![]() |
Cytat:
Czyli umiejętności wymienionych przez Ciebie graczy maskowały brak umiejętności RM. Cytat:
Mówisz że Jirsak, Garguła nie zmieścili by się w składzie Cracovi? Może błędem było wieczne poklepywanie po plecach i brak karnych rotacji w składzie? Bo samo poklepywaniem i mówienie że jest świetnie i nic się nie stało jest tak samo złe jak samo darcie papy na wszystkich o wszystko. |
czy ma ktoś może jakieś zdjęcie lub info co było napisane na transparencie który pojawił sie w 2 połowie na C5 ??;> z góry dzieki :)
|
"Napinaliście się jak struna,
70 minuta- pełna trybuna" |
Do kogo to było?
|
A tam wielkie mecyje. Gramy byle jak nie od dziś. Cała liga tak kopie jak my z tą różnicą,że co niektórym obecnie sprzyja szczęście. My mieliśmy je a dokładnie Biton, na początku sezonu kiedy graliśmy kupę a mimo to wygrywaliśmy. Teraz nie gramy wiele gorzej tylko zwyczajnie szczęścia brakuje, takie jak to z początku sezonu. Wróci Melikson, będzie robił różnicę to zawsze jakieś zwycięstwo się wydrze,ekipa zaskoczy i jakoś to wyglądać będzie. Jakoś bo jakości nigdy u nas nie było. A jak była to bardzo bardzo dawno temu.
Nie wiem o co Wam chodzi z tym Moskalem. Ustawia to co ma. Z Pajlica nie zrobi lewego obrońcy a z Diaza super uniwersalnego grajka. Kirma nie nauczy dośrodkowywać a Ilieva dryblingu. Bidne to wszystko ale jak tak patrze, to u innych nie jest wcale lepiej. Taki Poznań czy Legia, też nic nie grają poza typowo ligową młocką. Nie ma co się obrażać ani popadać w depresje. Graliśmy tak od dawien dawna, tylko bardzo rzadko się zdarzało aby żaden z grajków nie miał dnia konia. W tamtej rundzie miał Melikson, na początu tego seoznu Biton, zawsze coś tam szarpał Małecki. I jak doda się to do siebie to jakoś to wygląda. Zadowolony jestem z postawy Czekaja. Fajnie, że okazało się iż młody wychowanek nie jest wcale gorszy do stranieri. Zawsze uważałem, że jak sprowadza się obcokrajowca to ma być mocniejszy do wychowanka. A tu widać nikt tak naprawdę nie dokonał przeglądu naszych młodych. Bo nagle okazuje się, że Europę mieliśmy podobijać gośćmi nie wiele lepszymi od Czekaja:)To tak na zdrowy rozum, po co było wydawać tyle kasy w Euro, skoro tej klasy grajków, których sprowadziliśmy mamy u siebie. Czy ktoś tutaj zarządza, czymkolwiek? |
Bardzo dobre i adekwatne podsumowanie, niestety tak własnie wyglada szara rzeczywistość, jedynym pozytywem wczorajszego meczu który wypadałoby podkreslić jest chyba fakt że w tej drugiej połowie przez kilkanaście minut widziałem Wisłe którą chyba kazdy chciałby ogladac, przemyslane utrzymywanie sie przy pilce i wymiana krotkich podan pod polem karnym rywala....niestety na niewiele sie to zdało. Ogólna ocena drużyny bardzo słaba.
|
Szczescie sie skonczylo,przeciwnik juz nie strzela sam sobie goli to przegrywamy.
A bardziej powaznie to musimy jakos przertwac kryzys ,gdzie w druzynie brak jej kregoslupa (Malecki-Sobolewski-Melikson) a Dudu z Genkvem sa jak dzieci we mgle.No coz zycie. Pozostaje liczyc ze na wiosne mamy wszytskich gagatków u siebie i kazdemu po kolei sie odpłacimy. |
Wisla, a zwlaszcza Kirm, do perfekcji opanowala dwa schematy ofensywne:
1)nieudane 2)brakowalo ostatniego podania |
Cytat:
To sam Maaskant nas zapewniał ze ma dwie równe jedenastki, to co sie dziwisz frustracji? kłamstewek nie dostrzegasz? Tak tak , słabe wyniki to nie wina Maaskanta tylko zarządu? Ale mistrzostwo to już nie zasługa zarządu tylko Maaskanta...hehe Nie dostrzegasz ze BC wymienił już jedno słabe ogniwo, Roberta. Tak masz racje, cały rok pracy Roberto poszedł na marne. Wisła zmarnowała rok czasu, cofając się w rozwoju. Dobrze ze mu tych 3 ogniw nie wymienili, chłopaki by sie zgrywali do 2015 roku. A u mnie strzelają korki od szampana. Wkoncu ktoś w Wiśle poszedł po rozum do głowy, przerwał tą holenderska kpine z Kochanego Klubu. Nie załamuj rąk, świat jeszcze bedzie kolorowy. No chyba ze Kazek zostanie do konca sezonu, Ps: Framat nie martw sie , Roberto mówił ze bedzie trenował Chelsea niedługo. Chyba ze nie sprostają wymaganiom finansowym to trafi do Polonii. Na 2 tygodnie hehe |
1. Mistrzostwo ponoć jest zasługą naszych przeciwników, więc Maaskanta w to nie mieszajcie.
2. Kwestia dwóch równych jedenastek jest przezabawna. Czy Wy, będąc kibicami Wisły od dłuższego czasu, naprawdę uwierzyliście w DWIE RÓWNE JEDENASTKI? Przecież to była zagrywka mająca na celu podniesienie morale zespołu oraz jakoś tam wpłynąć negatywnie na przeciwników. Nie wyszło? Nie wyszło. Bo jak też miało wyjść? Maaskant nie jest bez winy - jasna sprawa - ale to, jak niektórzy tutaj się o nim wypowiadają, jest naprawdę przykre. Aha, jestem przekonany, że lepiej niż zwolnienie Maaskanta poskutkowałoby nałożenie kar finansowych na kilku grajków. Hah, jeszcze byśmy oszczędzili. Użytkownicy potrafiący robić dobre filmiki powinni już dawno skupić się nad kompilacjami z niektórymi zawodnikami. Później tylko wysłać je do FIFY i kontrakt rozwiązany. ;) |
Swoja drogą ciekaw jestem kto w końcu zdecyduje sie otworzyc temat meczowy Śląsk-Wisła?
Spadło zainteresowanie? |
Raczej niewielu ma ochotę otworzyć temat pt. "Śląsk - Wisła, 25 listopada, piątek 20:30, porażka w braterskim pojedynku".
|
No i temat jest...
Nie zawiodłem się. Nadzieja jeszcze się tli w kibicach |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl