![]() |
wpuszczając Żurawia sami sobie ściągamy biegających zawodników z boiska. Ja w Maćka przestałem wierzyć chwile temu, ciężko będzie o dobry wynik dziś. Naprawdę potrzeba nam błysku...
|
Bravissimo
|
No przepięknie ich puściliśmy...
|
Cytat:
2:0 - Koniec meczu. |
Qrwa mać :(
Zobaczcie jak Jirsak zapieprzał żeby wrócić |
No i po filipku.
|
3 pkt zostaja na Śląsku...
|
Poszła kontra wszyscy zapier****** na maksa, a Sobol sobie zwalnia i truchcikiem. Pięknie, 0:2.
|
Pojebany mecz :D
Śląsk nic nie gra a wygrywa. |
Po meczu, przegralismy arcywazne spotkanie...wielka szkoda. Zaczynaja sie dla nas mecze prawdy, czyli Lech, Legia, Polonia, Cracovia...bedzie ciekawie do konca sezonu.
Co Melikson teraz zrobil, to ja nie wiem. |
No i po meczu. Dziękuję Dobranoc. 3 mecz wyjazdowy bez zwycięstwa. Brawo
|
No i już tylko 3 punkty przewagi nad Jagą (4 licząc bezpośrednie mecze). Jak dla mnie mecz ze Śląskiem to jest najważniejszy mecz tego sezonu. Jak go nie wygramy (a się nie zanosi), to imho będzie bardzo ciężko o mistrza (a jeszcze Jirsak nam pewnie odpadnie).
Najśmieszniejsze jest to, że zaczynamy tracić punktu dopiero wtedy, gdy zaczynamy naprawdę przyzwoicie grać. |
Kolejna bramka. Porażka. Można gratulować Śląskowi 3 pkt.
|
No to teraz biorąc pod uwagę terminarz to szanse na Mistrza 50%...
|
Liga będzie ciekawsza :)
PS. Karty rozdaje teraz Legia. Komu odda więcej punktów Wiśle, czy Jadze? |
cóż ustawienie jakie chcieliście, zawodnicy też i meczyk póki co w plecy.. mnie ciekawi tylko jak by było z Riosem od początku.. no ale to tylko gdybanie
|
no nic, liczylismy ze to bedzie trudny wyjazd. o remis bedzie trudno. 3
|
....a mac!! w....iaja mnie druzyny broniace w 11 w polu karnyma potemstrzeLAJACE BRAMY
po .... ....a rzucamy wysokie pily jak mamy samych karlow |
Zmienić Kirma, bo nic nie gra - wpuścić Riosa
|
Rios będzie wchodził.
|
tradycja, nie umiemy grać z drużyną która broni się całym zespołem, ogólnie to jest problem, bo z takim terminarzem jaki mamy to naprawdę teraz trzeba mocno kibicować przeciwnikom Jagi...
|
Ćwielong :D Niezawodny napadzior.
|
chyba na 2:0 sie nie skonczy
|
Leńczyk wiedział co robi strzelić pierwszy bramkę potem się wycofać do obrony i czekać na kontratak... Ale to proste... :(
|
Jak to dobrze że Ćwielonga u nas już nie ma
|
Maaskant gra o wszystko
|
kiedys pieprzyliscie ze Alvarez ma duzo dosrodkowan i nic z nich nie wynika. co sie zmieniło do dziś? to nie Alvarez był winny tylko nasz styl.
|
Dobrze jest, Rios wszedł. Eryczka do obrońców zaliczać nie można, raczej jako statystów.
Kirm to niech sobie bączka jeszcze strzeli zanim uderzy. |
Ja nie mam pojęcia, jak z takimi patałachami możemy przegrywać...
Śląsk gra jak okręgówka.. A my biegamy, pięknie podajemy..Wszystko pięknie...tylko nasze zachowanie w polu karnym to również okręgówka.. |
3 punkty zostają u Braci. Nie ma tego złego . Brawo Śląsk
|
teraz to już ciśniemy 2-3-5, jak nie strzelimy jakiejś bramki to Śląsk wpakuje jeszcze ze dwie.
|
Ale Slask na nas napiera... Lenczyk wiedzial, ze mamy katastrofalna obrone i madrze ustawil zespol, tzn. kompletnie zneutralizowal nasz atak i wychodzi caly czas prostymi kontrami.
Nasza obrona to KATASTROFA. |
Nie oglądam tego. Po prostu moje nerwy po poprzednich dwóch meczach wyjazdowych mogłyby nie wytrzymać. Poczekamy zobaczymy.
|
Kirm gra tragedię...
|
Kirm jest winny naszej porazki.
|
Cytat:
|
Kirm........... :((((((((((((((
|
Nasi "wytruchtali" WKS-owi to zwycięstwo.
|
Cytat:
Takie dziwne mecze się zdarzają, nic się na to nie poradzi. Drużyna gra na prawdę bardzo dobrze, a teraz nie ma już nic do stracenia. Czy się przegra 3:0 czy 5:0 żadna różnica. A dla niektórych niech to będzie nauczka, żeby trzymać morde na kłódkę póki nie ma mistrza. |
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl