![]() |
Cytat:
|
Niestety po tego typu filmikach zablokowano mi facebooka- trzeba się z tym liczyć wklejając tego typu filmiki na profilu komorowskiego lub newsweeka , aczkolwiek zachęcam :D |
Cytat:
Natomiast to, co w ostatnich miesiącach może oburzać, to fakt zakłócania przez grupy chuliganów wieców z udziałem pana prezydenta Komorowskiego. Sądząc po rekwizytach które ze sobą zabierają owe zgraje nieokrzesanych i prymitywnych młodzieńców, są to zwolennicy Korwin-Mikkego, Nowej Prawicy oraz neofaszystowskich bojówek. Być może właśnie oni są nasyłani z polecenia swych przełożonych, aby wszczynać awantury i utrudniać spotkania prezydenta z jego sympatykami. Powinno się z tym zrobić porządek, gdyż przypomina to awantury wszczynane w Republice Weimarskiej przez nazistów. Tego typu przejawy agresji, także werbalnej, należy zwalczać w zarodku, aby nie doszło do tragedii. Jakiś czas temu mieliśmy przypadek próby dokonania zamachu na pana prezydenta podczas spotkania w Krakowie - myślę, że to przykre doświadczenie powinno sprawić, aby położyć kres takiej agresji i zneutralizować wichrzycieli. |
No ale za to ....a, to powinna być już trybunał...
http://www.wykop.pl/link/2508273/kom...-i-swoj-wykop/ http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142...7HFw6G4ULj.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
|
kolejny popis Bronka po podstawionych i opłaconych wyborcach :
http://www.wykop.pl/artykul/2508273/...-i-swoj-wykop/ chciałbym wiedzieć jakie IQ mają osoby głosujące na tego pana |
|
Internety się chyba zdenerwowały na wujka Bronka, bo nie dają mu spokoju na jego profilu
|
Korwin jest dalej formalnie członkiem KPN?
|
Owszem. Podobnie jak Wipler.
Żeby nie było: http://prezydent2015.pkw.gov.pl/300/...a_Korwin-Mikke Cytat:
|
Jedna partia dwóch kadydatów...Lepiej niz na lewicy..
|
Cytat:
|
To wpieprzyłeś kij w mrowisko, ciekawe kto zaatakuje pierwszy :D
|
Duda CVVEL jebany powiedział ze Wisła to klub milicyjny i kibicuje Żydom. A poważnie zastanawiałem się żeby na niego głosować w drugiej turze. Od dziś każdy przejaw agitacji za jebanym zydem na tym forum proponuje nagradzać długimi banami. I myślę kerimku ze czas zmienic avatar chyba, że odpowiada Ci popieranie żydowskiego ścierwojada. Przepiękny samobój.
|
Jakiś link do tej wypowiedzi?
|
Na pytanie o to czy woli Wisłę czy Cracovię, powiedział, że za dzieciaka był za Cracovią ze względu na fakt, iż Wisła była GTS-em, a u niego w rodzinie wszyscy byli przeciw poprzedniej władzy.
|
Przydałby się jakiś link bo zaraz fanatycy PiSu napiszą że to zmanipulowana wypowiedź której my prości ludzie nie rozumiemy.
|
No to zagłosuje dla jaj na Kukiza, a 2 turę sobie odpuszcze.
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Duda sobie trochę do.......ił, aczkolwiek powiedział prawdę. U nas stacjonowały oddziały, ale też i to kibice Wisły z Hutnika napierdalały się z Zomo m.in przy Arce Pana jak i przy kombinacie a cracovii wtedy nie było w mieście.
Zresztą, w I turze głosuje na Brauna w II na Dudę. Jeśli w II turze nie będzie Dudy to głosuję na każdego byle nie Komorowskiego. |
Cytat:
|
Budyń się wygadał :D Ojoj....
|
Nie dość, że polityczny to jeszcze kibicowski Ż/żyd.
|
Cytat:
|
Oj tam oj tam... haha. No to już wiecie na kogo na pewno nie głosować :D
Kto głosuje na Dude ten żyd. |
I tak Duda pokazal jaka jest szmata...
Probowanie bronienia i i gadanie ze na Wisle stacjonowalo Zomo to jest czyste .......enie...!! A co mogla ta Wisła zrobić jak została na sile wcielona do Gwardii... Nie masz kutasie pojęcia jak i co było wiec się nie odzywaj... Jebie cie zydzie... PS.A na następnym meczu zakonnych" Andrzeju Dudo pozdrawia Cie Twoja cracovia..." |
Po tych słowach może sobie uścisnąć dłonie z judaistycznym Jackiem.
Nie dla żyda Dudy. kerim1906 nie wstyd ci propagować tą ....ę na wiślackim forum? |
Cytat:
|
Cytat:
A Ty dalej głosuj na ....ę żydowską. O oo oo i jeszcze na Majchra. Nikt tu na komora głosować nie będzie. :haha: |
Cytat:
Ty tak na serio? Czy Ci głośniki wyjebało po tym jak powiedział, że za dzieciaka kibicował parachatym? Ja w tym nie widzę nic śmiesznego, ale skoro Ciebie to śmieszy to pogratulować. Serio nie widzisz, że gość pluje w twarz Kibicom Wisły Kraków? No chyba, że dla Ciebie to normalka w dzisiejszych czasach.. Co za czasy.. |
No, to pozostaje głosować na Komora. Prawdziwy Polak, patriota, hrabia i co najważniejsze zupełnie neutralny w sprawach kibicowskich! :lol: A, jednak nie! Zapomniałem, że przecież solidaryzował się z kibicowską bracią wchodząc na siedzenie spikera (chciał poczuć klimat „gniazda”) w dalekiej Japonii! :haha:
|
"No, to pozostaje głosować na Komora. "
Tylko ich dwóch kandyduje? |
Smuga jeżeli łączysz sacrum (Jan Paweł II) z profanum (czyt. Duda) i stosujesz osobiste wycieczki pod adresem Wieśniaka zamiast odnieść się do wcześniejszej wypowiedzi Lukasa (shoutbox) nie pozostaje mi nic innego jak ignor.
|
Bedzie to przejaw antysemityzmu.
|
Czyżby sam Duda wylał dziecko z kąpielą? :D
|
|
Wstydzisz się wypowiedzieć? Czy o cholere Ci chodzi?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl