![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ten blondyn z Ruchu to nie powinien dostac czerwonej juz w 30 minucie? A wowczas zadnego karnego by nie bylo bo Ruch nawet kontry by nie wyprowadzial
|
Cytat:
Nie mam zaruztów do Kwiatkowskiego o wypaczenie wyniku (nawet jakby przedłużył 20 minut, to byśmy nei strzelili), przeszkadzanie Wiśle, ale gwizdał czasem takie faule, że aż oczy bolały. Po prostu źle odbiło się to na "widowisku". |
Cytat:
|
Wczorajszy mecz był gwizdany po prostu dramatycznie w obie strony, ktoś ucierpiał bardziej, ale w tym meczu bramki nie miały prawa paść, więc i tak jeden .....
|
A no tak była taka sytuacja, chociaż nie wiedziałem, że to ten zawodnik miał wcześniej żółtą kartkę. Czego jednak spodziewaliśmy się po Kwiatkowskim ? Gość miał zrobić swoją robotę w tym meczu i zrobił ;). Gwizdanie pod Ruch i pieniądze wpadają na konto
|
Gol dla lasek w paski ze spalonego.
Co nie zmienia faktu, że piłkarzyki pajacyki |
Mała aktualizacja z ostatnich meczy.
Z Lechem z tego co pamiętam straciliśmy bramki w zgodzie z przepisami. Z Legią, przy bramce na 0:1, Prijovic był na pozycji spalonej i można powiedzieć, że utrudniał Cierzniakowi interwencje. Z Lechią bramka Makuszewskiego z ewidentnego spalonego. Dzisiejsza bramka dla Pogoni po minimalnym spalonym. :popcorn: |
Gdyby nasi potrafili cokolwiek stworzyć z przodu to również mielibyśmy parę bramek z minimalnych spalonych. A tak to .... dupa i kamieni kupa... najlepiej się wypłakać, że czarni się na nas uwzięli.
|
Ten temat służy wytykaniu sędziowskich błędów, od postawy naszych kopaczy są inne wątki.
Nam to prędzej gwizdają spalone nawet gdy ich nie ma, ale jeśli uważasz inaczej to możesz podać jakieś przykłady, gdy zdobyliśmy nieprawidłową bramkę. Nawet może być z dwóch ostatnich sezonów. |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
To moje kontynuacja poprzedniej części . Zbierałem się do tego 6 miesięcy
|
Cytat:
oczywiście nie masz za złe? :) |
Filmik byłby niezły, gdyby nie ortografia i interpunkcja. Wstyd to udostępniać.
|
Pzpn Legia
Nie wiedziałem gdzie napisać ale wydaje mi się że to dobry temat:
Oczywiście nie ma mowy żeby PZPN i wszystkie jego człony(członki;)) tudzież inne organy faworyzowały pewien k7ub z Warszawy (panie daj pan spokój no przecież 93!!!) i właśnie dlatego całkiem przypadkiem trener U19 oczywiście w żaden sposób nie powiązany z tym k7ubem (panie daj pan spokój!;)) powołuje pewnego zawodnika z ławki juniorów Wisły (kiedy pewnie już wiadomo że do lipca musi siedzieć w Krakowie) DODATKOWO na turniej. To tylko zbieg okoliczności!:rotfl: Coś czuje że kadra U19 zyskała nowego podstawowego gracza a i konsultacjami czy różnymi zgrupowaniami obrodzi do lipca:-) |
Znów sędzia z Warszawy... Nie piszę o żadnym spisku, ale czy naprawdę nikt w PZPN nie myśli jak to wygląda...?
|
Warszawka z Jagą dostała Musiała, więc równowaga w przyrodzie zachowana :D
|
Sędzia z Warszawy i co z tego? ;) To my jakimś zagrożeniem dla Legii jesteśmy, że muszą nas "przekręcać"? :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jebac kuurwy z pzpnu maczetami
|
Kamson- najslabszych druzyn ligi wcale nie trzeba przekrecac , na autostradzie do 1 ligi regulacja ruchu nic nie daje
|
Kontrakt pewnego piłkarzyny Judasza do niedawna grajacego w naszym klubie na pozycji bramkarza z Wisłą Kraków został rozwiązany przez Izbę ds. Rozwiązywania Sporów Sportowych z winy krakowskiego klubu.
Tytuł tego tematu nabrał nowego znaczenia. Jestem bardzo ciekawy kto zasiada w tej izbie i dlaczego dopiero teraz zrobiono precedens... |
To jest chore że zawodnik moze zerwac umowe bez konsekwencji.
Jak zawodnik moze rozwiazac to i klub powinien miec prawo wyrzucac zawodników którzy nam nie pasują Znowu werdylt po legie moze przeniesiemy sie do ligi Słowackiej bo Legia zawsze ma układy w PZPN jak można w ciagu krótkiego czasu podjąć 2 różne decyzje MODELSKI I CIEŻNIAK |
To się po prostu w pale nie mieści - identyczna sytuacją z Modelskim, kontrakt nie ruszony. Ta zdradziecka kur.wa musiała wiedzieć, że idąc do tej izby wszystko jest już nagrane. Niesamowite, jak widoczne są podwójne standardy. I nawet nikt nie próbuje się z tym kryć.
|
CZAS ZMIENIĆ LIGE MOŻE SŁOWACKA ALBO CZESKA BO POLSKA TO JUŻ nie ma co pisac
|
Zapamiętajcie raz na zawsze, PZPN zawsze sprzyjał Legii i sprzyja nadal. Ta skorumpowana organizacja to zwykła fasada związku piłkarskiego. Rozgrywki od dawna są moderowane. Ślepi sędziowie, korzystne rozstrzygnięcia Kolegium Sędziów itp. Ekstraklasa S.A. to samo. To jest jeden wielki cyrk z rozgrywkami ligowymi w Polsce.
|
Nie ma to jak polskie prawo... Jaka jest różnica między przypadkiem Modelskiego a cierzniaka??? Oczywiście oprócz podpisania kontrakt z l ?
|
Pierwszy taki werdykt... przypadkowo gdy chodzi o klub ze stolicy :)
#uwolnićwszystkichpiłkarzyzrezerw ! http://www.przegladsportowy.pl/pilka...878,1,718.html Podwójne standardy |
przecież to jest ....a cyrk
|
Marzenie:
1. wszystkie kluby solidarnie oddają walkowerem mecze rundy zasadniczej rozgrywane Warszawie Efekt: myślę że parę-kilkanście milionów będą wówczas w plecy za: zysk z dnia meczowego, brak transmisji, reklamy na bandach, karnety, sky boxy... całkiem nie źle by się ich wyjeb.ło |
Zacznijmy od tego że gówno wiecie czy to taka sama sytuacja jak z Modelskim bo nikt z was nie ma wiedzy o tym jakie mają zapisy w kontraktach. A dobrzy agenci potrafią zapewniać w kontraktach swoich klientów dosłownie wszystko. Jakoś podejrzanie włodarze naszego klubu za 5 dwunasta przywrócili go rzekomo do pierwszej drużyny... Czyżby ktoś przeczytał w końcu umowę i zaczęło się palić w dupce?
Ten klub jest fatalnie zarządzany od wielu lat, raz po raz przegrywamy sprawy o cokolwiek i z kimkolwiek w najprzeróżniejszych instytucjach, a są jeszcze naiwniacy co myślą że to spisek i warszafka... No bo jakżesz nasi prawnicy mogli przegrać jakąś sprawę? Niesłychane zaiste. Już pomijając że takie zachowanie wobec zawodnika to zwykłe s....ysyństwo, pisałem to tuż po odesłaniu bramkarza do rezerw i powtórzę jeszcze raz: wstyd mi za Wisłę. |
Cytat:
|
Na układy nie ma rady...
Dolha 2.0. |
Cytat:
Podbijam, choć zmodyfikowałbym go trochę, np. ogłosić dzień wcześniej że drużyna nie przyjedzie na Łazienkowską bo jest protest itp itd, a w dniu meczu PKS rejsowym (co by nie wzbudzać podejrzeń) podjechać pod stadion i zgłosić drużynę sędziemu gotową do gry. Legia zaskoczona nie będzie na to przygotowana jak i jej drużyna zapewne w domowych pieleszach i wtedy hop-siup walkower dla Wisły. Co wy na to dobre?! :D |
KUR.WY i tyle w temacie.
|
Z PZPN-em nie mamy szans, juz samo wyznaczanie sedziow ze stolicy albo z okolic prawie co mecz zakrawa o kpine i jeszcze wiekszosc z nich popełnia babole a co tu mowic o sprawach czysto sportowych.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl