![]() |
ciekawe ile razy pojdzie hymn podczas meczu. cho podejrzewam że już do tej pory byl z kilka razy, napewno na wyjscie naszych na rozgrzewke
|
A co ma wywiad do meczu? Spokojnie.
Piłka nożna to prosta gra, jak na boisko wyjdzie dziś 11 zdeterminowanych zawodników, którzy wiedzą, co mają robić to nie ma innej opcji niż 3 punkty. Szczególnie z takimi patałachami jak Cracovia. |
Cytat:
jest Polczak Suart niestety u nas jest Bunoza:evil: |
Zdanie "to tylko zwykly mecz" wyciagniete z kontekstu... Trener powiedzial ze jest to bardzo wazny mecz ale mimo wszystko mimo kibicow mimo tego wszystkiego to jest 11 na 11 i jest to zwykly mecz..
|
cracovia nie ma kibiców no kibice tzw. antywisły
|
Cytat:
|
cracovia ma hymn? :D
|
Hahaha nawet kompletu kibiców nie mają
|
Dobić ku... dobić I liga czeka :D
|
Zmiażdżymy ich.
|
hahaha, kibice Craxy znają tylko jeden wers swojego hymnu :D
|
czemu oni mają taki smętny ten hymn? Zupełnie jakby ktoś zawodził "Like a rolling stone" ale ok 4 rano po weselu :]
BTW, dobrze widzę, że Boukhari nie gra? |
zaczelo sie "kibicowanie" :-)
|
hymn mają przejebany.
Sracovio kochamy cię, Sracovio po prostu kocham cię. Ja .......e, normalnie żulia i menelia. Nawet mnie to nie dziwi. Kibice debile i tak by nie spamiętali więcej. |
No i pierwszy, nieoficjalny hymn, zaintonowany :lol: Można grać.
|
A to ta cipka Maleńczuk wył. No to wszystko jasne :]
|
moze mi ktos wytlumaczyc czemu za pawełkiem na trybunie nie ma ludzi?
|
Mam 2 wyjaśnienia. Raz, tam mieli być nasi, ale ich nie ma i dlatego jest pusto, albo dwa, te ławki nie są koszerne :]
|
Cytat:
|
Wygramy, wygramy , wygramy żydów pokonamy.
|
Mój błąd nie pomyslalem. Po prostu dziwnie to wygladalo.. juz myslalem ze tak malo ludzi przyszlo.
|
wwf, nie ich pokarmem są pieniądze za nonsensopedią ;)
|
Zajebisty doping :lol: wręcz pierwszoligowy :D
|
Nie uwazacie ze takie spiewanie "anty" dziala tylko mobilizująco na Wiślaków by zamknac ryje tym smieciom?
|
oni maja jakies przyspiewki w której nie jadą na Wisłę?
|
Chavez to gra z nimi czy z nami ?
|
słucham w radiu krakow meczu ( z dala od kraka :( ) ale fakt doping parchów - żenada....
|
Narazie nie gramy nic....nie widac roznicy sportowej biorac pod uwage pozycje w tabeli
|
o ku... Mariusz :(
|
Pawełek leży......
|
ale oprawa smieszna
|
Wiślak709, zdziwisz się ale mają. Aż poszperałem w sieci i wyszła mi taka strona:
http://www.kscracovia.com/spiewnik.html I jest tutaj bez wzmianki o Wiśle np. takie coś: Cytat:
Cytat:
|
Niewygląda to zaciekawie :/
|
Cytat:
no i jeszcze tylko kontuzji Pawełka nam brakowało |
Staw skokowy świetnie....
cabaj ale rozgrzewka :lol: |
Mariusz ale pech. Szkoda.
|
to bedzie mecz zycia Kurto....zobaczycie... a jednak Pawełek gra dalej:)
|
co oni spiewaja jak graja ze zgodami? :D
|
http://www.olektv.pl/otv.php - dobra jakosc !
|
Cytat:
10 znaków |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl