Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków vs pzpn (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9361)

Revolver 31.10.2015 14:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez piotek (Post 1418695)
Szyndrowski faulował Brożka przy wyprowadzaniu kontry - faul taktyczny = żółta (w jego przypadku druga).
Umówmy się, że nawet jakby 10 minut doliczył, to byśmy nie strzelili. Bardziej irytujący był brak czucia gry, gwizdanie każdego dotknięcia...

No i Putnocky za wstrzymywanie gry powinien zebrać ze trzy kartki.

No i Burliga czerwoną + karny za faul na Stępińskim. Jak nas ruchają, to płacz, że jest warszawsko-żydowski spisek. Jak gwizdacz walnie się na naszą korzyść - cisza.

IncognitoTSW 31.10.2015 14:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1418718)
Może Ty...
Stepinski to dziecko biegające w korkach co wczoraj Glowacki pokazal...
Teraz już chyba każdy wie dlaczego ten chłopaczek nie gra w Wisle...

Dostał w kostkę, Głowa nie dotknął piłki - koniec tematu.

crazykaro 31.10.2015 14:15

A ten blondyn z Ruchu to nie powinien dostac czerwonej juz w 30 minucie? A wowczas zadnego karnego by nie bylo bo Ruch nawet kontry by nie wyprowadzial

piotek 31.10.2015 14:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Revolver (Post 1418719)
No i Burliga czerwoną + karny za faul na Stępińskim. Jak nas ruchają, to płacz, że jest warszawsko-żydowski spisek. Jak gwizdacz walnie się na naszą korzyść - cisza.

O którą sytuacje z Burym chodzi, bo nie widziałem?

Nie mam zaruztów do Kwiatkowskiego o wypaczenie wyniku (nawet jakby przedłużył 20 minut, to byśmy nei strzelili), przeszkadzanie Wiśle, ale gwizdał czasem takie faule, że aż oczy bolały. Po prostu źle odbiło się to na "widowisku".

serek.c2 31.10.2015 14:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Revolver (Post 1418719)

Ja za wczorajszy mecz nie płaczę - zrób sobie jednak bilans zysków i strat w przekroju trwającego sezonu...

PiVoSH92 31.10.2015 16:10

Wczorajszy mecz był gwizdany po prostu dramatycznie w obie strony, ktoś ucierpiał bardziej, ale w tym meczu bramki nie miały prawa paść, więc i tak jeden .....

kicur 31.10.2015 19:11

A no tak była taka sytuacja, chociaż nie wiedziałem, że to ten zawodnik miał wcześniej żółtą kartkę. Czego jednak spodziewaliśmy się po Kwiatkowskim ? Gość miał zrobić swoją robotę w tym meczu i zrobił ;). Gwizdanie pod Ruch i pieniądze wpadają na konto

Kamson 29.11.2015 21:15

Gol dla lasek w paski ze spalonego.

Co nie zmienia faktu, że piłkarzyki pajacyki

Kamson 18.12.2015 22:20

Mała aktualizacja z ostatnich meczy.
Z Lechem z tego co pamiętam straciliśmy bramki w zgodzie z przepisami.
Z Legią, przy bramce na 0:1, Prijovic był na pozycji spalonej i można powiedzieć, że utrudniał Cierzniakowi interwencje.
Z Lechią bramka Makuszewskiego z ewidentnego spalonego.
Dzisiejsza bramka dla Pogoni po minimalnym spalonym.

:popcorn:

silver03 18.12.2015 22:28

Gdyby nasi potrafili cokolwiek stworzyć z przodu to również mielibyśmy parę bramek z minimalnych spalonych. A tak to .... dupa i kamieni kupa... najlepiej się wypłakać, że czarni się na nas uwzięli.

Kamson 18.12.2015 22:40

Ten temat służy wytykaniu sędziowskich błędów, od postawy naszych kopaczy są inne wątki.

Nam to prędzej gwizdają spalone nawet gdy ich nie ma, ale jeśli uważasz inaczej to możesz podać jakieś przykłady, gdy zdobyliśmy nieprawidłową bramkę. Nawet może być z dwóch ostatnich sezonów.

crazykaro 18.12.2015 22:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 1423539)
Mała aktualizacja z ostatnich meczy.
Z Lechem z tego co pamiętam straciliśmy bramki w zgodzie z przepisami.
Z Legią, przy bramce na 0:1, Prijovic był na pozycji spalonej i można powiedzieć, że utrudniał Cierzniakowi interwencje.
Z Lechią bramka Makuszewskiego z ewidentnego spalonego.
Dzisiejsza bramka dla Pogoni po minimalnym spalonym.

:popcorn:

No i z Craxą 1. bramka ze spalonego statycznego, czyli zawodnik stała sędzia ślepy.

force93TS 09.01.2016 18:36

https://www.youtube.com/watch?v=9ccfFVegeRw

bódyń 09.01.2016 19:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez force93TS (Post 1425904)

Ze sie komus chcialo ale swietnie ze sie chcialo .

force93TS 09.01.2016 20:31

To moje kontynuacja poprzedniej części . Zbierałem się do tego 6 miesięcy

ferrekin 09.01.2016 21:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez force93TS (Post 1425908)
To moje kontynuacja poprzedniej części . Zbierałem się do tego 6 miesięcy

świetny filmik! aż puściłem w eter na facebooku!
oczywiście nie masz za złe? :)

dj_ibutti 09.01.2016 22:38

Filmik byłby niezły, gdyby nie ortografia i interpunkcja. Wstyd to udostępniać.

12345q 04.02.2016 17:26

Pzpn Legia

Nie wiedziałem gdzie napisać ale wydaje mi się że to dobry temat:
Oczywiście nie ma mowy żeby PZPN i wszystkie jego człony(członki;)) tudzież inne organy faworyzowały pewien k7ub z Warszawy (panie daj pan spokój no przecież 93!!!) i właśnie dlatego całkiem przypadkiem trener U19 oczywiście w żaden sposób nie powiązany z tym k7ubem (panie daj pan spokój!;)) powołuje pewnego zawodnika z ławki juniorów Wisły (kiedy pewnie już wiadomo że do lipca musi siedzieć w Krakowie) DODATKOWO na turniej. To tylko zbieg okoliczności!:rotfl: Coś czuje że kadra U19 zyskała nowego podstawowego gracza a i konsultacjami czy różnymi zgrupowaniami obrodzi do lipca:-)

piotek 11.02.2016 12:44

Znów sędzia z Warszawy... Nie piszę o żadnym spisku, ale czy naprawdę nikt w PZPN nie myśli jak to wygląda...?

PiVoSH92 11.02.2016 12:53

Warszawka z Jagą dostała Musiała, więc równowaga w przyrodzie zachowana :D

gypsy 11.02.2016 13:17

Sędzia z Warszawy i co z tego? ;) To my jakimś zagrożeniem dla Legii jesteśmy, że muszą nas "przekręcać"? :D

WhiteDoctor 11.02.2016 14:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gypsy (Post 1428907)
Sędzia z Warszawy i co z tego? ;) To my jakimś zagrożeniem dla Legii jesteśmy, że muszą nas "przekręcać"? :D

to, że przez jakieś 2-3 sezony zajebano nam 20-30 punktów jak nie więcej

piotek 11.02.2016 17:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gypsy (Post 1428907)

Przecież napisałem, że nie insynuuje żadnego spisku... Po prostu to beznadziejne wygląda jak przez cały sezon sędziują nam sędziowie z Mazowsza, z którym Kraków wiadomo jakie ma relacje. Tutaj każdy błąd sędziego będzie odbierany jako umyślny.

Kamson 27.02.2016 21:53

Jebac kuurwy z pzpnu maczetami

AntyMod 28.02.2016 00:20

Kamson- najslabszych druzyn ligi wcale nie trzeba przekrecac , na autostradzie do 1 ligi regulacja ruchu nic nie daje

shaggy 02.03.2016 14:19

Kontrakt pewnego piłkarzyny Judasza do niedawna grajacego w naszym klubie na pozycji bramkarza z Wisłą Kraków został rozwiązany przez Izbę ds. Rozwiązywania Sporów Sportowych z winy krakowskiego klubu.

Tytuł tego tematu nabrał nowego znaczenia.
Jestem bardzo ciekawy kto zasiada w tej izbie i dlaczego dopiero teraz zrobiono precedens...

daka.kodaka 02.03.2016 14:30

To jest chore że zawodnik moze zerwac umowe bez konsekwencji.
Jak zawodnik moze rozwiazac to i klub powinien miec prawo wyrzucac zawodników którzy nam nie pasują

Znowu werdylt po legie moze przeniesiemy sie do ligi Słowackiej bo Legia zawsze ma układy w PZPN
jak można w ciagu krótkiego czasu podjąć 2 różne decyzje
MODELSKI I CIEŻNIAK

Jaro1991 02.03.2016 14:37

To się po prostu w pale nie mieści - identyczna sytuacją z Modelskim, kontrakt nie ruszony. Ta zdradziecka kur.wa musiała wiedzieć, że idąc do tej izby wszystko jest już nagrane. Niesamowite, jak widoczne są podwójne standardy. I nawet nikt nie próbuje się z tym kryć.

daka.kodaka 02.03.2016 14:41

CZAS ZMIENIĆ LIGE MOŻE SŁOWACKA ALBO CZESKA BO POLSKA TO JUŻ nie ma co pisac

Gwiaździsty 02.03.2016 14:47

Zapamiętajcie raz na zawsze, PZPN zawsze sprzyjał Legii i sprzyja nadal. Ta skorumpowana organizacja to zwykła fasada związku piłkarskiego. Rozgrywki od dawna są moderowane. Ślepi sędziowie, korzystne rozstrzygnięcia Kolegium Sędziów itp. Ekstraklasa S.A. to samo. To jest jeden wielki cyrk z rozgrywkami ligowymi w Polsce.

Festence 02.03.2016 15:23

Nie ma to jak polskie prawo... Jaka jest różnica między przypadkiem Modelskiego a cierzniaka??? Oczywiście oprócz podpisania kontrakt z l ?

Kamson 02.03.2016 15:25

Pierwszy taki werdykt... przypadkowo gdy chodzi o klub ze stolicy :)

#uwolnićwszystkichpiłkarzyzrezerw !

http://www.przegladsportowy.pl/pilka...878,1,718.html

Podwójne standardy

Mrsnh 02.03.2016 15:35

przecież to jest ....a cyrk

Porter 02.03.2016 15:46

Marzenie:
1. wszystkie kluby solidarnie oddają walkowerem mecze rundy zasadniczej rozgrywane Warszawie
Efekt:
myślę że parę-kilkanście milionów będą wówczas w plecy za: zysk z dnia meczowego, brak transmisji, reklamy na bandach, karnety, sky boxy... całkiem nie źle by się ich wyjeb.ło

Rob_Zombie 02.03.2016 15:51

Zacznijmy od tego że gówno wiecie czy to taka sama sytuacja jak z Modelskim bo nikt z was nie ma wiedzy o tym jakie mają zapisy w kontraktach. A dobrzy agenci potrafią zapewniać w kontraktach swoich klientów dosłownie wszystko. Jakoś podejrzanie włodarze naszego klubu za 5 dwunasta przywrócili go rzekomo do pierwszej drużyny... Czyżby ktoś przeczytał w końcu umowę i zaczęło się palić w dupce?
Ten klub jest fatalnie zarządzany od wielu lat, raz po raz przegrywamy sprawy o cokolwiek i z kimkolwiek w najprzeróżniejszych instytucjach, a są jeszcze naiwniacy co myślą że to spisek i warszafka... No bo jakżesz nasi prawnicy mogli przegrać jakąś sprawę? Niesłychane zaiste.

Już pomijając że takie zachowanie wobec zawodnika to zwykłe s....ysyństwo, pisałem to tuż po odesłaniu bramkarza do rezerw i powtórzę jeszcze raz: wstyd mi za Wisłę.

Mixu 02.03.2016 15:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Porter (Post 1432023)
Marzenie:
1. wszystkie kluby solidarnie oddają walkowerem mecze rundy zasadniczej rozgrywane Warszawie
Efekt:
myślę że parę-kilkanście milionów będą wówczas w plecy za: zysk z dnia meczowego, brak transmisji, reklamy na bandach, karnety, sky boxy... całkiem nie źle by się ich wyjeb.ło

Bardzo dobry pomysł. Może jakaś petycja? Ostatnio są w modzie. Nawet jeśli nie przejdzie to może kilkadziesiąt tysięcy podpisów się zbierze. W końcu cała Polska nienawidzi tej .....i.

Bene Nati 02.03.2016 15:58

Na układy nie ma rady...

Dolha 2.0.

tropik 02.03.2016 16:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Porter (Post 1432023)
Marzenie:
Efekt:

Zajebisty pomysł!
Podbijam, choć zmodyfikowałbym go trochę, np. ogłosić dzień wcześniej że drużyna nie przyjedzie na Łazienkowską bo jest protest itp itd, a w dniu meczu PKS rejsowym (co by nie wzbudzać podejrzeń) podjechać pod stadion i zgłosić drużynę sędziemu gotową do gry.
Legia zaskoczona nie będzie na to przygotowana jak i jej drużyna zapewne w domowych pieleszach i wtedy hop-siup walkower dla Wisły. Co wy na to dobre?! :D

El'kabat 02.03.2016 16:03

KUR.WY i tyle w temacie.

mitmichael 02.03.2016 16:12

Z PZPN-em nie mamy szans, juz samo wyznaczanie sedziow ze stolicy albo z okolic prawie co mecz zakrawa o kpine i jeszcze wiekszosc z nich popełnia babole a co tu mowic o sprawach czysto sportowych.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:08.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl