![]() |
Wisla 2-0 (1-0) Jagiellonia
Bramki: Brozek, Chrapek Sklad: Miskiewicz - Burliga Glowacki Jovanovic Bunoza - Malecki Chrapek Gargula Stjepanovic Boguski - Brozek Zmiany: Stolarski, Sarki, Nalepa |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 2:1 (0:1)
Bramki :2xBrożek Skład:Mi¶kiewicz - Bunoza, Głowacki, Jovanovic, Burliga - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Boguski, Małecki - Brożek Zmiany:Stolarski,Burdeński,Sarki |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 2-0 (1-0)
Bramki : Brożek ,Małecki Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Nalepa, Chrapek, Małecki, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany : Sarki, Stjepanowić,Burdenski |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Boguski, Małecki - Brożek Bramki: Brożek, Małecki Zmiany: Sarki, Burliga, Chavez |
Wisła Kraków - Jagiellonia 2:0 ( 1:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski Głowacki Jovanović Bunoza - Stjepanović Nalepa Chrapek Garguła Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki , Małecki , Burdenski Gole: Paweł Brożek , Chrapek |
WISŁA - Jagiellonia 1:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski,Głowacki,Jovanović,Bunoza - Nalepa,Chrapek,Garguła,Małecki,Boguski - Brożek Zmiany: Sarki,Burliga,Stjepanović Bramka: Brożek |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek , Garguła , Małecki , Boguski, Brożek Zmiany: Sarki , Nalepa, Stolarski, Bramki: Brożek, Małecki |
Wisła Kraków-Jagiellonia Białystok 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Nalepa, Garguła,Chrapek, Boguski - Brożek Zmiany: Burliga,Sarki,Małecki Bramka: Brożek |
Wisła Kraków - Jagiellonia 1:1 (0:0)
Bramki: Brożek Skład:Mi¶kiewicz, Burliga, Głowackii, Jovanovic, Bunoza, Stjepanovic, Małecki, Garguła, Chrapek, Sarki, Brożek Zmiany:Boguski, Nalepa, Chavez |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Chrapek, Nalepa, Garguła, Małecki, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Stjepanović, Burdenski Bramka: Chrapek |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 2-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Nalepa, Chrapek, Sarki - Garguła - Brożek Zmiany: Stjepanović, Burliga, Burdenski Bramki: Brożek, Małecki |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Stolarski, Nalepa Bramka: Brożek, Chrapek |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 1-1 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Stjepanović, Garguła, Chrapek,Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Stolarski , Nalepa, Bramka: Sarki |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Garguła, Małecki, Nalepa, Chrapek, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Stejpanović, Małecki Bramka: Brożek awansem z powodu wyjazdu typuję następny mecz: Zagłębie Sosnowiec - Wisła Kraków 0:1 (0:0) Skład: Bieszczad - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Chrapek, Stjepanović, Burdenski, Małecki - Brożek Zmiany: Boguski, Kamiński, Nalepa Bramka: Brożek |
Wisła Kraków - Jagiellonia 2:0 ( 1:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Głowacki Jovanović Bunoza - Stjepanović Nalepa Chrapek Garguła Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Sarki , Małecki , Stolarski Gole: Brożek , Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz -Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Burdenski, Nalepa Bramka: Brożek |
Wisła Kraków - Jagiellonia Bialystok 2:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Boguski, Garguła, Małecki, Chrapek, Nalepa - Brożek Zmiany: Stjepanovic, Sarki, Burliga Bramki:Brożek, Boguski |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 4:1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Sarki - Brożek Zmiany: Nalepa, Boguski, Burliga Bramki: Brożek x2, Małecki, Garguła |
Wisła Kraków - Jagiellonia Bialystok 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bukinoza - Boguski, Garguła, Małecki, Stjepanović, Sarki - Brożek Zmiany: Chrapek, Nalepa, Burliga Bramki:Brożek |
Wisła Kraków - Jagiellonia Bialystok 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Małecki, Chrapek, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Stolarski, Nalepa Bramki: Brożek, Garguła, Chrapek |
Wisła Kraków - Jagiellonia Bialystok 4:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Nalepa, Garguła, Małecki, Chrapek, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Stjepanović, Chavez Bramki: Brożek 2, Garguła, Chrapek |
Wisła - Jagiellonia 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski,Głowacki,Jovanović,Bunoza - Nalepa,Chrapek,Garguła,Małecki,Boguski - Brożek Zmiany: Sarki,Burliga,Stjepanović Bramka: Brożek |
Wisła Kraków - Jagiellonia
Bialystok 2:1 (0:0) Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Boguski, Garguła, Małecki, Chrapek, Nalepa - Brożek Zmiany: Stjepanovic, Sarki, Chavez Bramki:Brożek, Boguski |
Wisła Kraków - Jagiellonia Bialystok 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Małecki, Chrapek, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Burliga, Chavez Bramki: Brożek , Garguła |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Małecki, Chrapek, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Nalepa, Chavez Bramki: Brożek, Garguła, Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz -Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Nalepa , Burliga Bramki:Brożek , Małecki ,Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Nalepa, Garguła, Chrapek, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Stjepanovic, Stolarski Bramki: Brożek, Małecki |
Wisła Kraków - Jagiellonia Bialystok 3:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Boguski - Brożek Zmiany: Nalepa, Sarki, Burdeński Bramki: Stjepanović, Brożek, Nalepa |
Wisla Krakow - Jagiellonia Bialystok 2-0 (1-0)
Sklad: Miskiewicz - Burliga, Jovanovic, Glowacki, Bunoza - Malecki, Stjepanovic, Nalepa, Chrapek, Gargula - Brozek Zmiany: Boguski, Sarki, Stolarski Bramki: Brozek, Chrapek Sorry za brak polskich znakow. |
Wisła - Jagiellonia 1:0 (1:0)
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Garguła, Chrapek, Stjepanović, Małecki, Boguski - Brożek Paweł. Zmiany: Sarki, Nalepa. Strzelcy: Paweł Brożek, Małecki, Boguski. |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Garguła, Chrapek, Stjepanović, Małecki, Boguski - Brożek Paweł. Zmiany: Sarki, Nalepa, Burliga Strzelcy: Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Garguła, Chrapek, Stjepanović, Sarki, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Burdenski, Stolarski Strzelcy: Brożek, Garguła |
Wisła Kraków-Jagiellonia Białystok 1-0(1-0)
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga-Głowacki-Jovanovic-Bunoza-Małecki-Chrapek-Nalepa-Garguła-Boguski-Brożek Bramki: Brożek Zmiany: Sarki-Stjepanovic-Burdenski |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek , Garguła , Małecki , Boguski, Brożek Zmiany: Sarki , Nalepa, Burliga, Bramki: Brożek, Boguski |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki- Boguski -Brożek Bramki: Brożek, Chrapek, Boguski Zmiany: Brudenski, Nalepa, Sarki |
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 0:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Garguła, Chrapek, Stjepanović, Małecki, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Nalepa, Burliga |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Stolarski, Nalepa Bramka: Brożek, Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Nalepa, Garguła, Chrapek, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Stjepanović, Stolarski Bramki: Brożek, Małecki |
Wisła Kraków – Jagiellonia Białystok 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz – Stolarski, Głowacki, Chavez, Bunoza – Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Małecki – Pa. Brożek Zmiany: Boguski, Burdenski, Nalepa Bramka: Pa. Brożek |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 22:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl