![]() |
Legia jest agresywna jak leniwe pierogi w masełku.
Natomiast powoli zaczynam się domyślać tego, co znajduje się w pupie pana komentatora... |
Legia jest BEZNADZIEJNA.
|
Kopanina straszna, Skaba dziurawe rece i smieszny sposob protestowania - tyle po pierwszej polowie z mojej strony ;).
|
Myślicie, że jeżeli Lech zgarnie puchar, to mecz z nami jak i całą ligę popieprzy?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czyżby Legia była tak pewna miejsca w lidze dającego puchary że ten mecz totalnie odpuszcza ... ?
Dziwne ... |
Ciężki wybór ale bardziej pasowała mi wygrana Legii.
A co do niektórych wypowiedzi dotyczących protestu - to daje przekrój jak by u nas taka akcja wyglądała. Ps. Ładna, bardzo ładna jak na wyjazd kartoniada Legii. |
Cytat:
|
Ma ktoś zdjęcie oprawy?
Mogłoby sięzrobić coś ciekawiej na trybunach, bo narazie wieje nudą na boisku. |
|
Legia gra taką padaczkę, że szkoda gadać.
|
Jak my nie wygramy z Legią na Ł3 to uznam to za naszą klęskę sezonu....
PS. koles strzelił gola bo piłka sie odbiła od czyiś pleców...K.u.r.w.a co to jest???? |
haha Maciuś chyba nie mogł uwierzyć;)
|
Cytując klasyka: "przynajmniej mecz będzie ciekawszy" :D
|
Teraz nalezy napisac - Nieprawdopodobne.
|
Szczerze mówiąc, bardziej kibicuje Legii. Mam do nich jakiś taki ... "sentyment". A niech mają ;)
|
ja żałuję, że w przypadku remisu nie ma zdobywcy tego trofeum, a Polska nie wystawia swojego kandydata do gry w pucharach ;-)
|
Brawo za race i doping!!! Jebac PZPN!!!!
|
Cytat:
|
Póki co na boisku remis, ale na trybunach zdecydowanie lepiej prezentują się Legioniści. Kartoniada na początku, masa transparentów a teraz piro.
|
Fakt jesli chodzi o doping to odziwo Lech wyglada słabo
|
nie wiem czy zauważyliście, ale ja żadnych wrzutek na jeden czy drugi klub nie słyszałem. To raz, a dwa, jak L robiła oprawy, to nie było słychać żadnych bluzgów ani gwizdów ze strony kuchenek.
Zauważyiście też to ? A jak z liczbami ? Bo oglądam mecz na tvn turbo i mówili na początku że 13 tysięcy kibiców. Ale w sumie ? Bo jak tak patrze na sektor Legii, to wydaje mi się, że oni sami mogli przyjchać w 13 kafli. |
Czy Bosacki nie dostał 2 żółtych i nie wyleciał?
Tam gdzie był łokieć Rybusa nie on dostał żółtko? a niedawno drugie? |
Cytat:
2) pod względem opraw to Legia na duży "+" |
Cytat:
Wydaję mi się, że tam gdzie był łokieć Rybusa to Injac dostał żółtko. |
Teraz widac jak to jest gdy Legia strzela gola kontaktowego lub jako pierwsza trafia do siatki (mecz z Widzewem(. Graja całkiem inaczej niz gdy traca - to takie ostrzezenie dla nas przed meczem ligowym.
|
1. Wrzuty były i to nie mało. TV wycisza.
2. 13 tysięcy ogólnie. 3. Lech niekoniecznie słabo. Po prostu Legia ma kawałek dachu koło siebie i ich niesie. 4. Jak to Legia wygra to będą jaja sezonu. Powinna przegrywac ze 3:0 a tutaj 1:1. |
Kiełb :shock:
|
pierwszy raz w zyciu kibicuje Legii :) nawet w pucharach trzymalem kciuki za ich przeciwnikow :) a tutaj takie jaja... nie nawidze amiki... a jak to z wami jest?
|
ja odwrotnie ;)
|
Cytat:
a teraz pytanie o sam mecz i zasady. PP zdobywa drużyna X. Czyli gra w EL. p.eufa od 3 rundy tak ? Tak. A jeśli ta sama drużyna X zajmie miejsce 3. w naszej lidze to co ? Od której rundy zaczyna grać w el. p. uefa? |
Wstyd sie przyznać ale kibicuje Legii :p
|
A dla nas to chyba wszystko jedno bo i z jednymi i drugimi mecz nas czeka wiec beda stawac na glowie zeby jak najwyzej w tabeli byc.
|
Cytat:
|
w sumie dzieki temu Slask ewentualnie Lechia ma spore szanse na puchary!!
|
Legia prezentuje się pod każdym aspektem kibicowskim dziś lepiej od Lecha - moje prywatne zdanie :)
|
Cytat:
Pytanie do tych, co oglądają w lepszej jakości, niż ja: czy słychać manipulację dźwiękiem? Mam na myśli to, że widać cały sektor Legii, który jedzie 'za bary', a w tv w 95% słychać Amicę? |
Cytat:
|
wrzut na meczu było sporo . Amica przecież kilka razy śpiewała dłuższy czas ,, jeden jest mistrz polski " . Legia też pare razy pojechała po tych cwelach . Doping z olbrzymią przewagą na korzyść Legii . Tak zrelacjonował mi sms ziomeczek który jest na meczu .
Legia gra mega padake ale jak strzeliła bramke to już coś zaczęli grać . Nie rozumiem jak można dziś kibicować Lechowi ... brak tradycji, honoru, historii ... cisną nas przy każdej okazji .. wieszają szmaty żydków a my im jeszcze kibicujmy w finale PP albo europejskich pucharach ... Legii napewno należy się wiekszy szacunek niż tym szmaciarzom ... Hubnik miał dwie setki które MUSI strzelić ... Amice trzeba gnębić przy każdej okazji :) ... Legia pod względem ultras i doping to prze chu.je ... z ciężkim sercem trzeba to przyznać |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl