![]() |
Jestem mile zaskoczony pierwszymi minutami meczu. Piękna akcja i gol. Szkoda straconego, ale niestety nasza obrona pozostawia wiele do życzenia. Rios jest wyśmienitym technikiem. Podoba mi się jeszcze Wilk. Niezły z niego walczak. Mam nadzieję, że jeszcze coś ustrzelimy.
|
Pawełek w bramce - ciśnienie mi skacze...
|
posiadanie pilki; Wisła 64% - Jaga 36%
|
Mówcie co chcecie, ale dwaj krytykowani przez was - Bunoza i Cikos uchronili nas dzisiaj przed stratą 2 kolejnych bramek.
Bunoza gra dzisiaj bardzo dobrze. Zachował się jak profesor w ostatniej sytuacji. |
ale za to Paljic w obronie zupełnie odstaje - widać, że to ofensywny gracz ;-)
|
Ale obrony nie ma w ogóle kompletnie... o ile ofensywa jest nawet niezła to defensywy brak!
Jaga miesza obrońcami jak chce, oby strzelili coś bo ciężko z tą obroną. Nie wiecie czemu Chavez nie gra ? |
Mi się mecz podoba. Nie ma kalkulowania, obrony. Oba zespoły myślą tylko o ataku. Grożne akcje mamy my, grożne akcje ma Jaga, fajny mecz. A należy pamiętać że na łace siedzi jeszcze Małecki który na pewno wejdzie w 2 połowie. Oj będzie jeszcze ciekawie w tym meczu.
|
Aha, jeszcze jedno, zauważcie, że w porównaniu z poprzednimi meczami jest ruch ( nie Chorzów i Radzionków:D ), ale nasi kopacze biegają, szukają pozycji,taki Żurawski często wraca na naszą połowę, a za chwilę jest na połowie Jagi... Tego mi brakowało w tym sezonie...
|
Cleber do zmiany....
|
....a mać zajebisty ten sędzia!!! ;/
ale Mario sie zbłaźnił przy karnym ;] i co nam po "pięknej" grze jak w dupe dostajemy ;/;/ |
TRZECI błąd Clebera...
|
nie ma obrony, - co ja mowie... wogole nie ma gry defensywnej. Dupe ratują nam Cikos i Bunoza wybijając piłke z bramki
|
Cytat:
|
Ludzie nie mamy obrony co tu się dzieje a podniecacie się !!! Nie ma czym !!! Obrona jest tragiczna ... BASAŁAJ DZIĘKUJEMY TRZEBA BYŁO CHOĆ GŁOWACKIEGO ZOSTAWIĆ
|
Brawo Cleber!
|
karny ewidenty. Cleber dwie bramki w plecy.
|
Akurat karny ewidentny...Cleber tragedia..'bez obrony gramy' parafrazujac j.wojcika
|
Cytat:
|
Franek to inna liga...
Szkoda, że ten zawodnik nie ma teraz 28-30 lat. Eh |
ludzie podniecajcie się dalej !!!! Maaskantem gościu sobie eksperyment robi w meczu ważnym o pkty by nie umiemy tak grać ... Przecież tu 3 setki już Jaga miała oprócz karnego !!!
|
Cleber po powrocie to już nie ten Cleber.
Jakoś takie dziwne uczucie jak Franek nam bramkę strzela. Cytat:
|
szkoda, że pary starczyło tylko na 20 min...
|
Po co Pawełek robi z siebie idiotę??
|
Narazie Grosicki i Kupisz robia co chca, zgodnie z moimi przewidywaniami, a Jaga gra swoje(tzn. pozwala nam klepac pilke). Grosik powinien grac dzisiaj w Wisle, a nie...ale coz...
Bez obrony nie da sie wygrywac spotkan. P.S - Franek dalej wielki. |
Pawełek gdyby stał na nogach to by obronił a tak to się położył jeszcze zanim franek oddał strzał
|
Cleber dostosował się do poziomu reszty obrony.
Pawełek oczywiście na 10 karnych, tylko 1 obronił, więc nic dziwnego, że został ośmieszony. Franek najczęściej strzela podcinką przy karnych, więc przy takim zawodniku czeka się do końca, a nie rzuca się przed oddaniem strzału. |
Cleber nie powinien ingerować tam nogą, wtykając ją tam. Powinien poczekać na to co Frankowski zrobi i blokować podanie albo jego strzał.
|
wiem że karny był..
a naszym skończył się właśnie pomysł na grę... ps ja nie pamiętam kiedy Pawełek w Wiśle obronił karnego... ocena 1 połowy to jak dla mnie z dużej chmury mały deszcz... |
Z przodu liceum, z tyłu muzeum.
Obrony Wisła nie ma, co gorsza myślę, że naprawdę ciężko będzie sklecić tę formację po odejściu Diaza, Głowackiego, Marcelo. |
Karny na 100%, do tego jakby sie sedzia uparł to jeszcze czerwień mógł pokazać i by się wybronił. Więc spokojnie.
|
No to mają ku*wa swoją ofensywną gre :lol: Gra obronna z gorącą dedykacją dla zarządu! Ku*wa wasza mać
|
Szkoda, że Cleber póki co psuje nam zajebisty mecz. Takiego spokoju, rozegrania, gry piłką dawno nie widziałem... Boguski przyjmuje normalnie piłkę, Żuraw z Riosem mieszają jak chcą, Brożek wybiega po piłkę... Dla mnie szok. A zobaczycie nasi wyjdą tak zmotywowani, że wygramy to dzisiaj.
|
Szkoda, ale nie lamentujcie tak bardzo. Przypomnę że co poniektórzy typowali tutaj po 3-0 dla Jagi.
|
Gdzie jest obrona? Basałaj gdzie jest obrona !!!
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Jedna , dwie akcja i wszyscy już podniecili się .... nie wiadomo czym ludzie .... zacznijmy od tego że taktyka jest za ofensywna .... przecież Jaga podchodzi pod bramkę jak chcę gramy na wyjeździe zamiast zrobić taktykę na kontrę to gramy to czego nie umiemy i w efekcie dziura w obronie jak diabli !!!!
|
Ladna pierwsza polowa. Niezle klepaliscie pilka przez jakis czas. Zero przerzutow i gra do nogi. Cleber daje ciala ale to juz swoje lata daja sie we znaki.
Grosicki robi co chce, Kupisz tez niezle miesza. Co do Pawelka to g*** mogl zrobic. Skoro sie skacze jak Dudek po linii to sie dostaje taka bramke. |
Poza pierwsza akcja ic ciekawego w tej polowie nie bylo
|
ludzie , to jest śmieszne jak po masowej masturbacji grą Wisełki za chwile dostajecie impotencji
|
Franek powinien zadedykować bramkę SKWK :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl