![]() |
Panowie ja troche rozumiem Sobola ;] co mi jakiś frajer będzie z łapami do szyi skakać ;] mówi się trudno i jedzie się dalej - TYLKO ZWYCIĘSTWO!
|
Z Sobola nie ma zadnego pozytku ostatnio ale qrwa korona poiwnna grac w 9 za te faule.
|
Korona sprowokowała całą sytuacje (faul + debil Korzymek) a to my gramy w 10.
paranoja. Osobna kwestia; po co Mały pcha sie do karnych skoro nigdy nie wykonuje ich pewnie? Jazda ze scyzorami cykorami... |
Sędzia Cwel i tyle w temacie.
|
bedzie cud jak korona nic nie strzeli.
|
Ten Piasecki nie powinien już sędziować meczów Ekstraklasy !!!
|
Nie no taki doświadczony zawodnik, kapitan dostaje drugie żółtko za przepychanki. Gdyby to był faul taktyczny, bolałoby mniej.
Niestety Sobolewski zachował się jak kompletny idiota. I moim zdaniem zasłużył na to, by posiedzieć na ławce przez 1-2 mecze. |
trener nie powinien trzymać Sobola z żółtą kartką na boisku... widać że nie wie jaki on ma charakter...
faktycznie, sędzia także sprawia wrażenie jakby nie wiedział co ma robić... |
co za ................zal siedzia zal :(
|
Genkow znowu skopany - ktoś widział sytuację?
|
Wisła powinna wysłać jakieś pismo do PZPN na temat tego sędziego. Takiego ch*** blaszanego to nie widziałem jeszcze.
|
w 2 sytuacjach piłkarze Korony powinni dostać czerwoną kartkę. Za faul na Cvetanie i przed chwilą na Draganie !
|
Chavez - najgorszy mecz w tym sezonie
|
Chavez chyba za dużo się modli ostatnio...
|
ale głupia zmiana
|
Tu się bez lania po ryjach nie skończy.....
|
Cytat:
|
Dawno mnie tak mecz nie trzymał w nerwach. Trzeba skopać syfiarzy
|
Nie narzekajcie tak na tego sędziego bo dwa spalone Niedzielana z kapelusza.
|
nie wiem kiedy my zasługiwalismy na zwycięstwo, w każdym meczu mamy szczęście, ogromne : / to bedzie najsłabszy mistrz dziesięciolecia...
|
Sobolewski ma problemy z myśleniem nie po raz pierwszy! Mniejsza o to...Strzał Małeckiego to jakaś parodia.Czy on zauważył, ze murawa jest taka, że piłka nie potrafi sie przetoczyć 5 metrów po ziemi? To po kiego wali karnegow srodek bramki po ziemi! Nerwówa jak diabli teraz będzie....
|
Korona powinna w 9 grać, a tymczasem my gramy w 10. Musimy to wygrać na przekór wszystkim !!!
|
Jeśli jednak wygramy z cweloniarzami to będę w siódmym niebie
|
Spoko zaraz ktoś z Korony zejdzie !
|
serce mi skacze to co widzę... Strzelić bramkę i po meczu...
|
Cytat:
|
głupia? musiał zejść albo Mały albo Kirm...
edit: MAOOOORRR!!!! GIEEEENEEEK!!!!!!!!!!!!!!!! |
haha i jest pięknie :)
|
Jest ....a !
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssstttttttttt
|
GOOOOOOOOOOOOOOOOL kamień z serca
|
goool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
GOOOL!!! Ch** wam w dupy kieleckie cykorki
|
Goooooooooooolllllllllllllllllllllll
|
Melikson, Genkov, Pareiko
Jestem w niebie. |
Najlepsza z możliwych odpowiedzi, Melikson obiega w swoim stylu
|
MAOR MELIKSON. Dziekuje dobranoc.
|
Tylko Wisła! Tylko!
|
a nie mówiłem że Gienek strzeli 2 :D
|
2-0 Genkov - potrzebował tych bramek, Melikson arcymistrzostwo
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl