Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [27 kolejka] Wisła - Cracovia - MECZ O MISTRZOSTWO 2010/11 !! 15 maja, 14:45 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8063)

STARY WIŚLAK 16.05.2011 12:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krzysiek Grabski (Post 1093829)
Gratuluję wam zdobycia kolejnego MISTRZA POLSKI!

Tytuł numer 13 ale jakże szczęśliwy.

W tym sezonie w pełni zasłużyliście na ten tytuł.

Wszystkiego dobrego z Warszawy.

Reprezentujcie godnie naszą Ojczyznę na arenie międzynarodowej.

Życzę awansu do LIGI MISTRZÓW!

Trzymajcie się wszyscy zdrowo.

Krzysztof Grabski z Warszawy.
Kibic Legii Warszawa.

Nie wiem jak inni Bracia Wiślacy ale dziękuje za ten post.

Mniemam, że jest szczery bo tak go odbieram.

Pozdro dla normalnych (L).

PhantomRanger 16.05.2011 12:43

Rozbawiło mnie to, że jeden z ichniejszego forum chce Małeckiego na kontrole antydopingową wysłać :rotfl:

Szeliga mówił, że w środku pola grali jak równy z równym :rotfl:

Mają swój świat i jeszcze te domniemane rasistowskie odzywki Małeckiego do Saidiego. [ może były ja tam z ruchu warg czytać nie potrafię ]

szprotson 16.05.2011 12:48

odnośnie mecz :
wszedłem jak niektórzy ku pokrzepieniu serc poczytać co u chłopaków z Makkabi i czytam :
"ten mecz mozna było wygrać z palcem w dupie"
"było nieźle"
"nie było tragedii,mozna było punkty urwać"

i tak oglądnałem sobie powtóreczke, i tak sie zastanawiam : gdzie niby ....a oni mogli chociażby zremisować. Jakimś cudem trafili w boczną część słupka a tak to w meczu nie zrobili sztycha.Jedynei Vieśniakows mi sie nie podobał bo potrafił celnie podać do swojego i tak oczywiście robił. Prócz tego Cracovia nie pozostawiła po sobie dobrego wrażenie.
2 karne,dostawka Sobola, główka Sobola i było by 5.
Ale niech dalej żyją marzeniami, ze tak źle nie było.

cassius31krakow 16.05.2011 12:51

:szprotson
gorszej stronie błoń ComParch ustawił takiego matrixa, że hej :D:D:D

mitmichael 16.05.2011 13:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1094424)
odnośnie mecz :
wszedłem jak niektórzy ku pokrzepieniu serc poczytać co u chłopaków z Makkabi i czytam :
"było nieźle"

i tak oglądnałem sobie powtóreczke, i tak sie zastanawiam : gdzie niby ....a oni mogli chociażby zremisować. Jakimś cudem trafili w boczną część słupka a tak to w meczu nie zrobili sztycha.Jedynei Vieśniakows mi sie nie podobał bo potrafił celnie podać do swojego i tak oczywiście robił. Prócz tego Cracovia nie pozostawiła po sobie dobrego wrażenie.

Moze im chodziło o ta szanse Saidiego z ostatnich minut spotkania. Nie było statystyk pomeczowych ale z 2 no moze 3 uderzenia mieli (w tym 1 badz nawet 2 celne). Nie ma co patrzec co Oni mysla bo zawsze dla nich Wisła jest do ogrania a z wyciagnieciem 1 punktu maja problemy. Mecz był przez Wisle kontrolowany, nalezały nam sie karne wiec zasluzenie zdobylismy 3 punkty. A frustracje niech sobie przelewaja u siebie.

troj88 16.05.2011 13:30

Z mojej strony:
"Mistrz, Mistrz, Nasz TS!"
krzyknęły gardeł tysiące,
czekaliśmy na to przez grube miesiące!
...Ciężki był sezon, lecz dla nas udany,
każdy to powie, że Wisełka Pany!
Derby z Cracovią, gol Meliksona,
ta jedyna bramka, a tak wymarzona!
Radość po meczu, na twarzach wzruszenie,
spełniło się wszystkim o Mistrzu marzenie :)
Teraz już tylko ostatnie zadanie:
Niech Liga Mistrzów faktem się stanie!

Mistrz! Mistrz! NASZ TS!

murray 16.05.2011 13:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1094424)
odnośnie mecz :
"było nieźle"

Coś tam poklepali, ale żeby coś z tego wyszło, to bym nie powiedział.
Cracovia cały czas ma beznadziejny skład, tylko Szatałow im w tej rundzie dopomógł ustawieniem. No i sędziowie.
A tak na marginesie. Jak była Cracovia z tymi wszystkimi Baniami, Cabajami i Basterami, to gryźli trawę i te zwycięstwa były trudniejsze. Teraz to była tylko formalność, bo przegrać ze zgrają Vieśniakowsów, Jarabiców i Klichów to wyczyn.

Łukasz1987 16.05.2011 13:41

A ja jestem dumny z tego jak wyglądał wczoraj doping na meczu... Jak trybuna G super współpracowała z E... Piszę tylko o E bo z tą trybuną był zatarg na meczu z Lechem... Super były wzajemne oklaski bo długich przyśpiewkach! Wzajemny doping na maksa! I odnośnie 10 minutowego protestu... G poinformowało o co chodzi i wszyscy się dostosowali czyli da się? oj da! Brawa dla wszystkich Wiślaków! :)

Markus 16.05.2011 13:47

Po wczorajszym meczu i wywalczeniu kolejnego mistrzostwa jestem bardzo szczęśliwy, gratuluję wszystkim, którzy przyczynili się do tego sukcesu.

Mam też nadzieję, że zarządzanie klubem będzie tym razem nieco inne, niż przy poprzednich razach, kiedy mistrzostwo zamiast stanowić bodziec do dalszego poprawiania zespołu, usprawniania klubu, kończyło się de facto osłabianiem drużyny i bardziej lub mniej bolesnymi porażkami w walce o LM. Wierzę, że Holendrzy i Cupiał nie powtórzą teraz kolejny raz powyższego błędu i w końcu będzie inaczej niż zwykle - czyli przyjdzie sukces i w pucharach :-).

royalmichael 16.05.2011 14:47

Wie ktoś kiedy będzie powtórka meczu na Canal+Sport? nie mogę się połapać w tym ich nowym programie TV na canalplus.pl

Bialix 16.05.2011 15:08

@royalmichael, w czwartek o 22:35 na C+Sport
http://tv.wp.pl/opisdlg.html?prid=23...racovia-Krakow
http://tv.wp.pl/date,2011-05-19,name...3,program.html

vodzu91 19.05.2011 18:19

Jeszcze wspomnień czar..

Maor na trybunach http://www.youtube.com/watch?v=Ogow31A3QC4

:)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:22.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl