![]() |
Cytat:
Wesz(L)o pisze: "Aha, co do zamieszania wokół bramki Sa. Nawet pół godziny po meczu nie dało się ustalić jednoznacznie, czy był w końcu spalony czy nie. A przecież do dyspozycji powtórki, stopklatki, analizy. I wszystko na nic! Nie ma takiego dowodu, który przesądzałby sprawę ostatecznie. Skoro tak, to naprawdę trudno mieć pretensje do sędziego." I w ten sposób warszafka będzie się lizać po f... i zapewniać że wszystko było ok. Całości dopełni Pan Sławek w niedzielny wieczór. I na następnym meczu znowu będzie można wypić szampana w legijnej loży w towarzystwie wzajemnej adoracji... |
Przecież już w momencie podania była grupka legionistów na pozycji spalonej i już wtedy sedzia POWINIEN pokazać spalonego. Tylko w momencie, gdy Sa nadbiegałby z głębi pola w pole karne nie byłoby spalonego, a tak to jest EWIDENTNY SPALONY. Trzeba być tłukiem żeby tego nie widzieć.
|
Dyniogłowy ma problemy z pachwina, Legionista z Polonii ma klopoty z miesniami brzucha wiec trzeba tej jesieni troche Losersom jeszcze pomoc - jeszcze pare kwiatuszkow jak te ostatnie tej jesieni zobaczymy. Wiadomo Lets Football Win - tzn Losersi musza zagrac w LM.
Odchodząc od brudnych tematów. Ciekaw jestem co pokażemy w starciu z Górnikiem, super sprawą byłyby trzy pkt zaczepilibysmy się w czołówce, porażka spraw że trzeba będzie też częściej patrzeć za siebie. |
Ja osobiście spodziewam się remisu, o ile nie będzie głupich błędów jak z Jagą to spokojnie będzie, a może i coś z przodu dorzucimy?
|
Ciekawie dzisiaj wszystko wytłumaczył "Pan Sławek". Oczywiście Legia zdobyła prawidłowego gola. Co więcej, sędzia mógł sobie skończyć mecz bez rozgrywania kornera dla Lechii. Oczywiście w Kielcach wszystko odbywało się prawidłowo, bo Trałka leżał, Sadajew odkopywał, no i efekt każdy widział. Dwa-dwa.
Właściwie przestaje mnie to już wkurrwiać, a zaczyna bawić. Liga dzięki temu jest oczywiście 'ciekawsza' i bardziej wyrównana, bo tak Legia pewnie byłaby już z 4 punkty w dupę do lidera. |
Cytat:
No ale nic, trzeba patrzeć tylko na siebie bo w tym sezonie jeśli chodzi o Losersow jeszcze parę takich cudownych goli w ich wykonaniu zobaczymy. W tabeli jak na razie scisk. Dość niepostrzeżenie po kiepskim początku w czołówce zameldował się Śląsk. Jaga z Probierzem rozgrywa jak na razie najlepszy sezon od czasu gdy... Probierz wygrywał z nią z PP. |
Już czy jeszcze? Bo to chyba trzeci dzień juz :)
|
Cytat:
|
Nie ma nic za darmo. Dobrze zapłać to rozważę :)
Zauważyłeś, że Twoja aktywność w 101% skupia się na Legii? :) |
Cytat:
101% - słabiutki jesteś z cyferek, przeceniłem się. 101% powiedział legionista zrzędzacy na forum Wisły Mieszkam w mieście twojego klubu, losersow spotykam na codzień (jedni mądrzejsi inni wręcz zadziwiająco głupi) więc tępienie takich szkodników do których i ty sie zaliczasz mam we krwi:) |
W meczu z Wisłą mazowiecki arbiter z chorągiewką nie widział metrowego spalonego. W meczu z Lechią nie widział centymetrowego. Ustalmy zatem na jakim spalonym musi być zawodnik Legii, żeby arbiter był w stanie go zauważyć. Proponuję termin spalony mazowiecki. To taki pomiędzy metrem a centymetrami, który promuje grę ofensywną stołecznej drużyny. Sędziowie i Pan Sławek będą mieli jak zwykle czyste ręce. Można też wprowadzić out mazowiecki oraz rzut kosecki (zaliczany tylko po odległości lotu zbliżonej do Stocha).
|
Szkoda tylko, że reszta ekipy z Ligi + Extra zamiast powiedzieć "Panie Sławku co pan .......i?" to się z niego śmiałą jak wymulał się odnośnie tego spalonego w meczu Legia - Lechia.
0 22, kolego sympatyczny, jak ci się coś nie podoba to idź stąd bo nie wypada się mądrzyć w gościach jak co drugi mecz Legii pomagają sędziowie. Trochę pokory trzeba mieć, w końcu gdzie tu fair play? Niech zwycięża footboll co nie? |
Cytat:
Cytat:
Pogubiłem się. Znaczy Ty mnie teraz tępisz? :) Ty internetowy bandyto ty! Cytat:
|
Cytat:
Jeśli się zastosujesz gdzieś na 1,5 roku mamy z Tobą spokój - tyle wypocin płaczących (L)oserów przed Tobą... |
Cytat:
|
Zobaczymy, jak sobie Legia będzie radziła przez kilka tygodni bez Dossy i Radovicia. Już ostatni mecz z Lechią pokazał, że ich nieobecność ma duże znaczenie. Terminarz co prawda wydaje się być dla Warszawy łatwy, tym bardziej budujące mogą być wtopy w Bydgoszczy czy Szczecinie. :-)
Doprawdy zadziwia mnie, że Legionista może się tutaj sapać, że "płaczemy", bo Legii ktoś pomaga. Krótką macie pamięć. Wszak w robieniu gały pod stołem oraz płakaniu nad sprawiedliwością w sporcie wasi właściciele są niedoścignieni. No PRAWIE się udało, ale jednak włochata klata to wciąż za mało. Może gdyby wpuścili tam Mioduskiego, to prędzej by się zlitowali, on przecież taki piękny, 'hamerykański'. |
Historia lubi się powtarzać, więc płacz i narzekania wyleją się dopiero wtedy, gdy Wisła przegra decydujący o mistrzostwie mecz ze Śląskiem. Wówczas usłyszymy o brudnej grze, spisku, sprzedawaniu się, nieczystych intencjach i niesportowym zachowaniu.
Dlatego do boju Śląsku: Let's Football Win. |
Teraz tak ogólnie o ekstraklasie z dawnych lat wypowiada się Maciej Szczęsny (wywiad z dzisiaj).
(...) - Co Pana natchnęło, by zorganizować słynne happeningi z "fartuchem Fryzjera" czy z telefonami Michniewicza? - Z fartuchem nie miałem nic wspólnego, powiedziałem tylko, że sędzia Andrzej Dymek w meczu Amica - Polonia zachowywał się jak pomoc fryzjerska i że jeśli uzna, że mówię nieprawdę, to mam nadzieję, że pozwie mnie do sądu, ale mam go w d... No i do dziś tego nie zrobił. A koszulka z telefonem i podpisem "CM 711" [tyle połączeń wykonał Czesław Michniewicz do "Fryzjera", choć nigdy nie usłyszał zarzutów korupcyjnych - red.] to był wyraz olbrzymiej sympatii i podziwu, że można dzwonić do kogoś, kto jest umoczony po pachy, i samemu się nie utaplać. W dodatku dzwoniąc chyba ze trzy razy częściej niż do żony… - Może trzeba było właśnie wtedy walnąć pięścią w stół i powiedzieć: "Panowie, coś jest nie tak, gram w sprzedanym meczu"? - Zdarzyło się, że w szatni było nieprzyjemnie między mną a paroma osobami. Wówczas jednak mogłem sobie publicznie walić pięścią w stół lub głową w ścianę. W pewnej chwili - akurat był to czas, kiedy Legia kupowała mecze i było to wiadomo powszechnie - powiedziano mi: "Słuchaj, nic z tym nie zrobimy, ani policja, ani prokuratura Ostatnie zdanie z dedykacją dla tych gamoni co uważają, że (L)osersi od zawsze grali czysto i są ostoją świętości i nieskazitelności aż po wsze czasy. Amen Cytat:
Dziennikarz: Większość dziennikarzy to kibice Legii, zwłaszcza z Warszawy, ja jestem kibicem Legii i w ogóle tego nie kryję... Hadaj: Oczywiście każdy dziennikarz sportowy jest kibicem jakiegoś klubu... |
karmicie trola a potem sie dziwicie ze sie odszczekuje kundel , czemu nie olejecie ich wpisow ? po co cytujecie ??? NIEkarmiony troll zdycha smiercia naturalna ...pomimo tego ze jest chyba na najbardziej tolerancyjnym forum kibicowskim w Polsce ...a wracajac do tego Dupowatego Pana Slawka ....On zawsze broni mafie sedziowska, zawszeznajdzie jakis haczyk zeby usprawiedliwic tych przekupnych nieudacznikow - taka liga- taki kraj-taki uczciwy autorytet .....osobiscie szczytem bezczelnsci bylby napis na koszulkach 7 : LetFootballWin :)
|
Cytat:
Cytat:
|
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...wak-na-dopingu
Ciekawe czemu Cracovii nie grożą walkowery. Wykryto 26.09, a 28.09 były derby. |
Cytat:
|
Mówiąc kulturalnie - pomyliło Ci się, a mówiąc poważnie po.......iło dokumentnie.
Akurat tak się składa, że doskonale pamiętam tamten sezon i tak się składa, że wtedy kiedy Wy graliście ze Śląskiem to my już nie mieliśmy szans na mistrza (tak więc mylisz mnie z Ruchem lub Lechem) i zajmowaliśmy się tym co nam w ostatnich (wtedy) latach najlepiej wychodziło czyli przez 90 minut jechaliśmy kurawmi na piłkarzy, cały stadion wychodził z trybun, achtungi i ogólna bardacha. Myślę, że nieco przeceniasz doniosłość tamtego meczu w Krakowie. Mieliśmy go centralnie w dupie i chcieliśmy roz.......ić wszystko co było związane z pajacykami w koszulkach Legii. W naszym najlepszym stylu. Bez fet za 3 miejsce czy udawania, ze nic się nie stało jak się wypada z podium. http://legionisci.com/photos12w/12korona2_f27.jpg http://legionisci.com/photos12w/12korona2_f22.jpg http://legionisci.com/photos12w/12korona2_f65.jpg Przyniosło efekt, od tamtej pory w lidze toczy się walka o wicemistrzostwo. Tak więc nie polecam :) Podsumowując centralnie w chuju mieliśmy czy igraszki wygra Wisła czy Śląsk. Tłum chciał krwi piłkarzyków. |
Cytat:
|
Mieliście w chuju, ale zapłakani w kącie siedzieliście, podobnie jak po Celticu i po odebraniu kupionego mistrzostwa.
Ciebie do tej pory dupa boli co widać po podpisie. Do 11 jeszcze wam daleko kompleksiarze. |
@022
Proszę o zaprzestanie trollowania |
* Ciekawe jaka będzie linia obrony Nowaka w dopingowym skandalu. Próbka B zapewne będzie pozytywna ewentualna dyskwalifikacja może oznaczać koniec kariery na poziomie ekstraklasy...
* Wg 90minut niejaki Wandzel - bramkarz Legii podkupiony z Lecha - kończy karierę. Leśny chciał zagrać na nosie Poznaniakom a tymczasem kartoflany zaciąg kompletnie nie wypalił. Wandzel kończy karierę (sorry przygodę z piłki), Ojamaa przepłacony z pokaźną pensją hasa po szkockich boiskach bo u nas okazał się jeźdźcem bez głowy, a Bereszyński wiadomo stał się prawdziwym koniem trojańskim który zatrzasnął Leśnemu i spółce drzwi do LM. * Na Jadze ponad 21 tysiaków na otwarciu stadionu ciekawe czy w przekroju całego sezonu uda sie jeszcze powtórzyć taki wynik na trybunach. |
Shaggy plus dzien bez Legii to dzien stracony :D
|
Cytat:
|
....a, pisk, kompleksy
trzeba wygrywać żeby być wielkodusznym? tylko ja widzę jak się to forum stacza? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
0 22 - to jaka to była ta postawa kibica? ;)
Cytat:
Zresztą kompletu tam nie było, co świadczy o tym jaki potencjał kibicowski tam mają... Na każdy mecz z Chicago nie będą przylatywali |
Cytat:
|
Cytat:
|
Stadko chłopców z podwarszawskich miasteczek jeszcze śpi więc może uda się merytorycznie porozmawiać. :)
Szybko się kręci karuzela trenerska w E-klasie (zresztą jak zawsze). Odkąd na runku pojawił się Kocian (z tabliczką szukam pracy), można było się spodziewać, że któreś krzesło w ekstraklasie zrobi się dla trenera gorące. Padło na Wdowczyka. Podobno po oklepie w Białymstoku w Szczecinie zastanawiają się nad pogonieniem Dariusza W. (do niedawna). |
Według PS Wdowiec już pogoniony...
|
Wdowczykii inne warszawskie wójciki powinny mieć zakazy stadionowe, no chyba, że zaczną trenować legiunię albo jakiś inny klub z Wołynia :)
|
Cytat:
|
Dariusz W oficjalnie żegna się z posadą. Oby tylko Lechia się nie skalała bo kiedyś mówiło sie o nim jako kandydacie na kandydata na trenera Biało -Zielonych.
Cytat:
Paweł Janas został przedstawiony jako były trener legii, Janusz W. jako były trener Reprezentacji Polski... Nie bardzo im w smak aby trenerzy którzy ich prowadzili i mieli korupcyjną przeszłość byli kojarzenie z ich klubikiem... Tak samo wilkiem na legii patrzy się na Szczęsnego, który o dawnych czasach mówi otwarcie i przyznaje, że legia mecze kupowała. Podobny los spotkał i Kowalczyka, który nie cukruje tylko jak widzi, że coś śmierdzi to o tym mówi. Warszawaska mentalność... Wyobrażacie sobie aby ktoś u nas wypierał się Iwana po jego wspomnieniach na łamach "Spalonego"? |
Przyjete jest ogolnie ze jak się o czyms nie wie to nie wypowiada się na ten temat. Widze, ze pojecia nie masz zadnego na temat naszej antypatii wzgledem starego Szczesnego oraz tego, ze ta antypatia nie jest w zadnej mierze podobna do naszego stosunku do Kowala, ktory dopiero po zakonczeniu kariery pilkarskiej zaczal pracowac na latke lekkiego oszoloma.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl