A na następnym meczu zakonnych" Andrzeju Dudo pozdrawia Cie Twoja cracovia..."

mtk 22.04.2015 15:27

Po tych słowach może sobie uścisnąć dłonie z judaistycznym Jackiem.
Nie dla żyda Dudy.
kerim1906 nie wstyd ci propagować tą ....ę na wiślackim forum?

Padre1906 22.04.2015 15:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hubert.fan (Post 1398042)
Za dzieciaka kibicował cracovii a teraz kibicuje obu krakowskim klubom ...

Wielkie AJ wAJ na forum :lol: ...

Głosujcie sobie dalej na Komoruskiego :D

Posłuchaj całości i się wypowiadaj.

DevilMayCry 22.04.2015 15:30

Cytat:

A Ty dalej głosuj na ....ę żydowską. O oo oo i jeszcze na Majchra. Nikt tu na komora głosować nie będzie. :haha:

WISŁAZWE 22.04.2015 15:32

Cytat:

Ty tak na serio? Czy Ci głośniki wyjebało po tym jak powiedział, że za dzieciaka kibicował parachatym?

Ja w tym nie widzę nic śmiesznego, ale skoro Ciebie to śmieszy to pogratulować. Serio nie widzisz, że gość pluje w twarz Kibicom Wisły Kraków? No chyba, że dla Ciebie to normalka w dzisiejszych czasach..

Co za czasy..

Smuga 22.04.2015 15:39

No, to pozostaje głosować na Komora. Prawdziwy Polak, patriota, hrabia i co najważniejsze zupełnie neutralny w sprawach kibicowskich! :lol: A, jednak nie! Zapomniałem, że przecież solidaryzował się z kibicowską bracią wchodząc na siedzenie spikera (chciał poczuć klimat „gniazda”) w dalekiej Japonii! :haha:

Padre1906 22.04.2015 15:41

"No, to pozostaje głosować na Komora. "

Tylko ich dwóch kandyduje?

ABGwislakABG 22.04.2015 15:49

Smuga jeżeli łączysz sacrum (Jan Paweł II) z profanum (czyt. Duda) i stosujesz osobiste wycieczki pod adresem Wieśniaka zamiast odnieść się do wcześniejszej wypowiedzi Lukasa (shoutbox) nie pozostaje mi nic innego jak ignor.

wiesniak842 22.04.2015 15:53

Bedzie to przejaw antysemityzmu.

emj10 22.04.2015 15:55

Czyżby sam Duda wylał dziecko z kąpielą? :D

Smuga 22.04.2015 15:58

Padre1906 22.04.2015 16:03

Wstydzisz się wypowiedzieć? Czy o cholere Ci chodzi?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:56.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl