![]() |
Cytat:
|
Plus jest taki, że Szewczyk nie jest gorszy od Kirma, a Chrapek od Garguły. Czasem warto zaufac młodym niż przepłacać.
Natomiast transfery Bednarza zostaly ostatecznie skompromitowane. Tak samo zresztą jak nasi "kreatywni" pomocnicy Wilk i Sobolewski. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ile jeszcze można wystawiać paralityka Chaveza?Najgorszy obrońca Wisły od 40 lat.BRAWO!
edit by Fra Mat: może darujmy sobie epitety pod adresem piłkarzy? |
Włąsnie wyczytałemw artykule z głownej strony wislakrakow.com : "Cóż można napisać po takim meczu? Nie ma żadnego usprawiedliwienia na tak kompromitującą postawę. Mówimy o mistrzowskich planach, a gramy jak ligowy średniak". Otóż ja wiem, co to optymizm, co to nadzieja itd Ale przestańcie chociaż wy kreować nową rzeczywistość i zaklinać deszcz!!!! Nie ma ciągłości w tym klubie w zadnym aspekcie to i nie będzie wyników. A tak Probierz pieprzy o Mistrzostwie i sam się podkłada, a wy mu jeszcze wtórujecie.
Za niedługo przyjdzie Smuda i obieca cuda. Zaczną grać, po jednej rundzie okrzyknie się ich rewelacją a przez następne 2 lata powłocża ledwo co nogami. On już tak załatwił Widzew, Wisłę, Legię, Zagłębię, Amikę...Czy myślicie , ze u nas zrobi coś innego??? |
Cytat:
|
No właśnie. Jak oceniacie grę młodych ? Tylko indywidualnie. Przyznam, że dla mnie to osoby kompletnie nie znane. Jednak widziałem duzo ambicji i nawet niezłe próby gry kombinacyjnej. Zwróciłem nawet uwagę na niewysokiego atakującego lewą stroną boiska (stałem na D). Niezłe rajdy na dobrej szybkości ale nie wiem jak to w TV wygladało bo z sektora zza bramki jest inne odniesienie.
|
przyzwuczajcie sie chlopcy ze z takimi ludzmi jak Probierz, Bednarz czy Cupial - to bedziemy teraz posmiewiskiem calej ligi - i bedzie Nas lal kto tylko bedzie chcial ... i proponuje jeszcze chodzic w wiekszej ilosci na mecze- napychac kase Cupialowi - i spiewac ...NIC SIE NIE STALO , WISELKO NIC SIE NIE STALO ...... bo na tym przeciez polega slogan WIERNOSC ...za moich czasow byla Wisla .. a nie zarzad - wlasciciel i inna banda frajerow ...jednak czasy sie zmienily chlopcy ....
|
Chrapek i Szewczyk przyciągneli moją uwagę ze względu na technike, spokój i dobrą kreatywność, a zagranie Szewczyka, wyborne, no look pass plus idealna dostawa piłki do Ilieva. Propo Serba, on nie może wychodzić w podstawowym składzie, nie dlatego że uważam go za słabego, ale po 45 minutach rywale słabną i jest dużo miejsca na boisku, Ivica po po I połowie traci wiele sił, ale gdyby wpuścić go po 45 minutach większy byłby pożytek z niego mając tyle miejsca, bo w prawie zawsze w I połowie nie ma super zagrań ze względu na skomasowaną obronę, nie wiem czemu Probierz nie usiądzie, nie pomyśli nad rozwiązaniami taktycznymi, niech chociaż spróbuje.
|
|
Właśnie wczoraj oglądając jeszcze raz mecz Wisły z Polonią, zastanawiałęm sie czy ktoś tak jak ja zrobił sobie stop klatkę na tej Pani :)
Jedyny plus piątkowego meczu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W piątek to nie był mecz to była STYPA PO WISIE CUPIAŁA .Przykro to pisać ale to nie jest upadek klubu z pięknymi tradycjami ,ale zwykła demolka obracanie wszystkiego w proch rękami bednarza .
|
Jeszcze ten jego wywiad w tym tygodniu - "miało odejść jeszcze trzech zawodników, ale NIESTETY zostali" ciekaw jestem kto by za nich zagrał gdyby odeszli (kimolwiek by nie byli) może np Rajfur, Cyzio i Nalepa ? ( z całym szacunkiem dla chłopaków) wtedy Polonia może dołożyłaby jeszcze ze 3 bramki.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl