![]() |
Cytat:
|
Ba - genialne wyczucie piłki. Ech, gdyby nie te kontuzje, byłby to najlepszy zawodnik w polskiej lidze od lat.
Problemem jest Kirm. Miał idealną, niebywałą okazję, by się pokazać. Piast umierał powoli na zawał, miejsca było dużo, okazji strzałowych od groma. A on, niestety, qpa... |
Cytat:
|
Ja bym tam tym Issa Ba nie zachwycał się na wyrost ..... świetna technika, niesygnalizowane niekonwencjonalne podania i zwody, dobry przegląd pola ale ......
1. najchętniej grałby na stojąco ...... 2. ma tendencje do niebezpiecznych strat ..... Rzeczywiście bez tych wad byłby najlepszym piłkarzem w lidze .... ale na to musimy poczekać.... |
Cytat:
Issa musi zostać w drużynie i porządnie przepracować okres przygotowawczy. Mam nadzieję, że Kasperczak, który lubi dobrze wyszkolonych technicznie piłkarzy, będzie miał coś do powiedzenia w tym względzie... |
Wiecie co.Ale tak na poważnie.Sedzia z Wawy był a ja zauważyłem że od niepamiętnych czasów ktoś jeśli nie gwizdał pod Wisłę to jakoś wyraźnie jej nie przeszkadzał.Może koleś za Polonią? ;-)
Dużo było gadanego że wykartkuje nam Marcelo a tu prosze.Obawiam się, choć chciałbym się mylić że konkret żniwo kartkowe możemy zebrać w meczu z Koroną.Z tego co słyszałem ma nam gwizdać Siejewicz,nie wiem ile w tym prawdy bo to info nieoficjalne.Jakoś nie trawię tego pana,a i on chyba miłością do Wisełki nie pała.A tak na marginesie. Pamieta ktoś kiedy Wiśle zagwizdał sędzia karnego?Bo ja jak pamięcią sięgam,nie moge sobie przypomnieć. |
Cytat:
Czytałem już na tym forum zachwyty nad grą Kirma ..... |
Cytat:
Trzeba zwrócić uwagę też na to ,że gość wraca po kontuzji i dodatkowo jest nowym zawodnikiem. Ponadto fatalna forma reszty wiślaków i brak ruchu do piłki w pierwszych meczach w jakich grał, poniekąd wymuszała na nim statyczną grę. Według mnie za wszelką cenę trzeba go zatrzymać bo ten gość będzie rewelacją tej ligi, tak jak Uche . |
Nie tylko gola Boguskiego nie uznali sędziowie, bo był spalony.
Pamiętacie gola Diaza w meczu z Polonią,kiedy z woleja walnął pod poprzeczkę? Też gwizdnął Małek spalonego, którego nie było i straciliśmy dwa punkty. Raz sędziowie mylą się na naszą korzyść, raz na niekorzyść, suma szczęścia zawsze wyniesie 0. |
Cytat:
a o mecz z Koroną, bo następna do golnie jest Legia :) |
Fakt
10 znaków |
Wczoraj w Liga+ jednak na końcu stwierdzili że zgodnie z przepisami fifa promującymi ofensywny styl gry spalonego przy golu Broźka nie było Zresztą jak ktoś wcześniej napisał raz się mylą na naszą korzyść raz nie
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl