![]() |
Ostatnie mecze Wisły z Legia. Wisla 6pkt, Legia 0pkt. Wisla bramki 7, Legia bramki 0 - kiedys musi byc ten pierwszy raz, niestety
|
Wisła jest beznadziejna najsłabszy mistrz Polski w historii.
|
Kowalski udowadnia, ze I liga to szczyt jego mozliwości
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Barcelona - Deportivo 0-0 Wiesz co łączy te mecze z dzisiejszym? Zobaczymy też co zrobi w ten weekend ManU i Milan. No chyba, że dla Ciebie te dwa kluby nie są profesjonalne. |
Cytat:
|
"nie jest najgorsza ta decyzja sędziego".... po ewidentnym faulu Radovica. Rozumiem, że jest zła ale mogłaby być gorsza jakby np. dostał kartkę za pyskowanie do bocznego arbitra...
|
Cytat:
Fakty są takie, że gdyby Pareiko nie zatrzymał Radovicia, to ten miałby przed sobą pustą bramkę i tylko to się liczy w ocenie tego, czy należała się czerwona, czy nie, a w takiej sytuacji ZAWSZE się należy faulującemu czerwona kartka. |
A to co? Cenzura na TVP2?
|
Faulu Pareiki nie było. Dziękuję do widzenia.
|
Cytat:
|
Radovic - jaki .......ony symulant:shock:
Sam się kopnął:lol: |
rw88 to czemu w takich sytuacjach nie ma tylu czerwonych kartek trochę tych meczy widziałem i NIGDY w takiej sytuacji nie widziałem czerwonej kartki.
I co to za przepis że Pareiko ostatni był?!! TEN przepis dotyczy tego że jak zawodnik wychodzi SAM NA SAM Z BRAMKARZEM i go sfaulują to jest automatyczna czerwień.. |
Decyzje sa zawsze na korzysc atakujacego i z tym trzeba sie pogodzic. Jestesmy Mistrzem Polski, gramy jak gramy - chlopaki za dlugo swietowali i sa tego efekty. A Pareiko ma teraz dłuzszy urlop, trzeba dac pograc innym
|
Ale przeżywacie mecz sparingowy :D
|
ah te juwenalia.pomylka
|
Cytat:
|
Kosecki pasowałby do nsportu:evil:Tego się nie da słuchać
|
Cytat:
|
http://www.youtube.com/watch?v=OzZX_qZl9gk
Czyli uważacie że tutaj też nie było karnego i to Melikson faulował? I jeżeli powinien to dlaczego. PS. To pytanie do osób które twierdzą że nie było karnego dla Legii. |
Ja mam pomysl - sciagnac Siwakowa/Jirsaka, wprowadzic 2 napastnika, zmienic taktyke i postawic wszystko na jedną karte
|
Cytat:
|
Strasznie nudny sparing, nic dziwnego ze tylu skautów odwolalo przyjazd, spodziewali sie beach party a nie gry.
|
Cytat:
Cytat:
|
RZEŹNICZAK POWIEDZIAŁ >>....A<< DO JIRSAKA. Gdzie są Ci eksperci?!
|
Cytat:
Melikson gonił piłkę. Radovic był zainteresowany tylko wpadnięciem w Pareikę, zobacz sobie - wpada na niego w całym impetem, nie próbuje go minąć, nie szuka piłki, tylko wpada w niego z całej siły centralnie a potem teatralnie się składa |
Cytat:
|
straszna pyta, taki piach z naszej strony, że aż wstyd..
|
Wyluzujcie, chłopaki zrobili swoje, teraz muszą doczłapać do końca sezonu a najlepiej zacząć się już regenerować przed następnym sezonem. Anal+ to widzi i non stop o tym klepią, że "może teraz mecz będzie ciekawszy", "mało zaangażowania wśród piłkarzy Wisły", "ciekawe jak pobalowali" i temu podobne.
Mnie ten mecz kompletnie nie rusza, zero emocji. Patrze sobie i popijam piwko. Hej :). Ciekawi mnie tylko jaką bajkę wymyślą w L+Extra aby uzasadnić czerwień dla Pareiki. "Ober-Sendzia" Stępniewski będzie musiał się nieźle nagimnastykować :) |
Cytat:
|
Ej Panowie Mielcarz wyleciał za nietrafienie pilki ale dostał druga zołta kartke a nie od razu czerwoną. Ciekawe co specjalista od sedziowania powie jutro w Lidze+Extra. Jakiego napastnika? Riosa miałem na mysli
|
ale chłopaki mają poczucie na trybunach:)
był małysz jest i kubica :D:D:D |
Cytat:
|
E tam, pastwić na jedna kartę. Przy tym poziomie zaangażowania raczej trzeba bronić 1:0, całkiem niezły wynik przy tej grze i zawodniku mniej.
|
Ale wnerwia pieprzenie Romka, że trzeba przeanalizować w Legii czy zostawić Skorżę...
Jeśli będzie osiągał takie wyniki jak w tym sezonie, a następny sezon nie będzie tak wyrównany to ja nie mam nic przeciwko :-D |
Czy jest jakiś zawodnik Legii oprócz Skaby, który by dzisiaj nie wkręcił w ziemię Paljica?
"Robert Mateja to polskich skoków nadzieja!" :D |
W sumie to można wpuścić ME Ja jestem za tym żeby doczłapać spokojnie bez głupich kontuzji do konca sezonu. A sędzia zapanował nad sytuacją - pomógł jak mógł , dał karnego chociaż nie musiał, więc zwycięstwo z duzym niesmakiem.A Jovanic niech sobie pobroni, poza tym Pareiko i tak miał jechać na reprę...
|
i disco polo na trybunach:D niech zyje wolnosc....:D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl